OSK Projekt-L (93)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 26.07.2021

i ...a ip: 188.147.125.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Gorąco polecam tę szkołę każdemu kto nie chce tracić czasu i pieniędzy. Profesjonalizm i zaangażowanie, którego nie znalazłam w innych szkołach, a miałam okazję długo błądzić zanim natrafiłam na Panią Edytę! Każda wyjeżdżona godzina z maksymalnym skupieniem ze strony instruktorki, zwraca uwagę na wszystko to co może spotkać Cię na egzaminie. Pani Edyta jest sumienna i cierpliwa, nie poddaje się nawet kiedy musi zwracac uwagę kilka razy na ten sam błąd. Najlepsza ocena jaką można tutaj wystawić to po prostu zdany egzamin i miłe doświadczenie za kierownicą, które sprawia, że będę wsiadać do samochodu z przyjemnością.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 24.07.2021

Kesja W .......... ip: 37.47.250.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Dokupiłam jazdy z Panią Edytą. :) Jestem wdzięczna za cierpliwość i za wskazówki jakie zostały mi udzielone przed egzaminem. Kilka godzin wystarczyło żebym zdała egzamin. ,:)) Nie ma lepszej instruktorki.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 21.07.2021

Aleksandra Sworczuk

Aleksandra Sworczuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z calego serca. Pełen profesjonalizm, miła atmosfera i zero stresu , mnóstwo cierpliwości dla kursantów ;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 13.07.2021

Patrycja Gościńska

Patrycja Gościńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie Projekt-L. Profesjonalizm na każdym kroku, instruktorzy przemili, z ogromną wiedzą i doświadczeniem. Dodatkowo bardzo pomocne filmy nagrane przez instruktora.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 01.07.2021

Maja Kalinowska

Maja Kalinowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Do szkoły nauki jazdy Projekt-l trafiłam po ukończonym kursie w innej szkole. Nie ukrywam, po wyjezdzonych 30 godzinach w tamtej szkole nie czułam się zbyt pewnie za kierownicą. Nie zdałam 2 razy i trafiłam do szkoly Projekt-l. Kompletnie inne podejscie do kursanta, pan Maciej wyjaśnił mi wszystkie błędy, które popełniałam, przez co pewnie mogłam pójść na egzamin. Zdanie prawa jazdy, w głównej mierze, mimo ze krótko jeździłam z panem Maciejem zawdzięczam wlasnie jemu. Dziś mogę cieszyć się z wymarzonego prawka! SZCZERZE POLECAM!!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 29.06.2021

Filip Dziunycz

Filip Dziunycz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przeszedłem kurs doszkalający po 4 letniej przerwie od ostatnich jazd pod okiem instruktora Pana Piotra Lewandowskiego z Projektu-L, świetne podejście i spokojna, przyjemna atmosfera. Pan Piotr po mojej długiej przerwie w 10 godzin zrobił ze mnie kierowcę gotowego na egzamin, wynik pozytywny, polecam z całego serca!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 29.06.2021

Julia S ......z ip: 188.146.161.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Do szkoły nauki jazdy projekt L trafiłam już po ukończonym kursie w innej szkole jazdy, ktorej jednak jakość usług, pozostawia wiele do życzenia. Kompletnie nie byłam przygotowana do egzaminu, nie zdalam 2 razy. Wykupiłam kurs doszkalający w wymiarze 10 godzin u pana Piotra, z którego jestem bardzo zadowolona! Świetny instruktor, zaangażowany podczas lekcji jazdy, nie patrzy się 2 godziny w telefon w przeciwieństwie do instruktora, z którym jeździłam w innej szkole, udziela cennych rad i wskazówek, które się przydadzą zarówno na egzamin Jak i na prywatną jazdę samochodem. Świetnie mnie przygotował do egzaminu, przestawił różne haki które tam na nas czekają, a nawet na placu manewrowym w zordzie, dzieki czemu zdałam egzamin bezbłędnie :) polecam z całego serca tą szkole jazdy i Instruktora Pana Piotra.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 22.06.2021

Paulina Ospishchev

Paulina Ospishchev
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam. Pani instruktor Edyta nauczyła mnie od zera poprawnie jeździć. Jest bardzo cierpliwa i wyrozumiała. Miałam także przyjemność kilka godzin jeździć z Panem Maciejem o którym mam równie dobre zdanie. Oboje są bardzo profesjonalni.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 22.06.2021

Lidka Erlichowska

Lidka Erlichowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

W innej szkole nauki jazdy wyjeździłam cały kurs i niczego się nie nauczyłam, a wręcz zniechęciłam sie do jazdy samochodem. W Projekcie-L byłam na kursie doszkalającym dzięki któremu nauczyłam się wszystkiego w świetnej atmosferze, bez stresu i dziś moge sie cieszyc zdanym prawem jazdy :))) GORĄCO POLECAM!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 16.06.2021

Sandra Urban

Sandra Urban
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wróciłam na prawo jazdy po 5 latach. Z cała pewnością mogę stwierdzić, że dopiero trafiając pod opiekę Pani Edyty nauczyłam się poprawnie jeździć. Dodam, ze w poprzedniej szkole ukończyłam kurs. Z całego serca polecam ta szkole, przemiła atmosfera i pełen profesjonalizm !!!!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 15.06.2021

Mateusz Burak

Mateusz Burak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam wszystkim! Warto było dojeżdżać prawie 100km na dodatkowe godziny jazdy. Miałem wielką przyjemność być instruowany, przez Panią Monikę, która od samego początku szczera, miła i profesjonalna. Dzięki cennym uwagom i wskazówkom. Udało mi się zdać bezbłędnie egzamin bez żadnego stresu. Atmosfera podczas jazd była przemiła, bezstresowa i bezpieczna, a wszelkie błędy natychmiast korygowane. Pani Moniko, Dziękuję i pozdrawiam serdecznie ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 14.06.2021

Nastazja Szpyra

Nastazja Szpyra
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam Projekt-L, profesjonalizm na najwyższym poziomie, Pan Maciej jako instruktor bardzo cierpliwy z szeroką wiedzą i doświadczeniem. Kilka dodatkowych godzin z tą szkołą jazdy i egzamin zdany za pierwszym podejściem. Jestem bardzo zadowolona, nie mogłam trafić lepiej.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 13.06.2021

Marcelina Szymczak

Marcelina Szymczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pare godzin dodatkowych nauczyło mnie więcej niż cały kurs w innej szkole. Bardzo dziękuje panu Maciejowi za cierpliwość i włożenie pracy w przekazanie swojej wiedzy. Gdyby nie ta szkoła, nie zdałabym egzaminu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 08.06.2021

Wiktoria Konopka

Wiktoria Konopka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy!! Żałuję, że nie zaczęłam kursu na prawo jazdy w tej szkole, polecam każdemu z czystym sumieniem i bardzo dziękuję za perfekcyjne przygotowanie. Właśnie jestem dziś po zdanym egzaminie praktycznym!

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 26.05.2021

Natalia Jura

Natalia Jura
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam bardzo Projekt-L. Trafiłam tam po kilku niezdarnych egzaminach. Po kilku lekcjach udało się zdać bezbłędnie☺️. Przyjemna atmosfera, wszystko bardzo dobrze wytłumaczone. Będę polecać wszystkim!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.05.2021

Natalia Karska

Natalia Karska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie Projekt-L. Profesjonalizm na każdym kroku, instruktorzy przemili, z ogromną wiedzą i doświadczeniem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.05.2021

Sandra Rałowicz

Sandra Rałowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Koszalinie. Pai Edyta idealnie mnie wszystkiego nauczyła, była cierpliwa a do tego przekazała całą swoją wiedzę najlepiej jak się tylko da. Bardzo szybko wyjeździłam godziny. Teoria i praktyka zdana za 1 Polecam z całego serca!!❤️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 12.05.2021

Bartek Kuśmierek

Bartek Kuśmierek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła godna polecenia. Pan Piotr Instruktor, który wytłumaczy tak żeby kursant zrozumiał i się nie stresował, pełen profesjonalizm, zaledwie kilka godzin wystarczyło żeby przekazał wszystko co potrzebne do zdania egzaminu.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 09.05.2021

Małgorzata SuBu

Małgorzata SuBu
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Maciej nie tylko wyszkoli Was pod egzamin, ale również nauczy Was jak być dobrym, odpowiedzialnym kierowcą po zdanym egzaminie. !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.05.2021

Alicja Halasz

Alicja Halasz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Koszalinie. Pan Maciej idealnie mnie wszystkiego nauczył, był cierpliwy a do tego przekazał całą swoją wiedzę najlepiej jak się tylko da. Dzięki niemu zdałam egzamin za 1 razem. Serdecznie polecam wszystkim, którzy myślą o zdaniu prawa jazdy praktycznie bezbłędnie :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 06.05.2021

Nicole Orzechowska

Nicole Orzechowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

To była chwila... Zwykly przypadek... Przed egzaminem trafiłam do Pana Piotra, który jest nowym nabytkiej tej szkoły ???? Zdecydowanie mnie poduczył i ocenił moją jazde z innej strony, pokazał co poprawić. Cierpliwy Facet z ekstra poczuciem humoru! KOSZALIN!!! TYLKO DO NICH! P.Edytko,za te jedna godzinke tez dziękuję ????

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 06.05.2021

Agnieszka W .....a ip: 83.20.220.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam. Pełen profesjonalizm. Świetni instruktorzy z Projekt-L+ zaangażowanie kursanta = zdane prawko.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 04.05.2021

Katarzyna Kober

Katarzyna Kober
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Trafiłam do tej szkoły po kursie w innej szkole. Szkoła na najwyższym poziomie. Rzetelna wiedza, duże doświadczenie, maksymalne zaangażowanie i niesamowita ciepliwość. Zawsze z szacunkiem do kursanta. Nigdy nie wstydziłam się zapytać, zawsze uzyskiwałam odpowiedź, atmosfera sprzyjająca nauce, zaufanie i komfort. Polecam z całego serca. Gdyby nie p. Edyta chyba nigdy nie zdałabym prawka. Dziękuję ❤️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 16.04.2021

Oliwka Pudełko

Oliwka Pudełko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super instruktorzy potrafią wytłumaczyć i wszystko na spokojnie przebiega dzięki nim zdałam prawo jazdy jestem bardzo wdzięczna ❤️❤️❤️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 15.04.2021

Sandra Sandra

Sandra Sandra
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Witam. Serdecznie polecam szkole jazdy projekt.l Pani Edyta bardzo sympatyczna osoba bardzo fajnie uczy przede wszystkim ze skutkiem pozytywnego egzaminu z całego serca polecam !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 14.04.2021

Aleksandra Śnieć

Aleksandra Śnieć
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wróciłam do prawa jazdy po 8 latach. Przypominałam sobie wszystko w innej szkole, trafiłam do Pani Edytki Projekt-L po nieudanych egzaminach. Dzisiaj zdałam za 6! Najlepsza nauczycielka na świecie. Polecam bardzo!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.04.2021

Fabian Fornalik

Fabian Fornalik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne przygotowanie do egzaminu, jazda bezstresowa, pełen profesjonalizm. Zdane za pierwszym razem. Jak najbardziej polecam! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 07.04.2021

Karolina Sokołowska

Karolina Sokołowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pięknie dziekuję za przygotowanie! Wspaniała szkoła, świetna instruktorka Pani Edytka :) przyjemna atmosfera! Wszystko Polecam gorąco! ♥

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 07.04.2021

Tetiana K .....t ip: 5.173.160.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Byłam u Pani Edyty! Bardzo dobrze wszystko tłumacze, na spokojnie. Dużo wiedzy otrzymałam od tej ładnej pani. Egzamin zdałam za 4 razem. Polecam tą szkołę. Naprawdę jest świetna.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 31.03.2021

Anna C ....... ip: 188.164.147.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Idealna szkoła nawet dla osób, które mają obawy przed wsiadaniem "za kółko"???? Profesjonalne podejście do nauki i egzaminu ale jednocześnie swobodna, bezstresowa atmosfera, która pomaga przełamać strach. Pan Maciek mimo, że jest wymagającym nauczycielem potrafi przekazać wiedzę, którą ma. Projekt L posiada sprawne i zadbane samochody do nauki identyczne jak w Zordzie. Szkoła oferuje świetne filmy instruktażowe i inne pomoce naukowe, dzięki którym jesteśmy w stanie sobie przypomnieć kiedy tylko mamy czas to, z czym mamy jeszcze problemy i czego się obawiamy. Elastyczne godziny i co ważne kurs zrobiony w bardzo szybkim czasie w porównaniu z innymi szkołami w Koszalinie! Warto wykupić dodatkowe godziny aby skupić się na rzeczach, z którymi mamy jeszcze problem. Zdałam za drugim razem bez żadnego błędu i mogę polecić tą szkołę ze Szczerego Serducha! Spróbujcie, a przekonacie się, że nie warto się bać jeździć! Pozdrawiam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak