Liczba odwiedzin: 9500 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Ośrodek Szkolenia Kierowców Beatka

  302 opinie w tym 215 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 10.07.2020

Michał Jar

Michał Jar
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepiej wykorzystany czas - to jazdy i wykłady z instruktorem Łukaszem. Nie można uczyć lepiej!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

nerwowa atmosfera

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 10.07.2020

Katarzyna Żak

Katarzyna Żak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkole! Profesjonalne podejscie i mila atmosfera. Instruktor Andrzej najlepszy na swiecie :) Polecam z czystym sumieniem :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 10.07.2020

Justyna Młynarczyk

Justyna Młynarczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam ta szkole oraz instruktora z którym miałam przyjemność jeździć Pana Andrzeja :) profesjonalnie podchodzi do szkolenia i umiejętnie przekazuje wiedze. Z czystym sercem mogę śmiało polecić.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.06.2020

Julia Dąbkowska

Julia Dąbkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła polecam, świetna atmosfera i przygotowanie do egzaminu.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 09.06.2020

Izabela Sielska

Izabela Sielska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Było super

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.05.2020

Marta Marcinkowska

Marta Marcinkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła bardzo dobrze przygotowała mnie do egzaminu! Zarówno zajęcia teoretyczne jak i na drodze są na wysokim poziomie. Zdecydowanie polecam:)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 24.02.2020

Anna Skalska

Anna Skalska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo przyjazna atmosfera, instruktor Łukasz bardzo pomocny, wyrozumiały, dobrze tłumaczy i wskazuje błędy oraz od razu omawia, elastyczne godziny jazdy - dopasowuje się do Ciebie. Polecam w 100%

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 20.02.2020

Aga Sokołowska

Aga Sokołowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor Łukasz bardzo mi pomógł, dał dużo pewności. Nauczył mnie nie panikować na drodze co bardzo się przydaje i nabrałam zaufania do siebie. Zdałam po 2 latach przerwy za pierwszym razem. Nie zabiera kierownicy :) klasa

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 14.02.2020

Julitta Makowska

Julitta Makowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalizm,cierpliwość.Polecam ☺

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.02.2020

Edyta Obrebska

Edyta Obrebska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Odpowiedni ludzie na właściwym miejscu. Dobrzy instruktorzy(Nauczą Każdego).Mają profesjonalne podejście do tego co robią i pomagają nam w tym. Kurs miał być przyspieszony i takim pozostał. ZDAŁAM ZA PIERWSZYM RAZEM!!!!Na Odlewniczej(a tego się bałam najbardziej).Dziękuję.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.02.2020

Monika Kopczyńska

Monika Kopczyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wspaniali, cierpliwi instruktorzy. Wczoraj jeździłam ostatnie godz. z Panem Łukaszem, a dzisiaj o 7 rano zdałam egzamin. Polecam każdemu kto zaczyna kurs, aby wybrał tę szkołę.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 22.01.2020

Kamil Pierscinski

Kamil Pierscinski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super wykłady, mili instruktorzy którzy zawsze wytłumaczą wszystko

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 21.01.2020

Aleksandra Paś

Aleksandra Paś
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Rewelacyjna szkoła! Super instruktorzy! Polecam z czystym sumieniem!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 23.12.2019

Norbert Norbus

Norbert Norbus
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełen profesjonalizm. Super podejście do kursanta. Pani Kasia super instruktor!! Polecam z czystym sumieniem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 19.12.2019

Julia Mańkowska

Julia Mańkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko jasno tłumaczone, w 100% instruktor skupia się na jeździe i poprawie błędów kursanta, miła atmosfera

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 15.10.2019

Tomek Dziedzic

Tomek Dziedzic
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo wyrozumiały instruktor potrafiący nauczyć po dłuższej przerwie

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 12.08.2019

Paulina Janiszewska

Paulina Janiszewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Każda godzina jazd to maksymalnie wykorzystany czas, instruktorzy starają się, aby nauczyć nas, jak najwięcej podczas trwania kursu. Są kompetentni, cierpliwi i uparci ;) Wysoka kultura osobista, dobra atmosfera i komunikatywność to dodatkowy atut. Instruktorka Pani Kasia- niesamowita. Gorąco polecam tę szkołę.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 09.08.2019

Bartek Kość

Bartek Kość
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalizm,miła atmosfera,podejście do kursanta

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 05.08.2019

Dominika Paź

Dominika Paź
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo fajna szkoła, super instruktorzy, egzamin zdany za drugim razem:))

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.08.2019

Michał Poland

Michał Poland
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo mili i kompetentni instruktorzy. Elastyczne godziny i indywidualne podejście do każdego kursanta. Polecam serdecznie, zdane za pierwszym.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.08.2019

Michał Poland

Michał Poland
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Fajna, profesjonalna i przede wszystkim dająca rady na dobrą jazdę. Najlepszym przykładem jest to, że zdałem za pierwszym razem. Polecam Szkołę jazdy OSK BEATKA Legionowo !!!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.06.2019

Martyna Adamczyk

Martyna Adamczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalni, sympatyczni i bardzo cierpliwi instruktorzy! Polecam wszystkim OSK Beatka!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 27.05.2019

Gosia Borcz

Gosia Borcz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jeździłam głównie z Panią Kasią i z całego serduszka polecam tą Panią złota kobieta przy której nauka jazdy staje się przyjemnością i mile spędzonym czasem. Jeśli chcesz się nauczyć i dobrze przygotować na egzamin to ta szkoła jest idealna. Kolejny dobry plus jest taki że wyrobiłam się na spokojnie w dwa miesiące ze zrobieniem prawa jazdy to naprawdę szybko zlatuje i aż mi czasem tęskno że już nie mogę się ustawić na jazdy i mile spędzić czas na drodze. Polecam z całego serca

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 17.05.2019

Filip Krupa

Filip Krupa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsze przygotowania i atmosfera podczas nauk. Gorąco pozdrawiam instruktorów panią Kasię i pana Łukasza z OSK Beatka Legionowo. Polecam!!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 10.05.2019

Karolina Smakulska

Karolina Smakulska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam ! Pani Kasia bardzo sympatyczna i konkretna kobieta z dużą wiedzą. Po 4 godzinach jazd doszkalających miałam większą wiedzę o manewrach niż po całym kursie w innej szkole. Egzamin oczywiście zdany ????

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 29.04.2019

Olga Widlicka

Olga Widlicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera, profesjonalne podejście do kursanta, pokazanie wszystkich niezbędnych manewrów. Pani Kasia jest naprawdę wspaniała:)

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.04.2019

Piotr Łęczycki

Piotr Łęczycki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem w 100% zadowolony z kursu, przebiegł szybko, sprawnie, bezproblemowo. Polecam Panią Kasię i Pana Łukasza- dzięki nim egzamin zdałem za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.03.2019

Julia Cichocka

Julia Cichocka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalna nauka jazdy, przemili instruktorzy, którzy z cierpliwością podchodzą do kursantów, a efekty nauczania mówią same za siebie, teoria i praktyka w moim przypadku zdana za 1 razem :) Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 20.03.2019

Dagmara Szkutnik

Dagmara Szkutnik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wielkie podziękowania dla Pani Kasi i Pana Łukasza z OSK Beatka Legionowo! Perfekcyjne przygotowanie do egzaminu. :)

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 27.02.2019

Julia Twardo

Julia Twardo
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy przemili, tłumaczyli wszystko dotąd aż zrozumiałam, cierpliwi. Nauczyli praktycznie jeździć, dzięki czemu nie boję się sama wyjechać na ulicę.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”

Minusy

brak