Ośrodek Kształcenia Kierowców RONDO

 24 opinie w tym 5 zaufanych

Odznaki Szkoły

0 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Ośrodek Kształcenia Kierowców RONDO
Piłsudskiego 4/1
37-100 Łańcut

Kontakt

Opis

Stawiamy na jakość
Rozumiejąc potrzeby przyszłych kierowców, a także mając świadomość wyjątkowości każdego z naszych kursantów opracowaliśmy innowacyjny program szkolenia. Program ten ma na celu zapewnienie nie tylko wysokiej jakości usług, ale także indywidualnego podejścia do każdego klienta. Kluczową rolę w programie OKK RONDO odgrywa doświadczenie, wiedza, osobowość oraz właściwe podejście nauczyciela, dlatego z dużą uwagą budowaliśmy nasz zespół instruktorów. Jesteśmy przekonani, że wypracowane przez nas metody dydaktyczne zagwarantują Ci sukces na państwowym egzaminie na prawo jazdy, a jednocześnie pozwolą Ci się stać dobrym kierowcą, który respektuje przepisy i dba o bezpieczeństwo ruchu drogowego.

Czym dysponujemy
Wiedząc, że nawet najlepszy nauczyciel potrzebuje odpowiednich narzędzi aby przekazać swoją wiedzę, dokonaliśmy weryfikacji dostępnych i wyboru najbardziej efektywnych materiałów dydaktycznych. W celu rozwoju Twoich praktycznych umiejętności zajęcia prowadzone są na wzorcowym placu manewrowym i pojazdach, na jakich przyjdzie Ci zdawać egzamin na prawo jazdy.

Jak najmniej stresu
Wiemy jak bardzo pierwsze nauki jazdy samochodem mogą być dla Ciebie stresujące, dlatego dokładamy wszelkich starań abyś uniknął przykrych doświadczeń za kierownicą. Przyjazna atmosfera na zajęciach oraz interpersonalne umiejętności instruktorów pozwolą Ci odkryć, że nauka przepisów ruchu drogowego może być efektywna i przyjemna. Zapewniamy, że nasz instruktor zawsze będzie traktował Cię z szacunkiem, a wszelkie sugestie i uwagi przekaże Ci z iście pedagogicznym podejściem.

Wybierz OKK RONDO
Ucząc się w naszej szkole oszczędzasz pieniądze płacąc tylko za kurs. W zamian dostajesz wszystko to, co jest niezbędne aby podejść do państwowego egzaminu na prawo jazdy. W OKK RONDO nie ma ukrytych kosztów. Materiały szkoleniowe – u nas wypożyczasz. Pamiętaj, że nam również zależy na tym, abyś zdał za pierwszym razem! Nauka z nami to czysta przyjemność (i to nie tylko dla instruktora).

Oferujemy:
kursy kat. A,A1,A2,AM,B,B+E,C,C+E,D,D+E, wózki widłowe z egzaminem UDT,kwalifikacje wstępne i okresowe, bezcenne doświadczenie naszych instruktorów pełne zaplecze dydaktyczne, płatność w dogodnej formie i czasie. Umożliwiamy jazdy próbne po placu WORD Rzeszów.

Zapraszamy na nasz fanpage na fb
https://www.facebook.com/OKKRONDO


Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2300 zł

Piłsudskiego 4/1

kat. A1, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1900 zł

Piłsudskiego 4/1

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2300 zł

Piłsudskiego 4/1

kat. C, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

3300 zł

Piłsudskiego 4/1

kat. B+E, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1600 zł

Piłsudskiego 4/1

kat. C+E, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

3300 zł

Piłsudskiego 4/1

kat. A2, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2300 zł

Piłsudskiego 4/1

kat. AM, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1100 zł

Piłsudskiego 4/1

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Lidia ..... ip: 94.42.48.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jestem bardzo zadowolona ze szkoły jazdy Rondo i uważam że jest to najlepsza placówka w okolicy :) Egzamin teoretyczny i praktyczny zdane za 1 podejściem. Wykłady prowadzone zwięźle i rzeczowo, uczą zastosowania teorii w praktyce. W czasie kursu poznałam wszelkie zakamarki i pułapki rejonu egzaminacyjnego dzięki czemu nic mnie nie zaskoczyło na egzaminie:) Instruktor, Pan Leszek swoją wiedzę przekazuje w sposób prosty i cierpliwy, towarzyszy temu życzliwa atmosfera. Instruktor daje mnóstwo rad jak być przede wszystkim dobrym kierowcą już po zdaniu egzaminu. Każda kolejna jazda w szkole Rondo nie była stresem a przyjemnością. Polecam :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Jakub M ...r ip: 91.150.165.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 17.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkołę jazdy rondo. Świetne przygotowanie do egzaminu, miła atmosfera, konkurencyjne ceny oraz kompetentni instruktorzy. Egzamin na kat. A1 zdany za pierwszym razem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Aleksandra K .....n ip: 91.246.66.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

OKK RONDO to jedna z najlepszych szkół nauki jazdy. Panuje tam miła atmosfera. Dzięki tej szkole zdałam egzamin za pierwszym razem. Pan Leszek to instruktor z powołania, zawsze dobrym słowem pociesza i dodaje otuchy oraz profesjonalnie i dokładnie przygotowuje do egzaminu. Bardzo polecam tę szkołę jazdy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Małgorzata M M ip: 91.150.165.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

RONDO najlepsza szkola jazdy w mieście Łancut. Miła , profesjonalna obsługa w biurze .P. Leszku dziękuję za "nieziemską" cierpliwość, za sprawnie i szybko przeprowadzony kurs, za rzetelnie przekazaną wiedzę. Życzę dalszych sukcesów w codziennej pracy. A szukającym instruktora z powołania polecam właśnie P. Leszka to dobrze zainwestowane pieniądze. Pozdrawiam M M

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Maciek Ożóg

Maciek Ożóg
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 31.12.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam serdecznie!!!! Najlepsza szkoła jazdy w Łańcucie i okolicach!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Adam Tendaj

Adam Tendaj
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.12.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jazdy w bardzo przyjemnej atmosferze, można się było dużo nauczyć, nie tylko samej jazdy do egzaminu ale jak sobie poradzić w normalnej codziennej jeździe, a ta ma mało z egzaminem wspólnego. Jeśli chodzi o dogadywanie się i godziny to wszystko było bardzo elastyczne, cały kurs przeszedł dużo szybciej niż w porównaniu do niektórych znajomych, którzy robili prawko w innych szkołach. Ja mogę tylko polecić!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Bartłomiej G .....k ip: 5.173.65.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.12.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam gorąco!! Egzamin teoretyczny jak i praktyczny zdałem za pierwszym podejściem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Rafał Decowski

Rafał Decowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.12.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła nauki jazdy.Świetna atmosfera,wspaniali instruktorzy, którzy bardzo profesjonalnie przygotowują do egzaminu.Jeśli chcesz zdać za pierwszym, zrób kurs w OKK RONDO.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Bartek Gwizdak

Bartek Gwizdak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.12.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam gorąco!! Zostałem bardzo dobrze przygotowany do egzaminu, zdałem teorię jak i praktykę za pierwszym podejściem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Dominik Porębny

Dominik Porębny
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.12.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam ! Świetni instruktorzy, doskonałe przygotowanie do egzaminu teoretycznego i praktycznego, miła atmosfera !

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

i ....k ip: 31.130.96.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.10.2017

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super instruktor.. przygotowanie do egzaminu panstwowego na najwyzszym poziomie. POLECAM

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

o ..k ip: 91.189.222.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 21.04.2016
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam gorącą!!! Egzamin teoretyczny jak i praktyczny zdany za pierwszym razem. Profesjonalne szkolenie Pana Leszka przynosi rezultaty. Dziękuje i pozdrawiam Tomek.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

a ...a ip: 83.28.255.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.04.2015
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam Rondo! Egzamin zdałam za pierwszym razem, a to wszystko dzięki Panu Leszkowi, który profesjonalnie przygotował mnie do jazdy. Każdą lekcje wspominam bardzo pozytywnie! Instruktor z powołania, pomocny, cierpliwy z dużym poczuciem humoru, potrafiący wprowadzić miłą atmosferę, co jest bardzo ważne! Jestem bardzo zadowolona, gdybym miała wybierać jeszcze raz na pewno byłoby to RONDO. Dziękuję i Pozdrawiam, do zobaczenia na trasie! Jagoda

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

a ..a ip: 91.246.71.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.03.2015

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Rondo to zajebisty osrodek szkolenia kierowcow i zajebisci instruktorzy. oby takich wiecej pozdrawiam ;) marta

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

r ..a ip: 91.246.72.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.09.2014
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pan Leszek, to świetny instruktor, grzeczny i cierpliwy. Prawo jazdy zdałam za pierwszym razem i jeżdżę już ponad 17 lat, gdybym miała znowu wybierać szkołę, byłoby to na pewno RONDO. Przy okazji dziękuję i pozdrawiam serdecznie !!! Jesteście super !!!!!!!!!!!! I.J.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

d dam ip: 159.205.194.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.08.2014
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A2

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam jazdę z Panem Leszkiem. Jazda i wykłady nie były nudne-świetnie wykorzystany czas. Polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

m m ip: 178.43.38.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.08.2014
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo serdecznie polecam RONDO!!! Jestem bardzo zadowolona, cały kurs odbywał się w bardzo miłej atmosferze, instruktor na prawdę super- cierpliwy, spokojny, opanowany, pomocny, bardzo fajny i miły :) Bardzo dobrze tłumaczy, uczy odpowiedzialności i myślenia na drodze. Wszystkie formalności załatwiane były bez problemu, łatwo i szybko. RONDO jest super :) Pozdrawiam i polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

a ..l ip: 91.240.130.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.08.2014
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła nastawiona przyjaźnie wobec kursantów, a także atrakcyjne ceny i wysoki poziom nauczania. Podczas wykładów panuje przyjemna atmosfera, gdzie jeśli czegoś nie wiesz, to bez problemu zostanie Ci to wytłumaczone. Jazda również komfortowa - instruktor zawsze był na czas, nie było problemów z umówieniem się na kolejny raz. Profesjonalizm, a zarazem luźne podejście - bardzo polecam tę szkołę.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

s ...f ip: 83.13.176.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.08.2014
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktorzy super, bardzo miła atmosfera podczas jazd. Polecam :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

i ini ip: 79.185.222.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.08.2014
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super, dzięki tej szkole zdałem za pierwszym podejściem !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

a ......a ip: 2.173.93.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.08.2014
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pełen profesjonalizm, bez problemu zdane za pierwszym razem. Lepiej nie mogłam wybrać. :) Jak najbardziej polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

w wa ip: 178.180.35.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.07.2014
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktor świetny, ma dobre podejście do każdego kursanta, nie unosi się , tylko wszystko zawsze na spokojnie wyjaśnia.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

ip: 178.42.238.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.09.2012
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

Teoria - lepszej opcji nie widzę, rzeczowo, z humorem. Jazda - super, z cierpliwością. Jednym słowem zrobiono ze mnie człowieka. Pozdrawiam. 1 egzamin - sam się oblałem przez swój głupi błąd.

+ Zaletybrak
- Wadybrak

ip: 83.24.109.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.06.2012
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

RONDO ma dobrych instruktorów, komunikatywnych i chętnych do pomocy. Wszystkie papierkowe sprawy załatwia się bardzo szybko i łatwo, bez dodatkowych komplikacji. Godziny wykładów oraz późniejszych jazd są dostosowywane do uczestników kursu, co jest wielkim plusem. Instruktorzy są kompetentni, dobrze tłumaczą i pokazują techniki jazdy. Nie ma wywieranej presji na kursancie pod względem godzin jazdy itp. RONDO jest ok.;)

+ Zaletybrak
- Wadybrak