OSK Zebra

 195 opinii w tym 18 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

OSK Zebra
ul. Jana Pawła 52
98-298 Sieradz

  • Brak godzin otwarcia

Opis

OSK Zebra zaprasza na profesjonalne kursy na prawa jazdy:
- kat. A
- Kat. B

Gwarantujemy:
- nowe klimatyzowane pojazdy identyczne jak na egzaminie,
- oświetlony plac manewrowy,
- doświadczona kadra instruktorska,
- ciekawe zajęcia teoretyczne,
- materiały szkoleniowe w cenie kursu,
- atrakcyjna cena, możliwość płatności w ratach,
Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Brak uzupełnionych cenników

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Maretta S ...e ip: 212.191.142.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.12.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Najlepsza szkoła jazdy w jakiej kiedykolwiek byłam. Niesamowite podejście do osób które chcą się nauczyć jeździć samochodem. Zdałam prawo jazdy dzięki pewności swoich umiejętności nabytymi dzięki Zebrze. Jestem za to strasznie wdzięczna.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Maja K .....s ip: 37.225.16.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 30.11.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy w Sieradzu. Super atmosfera, pełen profesjonalizm i świetnie przygotowuje do egzaminów jak i do późniejszej jazdy

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Oliwia M .....k ip: 37.248.208.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.11.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Nie ma lepszego instruktora od Pana Michała z OSK ZEBRA!!! Profesjonalizm, duza wiedza, zaangażowanie i empatia to cechy, które posiada Pan Michał. Przygotował mnie doskonale do egzaminu, który zdalam. Serdecznie dziękuję i każdemu polecam kurs prawa jazdy oraz jazdy doszkalające u Pana Michała. Oliwia

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Jolanta B ....... ip: 91.238.254.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.10.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

No cóż nie ma w Sieradzu lepszego instruktora polecam jako rodzic. Pan Michał uczył najpierw córkę od dwóch lat jest świetnym kierowcą a w zeszłym tygodniu syn zdał egzamin. Oboje są zdania że to był najlepszy wybór polecamy Zebrę z całego serducha. Pozdrawiamy Weronika i Wiktor

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Marcel C ........ ip: 188.146.4.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.09.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Super podejście do kursanta, przemiła atmosfera, autoszkoła dzięki której zdałem bez żadnego problemu. Pan Michał nauczył mnie jak naprawdę powinno się jeździć. Bardzo Polecam!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Wiktoria W ......... ip: 79.184.252.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 21.09.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam z całego serca OSK Zebra, to najlepsza szkoła jazdy, pełen profesjonalizm, świetne przygotowanie do egzaminu. Lepszego instruktora niż Pan Michał nie mogłam sobie wymarzyć, znakomicie podchodzi do kursanta, ma dużo cierpliwości, a atmosfera na jazdach jest wspaniała. Dzięki niemu nauka jazdy to czysta przyjemność.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Aleksandra G ....z ip: 37.225.23.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.08.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Autoszkoła zdecydowanie godna polecenia! Pan Michał prawdziwy profesjonalista i człowiek z powołania na właściwym miejscu. Bardzo dobre przygotowanie pod względem technicznym, nauka poruszania się w ruchu drogowym a nie tylko jak zdać egzamin. Atmosfera podczas jazdy bezstresowa, jeździ się bardzo przyjemnie. Naprawdę z całego serca polecam, egzamin zdany!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Maja P ......... ip: 89.64.90.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.08.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam OSK Zebra! Pan Michał gwarantuje profesjonalne przygotowanie do egzaminu i świetną atmosferę w czasie kursu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Adriana D ...... ip: 5.172.234.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.07.2022
Ilość podejść do egzaminu: 5

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktor pełen empatii i zrozumienia dla kursanta,z zaangażowaniem i mega cierpliwością nawet dla najbardziej opornych:-), Terminy elastyczne,cena bez zastrzeżeń. Polecam!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Szymon H ....n ip: 79.184.255.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 30.05.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Co tu więcej gadać lepszego instruktora nie znajdziecie w okolicy. Dzięki niemu nauczyłem się jeździć i nie boje się nigdzie jechać. Jak się uczyć to tylko tu nigdzie indziej. :D

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Maria F ........w ip: 83.26.149.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.02.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam bardzo ! Zdałam egzamin na prawo jazdy za pierwszym razem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Martyna Rogalewicz

Martyna Rogalewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.02.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Pan Michał jest przemiłym człowiekiem, strasznie cierpliwym i wyrozumiałym (nawet jak pewne błędy popełnia się kilka razy). Dużo mi pokazał przed egzaminem i nie dołował w przeciwieństwie do innych instruktorów. Poza tym ma bardzo dobry gust muzyczny ;)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Dominik Aleksandrowicz

Dominik Aleksandrowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła na duży plus

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Robert R .....k ip: 217.11.132.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 05.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła w mieście!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Jakub F .........i ip: 91.226.70.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dobra szkoła, cierpliwi instruktorzy, egzamin zdany. Polecam z czystym sercem!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Gosia Szymczak

Gosia Szymczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super atmosfera, bardzo dobre przygotowanie do egzaminu i późniejszej jazdy, polecam:)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Sylwia K ......a ip: 92.220.70.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalni instruktorzy, komfortowa atmosfera i indywidualne podejście do kursanta. Polecam :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Adam C ......k ip: 89.66.118.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo przyjemna atmosfera podczas jazd, egzamin zdany za pierwszym razem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

n ......k ip: 37.225.21.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.02.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

PEŁNY PROFESJONALIZM, NOWE AUTA, UCZĄ Z PASJĄ, WYNOSI SIĘ WIELE WIĘCEJ NIŻ JEST WYMAGANE NA KURSIE, WŁAŚCICIEL Z DOŚWIADCZENIEM KIEROWCY RAJDOWEGO, POLECAM BARDZO !!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Kamila Koc

Kamila Koc
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.02.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Jazdy w super miłej atmosferze. Dużo cennych rad.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów
- Wadybrak

Marcin M ........ ip: 37.225.58.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdane za pierwszym, serdecznie polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Katarzyna S .............t ip: 78.10.134.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pana Tomka Woźniaka ze szkoły jazdy Kursant we Wrocławiu polecam osobom, którym zależy na luźnej, sympatycznej atmosferze w trakcie kursu, który przecież nie należy do najłatwiejszych, a szczególnie tym, którzy nie wierzą, że nadają się na kierowcę, stresują się jazdami i boją się reakcji instruktora na błędy. Pan Tomek jest nie tylko bardzo cierpliwy i łagodny w podejściu do kursanta, ale w profesjonalny i bardzo przystępny sposób nawet opornego nauczy prawidłowej techniki jazdy oraz bezpiecznego poruszania się autem po zatłoczonych ulicach Wrocławia. Charakteryzuje go spokój, świetne poczucie humoru i duże zaangażowanie. Jego mowa motywacyjna przed egzaminem sprawi, że do egzaminu podejdziesz ze spokojem i pewnością siebie, a w efekcie zdasz go za pierwszym razem! To cudotwórca!!!

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Marcin Mikielski

Marcin Mikielski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo profesjonalne podejście do sprawy jeśli chodzi o egzamin praktyczny i teoretyczny, do tego świetna atmosfera i instruktor, zdane za pierwszym :) Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Marcin Izdebski

Marcin Izdebski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.01.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Instruktor przyjazny, obcykany w przepisach i co ważne komunikatywny. Samochody czyściutkie i zadbane. 200% edukacji na jednej jeździe. Polecam :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Renata Skrzydełka

Renata Skrzydełka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.01.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Cierpliwy Instruktor,wszystko potrafi wytłumaczyć-miła i przyjemna atmosfera,polecam -PELEN PROFESJONALIZM

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wojtek Adamski

Wojtek Adamski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam jazdy u Pana Michała, super atmosfera, profesjonalne przygotowanie do prawdziwej jazdy, a nie tylko po to by zdać egzamin. Goraco polecam

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Jacek Jurek

Jacek Jurek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.01.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Pełen profesjonalizm przy dobrej muzyce. Polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Szymon N .......z ip: 37.225.27.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.01.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Świetny instruktor, zdane odrazu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Mikołaj B .......k ip: 5.173.144.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo miła i luźna atmosfera podczas jazd, które odbywały się w elastycznych godzinach

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”
- Wadybrak

Aleksandra K .....s ip: 62.122.119.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 21.12.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam bardzo serdecznie przygotowanie nie tylko do egzaminu ale i do codziennej jazdy

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm
- Wadybrak