Liczba odwiedzin: 14175 Jesteś właścicielem tej szkoły?

OSK STOP inż. Józef Wieczorkowski

  141 opinii w tym 58 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 11.10.2019

Natalia Janik

Natalia Janik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam OSK STOP! Wykłady prowadzone są w sposób ciekawy i z humorem. Miałam przyjemność jeździć z panem Józefem Wieczorkowskim, który jest osobą kompetentną, cierpliwą, życzliwą i niezwykle pozytywnie nastawioną do ludzi. Potrafi na spokojnie wytłumaczyć popełniane błędy oraz nauczyć jeździć poprawnie i bezpiecznie. Jazdy przebiegają w przyjemnej, żartobliwej atmosferze. Samochody są czyste, zadbane i sprawne. Instruktorzy zwracają uwagę na terminy jazd, które pasują nie tylko im, ale również kursantom.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 02.10.2019

Klaudia Ben

Klaudia Ben
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę z całego serca miła atmosfera,ciekawe wykłady i najlepsi instruktorzy skupieni na kursantach

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 24.09.2019

Adam Wójcikiewicz

Adam Wójcikiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wykłady u Pana Wieczorkowskiego były prowadzone na bardzo wysokim poziomie. Jazdy zarówno z Panem Józefem jak i z Panem Pawłem to była czysta przyjemność. Uwaga zawsze była skupiona na kursancie, przez co błędy były na bieżąco wyłapywane. Mogę polecić ten ośrodek ze szczerego serca. Pozdrawiam Adam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 27.08.2019

Karolina Orawczak

Karolina Orawczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam bardzo ten ośrodek. Miła atmosfera, ciekawe i interesujące wykłady.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 27.06.2019

Leszek Niewiadomy

Leszek Niewiadomy
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca. Prawidłowe podejścia do uczniów. Miła atmosfera, brak krzyku oraz niepotrzebnych komentarzy.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo serdecznie dziękuję Panie doktorze za miłą opinię o mojej firmie O.S.K.STOP. Proszę pamiętać co podkreślałem na wykładach,że każdy z nas kierowców <EGZAMIN NA PRAWO JAZDY ZDAJE CODZIENNIE>.Pozdrawiam . Wieczorkowski

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 15.06.2019

Szymon Błachut

Szymon Błachut
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam ośrodek nauki kierowców STOP pana Józefa Wieczorkowskiego! profesjonalizm i przyjemna atmosfera na wykładach jak i podczas jazd.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękuję.Wieczorkowski z OSK <STOP>

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 01.06.2019

Ann Marisa

Ann Marisa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przemiła atmosfera na zajęciach, indywidualne podejście do kursanta i cierpliwość. Grafik zawsze dopasowany do indywidulnych potrzeb. Wiele przydatnych informacji dotyczących egzaminu. Polecam bardzo serdecznie. Thank you so much Mr Józef :) Exam passed with flying colours.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękuję.Thank you very much Marisa. Have a nice day.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 18.05.2019

Marek Kubicz

Marek Kubicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu prawa jazdy, Pan Józef ma wzorowe podejście do tematu, wspaniała atmosfera na wykladach, świetne warunki nauki, polecam

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Serdeczne dzięki. Proszę uważać na drogach.Wieczorkowski i OSK <STOP>.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.05.2019

Katarzyna Łychacz

Katarzyna Łychacz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolona z kursu, Pan Józef prowadzi zajęcia bardzo zrozumiale i ciekawie. Prawko zdane za pierwszym razem! Dziękuję i polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzekuję za piękną opinię.pozdrawiam

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 14.05.2019

Ewa Pustelnik

Ewa Pustelnik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła wykłady prowadzone zrozumiale i profesjonalnie przez Pana Józefa Wieczorkowskiego. Instruktor z powołania punktualność.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

BARDZO,BARDZO DZIĘKUJĘ.SZEROKIEJ DROGI

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 14.04.2019

Sebastian Sebastian

Sebastian Sebastian
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wykłady w świetnej atmosferze co pomaga w nauce :)

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuję bardzo i pozdrawiam. Józef wieczorkowski

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 28.02.2019

Andrzej Cader

Andrzej Cader
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo profesjonalna ekipa instruktorów, super atmosfera podczas wykładów co poprawia przyswajanie wiedzy, z przyjemnością mogę poraz kolejny podchodzić do egzaminu po takim szkoleniu Pozdrawiam Andrzej

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Serdeczne dzięki.Józef Wieczorkowski

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 20.02.2019

Zdzisława Hołyst

Zdzisława Hołyst
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo DOBRA SZKOŁA PROFESJONALNE PODEJŚCIE POLECAM TA SZKOŁĘ NAUKI JAZDY

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Zdzisiu . Moje gratulacje za pozytywne egzaminy. Proszę pamiętać moje słowa z wykładów i z jazd . ,,Każdy z nas kierowców, egzamin zdaje codziennie". Pozdrawiam. Wieczorkowski z O.S.K.STOP

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 14.02.2019

Agnieszka Bujok

Agnieszka Bujok
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolona z jazd doszkalających :) Nauczyłam się nawet kilku nowych rzeczy,których wcześniej nikt mi nie pokazał. Była to moja 3 szkoła I właśnie u niej zdałam :) Polecam bardzo :) super atmosfera.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo miło czytać taką opinię.Pozdrawiam i dziękuję.Wieczorkowski

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.12.2018

Weronika Szweda

Weronika Szweda
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła. Lekcje teoretyczne, jak i praktyczne prowadzone w sympatycznej atmosferze z profesjonalnym podejściem do kursantów. Egzamin zdany za pierwszym razem. Serdecznie polecam !

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

bardzo dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.11.2018

Engu Derkowski

Engu Derkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Swietna atmosfera, super podejście do kursantów, duża przekazywana wiedza, bardzo dobre przygotowanie do egzaminu serdecznie polecam!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękuję.Józef Wieczorkowski z OSK <STOP>

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 26.10.2018

Julia Kistowska

Julia Kistowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Po kursie w poprzedniej szkole jazdy kompletnie nie potrafiłam jeździć, wystarczyły 4 jazdy doszkalające, żeby zrozumieć wszystko zupełnie od nowa! Żałuję, że od początku nie zapisałam się na kurs.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

BARDZO DZIĘKUJĘ ZA OPINIĘ I POZDRAWIAM . JÓZEF WIECZORKOWSKI O.S.K. ,, STOP "

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.10.2018

Katarzyna Rychter

Katarzyna Rychter
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła nauki jazdy egzamin teoretyczny i praktyczny zdałam za pierwszym razem indywidualne podejście do kursanta dostepność wszystkich pomocy do nauki wspaniałe wykłady z dużą i lością przydatnych informacji prowadzone przez pana Józefa Wieczorkowskiego także doskonały sposób nauki placu manewrowego a także jazdy po mieście i oczywiście teorii polecam każdemu!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

KASIU, BARDZO DZIĘKUJĘ I POZDRAWIAM

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.09.2018

Dominik Jaskierny

Dominik Jaskierny
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne przygotowanie od strony teoretycznej jak i praktyczniej. Zapewnienie materiałów potrzebnych do nauki, indywidualne podejście do kursanta oraz dogodne terminy z możliwością personalizacji pod siebie. Gorąco polecam, teoria 74/74, praktyka - za 1-szym razem.

Plusy

instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

BARDZO DZIEKUJĘ.WIECZORKOWSKI JÓZEF

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 20.05.2018

Daniel Butor

Daniel Butor
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam OSK Stop, wszystko co na egzaminie zostało przerobione podczas trwania kursu. Prawko zdane za drugim razem :D

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękuję

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 20.04.2018

Justyna Ostyńska

Justyna Ostyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Po nieudanych podejścia do zdania prawa jazdy postanowiłam wykupić godziny u Pana Wieczorkowskiego i udało się zdałam. Nie żałuje tej decyzji i bardzo żałuję, że wcześniej nie słyszałam o tej szkole także polecam wszystkim serdecznie!!!

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Serdecznie dzękuję i pozdrawiam.Wieczorkowski

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.02.2018

Szymon Andrzejewski

Szymon Andrzejewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetny instruktor pan Józef warto dopłacić żeby z nim jeździć ,świetne podejście do kursanta , miła atmosfera . Zdane za pierwszym teoria 74 punkty i praktyka bezbłędnie polecam tą szkole jazdy.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Gratuluję wyników z egzaminów państwowych.Szerokiej drogi.Pozdrawiam

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 22.08.2017

Tomasz Bodek

Tomasz Bodek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy są naprawdę mili, potrafią dobrze nauczyć, na wykładach można dowiedzieć się rzeczy, o których w podręcznikach nie znajdzie się ani słowa, a które bardzo się przydadzą przyszłemu kierowcy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo Dziękujemy. Miło nam!!!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 20.08.2017

Barbara Stolarz

Barbara Stolarz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Minęło 20 lat od czasu kiedy zdałam egzamin, podczas których nie miałam okazji zasiąść za kierownicą. Postanowiłam odświeżyć wiedzę z zakresu przepisów drogowych i praktyczną jazdę samochodem. Zwróciłam się z prośbą do P. Józefa Wieczorkowskiego, który poświęcił mi bardzo dużo godzin żebym mogła bezpiecznie zacząć jeździć. Okazał mi bardzo dużo cierpliwości . Jazda zaczęła mi sprawiać przyjemność. Wszystkim gorąco polecam OSK STOP w Bielsku -Białej. Polecam p Józefa świetnego instruktora z powołania, który udzielił mi bardzo dużo praktycznych wskazówek. Basia

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

BARDZO NAM MIŁO. POZDRAWIAMY

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 18.08.2017

Nicole Dybała

Nicole Dybała
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miałam z panem Józkiem Dwie lekcje, poszłam na egzamin i zaliczyłam!

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

WIELKIE GRATULACJE!!!!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 04.05.2017

Sylwia Mikler

Sylwia Mikler
Opinia zweryfikowana przez Facebook

super szkola jestem bardzo zadowolona polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność

Minusy

brak

Odpowiedź:

BARDZO SERDECZNIE DZIĘKUJEMY. WIECZORKOWSKI I ZAŁOGA O.S.K. STOP Z BIELSKA -BIAŁEJ

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 08.04.2017

Paweł Gąsiorek

Paweł Gąsiorek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kupiłem kilka godzin jazd przed egzaminem, i przyczynilo się to do zdania go, polecam :)

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

GRATULACJE!!!!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 10.01.2017

Monika Dziergas

Monika Dziergas
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam Osk Wieczorkowski ,bardzo miły, spokojny , cierpliwy człowiek,troszczy się o swoich kursantów ,wysoki poziom nauczania ,bardzo mili instruktorzy .Szkoła godna polecania.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

BARDZO DZIĘKUJĘ PANI MONIKO I ŻYCZĘ BEZPIECZNYCH JAZD.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.11.2016

Paweł Kłósko

Paweł Kłósko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przyjemna nauka teorii w miłej atmosferze, profesjonalne i indywidualne podejście do kursanta w czasie jazd - zdecydowanie polecam! Egzamin zdany za pierwszym podejściem :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

GRATULACJE I DZIĘKUJEMY!!!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 26.09.2016

Paulina Jaworowska

Paulina Jaworowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

BARDZO DZIĘKUJEMY