OSK WIRAŻ

 98 opinii w tym 65 zaufanych

Odznaki Szkoły

0 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

OSK WIRAŻ
ul. Okrężna 4a
33-100 Tarnów

  • Godziny:
  • Zamknięte
  • • Otwarcie: Pon 08:00

Kontakt

Opis

Ośrodek Szkolenia Kierowców Wiraż - Tarnów    

Ośrodek znajduje się na ul. Okrężnej 4a, budynek Tarnospinu, przed Małopolskim Ośrodkiem Ruchu Drogowego.    Prowadzimy kursy na prawo jazdy w kategorii, „C”, "C+ E”, „D” , kwalifikacja wstępna i przyspieszona – przewóz osób i rzeczy, szkolenia okresowe. 

Zapewniamy:. atrakcyjne ceny, płatność w ratach, instruktorów z dużym doświadczeniem, plac manewrowy w Tarnowie, pojazdy takie jak na egzaminie, w przypadku kat. C, C + E oraz D możliwość zdawania egzaminu na pojazdach z naszego ośrodka, wykłady z wykorzystaniem środków audiowizualnych,  materiały dydaktyczne, szkolenia zdalne.    

Wykonujemy szkolenia z Urzedów Pracy Dabrowy Tarnowskiej, Tarnowa oraz Brzeska.
Szkolenia Kierunek Kariera oraz Kierunek Kariera Zawodowa.

Kursy i szkolenia Spółdzielnia Socjalna Serwis. 

Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą.

Zobacz pełny opis szkoły

Odziały szkoły

ul. Mickiewicza 42, 39-300 Mielec

tel: 503408012;175836884

Mielec

Wyspiańskiego 25, 39-400 Tarnobrzeg

tel: 533316492

Tarnobrzeg

ul. Mickiewicza 42, 39-300 Mielec

tel: 512253423

Mielec

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. C, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

3500 zł

codziennie

ul. Okrężna 4a

WIĘCEJ W cenie kursu:
20 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów
30 godzin (po 60 min) jazd (MAN TGL 12.240)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
badania psychologiczne

kat. C+E, Tylko praktyka

Manualna skrzynia

3500 zł

codziennie

ul. Okrężna 4a

WIĘCEJ W cenie kursu:
25 godzin (po 60 min) jazd (MAN TGL 12.240 + Przyczepa)
egzamin wewnętrzny praktyka

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
badania psychologiczne

kat. D po B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

5600 zł

codziennie

ul. Okrężna 4a

WIĘCEJ Cena kursu przy posiadaniu kategorii B.

W cenie kursu:
20 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów
60 godzin (po 60 min) jazd (SOR, Renault)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
badania psychologiczne

kat. D po C, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

4600 zł

codziennie

ul. Okrężna 4a

WIĘCEJ Cena kursu przy posiadaniu kategorii C.

W cenie kursu:
20 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów
40 godzin (po 60 min) jazd (SOR, Renault)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
badania psychologiczne

kat. C, C+E, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

5800 zł

codziennie

ul. Okrężna 4a

WIĘCEJ W cenie kursu: 20 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów 20 godzin jazd kat. C (po 60 min) jazd (MAN TGL 12.240) oraz 25 godzin (po 60 min) jazd kat. CE ( naczepa) Dodatkowo płatne: badania lekarskie badania psychologiczne.
Na zakończenie kursu egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
Wcenie kursu materiały dla kursantów

kat. C, Tylko praktyka

Manualna skrzynia

3200 zł

codziennie

ul. Okrężna 4a

WIĘCEJ W cenie kursu:

30 godzin (po 60 min) jazd (MAN TGL 12.240)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
badania psychologiczne

kat. C, C+E, Tylko praktyka

Manualna skrzynia

5500 zł

codziennie

ul. Okrężna 4a

WIĘCEJ W cenie kursu:
20 godzin jazd kat. C (po 60 min) jazd (MAN TGL 12.240)
25 godzin (po 60 min) jazd kat. CE ( naczepa)

Dodatkowo płatne: badania lekarskie badania psychologiczne.

Na zakończenie kursu egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
Wcenie kursu materiały dla kursantów

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Oliwia .....z ip: 31.0.65.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.10.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam, Pan Maciej najlepszy instruktor zdane bez problemu

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Filip Galus

Filip Galus
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.04.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła jazdy, miły i rzeczowy instruktor

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów
- Wadybrak

Bernadetta W Woj ip: 5.173.49.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam, bardzo do da szkoła !

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Krzysztof F ..... ip: 37.190.141.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.06.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jak najbardziej z czystym sumieniem mogę polecić ten ośrodek szkoleniowy.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Ernest B ...k ip: 37.30.5.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.05.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam wszystko na najwyższym poziomie. Zarówno w biurze jak i na jazdach. Kurs prawa jazdy kat C i CE oraz Kwalifikacja.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Marcin Grzechnik

Marcin Grzechnik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.03.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
D

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam ten ośrodek w 100%. Bardzo miła obsługa oraz doświadczony personel. Miła atmosfera i profesjonalne podejście do kursanta

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Patrycja Krzysztof Witek

Patrycja Krzysztof Witek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.03.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo mila atmosfera instuktor bardzo dobrze uczy polecam w 100%

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Jarosław ..... ip: 31.0.80.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.03.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
D

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super polecam, fajna Pani w biurze ????

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak

Daniel ......k ip: 5.172.237.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 01.03.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jestem w pełni zadowolony z profesjonalizmu tego ośrodka szkolenia kierowców WIRAŻ. Panie w biurze miłe i pomocne dostosowują się do kursanta i służą pomocą. Instruktor z prawdziwego zdarzenia potrafi wytłumaczyć i nauczyć każdego kto ma choć cień pojęcia na temat jazdy samochodem. 100% polecam !

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Mateusz M ....a ip: 83.26.243.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 07.02.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam ten ośrodek w 100%. Bardzo miła obsługa oraz doświadczony instruktor. Miła atmosfera i profesjonalne podejście do kursanta.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Grzegorz Witek

Grzegorz Witek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.01.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła. Profesjonalna obsługa kursantow. Bardzo miła atmosfera i super instruktor. Kat C zdają za pierwszym razem.Polecam

Odpowiedź:

Dziękujemy za miłe słowa :) Cieszymy się z sukcesów i trzymamy kciuki za kolejne :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Mateusz Kupiec

Mateusz Kupiec
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.12.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
C

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Super! Zdałem za 1. razem na samochodzie z Wiraża MAN warto !!!!!! Gorąco polecam Mateusz K,

Odpowiedź:

Dziękujemy za miłe słowa :) Cieszymy się z sukcesów i trzymamy kciuki za kolejne :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Daniel Bacik

Daniel Bacik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.11.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalna obsługa, instruktor bardzo dobrze rozpoznaje błędy kursanta i natychmiast ich "oducza". Panie w biurze znając się na rzeczy prowadzą "za rękę" przez cały okres szkolenia. Minimum papierologi maximum efektów, polecam serdecznie! Egzaminy C oraz C+E zdane za pierwszym razem

Odpowiedź:

Dziękujemy za miłe słowa :) Pozytywnie zakręcony kursant, zawsze uśmiechnięty i miły. Cieszymy się z sukcesów i trzymamy kciuki za kolejne :) Super kursant :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Michał S .....k ip: 89.64.38.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.10.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktor naprawde potrafi uczyc jezdzic, stara sie wszystko wytlumaczyc i pokazac jak poprawnie przygotowac sie do egzaminu . Kontakt z biurem bez zarzutow. Szybka i profesjonalna obsluga klienta. Firma godna polecenia.

Odpowiedź:

Gratulujemy sukcesów które nas bardzo cieszą. Dziękujemy za miłe słowa uznania. Życzymy dalszych sukcesów i pozytywnych wyników na Egzaminach :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Radosław Dulian

Radosław Dulian
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.08.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkole jazdy Wiraz. Jestem bardzo zadowolony z odbytych kursow. Instruktor posiada duze doswiadczenie ktore mi przekazal podczas jazdy. Panie z biura sa bardzo pomocne i bezkomfliktowe. Egzamin c oraz c+e zdany za pierwszym razem.

Odpowiedź:

Gratulujemy sukcesów które nas bardzo cieszą. Dziękujemy za miłe słowa uznania. Życzymy dalszych sukcesów i pozytywnych wyników na Egzaminach :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Krzysztof Cudek

Krzysztof Cudek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.07.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam ten ośrodek, bardzo miłe i kompetentne panie w biurze. Podziękowania dla instruktora Pana Pawła za przygotowanie do egzaminu na kategorie C. Jeszcze raz polecam.

Odpowiedź:

Gratulujemy sukcesów które nas bardzo cieszą. Dziękujemy za miłe słowa uznania. Życzymy dalszych sukcesów i pozytywnych wyników na Egzaminach :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

wojciech k .......y ip: 188.146.102.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.07.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdany egzamin kat c za pierwszym razem .polecam

Odpowiedź:

Cieszymy się z sukcesów i trzymamy kciuki za kolejne :) Dziękujemy za miłe słowa :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Maksymilian K .....k ip: 178.159.141.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 17.07.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam . Szybko , solidnie i bez komplikacji.

Odpowiedź:

Miło czytać takie opinie. Dziękujemy :) Jeszcze raz gratulujemy wyników Egzaminów :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Dawid Kalinowski

Dawid Kalinowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.06.2018
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam w 100% .Mila atmosfera, instruktorzy pomocni i dobrze uczą egzamin tez pozywtywny na katagorie C jeszcze raz POLECAM

Odpowiedź:

Dziękujemy serdecznie za miłe słowa i cieszymy się iż spełniliśmy Pana oczekiwania .Zapraszamy na kolejne kursy i za 5 lat na odnowienie zdobytych uprawnień. Pozdrawiamy :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Artur Rzepka

Artur Rzepka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.06.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Obsługa bardzo miła pani w biurze wszystko ładnie potrafią doradzić i pomóc instruktor bardzo kompetentny ja robiłem E do C kwalifikacje i ADR-y. Zdałem za pierwszym razem i jestem zadowolony. Pozdrawiam :)

Odpowiedź:

Dziękujemy serdecznie za miłe słowa i cieszymy się iż spełniliśmy Pana oczekiwania . Cieszymy sie iż jest Pan zadowolony z naszgo Ośrodka. Zapraszamy na kolejne kursy i za 5 lat na odnowienie zdobytych uprawnień. Pozdrawiamy :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Bartłomiej Zima

Bartłomiej Zima
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.06.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam! Sympatyczne i pomocne Panie z biura :-) no i oczywiście Pan instruktor Paweł doświadczony i znający się na rzeczy z dobrym podejściem do kursanta :-)

Odpowiedź:

Panie z biura dziękują za miłe słowa i cieszą się iż mogły pomóc. Zapraszamy na kolejne kursy i za 5 lat na odnowienie zdobytych uprawnień. Cieszymy się iż Pan Paweł spełnił oczekiwania i przeszkolił perfekcyjnie Pana. Pozdrawiamy serdecznie

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wiktor Grędel

Wiktor Grędel
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.06.2018
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalne podejście do kursanta. Świetny kontakt i współpraca. Serdecznie pozdrawiam bardzo miłe i pomocne Panie z biura. Podziękowania w szczególności dla instruktora Pawła za rzetelne przygotowanie do egzaminu praktycznego. Szczerze POLECAM ten ośrodek :)

Odpowiedź:

Dziękujemy serdecznie za miłe słowa i cieszymy się iż spełniliśmy Pana oczekiwania :) Zapraszamy na kolejne kursy i za 5 lat na odnowienie zdobytych uprawnień. Panie z biura dziękują i pozdrawiają :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Bartek K ...k ip: 85.28.155.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 25.05.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pełen profesjonalizm, jak najbardziej polecam!

Odpowiedź:

Dziękujemy za miłe słowa, cieszymy się z sukcesów i zadowoleni oraz z tego że spełniliśmy Pana oczekiwania :) zapraszamy na kolejne kursy i za 5 lat na odnowienie uprawnień :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Grzegorz K .........i ip: 83.27.11.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 07.05.2018
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony. Bardzo miła atmosfera. Instruktor Paweł pełen profesjonalizm. Ma "PODEJŚCIE" do kursanta. Po mimo przerwy świątecznej nie było problemu umówienia się na jazdę przed egzaminem.Panie z biura bardzo uczynne i pomocne. W związku z faktem iż miałem daleko skorzystałem z uprzejmości pań w celu umówienia mnie na egzamin w dogodnym dla mnie terminie. Z podstawieniem samochodu na egzamin nie było żadnego problemu(na MORD-owski trzeba czekać ok. 1,5miesiąca).Polecam wszystkim.

Odpowiedź:

Dziękujemy serdecznie za miłe słowa i cieszymy się iż spełniliśmy Pana oczekiwania :) Zapraszamy na kolejne kursy i za 5 lat na odnowienie zdobytych uprawnień. Gratulujemy sukcesu i zapraszamy w odwiedziny. A Panie z biura dziękują i pozdrawiają :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Dariusz Bator

Dariusz Bator
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.04.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pełen profesjonalizm. Instruktor Paweł bardzo w porzątku, fachowo potrafi przygotować kursanta. Miła atmosfera. Obsługa w biurze bardzo miła i kompetentna. Polecam ten ośrodek

Odpowiedź:

Dziękujemy za miłe słowa, cieszymy sie iż nasz Ośrodek spełnił Pana oczekiwania i pozwolił uzyskać pozytywne wyniki Egzaminów Państwowych. Jesteśmy dumni i jeszcze raz serdecznie gratulujemy :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Michał K ...k ip: 195.54.189.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.04.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam serdecznie, wszystko wytłumaczone jak należy, super organizacja zajęć. Daje 5+

Odpowiedź:

Dziękujemy za miłe słowa, Jesteśmy dumni z Pana Wyniku i jeszcze raz serdecznie gratulujemy :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Szczepan Gądek

Szczepan Gądek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.04.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
D

Rodzaj szkolenia
Kurs

Genialne podejście do kursanta, super atmosfera, instruktora lepszego nie mogłem dostać, KAROL dzięki Ci za wszystko a przede wszystkim za zdany egzamin ???? a panie "sekretarki" bede długo wspominał za super współpracę

Odpowiedź:

Dziękujemy za miłe słowa, Gratulujemy świetnego wyniku Egzaminu!!! :) Zapraszamy za 5 lat na odnowienie :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak
Patryk Dworak

Patryk Dworak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.04.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wszystko na poziomie profesjonalnym Polecam ten ośrodek

Odpowiedź:

Serdecznie Gratulujemy super wyników z każdej kategorii!!! Zarówno kat C i CE nie sprawiły panu problemów, a także Kurs Kwalifikacji nie był niczym trudnym :) Cieszymy się z wyników i zapraszamy na kolejne kursy i szkolenia :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Leszek Tarka

Leszek Tarka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.04.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

dobra atmosfera,dobra organizacja,profesjonalizm,punktualność,elastyczność

Odpowiedź:

Gratulujemy i dziękujemy za miłe słowa. Cieszymy się z sukcesów :) Zapraszamy na kolejne Kursy :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Bartłomiej Kamiński

Bartłomiej Kamiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.03.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalne podejście do kursanta bardzo dobry instruktor, fachowa pomoc i porada w biurze, polecam w 100%

Odpowiedź:

Dziękujemy za bardzo miłe słowa, Cieszymy się iż jest Pan zadowolony z naszego Ośrodka :) Gratulujemy sukcesów i zapraszamy na kawę i kolejne kursy

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak