OSK WIRAŻ Sławomir Walczak

 299 opinii w tym 161 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Szkoła ma 2 siedziby. Wybierz:

OSK WIRAŻ Sławomir Walczak
Kasztanowa
05-600 Grójec

Kontakt

60x xxx xxxPokaż numer
72x xxx xxxPokaż numer
48x xxx xxxPokaż numer
wiraz.c....Pokaż adres
@wiraz.....Pokaż adres

Opis

Na rynku szkoleń jesteśmy obecni od 1991 roku. W ciągu tych  30 lat zdobyliśmy duże doświadczenie, które przekazujemy swoim kursantom. Nasza Szkoła zatrudnia cierpliwych i spokojnych instruktorów , którzy są profesjonalistami w branży. Indywidualne podejście do kursanta powoduje , że nasi uczniowie nie mają problemów z zaliczeniem egzaminu. Możesz nam zaufać. Postaw na tradycję i profesjonalizm. Zapraszamy w każdy czwartek do Grojca oraz w każdą środę do Mogielnicy. Możesz nas znaleźć również na FB - https://www.facebook.com/wiraz.grojec/ZAPRASZAMY NA WIRTUALNY SPACER po naszej firmie -https://goo.gl/maps/46xPkGBQRz4keg5x5 .Opłaty za kurs i jazdy doszkalające można wpłacać na konto nr: 68 1050 1025 1000 0092 7521 4816

Zobacz pełny opis szkoły

Odziały szkoły

pl. Poświętne 11, 05-640 Mogielnica

tel: 601921663;723415969;486796027

Mogielnica

Instruktorzy

Sławomir Walczak

Sławomir Walczak

Mariusz Krawczak

Mariusz Krawczak

Marek Mrola

Marek Mrola

Jarosław Cegiełkowski

Jarosław Cegiełkowski

Mariusz Goliański

Mariusz Goliański

Tomasz Jakubczyk

Tomasz Jakubczyk

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

1800 zł

Kasztanowa

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha XJ6) - wyjazdy do Radomia
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A1, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1500 zł

Kasztanowa

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Honda CBF 125) - wyjazdy do Radomia
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2000 zł

po zebraniu grupy

ul. Piłsudskiego 42, 31.05.2021 w Grójcu ul.Piłsudskiego 42 godz. 16:00 rozpoczynamy nowy kurs online kat. B. ZAPRASZAMY

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20) - wyjazdy do Radomia lub Warszawy
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Cena jazdy dodatkowej:
-> dla kursantów OSK Wiraż - 65 zł
-> dla kursantów spoza OSK Wiraż - 75 zł

kat. C, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2300 zł

codziennie

ul. Piłsudskiego 42

WIĘCEJ W cenie kursu:
20 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów
30 godzin (po 60 min) jazd (MAN TGL 12.240)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
badania psychologiczne

kat. C+E, Tylko praktyka

Manualna skrzynia

2300 zł

codziennie

ul. Piłsudskiego 42

WIĘCEJ W cenie kursu:
25 godzin (po 60 min) jazd (MAN TGL 12.240 + przyczepa Tandem)
egzamin wewnętrzny praktyka

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
badania psychologiczne

kat. A2, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1600 zł

Kasztanowa

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki GS500) - wyjazdy do Radomia
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. AM, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

600 zł

Kasztanowa

WIĘCEJ W cenie kursu:
5 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
5 godzin (po 60 min) jazd (Romet Ogar 900)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. C, C+E, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

4200 zł

Kasztanowa

WIĘCEJ W cenie kursu:
20 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów
20 godzin (po 60 min) jazd (MAN TGL 12.240) + 25 godzin (po 60 min) jazd (MAN TGL 12.240 + przyczepa Tandem)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
badania psychologiczne

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Mateusz Neska

Mateusz Neska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.02.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Jazdy były wielką przyjemnością, świetne podejście do kursanta nauka na najwyższym poziomie I profesjonalne przygotowanie do Egzaminu Polecam wszystkim tę szkole jazdy którzy zastanawiają się nad zrobieniem prawka i dodatkowymi jazdami. Polecam !!!

Odpowiedź:

Dzieki z opinię i polecenie naszej szkoły jazdy innym kursantom. A Tobie życzymy bezpiecznej jazdy. Pozdrawiamy. OSK Wiraż Sławomir Walczak.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Weronika Borzęcka

Weronika Borzęcka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.02.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Szczerze polecam, po kursie w innej szkole jazdy nie potrafilam prawie nic. Pan Mariusz Krawczak oduczył złych nawyków i super przygotował do egzaminu. Dodatkowe godziny i egzamin zdany Polecam !!!

Odpowiedź:

Serdecznie dziękujemy za opinię. Pozdrawiamy i życzymy bezpiecznej jazdy . OSK Wiraż Sławomir Walczak

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Maciej Piechal

Maciej Piechal
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła, godna polecenia. Instruktorzy cierpliwi i bardzo mili. Najlepszy instruktor to Pan Mariusz.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. Życzymy bezpiecznej jazdy. Pozdrawiamy OSK Wiraz

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Kacper C .....h ip: 83.28.241.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.01.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo pozytywna atmosfera. Świetne jazdy doszkalające przeprowadzone rzetelnie i profesjonalnie.

Odpowiedź:

Dziękujemy. Pozdrawiamy OSK Wiraż Sławomir Walczak

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Magdalena Zaboklicka

Magdalena Zaboklicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.01.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Szkoda, że nie słyszałam o tej szkole w momencie dokonywania wyboru szkoły jazdy. Bez wahania dojeżdżałabym z Piaseczna do Grójca wiedząc, że mam solidne przygotowanie do egzaminu. Miałam jazdy doszkalające z Panem Mariuszem Krawczakiem i szczerze mogę napisać, że to tylko dzięki niemu zdałam. Zwracał uwagę na rzeczy, których wcześniej nie usłyszałam od żadnego instruktora, a które potem na egzaminie wymagał egzaminator. Serdecznie pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję!

Odpowiedź:

Bardzo miło nam słyszeć takie słowa. Dokładamy starań ,żeby wszyscy uczniowie byli zadowoleni. Dziękujemy serdecznie w imieniu Mariusza i pozdrawiamy OSK Wiraż Sławomir Walczak

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Natalia M ............z ip: 5.173.145.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pan Krawczak najlepszy instruktor!! Ogromna cierpliwość, rzetelność, chęć nauczania innych, wszystko tłumaczy. Coś świetnego. Polecam Instruktora oraz szkółkę WIRAŻ!!!

Odpowiedź:

Dziękujemy. Jest nam bardzo miło. Witamy w gronie kierowców. OSK Wiraż Sławomir Walczak

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Małgorzata W ...... ip: 37.225.61.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.01.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Miła atmosfera, profesjonalne podejście do kursanta, dużo cennych wskazówek. Bardzo dobry instruktor Mariusz Krawczak. Polecam!

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. Pozdrawiamy OSK Wiraż Sławomir Walczak

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Hubert W .........i ip: 83.28.239.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam, zdane za pierwszym. Najlepszy instruktor - Mariusz Krawczak.

Odpowiedź:

Dziękujemy. Gratulujemy zdania egzaminu i witamy w gronie kierowców. OSK Wiraż Sławomir Walczak

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Nela Grabowska

Nela Grabowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Miła atmosfera, profesjonalne podejście do kursantów, elastyczność podczas ustalania grafiku jazd i zdana praktyka za pierwszym razem! Dziękuję instruktorowi Mariuszowi Krawczakowi za wszelką pomoc :) Polecam!

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. Witamy w gronie kierowców. Życzymy bezpiecznej jazdy. OSK Wiraż Sławomir Walczak

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Julka Ziółkowska

Julka Ziółkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.12.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Serdecznie polecam osobom, które dopiero zaczynają przygodę z prawem jazdy, ale też takim, które chcą podszkolić swoje umiejętności. Pełen profesjonalizm, dobra atmosfera, indywidualne podejście. Wszystkie zawiłości jasno wyjaśnione, trudności przećwiczone, duże pokłady wyrozumiałości i cierpliwości. Na egzaminie brak niespodzianek, gwarantowany sukces za pierwszym razem:)

Odpowiedź:

Dzięki za opinię. Gratulujemy zdanego egzaminu. Życzymy Ci Julka bezpiecznej jazdy.Pozdrawiam. OSK WIRAŻ Sławomir Walczak.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Roksana Elendt

Roksana Elendt
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.12.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Pan Krawczak najlepszy instruktor ever.! Ogromna cierpliwość, rzetelność, chęć nauczania innych, oaza spokoju, klarownie wszystko tłumaczy. Coś świetnego. Polecam z całego serducha Instruktora oraz szkółkę WIRAŻ ❤️

Odpowiedź:

Dzięki za opinię. Życzymy bezpiecznej jazdy. Cieszymy się , że jesteś zadowolona z jazd u P Mariusza.
Pozdrowienia. OSK Wiraż. Sławomir Walczak.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Weronika K .....k ip: 83.28.241.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.11.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam Szkołe Jazdy Wiraż w Grójcu a w szczególności Pana Mariusza Krawczaka który ma cierpliwość i wiare w kursanta oraz dobre przygotowanie do egzaminu. Polecam serdecznie.

Odpowiedź:

Dzięki za opinię. Weroniko, życzymy bezpiecznej jazdy. OSK Wiraż Sławomir Walczak.

+ Zaletydobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Jarek Jakubczak

Jarek Jakubczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam! Miła atmosfera, bardzo dobra nauka jazdy, cudowny instruktor Jarosław Cegiełkowski z super podejściem i anielską cierpliwością. Zdane za pierwszym!

Odpowiedź:

Dzięki za opinię. Życzymy bezpiecznej jazdy. OSK Wiraz Sławomir Walczak.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kasia Ucinek

Kasia Ucinek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam, miła atmosfera, mili instruktorzy

Odpowiedź:

Dzięki za opinię. Gratulacje.Szerokiej drogi Kasiu. OSK Wiraż Sławomir Walczak.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak

Jakub K ..........i ip: 5.173.168.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.11.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam jazdy z panem Andrzejem Mularskim. Odbyłem zaledwie 3 doszkalające w zupelnie nowym mieście i instruktor od razu znalazł rzeczy, które trzeba było przećwiczyć. Bardzo cierpliwy i skory do tłumaczeń nawet najbardziej podstawowych manewrów. Dobra atmosfera i możliwość dobrania terminu. Zdane za 1 podejściem.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinie . Szerokiej drogi. OSK Wiraż. Sławomir Walczak.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność
- Wadybrak

Marta P ....h ip: 95.49.63.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 10.11.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam! Jazdy doszkalające z Panem Mariuszem Krawczakiem przysłużyły się do zdania egzaminu za pierwszym podejściem ! Polecam serdecznie

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię . OSK Wiraż Sławomir Walczak

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Łucja Maroszek

Łucja Maroszek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkołę nauki jazdy "Wiraż" . Wszyscy są bardzo mili , starają się jak najlepiej wyszkolić nas na najlepszych kierowców. Zdałam za pierwszym razem , byłam bardzo dobrze przygotowana dzięki panu Mariuszowi Karwczakowi ,lepszego instruktora od niego nie można sobie wymarzyć , ma powołanie , jest bardzo profesjonalny. Z miłą chęcią bym jeszcze raz odbyła ten kurs, bo było bardzo fajnie POLECAM !

Odpowiedź:

Łucjo, dzięki za super opinię. Nam również było bardzo miło szkolić Ciebie. Może skusisz się na inną kategorię ? Szerokiej drogi. Pozdrawiamy. Osk wiraż Sławomir Walczak.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kasia Sobocińska

Kasia Sobocińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.11.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam Wiraż z czystym sumieniem. Pan Andrzej Mularski instruktor pierwsza klasa potrafi dotrzeć do najbardziej beznadziejnego przypadku ????. Posiada doświadczenie i ogromną cierpliwość. Nauczył mnie myśleć za kierownicą , dawał cenne informacje, oraz rady. Przygotował mnie tak do egzaminu ,że zdałam za pierwszym razem ???? Jeśli szkoła to Wiraż, jeśli instruktor to Pan Andrzej Mularski!!!! Jeszcze raz bardzo dziękuję.

Odpowiedź:

Dziękujemy za super opinię. Życzymy bezpiecznej jazdy. OSK Wiraż Sławomir Walczak

+ Zaletydobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Mateusz C .....i ip: 205.201.55.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam ośrodek Wiraż. W szczególności Pana Andrzeja Mularskiego. Super Instruktor, miły, cierpliwy, wszystko dobrze tłumaczy. Po kursie z Panem Andrzejem zdałem egzamin za pierwszym razem. Każdemu polecam

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Mateusz Lipowiecki

Mateusz Lipowiecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam szkołe. Pełen profesionalizm. Jestem bardzo zadowolony

Odpowiedź:

Dzięki za opinię. Szerokiej drogi. Pozdrawiamy. OSK Wiraż Sławomir Walczak.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Daniel K ...........i ip: 185.251.84.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A2+B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalne podejście. Życzliwi instruktorzy. Bardzo polecam Pana Mariusza Krawczaka jako instruktora(profesjonalne, luźne podejście, wiele cennych wskazówek i naprawdę mile spędzone 30 h jazd). Nie trzeba czekać długo na jazdy.

Odpowiedź:

Dziękujemy. Życzymy bezpiecznej jazdy. OSK Wiraż Sławomir Walczak

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Iza Drewicz

Iza Drewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam WIRAŻ jako Ośrodek Szkolenia Kierowców. Miła atmosfera, przyjaźni ludzie. A przede wszystkim Pana Andrzeja Mularskiego - cierpliwy i wyrozumiały Instruktor. Dobry nauczyciel. Mój syn zdał za pierwszym jazdy egzaminacyjne i to właśnie dzięki Panu Andrzejowi. Pozdrawiam

Odpowiedź:

Dzięki za opinię. Bartosz, życzymy bezpiecznej jazdy. Pozdrawiam. OSK Wiraż Walczak Sławomir

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Ola Grzejszczyk

Ola Grzejszczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.10.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jak najbardziej polecam tę szkołę, a w szczególności pana Mariusza Krawczaka, pełen profesjonalizm, przyjazna atmosfera i dobre przygotowanie do egzaminu

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. Pozdrawiamy i życzymy szerokiej drogi. OSK Wiraz Sławomir walczak

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Natalia J .......a ip: 79.185.115.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 5

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serducha polecam Pana Jarosława Cegiełkowskiego! Dziękuję za okazaną cierpliwość i okres spędzony w miłym towarzystwie, zero płaczu dużo śmiechu. Polecam serdecznie i jeszcze raz dziękuję! ???? Mimo niepowodzeń zawsze podnosił na duchu a na jazdach doszkalajacych zrobił prawdziwego kierowcę, powodzenia na drogach!

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. Życzymy bezpiecznej jazdy. OSK Wiraż Sławomir Walczak

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Przemysław Nejman

Przemysław Nejman
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dzięki tej szkole nauki jazdy zdałem egzamin za pierwszym razem. Polecam bardzo Pana Andrzeja Mularskiego. Świetny instruktor. Wszystko tłumaczy powoli i ze spokojem, co bardzo ułatwia naukę. Uczy nie tylko manewrów egzaminacyjnych, ale i tych, które przydają się w późniejszej jeździe, po zdanym egzaminie. Bardzo miły i kontaktowy człowiek :D

Odpowiedź:

Przemku, Życzymy bezpiecznej jazdy. Pozdrawiamy. OSK Wiraż Sławomir walczak

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Jakub Szulczyk

Jakub Szulczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam instruktora Andrzeja Mularskiego. Cechuje go profesjonalizm, punktualność, a także miłe podejście do kursanta.

Odpowiedź:

Dzięki za opinię. Gratulacje dla Ciebie. Życzymy bezpiecznej jazdy. Osk wiraz Walczak Sławomir.

+ Zaletybrak
- Wadybrak

Karolina B ........k ip: 93.105.176.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.09.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Zdecydowanie polecam! Robiłam kurs w innej szkole, ale dopiero jazdy doszkalające z Panem Mariuszem sprawiły, że poczułam się pewnie za kierownicą i wyeliminowałam błędy, które popełniałam. Pan Mariusz jest bardzo rzeczowy, cierpliwy i spokojny. Szczerze polecam.

Odpowiedź:

Dzięki. Życzymy bezpiecznej jazdy. Pozdrawiam. OSK Wiraż Sławomir Walczak

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Weronika ........k ip: 5.173.169.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 21.09.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Chciałabym podziękować Panu Jarkowi za jazdy.Miło, luźno ale na temat. Prawdopodobnie dzięki niemu zdałam egzamin śpiewająco mimo samych jazd doszkalajacych. Polecam i zachęcam wszystkich którzy zaczynaja swoją przygodę za kołkiem lub jeszcze niepewnie za nim siedzą ????.

Odpowiedź:

Dziękujemy. Szerokiej drogi Weroniko. Pozdrawiam. OSK Wiraż Sławomir Walczak

+ Zaletydobra atmosfera, profesjonalizm
- Wadybrak
Marcel Kunka

Marcel Kunka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.09.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo i szczerze polecam instr Andrzeja Mularskiego, bardzo pomógł mi przygotować się do egzaminu jak i do codziennej jazdy.

Odpowiedź:

Dzięki za opinię. Bezpiecznej jazdy. Pozdrawiam. Sławomir walczak OSK Wiraz

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Paula W Wik ip: 5.173.152.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.08.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dziękuję za profesjonalne i cierpliwe podejście p. A. Mularskiemu, który, mimo licznych nerwów z mojej strony, strachu jako osoba mocno wrażliwa i bojąca sie wsiąść "za kółko", wspierał w każdym momencie, rozwiewał wątpliwości, okazywał wyrozumiałość i wierzył we mnie bardziej niż ja sama ;) Polecam Ośrodek

Odpowiedź:

Dziękuję za opinię i cieszymy się ,ze nauka w naszym ośrodku była dla Pani pozytywnym doświadczeniem..Pozdrawiamy OSK Wiraż Sławomir walczak.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak