Liczba odwiedzin: 7959 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Ośrodek Szkolenia Kierowców Asima

  67 opinii w tym 45 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
D

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.02.2020

Wojciech Krysman

Wojciech Krysman
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam. Szkolenie super !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.02.2020

Agnieszka Jurczynska

Agnieszka Jurczynska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera, instruktorzy z powołania. Duży plus- egzamin tym samym autem co na kursie. Szczerze polecam. Zdałam za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.02.2020

Marta Pytlarz

Marta Pytlarz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam, instruktorzy z powołania, bardzo dobre przygotowanie. Egzamin teoretyczny jak i praktyczny na kat. B zdany za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.01.2020

Artur Dykier

Artur Dykier
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalni instruktorzy, pracownicy sekretariatu bardzo mili, szkoła godna polecenia, C, C+E zdane za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.01.2020

Julia Richter

Julia Richter
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła. Polecam

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
D

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.01.2020

Dariusz Kolaczynski

Dariusz Kolaczynski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z wyjątkiem słabego ogrzewania pojazdu i braku radia wszystko ok, dlatego niestety 4 z 5 gwiazdek. Polecam instruktora, Pana Rysia!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

zły stan pojazdów

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.01.2020

Norbert Kostrzewski

Norbert Kostrzewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo profesjonalna firma. Polecam wszystkim

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.12.2019

Sandra Marcinek

Sandra Marcinek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra i profesjonalna firma

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.12.2019

Mariusz Gołąb

Mariusz Gołąb
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsi w okolicy. Profesjonalni instruktorzy. Pracownicy sekretariatu bardzo mili. Szkoła godna polecenia. C, C+E zdane za pierwszym razem. Pozdrawiam Mariusz

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 20.12.2019

Hubert Hoch

Hubert Hoch
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy do jakiej mogłem trafić. Profesjonalna kadra instruktorska. Super atmosfera. Goroco

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 19.12.2019

Sylwia Jędrzejewska

Sylwia Jędrzejewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko poszło super, 0 stresu na kursie ani presji. Polecanko!!♥♥♥

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.12.2019

Dawid Przybylski

Dawid Przybylski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo fajni instruktorzy i miła atmosfera. Polecam ośrodek szkolenia ASIMA

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.12.2019

Rafał Godyla

Rafał Godyla
Opinia zweryfikowana przez Facebook

W 100% Polecam profesjonalne podejście instruktorów , świetnie przygotowują do egzaminów idzie się na nie ze świadomością że jest się na nie dobrze przygotowanym.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.12.2019

Dawid Bartkowiak

Dawid Bartkowiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalna kadra instruktorska. Lepszej szkoly na nauki do prawojazdy nie znajdziecie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 05.11.2019

Domii Nikaa

Domii Nikaa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy do jakiej mogłam trafić. Profesjonalna kadra instruktorska. Super atmosfera.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 05.11.2019

Emilia Levchyk

Emilia Levchyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super instruktorzy którzy umieja wszystko super wytłumaczyć !!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.11.2019

Daniil Ladugin

Daniil Ladugin
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolony tym, że robiłem kurs w ASIMIE. Każda osoba pracująca w tym ośrodku szkolenie jest profesjonalem i wie co ma robić. Atmosfera na jazdach była zachwycająca. Polecam na 100%

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.11.2019

Jakub Reszczyński

Jakub Reszczyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobry osierodek szkolenia kierowców Asima to najlepsze co mogłem wybrać Bardzo miła atmosfera Polecam każdemu

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.11.2019

Marcin Głuszko

Marcin Głuszko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam OSK Asima wczoraj zdałem na B za pierwszym razem bez większych problemów ośrodek nauczył mnie wszystkiego co wymagał ode mnie egzaminator Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.11.2019

Jędrzej Dudkowiak

Jędrzej Dudkowiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła w Lesznie i rejonie, najlepsi instruktorzy, rodzinna atmosfera

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.10.2019

Dawid Gospodarczyk

Dawid Gospodarczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Egzamin na C zdane za pierwszym razem! Profesjonalni instruktorzy dziękuję Wam ????

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.10.2019

Beata Adam Kocik

Beata Adam Kocik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ośrodek Asima to profesjonalny ośrodek szkolenia kierowców. Instruktorzy na medal, miła atmosfera. Polecam wszystkim zainteresowanym

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 24.10.2019

Iwona Drozdowska

Iwona Drozdowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy do jakiej mogłam trafić. Bardzo cierpliwi instruktorzy. Polecam za każdym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.10.2019

Martyna Nowakowska

Martyna Nowakowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera i bardzo dobrzy instruktorzy! Nie mogłam lepiej trafić, bo o to chodzi by uczyć się w dobrej atmosferze

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.10.2019

Weronika Mazurek

Weronika Mazurek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście do pracy, cierpliwość, dokładne wytłumaczenie niejasności (odpowiedzi na pytania dotyczące jazdy) bardzo dobrze i ciekawie przeprowadzony wykłady teoretyczny, przyjemna i miła atmosfera :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.10.2019

Karol Michalewicz

Karol Michalewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera, robiłem w Asimie motocykl a następnie B+E. Nowe auta, czyste, instruktorzy treściwi i cierpliwi. Polecam!

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.10.2019

Edyta Zimniak

Edyta Zimniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalna kadra instruktorska. Podejście do kursanta mega pozytywne. Dogodne godziny szkolenia. Nie można zapomnieć o pracownikach sekretariatu,pomocni w każdym względzie. Nie sposób wszystkich wymienić. Serdeczne podziękowania dla wszystkich Pań i Panów z OSK Asima..... Brawo WY Polecam każdemu skorzystanie z usług OSK ASIMA.... !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 22.10.2019

Anna Andrzejewska

Anna Andrzejewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera . super nauczanie . instruktorzy na medal !!!! i przedewszystkim bardzo cierpliwi . Asima to godny polecenia osrodek szkoleniowy !!!!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 22.10.2019

Agnieszka Kulik

Agnieszka Kulik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy do jakiej mogłam trafić, fantastyczna atmosfera, super szef i instruktorzy???????????? gorąco polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 22.10.2019

Weronika Skaczyło

Weronika Skaczyło
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak