OSK Projekt-L (51)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 24.11.2020

Szymon Bober

Szymon Bober
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Na pewno najlepsza szkoła jazdy w Koszalinie. Pan Maciek jest prawdziwym profesjonalistą i bardzo dobrym instruktorem. Super prowadzi zajęcia i tłumaczy. Stwarza bardzo miłą atmosferę podczas zajęć dzięki czemu fajniej się uczy. Pod jego okiem na pewno nauczycie się unikać błędów na egzaminie. Byłem w innej szkole jazdy i tam nie nauczyli mnie tak jak tutaj. Naprawdę gorąco polecam tą szkołę wszystkim którzy serio chcą się nauczyć jeździć.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 20.11.2020

Patrycja Arabasz

Patrycja Arabasz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam gorąco Panią Edytę, cenne rady, spokój bez nerwów. Lepiej trafić nie można!!!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 16.11.2020

Patrycja B .........a ip: 83.23.230.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Pani Edyta jest jedną z wielu instruktorów prawajazdy, których spotkałam na swojej drodze w trakcie wyrabiania prawajazdy i z ręką na sercu mogę powiedzieć , że lepiej trafić nie mogłam ! Porównując zachowanie udzielane rady oraz wskazówki Pani Edyta jest zdecydowanie numerem jeden ! Polecam serdecznie ;)

Plusy

dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 13.11.2020

Agata Starkowska

Agata Starkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

W pełni profesjonalne i jednocześnie serdeczne podejście do kursanta! Pani Edyta to wspaniała osoba, która posiada cechy idealnego instruktora- cierpliwa, a przy tym wymagająca. Każda jazda to cenna lekcja zarówno pod kątem egzaminu jak i praktyki na drodze. Nie mogłam trafić lepiej, polecam z całego serca!!!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 08.11.2020

Edyta Belka

Edyta Belka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szczerze polecam! Po rocznej przerwie p. Edyta świetnie przygotowała mnie do egzaminu. Indywidualne podejście do kursanta, spokojnie, merytorycznie i bez stresu. Poza tym - bardzo przydatne filimiki nagrane pod egzamin.

Plusy

dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 06.11.2020

Ala Firkowska

Ala Firkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zarówno Pani Edyta, jak i Pan Maciej to instruktorzy z powołania- cierpliwi, wymagający, zwracający uwagę na każdy najdrobniejszy szczegół. Na jazdach panowała bardzo przyjazna atmosfera. Każdy popełniony bład zawsze był bardzo dokładnie omawiany, a na każde zadane przeze mnie pytanie dostawałam fachową odpowiedź. Bardzo pomogły mi również nagrane filmiki znajdujace sie na stronie projekt-l. Polecam każdemu tę szkołę jazdy :) !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 03.11.2020

Dominika Gudell-Bryś

Dominika Gudell-Bryś
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Po 8letniej przerwie podeszłam ponownie do próby zdania "prawka". Dzięki Pani Edycje udało mi się to za 1 razem. Maksymalnie wykorzystany czas na jazdach, cierpliwość i spokój. Z całego serca polecam☺ dodatkowym plusem są przydatne filmiki na stronie szkoły, na których dokładnie pokazane są wszystkie czynności egzaminacyjne od strony technicznej ☺

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.10.2020

Zuza Rębas

Zuza Rębas
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pani Edyta jest najcudowniejszą instruktorką na jaką mogłam trafić, bardzo cierpliwa i wyrozumiała, zapewnia bezstresową atmosferę i doskonałe przygotowanie do egzaminu :) Materiały oferowane przez szkołę bardzo pomogły tuż przed egzaminem. Polecam z całego serca!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 23.10.2020

Oliwia M ........k ip: 83.11.45.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Do OSK Projekt-L trafiłam z polecenia na dodatkowe jazdy doszkalające. Pan Maciej jest świetnym instruktorem, dającym wiele cennych wskazówek, dzięki którym czułam się przygotowana na egzamin państwowy. Na prawdę nie mam nic do zarzucenia, więc bez wahania mogę polecić OSK Projekt-L.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 21.10.2020

Adam A ......k ip: 188.164.147.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Pan Maciek, bardzo dobrze objaśniał zagadnienia poroszenia się w ruchu drogowym, a także zwracał uwagę na technik stricte egzaminacyjne, będąc przy tym bardzo konkretny i zdecydowany. Szczerze polecam każdemu.

Plusy

dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.10.2020

Piotr Skurczak

Piotr Skurczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam śmiało, teoria państwowa zdana za pierwszym razem (100%) Pan Maciek jako instruktor bardzo miły i wyrozumiały. Podczas jazdy zwracał mi uwagę na najmniejsze szczegóły co pozwoliło mi zdać egzamin praktyczny za pierwszym razem. Polecam gorąco!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 07.10.2020

Natalia Sazon

Natalia Sazon
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z polecenia wykupiłam godziny, przy skończonym kursie w innej szkole jazdy. Wiele zdążyłam się nauczyć i zmienić złe nawyki w zaledwie kilka godzin. Polecam z czystym sercem tą szkołę jazdy.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.10.2020

Kuba Filipczyk

Kuba Filipczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetny kurs, pan Maciej- super instruktor, wymagający i zwracający uwagę na każdy szczegół, dzięki czemu na egzaminie nic nie jest w stanie zaskoczyć. Każda godzina upłynęła w miłej atmosferze. Nic do zarzucenia. Polecam każdemu!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 25.09.2020

Paula W ......a ip: 5.173.116.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Nauka z Panią Edytą to najlepsze co mnie spotkało, cierpliwosc do kursantow ktorzy pytaja 10 razy o to samo ???? Świetna szkoła,super atmosefera nie moge niepolecić więc polecam !

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.09.2020

Weronika Skóra

Weronika Skóra
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Już od początku widać, że pani Edyta to instruktor z powołania, zawsze potrafi wszystko cierpliwie, dokładnie i zrozumiale wytłumaczyć. Dzięki niej wszystkie zajęcia były bezstresowe a ja już zaraz po wyjściu z samochodu nie mogłam doczekać się następnych jazd. Bez wachania mogę powiedzieć, że kurs w Projekt-L to idealne przygotowanie zarówno na egzamin jak i jazdę na codzień.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.09.2020

Przemysław b .......k ip: 77.92.47.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Serdecznie polecam OSK Projekt-L. Instruktorzy przede wszystkim zainteresowani szkoleniem przyszłych kierowców, nie to co w innych szkołach jeździć żeby jeździć. Edyta złota kobieta, na spokojnie wszystko potrafi wytłumaczyć. Po kursie egzamin w ZORD to czysta formalność.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 10.09.2020

Paulina Szymula

Paulina Szymula
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca polecam tą szkole jazdy,kurs odbywałam w innej szkole ,wcześniejsze egzaminy kończyły się negatywnie,wykupiłam jazdy dzień przez egzaminem i w dniu egzaminiu i udało się!Instruktor spokojny,jazda bez stresu oraz przekazuje bardzo dużo wiedzę.Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 03.08.2020

Ania Parus

Ania Parus
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca Panią Edytę, sympatyczna, profesjonalna i cierpliwa kobieta. Po 3 latach nie jeżdżenia, 7 godzin u Pani Edyty i egzamin zdany za pierwszym razem !!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.07.2020

Julia Osses

Julia Osses
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca polecam OSK Projekt-L. Wszystko profesjonalnie i na bierząco tłumaczone. Pan Maciej nie tylko uczy jak zdać egzamin ale również jak być dobrym kierowcą. Wiele cennych wskazówek dla przyszłego kierowcy. Po kursie w tej szkole idziesz zdać egzamin! Lepiej trafić nie mogłam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 30.07.2020

Paulina B ........z ip: 37.30.53.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Z całego serca polecam Panią Edytę. Gdyby nie ona, chyba nigdy nie zrobiłbym prawa jazdy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 29.07.2020

Ola B B ip: 188.147.120.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Miałam przyjemność odbywać jazdy doszkalające z Panią Edytą. Pani Edyta jest instruktorem sympatycznym, cierpliwym i kompetentnym. Bardzo miło wspominam jazdy :)

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 22.07.2020

Pamela Szawuła

Pamela Szawuła
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca mogę polecić Panią Edytę! Świetne podejście i atmosfera! Do tego Projekt-L mega pomocny! Przygotowanie na 5+ :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.07.2020

Sebastian Slusarczyk

Sebastian Slusarczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pani Edyta najlepszy instruktor, juz po pierwszych jazdach widac ze robi to z powołania. Po wyjeżdżeniu z nią godzin można spokojnie podchodzić do egzaminu

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.07.2020

Jasmina Ismail

Jasmina Ismail
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdane za 1 razem! Polecam Edytkę, miła sympatyczna a zarazem rzeczowo podchodzi do sprawy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 20.07.2020

Martyna A ..m ip: 37.248.156.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Pani Edyta to super szkoleniowiec :) nasze zajęcia zawsze odbywały się punktualnie w miłej atmosferze. Posiada ogromną cierpliwość i potrafi tłumaczyć i pokazywać oraz poprawiać jedną rzecz milion razy. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 20.07.2020

Aleksandra Wasyluk

Aleksandra Wasyluk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jazda z Edytką to czysta przyjemność, fachowe podejście do kursanta, spokój i opanowanie dzięki czemu można się zrelaksować i bez stresu kierować pojazdem ;) Gorąco polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 17.07.2020

Aneta M ....o ip: 188.147.105.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dobrze wspominam naukę jazdy z Panią Edytą. Dobre podejście do kursanta, miła atmosfera i dużo dobrych wskazówek. Polecam serdecznie :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 17.07.2020

Patrycja Olszak

Patrycja Olszak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsi instruktorzy w koszalinie pełen profesjonalizm i super podejscie do czlowieka. Dzięki Panu Maciejowi pokonalam bardzo szybko strach przed jazda samochodem. Punktualność i rzetelność na pełnym poziomie. Bardzo bardzo polecam !!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.07.2020

Klaudia Kuźniarska

Klaudia Kuźniarska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bezstresowe jazdy, przyjazna atmosfera i dużo świetnych wskazówek. Zarówno z panią Edytą jak i z panem Maciejem. Egzamin zdany za pierwszym podejściem bez ani jednego błędu mówi swoje :D

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 16.07.2020

Roksana Wojnarowska

Roksana Wojnarowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pani Edytka najlepsza na świecie. Nikt tak dobrze nie przygotowuje do egzaminu jak ona????. Na każda jazde szlam bez stresu i z usmiechem! Polecam z całego serca!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak