Ośrodek Szkolenia AUTO KURS

 2554 opinie w tym 2189 zaufanych

Odznaki Szkoły

2 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Ośrodek Szkolenia AUTO KURS
ul. Kętrzyńskiego 3/2
10-507 Olsztyn

  • Brak godzin otwarcia

Kontakt

Opis

Nie będziemy zanudzać Cię historią naszej firmy, bo nie po to tu jesteś, choć istniejemy prawdopodobnie dłużej niż żyjesz (32 lata).

Prawo jazdy to jedna z tych inwestycji, w których oszczędzanie za wszelką cenę może okazać się zgubne. Zupełnie jak z kupnem sprzętu alpinistycznego - po prostu nie kupujesz najtańszego z Chin. 

Czemu my? 

1. Elastyczność zajęć

To Ty decydujesz, kiedy mają odbywać się zajęcia praktyczne . Rozumiemy, że pracujesz, chodzisz na angielski, siłownię czy tańce, dlatego jesteśmy naprawdę elastyczni w kwestii indywidualnej realizacji programu. Ułożenie planu zajęć, podanie godziny rozpoczęcia - pozostawiamy Tobie! 

2. Rozdajemy dodatkowe godziny nauki jazdy.

Przyprowadź znajomego- dostaniesz jedną, a po szczegóły kolejnych możliwości otrzymania darmowych godzin zapytaj w biurze!

3. Próbujesz ile chcesz

W godzinach otwarcia ośrodka tj. w dni powszednie od 9:00 do 17:00 jesteśmy  do Twojej dyspozycji. Możesz przyjść bez zapowiedzi i przystąpić do rozwiązania próbnego egzaminu teoretycznego, mając u swego boku wykwalifikowanego wykładowcę, który chętnie rozwieje ewentualne wątpliwości.

4. Działania prospołeczne

Swoją wiedzę z zakresu kodeksu drogowego wykorzystujemy w działaniach, mających na celu usprawnienie ruchu w Olsztynie i sprawienie, że będzie on miejscem przyjaznym kierowcom. Dzięki naszym inicjatywom udało się m.in. powołać zewnętrzny audyt, którego efektem było przemalowanie okrytego złą sławą olsztyńskiego ronda Bema. 

5. Możesz nam zaufać.

Jesteśmy doświadczeni. Kształcimy kierowców nieustannie od 1990 r. i dotychczas zaufało nam już tysiące kursantów! Więcej o naszej historii na naszej stronie w zakładce "O firmie". 

6. Raty są OK!

Płatność za kurs możesz rozłożyć na wygodne dla Ciebie raty, których ilość sam(a) ustalasz. Nie pobieramy za nie żadnej dodatkowej prowizji, nie ponaglamy- to Ty dyktujesz tempo kursu :) 

Co więcej? Jeśli masz jeszcze jakieś wątpliwości - zadzwoń do nas i umów się na darmowe zajęcia teoretyczne! W swojej ofercie mamy również kurs kat. C. Zajęcia praktyczne odbywają się na  pojeździe marki IVECO (widocznym na zdjęciu). 

Koszt: 3200 zł. Więcej informacji: www.auto-kurs.pl

Znajdź nas również na Facebooku, gdzie publikujemy aktualne promocje! Auto-Kurs

Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

3200 zł

codziennie

ul. Kętrzyńskiego 3/2

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha MT-07)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A1, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

3200 zł

codziennie

ul. Kętrzyńskiego 3/2

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Honda CBF 125)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

3200 zł

codziennie

ul. Kętrzyńskiego 3/2

WIĘCEJ Klasyczny kurs kat. B pojazdem z manualną skrzynią biegów

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (KIA Rio)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. C, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

3600 zł

codziennie

ul. Kętrzyńskiego 3/2

WIĘCEJ W cenie kursu:
20 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów
30 godzin (po 60 min) jazd (Iveco Eurocargo)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
badania psychologiczne

kat. C+E, Tylko praktyka

Manualna skrzynia

3600 zł

codziennie

ul. Kętrzyńskiego 3/2

WIĘCEJ W cenie kursu:
25 godzin (po 60 min) jazd (Iveco Eurocargo + przyczepa)
egzamin wewnętrzny praktyka

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
badania psychologiczne

kat. AM, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1600 zł

codziennie

ul. Kętrzyńskiego 3/2

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
10 godzin (po 60 min) jazd (Romet ZK 50)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A2, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

3200 zł

codziennie

ul. Kętrzyńskiego 3/2

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha Mt-07)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Automat

3400 zł

codziennie

ul. Kętrzyńskiego 3/2

WIĘCEJ Kurs kat. B z automatyczną skrzynią biegów.

W cenie kursu: 30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy) 30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Auris) egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka materiały dla kursantów Dodatkowo płatne: badania lekarskie

Podstawiamy pojazd na egzamin! ;-)

kat. B, Tylko praktyka

Manualna skrzynia, Ekspresowy

3900 zł

codziennie

ul. Kętrzyńskiego 3/2

WIĘCEJ Przyspieszony kurs kat. B z manualną skrzynią biegów.

Kurs ekspresowy dedykowany jest kursantom, którym zależy, aby przejść cały cykl kształcenia w najkrótszym możliwym terminie - 14 dni roboczych.

W cenie kursu: kurs pierwszej pomocy i 30 godzin (po 60 min) jazd (KIA RIO), egzamin wewnętrzny praktyka

Dodatkowo płatne: badania lekarskie

kat. B, Tylko praktyka

Automat, Ekspresowy

4000 zł

codziennie

ul. Kętrzyńskiego 3/2

WIĘCEJ Kurs kat. B pojazdem z automatyczną skrzynią biegów, przyspieszony

Kurs ekspresowy dedykowany jest kursantom, którym zależy, aby przejść cały cykl kształcenia w najkrótszym możliwym terminie - 14 dni roboczych.

W cenie kursu: kurs pierwszej pomocy, 30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Auris) egzamin wewnętrzny praktyka.

Dodatkowo płatne: badania lekarskie

kat. A, Tylko praktyka

Ekspresowy

3200 zł

codziennie

ul. Kętrzyńskiego 3/2

WIĘCEJ W cenie:
- zajęcia z pierwszej pomocy przedlekarskiej
- 20 godzin praktyki
Kurs ekspresowy dedykowany jest kursantom, którym zależy, aby przejść cały cykl kształcenia w
najkrótszym możliwym terminie – 10 dni roboczych.
Czas trwania: 10 dni

kat. B, Tylko praktyka

Manualna skrzynia

3100 zł

codziennie

ul. Kętrzyńskiego 3/2

WIĘCEJ Kurs kat. B pojazdem z manualną skrzynią biegów bez teorii. W cenie kursu: zajęcia z pierwszej pomocy przedlekarskiej , 30 godzin (po 60 min) jazd (KIA Rio), egzamin wewnętrzny praktyka. Dodatkowo płatne: badania lekarskie

Dodatkowo płatne: badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Barbara Z ......a ip: 5.173.202.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 05.08.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zaangażowani instruktorzy i wykładowcy, terminy odpowiadające indywidualnym potrzebom i dobra organizacja. Polecam każdemu Ośrodek Szkolenia AUTO Kurs!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Kasia G .........z ip: 46.186.56.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.08.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkołę jazdy "Auto kurs" mogę polecić każdemu z czystym sumieniem. Mają naprawdę profesjonalne podejście do każdego kursanta. Atmosfera bardzo przyjazna, wykłady również przygotowane i przeprowadzone w ciekawy sposób. Ogólna ocena nie może być inna niż 5-gwiazdkowa. Bardzo bym chciała polecić instruktora, pana Marka Skopka, który ma naprawdę świetne podejście, a każda lekcja przebiega w super klimacie.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Dawid R ..a ip: 46.186.56.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 01.08.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
A1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super podejście instruktora, wszystko w miłej atmosferze i na wysokim poziomie.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”
- Wadybrak

Mateusz G Gut ip: 46.186.56.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 31.07.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo ciekawe wykłady, zajęcia praktyczne bez żadnych problemów przebiegające w miłej atmosferze. Polecam instruktora Pana Jerzego i ogólnie całą szkółkę.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność
- Wadybrak

Mateusz J ...........i ip: 46.186.56.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 31.07.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wszystko jest elastyczne i robione pod kursanta. Polecam!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Zosia Bieniecka

Zosia Bieniecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.07.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła, zaangażowani instruktorowie, polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Alicja ......z ip: 46.186.56.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.07.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam bardzo fajna szkoła nauki jazdy, nie żałuję wyboru. Bardzo polecam instruktora Pana Tomka Szumiela.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Dariusz Bartoszewski

Dariusz Bartoszewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.07.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła nauki jazdy w mieście bardzo polecam, miła atmosfera dzięki tej szkole egzamin państwowy zdany za pierwszym podejściem bardzo polecam instruktora jazdy pana Zbyszka,a także pana Jerzego

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Dawid R ......i ip: 46.186.56.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.07.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ciekawie prowadzone wykłady. Świetne motocykle. Wszystko ok. Polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wiktor Soboczyński

Wiktor Soboczyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.07.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Przygotowanie na najwyższym poziomie, super atmosfera, teoria przedstawiona w łatwy i konkretny sposób, a podejście instruktorów do kursantów jest indywidualne i bardzo fachowe. Polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Miłosz Grzywiński

Miłosz Grzywiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.07.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
AM

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wszystkim moim 14-letnim kolegom i koleżankom polecam Auto-kurs. Świetnie zostałem przygotowany do egzaminu

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera
- Wadybrak
Tomasz Polakowski

Tomasz Polakowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.07.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkółke auto-kurs jest tam znakomita atmosfera instruktorzy z powołania i cały kurs trwa bardzo szybko polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Aleksandra S ......k ip: 46.186.56.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.07.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam cały kurs, miła atmosfera. Polecam Pana Marka Włodkowskiego- świetny instruktor.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Iga Kacprzak

Iga Kacprzak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.07.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
AM

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam cały kurs ! Świetna atmosfera na zajęciach teoretycznych jak i praktycznych . Wiedza przekazana na wykładach długo zostaje w głowie. Jeśli chodzi o zajęcia praktyczne instruktorzy chętnie wszystko wytłumaczą oraz pomogą . Pełen profesjonalizm gorąco polecam !

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

wiktoria d .....u ip: 46.186.56.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.07.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pan Szumiel to najlepszy instruktor, mentor oraz motywator.Pełen profesjonalizm, najlepsza szkoła jazdy

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Aleksandra S .........a ip: 46.186.56.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.07.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super ośrodek szkoleniowy, świetni profesjonalni instruktorzy i bardzo miła atmosfera. Bardzo polecam

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wiktoria Foruś

Wiktoria Foruś
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.07.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam tę szkołe jazdy, miła atmosfera i profesjonalne podejscie, jazdy mialam z Panem Kłodowskim, którego również szczerze polecam, nauczyl mnie wszystkiego po kolei w luznej atmosferze.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kacper Michalski

Kacper Michalski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.07.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo mili ludzie , nauczyłem się bardzo dużo z właszcza że nie potrafiłem prawie nic bardzo polecam tę szkołe Pozdrawiam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Weronika Sarnecka

Weronika Sarnecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.07.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam tą szkołę jazdy, miła atmosfera, wiedza na wykładach została przekazana w jasny sposób, podczas jazd z Panem Bryniarskim wiele się nauczyłam i otrzymałam dużo wskazówek, cały kurs odbył się szybko, terminy i godziny wykładów były dogodne dla mnie i mogłam je pogodzić z zajęciami dodatkowymi

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Stanisław K ..p ip: 46.186.56.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.07.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalne podejście, zrozumiałe i świetnie prowadzone wykłady, jazdy bardzo przyjemnie i bezstresowo.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak
Konrad Sobolewski

Konrad Sobolewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.07.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A2

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetnie dostosowany grafik, miła atmosfera, super podejście do kursanta. Bardzo polecam osobom na 2 jak i na 4 kółkach.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak
Eliza Tymoshchuk

Eliza Tymoshchuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.07.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam z całego serduszka! Fajna atmosfera na zajęciach i duża elastyczność jeśli chodzi o jazdy. Super instruktor P. Bryniarski, bardzo polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak
Eryk Konecko

Eryk Konecko
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.07.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
AM

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super instruktorzy przyjemna atmosfera i egzamin zdany za pierwszym razem Pozdrawiam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Sławek Gorzka

Sławek Gorzka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.07.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jestem bardzo zadowolony z całego przebiegu szkolenia ,bardzo miła atmosfera ,bardzo sprawnie odbyły się wykłady i jazdy pozdrawiam instruktora Grześka i oczywiście polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Igor Kołodziejczyk

Igor Kołodziejczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.06.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
A1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktorzy byli bardzo pomocni, przyjaźni i chętni do wprowadzenia w świat motoryzacji, tłumaczenie było jasne i szczegółowe. Jazdy jak i wykłady były przyjemnością co pomagało w nauce.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Maja Siegmund

Maja Siegmund
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.06.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Tą szkołę jazdy mi polecono, i tak samo polecam i ja! Od samego początku podobało mi się podejście do kursanta. Możliwość wyboru kursu teoretycznego online było wyjątkowym udogodnieniem. Podejście do egzaminu teoretycznego wewnętrznego było niezapowiedziane przeze mnie, z czym nie było żadnego problemu. Całkowita elastyczność godzin jazd jest ogromnym plusem. Jeżeli chodzi o instruktora- z całego serca polecam Pana Tomasza Szumiela- u jego boku udało mi się zdać obydwa egzaminy państwowe za pierwszym razem, przy czym cały kurs spędziłam w świetnej atmosferze- było miejsce zarówno na śmiech i żarty, jak i merytoryczne uwagi. Polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Karolina Szubiak-Siarkowska

Karolina Szubiak-Siarkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.06.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam szkołę Auto Kurs. Wykłady prowadzone w fajny sposób i dopasowane pod klienta- możliwość wyboru on-line lub na miejscu w ośrodku. Trafiłam na super instruktora. Bardzo polecam instruktora P. Szumiela oraz szkołę. Ps. Pani Ela, która zajmuje się kursantami bardzo miła i uczynna.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Laura Trytek

Laura Trytek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.06.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Cały kurs przebiegł bezproblemowo. Polecam

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Paweł Sienkiewicz

Paweł Sienkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.06.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam miła obsługa :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kasia AndRybkiewicz

Kasia AndRybkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.06.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła w mieście. Przemili i rzetelni ludzie, którzy świetnie przygotowują do egzaminu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak