Ośrodek Szkolenia Kierowców Chmara

 102 opinie w tym 69 zaufanych

Odznaki Szkoły

0 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Ośrodek Szkolenia Kierowców Chmara
ul. Ogrodowa 15
83-110 Tczew

Opis

Opis szkoły nie został jeszcze uzupełniony przez właściciela
Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1889 zł

ul. Ogrodowa 15

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Kia Rio)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów (podręcznik kierowcy, płyta CD z aktualną bazą pytań)

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Oskar Dróżdż

Oskar Dróżdż
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam każdemu !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Kacper Janaszek

Kacper Janaszek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę jazdy OSK CHMARA bardzo super zajęcia oraz profesjonalna nauka. Pani Justyna bardzo dobrze doradza. Egzaminy zdane za 1 razem. POLECAM!!

+ Zaletyinstruktor “z powołania”
- Wadybrak

Anna S ...... ip: 178.235.181.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła w mieście!!! Instruktorzy - SUPER, pani Justyna tak prowadzi wykłady, że wszystko staje się jasne i z chęcią przychodzi na następne :) Bardzo sympatyczna atmosfera zarówno na wykładach jak i podczas jazd. Podejście do kursanta - indywidualne, cierpliwość i życzliwość do każdego. Egzamin zdany po trzech próbach - na własne życzenie ;) Szczerze POLECAM!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Piotr W .....t ip: 94.254.172.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.06.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super instruktorzy, dokładni. Jazda bez nerwów i doskonała nauka w opanowaniu samochodu. polecam

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność
- Wadybrak
Ania Olszewska

Ania Olszewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.06.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła polecam !

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Filip J ..... ip: 5.173.189.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 10.06.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła świetnie przygotowuje do egzaminu, tłumaczenie jest jasne dla uczniów, profesjonalna karda szkoląca, elastyczność doboru godzin. Jednym słowem polecam!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Maciej Mierzwiński

Maciej Mierzwiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.05.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super podejście bardzo dobrych i sympatycznych instruktorów. Nie wyobrażam sobie lepszego przygotowania do egzaminu niż tutaj! Zdanego oczywiście za pierwszym razem!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Wojciech B ..j ip: 5.173.0.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.03.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam, ogólnie wszystko super podejście instruktorów do kursantów super atmosfera dwa egzaminy zdane za 1 razem dzięki szkole OSK Chmara.

+ Zaletydobra atmosfera, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Iwona Rajewska

Iwona Rajewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.03.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam! OSK Chmara! :)

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Mikołaj W ........ ip: 37.47.246.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.02.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobry sposób przekazu teorii, wykładowcy zaangażowani dobrze tłumaczą. Bardzo dobry komfort w czasie jazd, instruktor dobrze i na spokojnie tłumaczy wszystkie błędy . Polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Artur Lempkowski

Artur Lempkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.02.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam tę szkołę jazdy. Świetni instruktorzy, tworzący fantastyczną atmosferę.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Anna Durkalec

Anna Durkalec
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 31.01.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołe. wykłady bardzo ciekawe duzo smiechu duzo pytań i dużo rozmów, bez monotonni. Super podejście do kursanta na jazdach, instruktorzy maja baaardzo duzo cierpliwości i naprawde potrafia nauczyć skoro ktoś taki jak ja zdał za pierwszym razem, a nigdy wcze,sniej nie siedział za kierownica samochodu.... wielkie brawa i wielkie podziekowania dla pani Justyny i pana Bogusia.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Marcel Pruszak

Marcel Pruszak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.01.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jak najbardziej mogę polecić tą szkołę. Praktyka za pierwszym razem zdana. Mila atmosfera na jazdach.

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Jakub S .........i ip: 37.47.193.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.12.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wykłady jak najbardziej na plus, jazdy z Panem Bogdanem bardzo fajne. Dzięki tej szkole zarówno teoria jak praktyka zdana za pierwszym razem

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Gracjan Musiał

Gracjan Musiał
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.12.2019
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam. Pani Justyna wszystko wytłumaczy jak się należy. Zdane za 4 razem. Jak na mnie to swietny wynik???? dalszą szkoła zaczyna się po odebraniu prawa jazdy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Martyna Szamp

Martyna Szamp
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.12.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła jazdy, cierpliwi instruktorzy i bardzo interesujące wykłady, polecam:)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Sylwester G ........i ip: 5.173.1.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.12.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Prawo jazdy zdane za pierwszym razem, Teoria jak i Praktyka. Wykłady oceniam na 6 w skali 5, z samego słuchania można się dowiedzieć wszystkiego co pozwoli nam zdać egzamin teoretyczny. Instruktorka wymagająca, i dzięki temu niezawodna, myślę że zostałem przygotowany aż nadto. Egzamin zdany bez problemów. Polecam 6/5.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Joasia Pałkowska

Joasia Pałkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.12.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam-świetny ośrodek-wykłady z Panią Justyną ciekawe, bez monotonii-bez ciągłego monologu- ;)- z uśmiechem na twarzy i z życzliwością. Instruktor "rzeczowy" z "dystansem" i pełnym humorem. Jazdy dostosowane do potrzeb i czasu. Super podejście do kursantów, każdego traktują indywidualnie, pełne zaangażowanie. Zawsze znajdą czas na nasze pytania i niejasności. lepiej nie mogłam wybrać ;) dla mnie Nr 1.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, punktualność
- Wadybrak
Andrzej Chmielecki

Andrzej Chmielecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.11.2019
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobry ośrodek. Wybrałem z polecenia znajomych i się nie zawiodłem. Dobra atmosfera podczas wykładów i jazd. Pani Justyna - instruktor nie do zagięcia - znała odpowiedź na każde pytanie, no i zawsze okazywało się że ma rację. Każda moja głupia pomyłka skutkowała powtórzeniem manewru - to na mnie działało. Auta w bardzo dobrym stanie, elastyczne podejście do terminów (pracuję do późna i zawsze udało się coś wykombinować). Podsumowując: polecam. Ps. Zdałem praktykę za 3 razem - 2 razy oblalem na własne życzenie, po odpowiedniej korekcie podczas dod. jazd dotarło do mnie co robię źle i za trzecim poszło wszytko dobrze. Dzięki Chmarki!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Kluczyk Krzysiek

Kluczyk Krzysiek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.11.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła polecam

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Karol Galla

Karol Galla
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.11.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetne podejście do kursanta, pełny profesjonalizm bardzo miłe wspólne spędzanie czasu, świetne przygotowanie do egzaminu czasami można dać gaz w opór!!!! Ogólnie to najlepsza szkoła jazdy w Tczewie!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Patryk Gretka

Patryk Gretka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 31.10.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła. Fantastyczni, cierpliwi instruktorzy. Przyjemna atmosfera. Polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Aleksandra Resmerowska

Aleksandra Resmerowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.10.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z czystym sumieniem polecam OSK Chmara!:) W szkole ciekawie poprowadzone wykłady, który bardzo pomogły przy zdawaniu egzaminu teoretycznego, jak i praktycznego, doświadczeni instruktorzy, którzy do każdego podchodzą indywidualnie, a jazdy zawsze ustawiane tak, aby najlepiej pasowało kursantowi. Jeszcze raz bardzo polecam!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Franek Rytlewski

Franek Rytlewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.09.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo ciekawie prowadzone wykłady które pomagają w dalszych jazdach i w zdaniu egzaminu teoretycznego jak i praktycznego. Terminy jazd były ustalone tak żeby pasowało. Ta szkoła bardzo pomogła mi w zdaniu prawa jazdy!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Martyna Kawalerowska

Martyna Kawalerowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.09.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo przyjazna atmosfera, profesjonalne zachowanie i dobrze przekazana wiedza.

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Bartek Radtke

Bartek Radtke
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.08.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo konkretne wykłady oraz podczas praktyki przekazywanie cennych uwag zawsze w bardzo miłej atmosferze. Świetne podejście do kursanta. Miło będę wspominał swój kurs.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Paweł M .....i ip: 37.47.225.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 21.08.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła dobrze uczy. Ma świetny arsenał wiedzy i aktualny. Najlepszy zespół. Polecam !!!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Kinga Manikowska

Kinga Manikowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.08.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam, uczestnictwo na kursach było przyjemnością. Profesjonalne, indywidualne podejście do każdego kursanta gwarantowane. W dodatku zawsze w dobrej atmosferze!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Gosia S ......h ip: 37.248.164.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.08.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła, ciekawe wykłady, bardzo dobrzy i przesympatyczni instruktorzy. Dziękuję pani Justynie i panu Piotrowi :)

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Dominika Janaszek

Dominika Janaszek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.07.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ekstra szkoła jazdy, ciekawe wykłady, super podejście do kursantów! Polecam z całego serduszka i jeszcze raz bardzo dziękuję Pani Justynie za super przygotowanie!!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, punktualność
- Wadybrak