Liczba odwiedzin: 9079 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Ośrodek Szkolenia Kierowców Beatka

  289 opinii w tym 202 zaufane
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 23.12.2019

Norbert Norbus

Norbert Norbus
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełen profesjonalizm. Super podejście do kursanta. Pani Kasia super instruktor!! Polecam z czystym sumieniem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 19.12.2019

Julia Mańkowska

Julia Mańkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko jasno tłumaczone, w 100% instruktor skupia się na jeździe i poprawie błędów kursanta, miła atmosfera

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 15.10.2019

Tomek Dziedzic

Tomek Dziedzic
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo wyrozumiały instruktor potrafiący nauczyć po dłuższej przerwie

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 12.08.2019

Paulina Janiszewska

Paulina Janiszewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Każda godzina jazd to maksymalnie wykorzystany czas, instruktorzy starają się, aby nauczyć nas, jak najwięcej podczas trwania kursu. Są kompetentni, cierpliwi i uparci ;) Wysoka kultura osobista, dobra atmosfera i komunikatywność to dodatkowy atut. Instruktorka Pani Kasia- niesamowita. Gorąco polecam tę szkołę.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 09.08.2019

Bartek Kość

Bartek Kość
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalizm,miła atmosfera,podejście do kursanta

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 05.08.2019

Dominika Paź

Dominika Paź
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo fajna szkoła, super instruktorzy, egzamin zdany za drugim razem:))

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.08.2019

Michał Poland

Michał Poland
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo mili i kompetentni instruktorzy. Elastyczne godziny i indywidualne podejście do każdego kursanta. Polecam serdecznie, zdane za pierwszym.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.08.2019

Michał Poland

Michał Poland
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Fajna, profesjonalna i przede wszystkim dająca rady na dobrą jazdę. Najlepszym przykładem jest to, że zdałem za pierwszym razem. Polecam Szkołę jazdy OSK BEATKA Legionowo !!!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.06.2019

Martyna Adamczyk

Martyna Adamczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalni, sympatyczni i bardzo cierpliwi instruktorzy! Polecam wszystkim OSK Beatka!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 27.05.2019

Gosia Borcz

Gosia Borcz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jeździłam głównie z Panią Kasią i z całego serduszka polecam tą Panią złota kobieta przy której nauka jazdy staje się przyjemnością i mile spędzonym czasem. Jeśli chcesz się nauczyć i dobrze przygotować na egzamin to ta szkoła jest idealna. Kolejny dobry plus jest taki że wyrobiłam się na spokojnie w dwa miesiące ze zrobieniem prawa jazdy to naprawdę szybko zlatuje i aż mi czasem tęskno że już nie mogę się ustawić na jazdy i mile spędzić czas na drodze. Polecam z całego serca

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 17.05.2019

Filip Krupa

Filip Krupa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsze przygotowania i atmosfera podczas nauk. Gorąco pozdrawiam instruktorów panią Kasię i pana Łukasza z OSK Beatka Legionowo. Polecam!!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 10.05.2019

Karolina Smakulska

Karolina Smakulska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam ! Pani Kasia bardzo sympatyczna i konkretna kobieta z dużą wiedzą. Po 4 godzinach jazd doszkalających miałam większą wiedzę o manewrach niż po całym kursie w innej szkole. Egzamin oczywiście zdany ????

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 29.04.2019

Olga Widlicka

Olga Widlicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera, profesjonalne podejście do kursanta, pokazanie wszystkich niezbędnych manewrów. Pani Kasia jest naprawdę wspaniała:)

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.04.2019

Piotr Łęczycki

Piotr Łęczycki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem w 100% zadowolony z kursu, przebiegł szybko, sprawnie, bezproblemowo. Polecam Panią Kasię i Pana Łukasza- dzięki nim egzamin zdałem za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.03.2019

Julia Cichocka

Julia Cichocka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalna nauka jazdy, przemili instruktorzy, którzy z cierpliwością podchodzą do kursantów, a efekty nauczania mówią same za siebie, teoria i praktyka w moim przypadku zdana za 1 razem :) Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 20.03.2019

Dagmara Szkutnik

Dagmara Szkutnik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wielkie podziękowania dla Pani Kasi i Pana Łukasza z OSK Beatka Legionowo! Perfekcyjne przygotowanie do egzaminu. :)

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 27.02.2019

Julia Twardo

Julia Twardo
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy przemili, tłumaczyli wszystko dotąd aż zrozumiałam, cierpliwi. Nauczyli praktycznie jeździć, dzięki czemu nie boję się sama wyjechać na ulicę.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 04.02.2019

Basia Zaliwska

Basia Zaliwska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam OSK Beatka . Pomogli mi pokonać mój strach za kierownicą i dzięki nim mimo kilku lat niepowodzeń, praktycznie od razu zdałam prawo jazdy. Bardzo konkurencyjne ceny, świetni instruktorzy, elastyczny i nastawiony na klienta grafik jazdy. Jestem bardzo wdzięczna ! Z czystym sumieniem POLECAM

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 22.01.2019

Ola Rojecka

Ola Rojecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra nauka, fajni i mili instruktorzy. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.01.2019

Paweł Olejniczak

Paweł Olejniczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam, pełen profesjonalizm

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.12.2018

Aleksandra Kruszewska

Aleksandra Kruszewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam tą szkołę. Instruktorzy na 5* Kasia i Łukasz dziękuję za wszystko!! Miła i wesoła atmosfera oraz bardzo elastyczny grafik. Polecam nawet odpornym na wiedzę i umiejętności ;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.12.2018

Robert Robert

Robert Robert
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdałem za pierwszym razem :) Bardzo dziękuje instruktorce Pani Katarzynie za świetne przygotowanie mnie do egzaminu. Gdyby ktoś chiał się naprawdę nauczyć jeździć, to Pani Katarzyna jest mistrzynią świata w nauczaniu. Jeszcze raz Pani dziękuje za przekazaną wiedzę cierpliwość i super nauczanie. Plecam 100% wszystkie wskazówki i rady które otrzymałem sprawdziły się na egzaminie :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 11.12.2018

Maciek Kaczmarek

Maciek Kaczmarek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam, przemiła atmosfera, dobrze zorganizowane jazdy doszkalające i bardzo sympatyczna Instruktorka Pani Kasia .

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.12.2018

Marta Spletsteser

Marta Spletsteser
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam! Wyrozumiali i pomocni instruktorzy Pani Kasia i Pan Łukasz, elastyczny grafik i przyjazna atmosfera :)

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.12.2018

Karolina Madej

Karolina Madej
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie, bardzo dobra nauka i super dobre przygotowanie do egzaminu. Polecam instruktora pana Łukasza. Zdane za pierwszym ????

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 09.12.2018

Kasia Ka

Kasia Ka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam OSK Beatka , jeździłam z Kasią , mega pozytywną osóbką dzięki której zdałam egzamin, POLECAM

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.11.2018

Kacper Urbański

Kacper Urbański
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła i przesympatyczni instruktorzy a zwłaszcza Pan Łukasz i Pani Kasia. Egzamin zdany za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 30.10.2018

Ruda Monika

Ruda Monika
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdane prawie za pierwszym razem! :) Kasia i Łukasz najlepsi instruktorzy!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 20.10.2018

Aga Wudarczyk

Aga Wudarczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam. Kurs atrakcyjny cenowo, a jazdy przebiegały w bardzo miłej atmosferze. Szczególnie miło wspominam jazdy z p Łukaszem (dobrze uczy i jest wyrozumiały, ma świetne podejście do kursanta). Elastyczny grafik pozwolił mi zapisać się na jazdy doszkalające tuż przed egzaminem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.10.2018

Beata Pieniek

Beata Pieniek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera, szybkie zdobywanie wiedzy teoretycznej i praktycznej oraz bardzo dogodne terminy jazd. Instruktorzy zawsze odpowiadają na trudne pytania i pomagają nauczyć się tego co sprawia trudności. Wszystko w atrakcyjnej cenie. Zdecydowanie polecam ten ośrodek!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak