OSK Projekt-L (160)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.10.2022

Olimpia P ..k ip: 46.205.128.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam! Pani Edyta jest wspaniałą instruktorką, która zawsze była przygotowana i dzięki niej godziny mijały bardzo szybko, w miłej atmosferze i co ważne bezstresowo. Dzięki dużej ilości wiedzy praktycznej jak i teoretycznej egzaminy okazały się nie takie trudne. Co więcej Projekt-L nie tylko przygotowuje do egzaminu, ale również do ”prawdziwej jazdy” co jest ogromnym plusem. Bardzo polecam wybrać się właśnie do tej szkoły jazdy :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.09.2022

Adrianna F .......k ip: 46.205.140.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super podejście do kursantów. Cierpliwi i wyrozumiali instruktorzy. Dzięki tak dobremu przygotowaniu udało mi się zdać za pierwszym razem. Bardzo polecam!!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.09.2022

Paulina Pfajfer

Paulina Pfajfer
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę jazdy Projekt-L. Cudowni ludzie, bardzo kompetentni i pomocni. Pani Edytka wspaniała instruktorka! Dziękuję za dostarczenie takiej ilości niezbędnej wiedzy i możliwość zdania teorii i praktyki za pierwszym razem na automatycznej skrzyni biegów, która jest dostępna w ofercie szkoły. Bardzo miło wspominam przejechane godziny, aż przykro, że tak szybko zleciały. Z całego serduszka polecam szkołę szczególnie osobom takim jak ja, które myślą, że jazda autem to dla nich czarna magia. W trakcie jazd macie szansę zdobyć bogate doświadczenie i większą wiarę we własne umiejętności.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.09.2022

Maciej F ...s ip: 83.3.68.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Muszę przyznać, że miałem niezwykłe szczęście dowiadując się, o tym ośrodku. Dzięki profesjonalizmowi, miłej atmosferze i dużej ilości praktycznej wiedzy, egzamin państwowy nie był tak straszny jak to zakładałem. W razie potrzeby wszystko zostało mi dokładnie wyjaśnione, dlatego bardzo polecam tę szkołę i radze się nie wahać przy jej wyborze.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 31.08.2022

Karolina K ......a ip: 5.173.19.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Poszłam do projektu L po ukończeniu jazd w innej szkole jazdy. I prawdę mówiąc dopiero dzięki Pani Edycie nauczyłam się jeździć poprawnie. Zawdzięczam jej też zdany egzamin i zdecydowanie każdemu polecam zarówno instruktorkę jak i szkołę:)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 25.08.2022

Martyna Kaszewska

Martyna Kaszewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam tą szkołę jazdy dla każdego kto nie tylko chce zdać egzamin, lecz także sprawnie poruszać się po drogach na codzień. Godny polecania jest pan Piotr, który na spokojnie przekazuje wiedzę, cierpliwie tłumaczy błędy i wprowadza spokojną atmosferę na jazdach. Elastyczny wybór godzin sprawia, że można łatwo dopasować je do siebie. Uważam, że cena jest adekwatna do jakości usług.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 07.08.2022

Konrad Lewandowski

Konrad Lewandowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mam wrazenie ze po odbyciu 30 godzin jazdy, przystepujac do egzaminu panstwowego praktycznego nie bylem niczym zaskoczony. Projekt l nie tylko stawia na bardzo dobre przygotowanie egzaminu ale rowniez ma instruktorow z ktorymi nauka jazdy jest o wiele przyjemniejsza

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 03.08.2022

Kaśka Guzek

Kaśka Guzek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przyszłam do Projekt-L po kursie w innej szkole i dwóch oblanych egzaminach. Bałam się wejść do auta, nie sądziłam, że w tym życiu będzie ze mnie kierowca. A jak widać jest, i to taki nienajgorszy. Dziękuję Pani Edycie za super atmosferę podczas zajęć, przekazaną wiedzę i nowe umiejętności. Lepiej nie mogłam trafić! Tak jak w opisie, z Projekt-L naprawdę zdacie!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.07.2022

Kacper Kuśmierz

Kacper Kuśmierz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła jazdy jak najbardziej godna polecenia dla wszystkich osób starających się o prawo jazdy. Polecam Pana Piotra, cierpliwy, wyrozumiały, pełen profesjonalizmu oraz przede wszystkim szczery instruktor. Na plus dodatkowo indywidualne podejście do kurstanta oraz przejrzystość podczas prowadzonego kursu. Dzięki za pomoc w zdobyciu prawka :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 27.07.2022

Patrycja Ślusarczyk

Patrycja Ślusarczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu, dobra atmosfera,

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 25.07.2022

Jakub U .... ip: 94.254.225.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Gorąco polecam dla wszystkich osób które chcą się nauczyć jeździć. Moim instruktorem jazdy był Pan Piotr Lewandowski którego bardzo polecam za profesjonalne podejście do kursanta i luźna atmosferę.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 21.07.2022

Dawid N .....i ip: 37.47.217.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szkołę Projekt-L polecam z całego serca, pełen profesjonalizm, nauka od A do Z, brak problemów z wyborem godzin na jazdy, brak nerwowej atmosfery (przynajmniej u p. Piotra :D), jazdy na pełnym aczkolwiek kontrolowanym luzie :) dzięki za wszystko i pozdrawiam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.07.2022

Zuza Adamów

Zuza Adamów
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo serdecznie polecam!!! Pani Edyta za każdym razem była przygotowana i profesjonalnie prowadziła zajęcia. Wspaniała kobieta z dużym doświadczeniem i wspaniałym podejściem do kursanta. Bezstresowa, przyjemna atmosfera. Zostałam dokładnie nauczona wszystkich potrzebnych wytycznych do egzaminu oraz ”prawdziwej jazdy":) Bardzo dziękuję szkole Projekt-L polecam wybrać się właśnie do nich!????????????????????????

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.07.2022

Monika Porzezińska

Monika Porzezińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca szkołę i Pana Piotra jako instruktora. Skoro, ze mnie mógł zrobić kierowcę który zda za pierwszym razem to myślę ,że zrobi to z każdego ???? Indywidualne podejście do każdego kursanta i rady które przydadzą się nie tylko na egzaminie. Polecam z całego serducha ❤️

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 11.07.2022

Barbara N ......... ip: 83.145.149.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Marzenia są po ty by je spełniać. I nadszedł ten dzień. Za pierwszym razem teoria oraz praktyka. Dziękuję ci Edytko, z całego serduszka. Jesteś profesjonalistka. Cudowną osóbka. Gorąca polecam wszystkim, szczególnie tym ewenementom, którzy myślą że jest to niemożliwe. Jest możliwe ????❤️????????

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.07.2022

Kamil J ........ ip: 37.47.251.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super podejście do kursanta,Instruktorzy to prawdziwy skarb dla Projektu L. Szkoła ta jest strzałem w dziesiątkę dla przyszłych kierowców .

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 05.07.2022

Marta Skowron

Marta Skowron
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Po dosłownie 6 dodatkowych godzinach z panią Edytą egzamin zdany za pierwszym podejściem z tylko dwoma nieznacznymi błędami. Instruktorka z powołania, cudownie tłumaczy, wręcz "łopatologicznie" co dla mnie było dużym plusem i robi to z ogromną cierpliwością. Jeśli ktoś, tak jak ja, spina się i nie jest pewny siebie podczas jazdy to z całego serca polecam. W tej szkole można nie tylko nauczyć się zdać egzamin, ale przede wszystkim jak dobrze jeździć.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 25.06.2022

Aleksandra Gryciuk

Aleksandra Gryciuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła jazdy na wysokim poziomie. Instruktorzy, którzy przygotowują przyszłego kierowcę do egzaminu robią to z ogromnym zaangażowaniem. Pan Piotr człowiek z podejściem oraz ogromną cierpliwością do kursanta, doskonale przekazuje wiedzę i potrafi rozładować towarzyszący stres.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 22.06.2022

Marcin Karolina Olszak

Marcin Karolina Olszak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs przeprowadzony w miłej atmosferze, instruktorzy cierpliwi, zawsze służą dobrą radą, Pani Edyta bardzo wyrozumiała i zawsze wszystko spokojnie wytłumaczy, solidnie przygotowuje do egzaminu. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.06.2022

Adrian Witkowski

Adrian Witkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie! Pan instruktor Piotr naprawdę top. Zero stresu, tylko nauka i czysta zabawa z jazdy. Polecam!

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 16.06.2022

Martyna Kowalczyk

Martyna Kowalczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła jazdy. Pan Piotrek najlepszy instruktor! Polecam serdecznie!!!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 13.06.2022

Aleksandra Okraszewska

Aleksandra Okraszewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam wszystkim Panią Edytę! Dzięki niej po raz pierwszy idąc na egzamin praktyczny czułam, że jestem w pełni przygotowana by do niego podejść i co najważniejsze zdać. Sprawiła, że jazda samochodem przestała być sterująca, a stała się przyjemnością.

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.05.2022

Mateusz Szewczyk

Mateusz Szewczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła jazdy, bardzo polecam miła atmosfera i dobra nauka

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 23.05.2022

Juliana Jurewicz

Juliana Jurewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsze co mnie spotkało to znalezienie dwóch idealnych instruktorów. Dzięki Wam zdałam dziękuję z całego serca

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 13.05.2022

Klaudia Kamińska

Klaudia Kamińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca!!!! Pan Piotr profesjonalny instruktor. Wspaniała, bezstresowa atmosfera na lekcjach wiedza przekazana w 100% i mile spędzony czas!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 07.05.2022

Marta Martyn

Marta Martyn
Opinia zweryfikowana przez Facebook

OSK Projekt-L to super szkoła, świetna organizacja, cena adekwatna do jakości i indywidualne podejście do kursanta. Instruktor p. Piotr nie tylko świetnie uczy i przygotowuje do egzaminu, ale również daje cenne wskazówki do późniejszej jazdy :) Kolejny plus za nagrania, które pozwalają utrwalić wiedzę. Z całego serca wszystkim polecam!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 27.04.2022

Natalia Bilous

Natalia Bilous
Opinia zweryfikowana przez Facebook

A wiec ludzie! Jesli chcecie robić prawo jazdy to tylko w Projekt-L ! Bardzo gorąco polecam ta szkole wspaniali instruktorzy, pelen profesjonalizm,uprzejmi, a przede wszystkim cierpliwi !!!!!Właśnie wczoraj zdalam prawko w automacie !!! A wiec dziewczyny i chlopaki ktorzy boja sie manualnej skrzyni ???? zapisujecie sie na automat jest to napewno prostsza wersja zdobycia prawka! Pozdrawiam i zachęcam was gorąco do zapisów w tej szkole!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 19.04.2022

Julia Tołłoczko

Julia Tołłoczko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam, Pan Piotr super instruktor, dobrze uczy i świetnie tłumaczy!!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.04.2022

Krystian Makowski

Krystian Makowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Koszalinie, co najważniejsze uczą jak jeździć a nie tylko jak zdać egzamin, cenne rady pana Piotra do zapamiętania na całe życie. Zarówno praktyka jak i teoria zdana za pierwszym razem. Serdecznie polecam zarówno szkołę jazdy jak i instruktora pana Piotra Lewandowskiego :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 05.04.2022

Ewelina Lichmańska

Ewelina Lichmańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła jazdy! PROJEKT L okazał się najlepszym wyborem jakiego mogłam dokonać. Pan Piotr instruktor z powołania świetnie przygotował mnie do tego, aby uzyskać ten wymarzony pozytywny wynik na egzaminie. Nie mogłam trafić lepiej. Polecam z całego serca każdemu kto chce rozpocząć swoją przygodę z kursem na prawo jazdy!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak