OSK Projekt-L (62)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 10.02.2021

Krzysztof L .....i ip: 89.64.126.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Indywidualne podejście do mnie jako do osoby zdającej, rzetelne i profesjonalne przygotowanie stricte pod zaliczenie egzaminu w ZORD Koszalin, w relatywnie krótkim czasie czyli w 6 godzin wszystko co mogłoby pojawić się na egzaminie zostało przećwiczone, nic mnie nie zaskoczyło, wynik pozytywny bezbłędny. Atmosfera na jazdach w porządku, szkolenie na ewentualność trafienia na bardzo wymagającego egzaminatora. Cena warta usług. Ogólnie rzecz biorąc 10/10, gorąco polecam.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.01.2021

Kinga F ...l ip: 83.23.148.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Genialne przygotowanie teoretyczne jak i praktyczne nie tyle co do egzaminu, ale jazdy w codziennych i mniej codziennych warunkach. Pełne cierpliwości, indywidualne i profesjonalne podejście do kursanta. Nie ma lepszej opcji w Koszalinie. Polecam z czystym sumieniem !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 29.01.2021

Renata Mirzejewska

Renata Mirzejewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Cieszę się ogromnie że trafiłam do tej właśnie szkoły !!!!!! Pani Edyta to instruktor z powołania. Wszystko zrozumiale wytłumaczy po prostu pełen profesjonalizm !!!!!! Polecam serdecznie

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 28.01.2021

Skorupska W ....... ip: 5.173.160.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Dostałam namiar na szkołę jazdy od znajomej i bardzo jej dziękuje. Po 6h doszkalajacych nauczyłam się więcej niż po 30h w szkole, do której uczęszczałam wcześniej, wszystko dokładnie zostało mi wytłumaczone oraz bez żadnych nerwów powtarzane tyle razy aż w końcu wyszło i mnie usatysfakcjonowało. Atmosfera naprawdę super, wszystko bez krzyków, spokojnie po kolei można się o wszystko zapytać. Z całym sercem polecam i żałuje, że wcześniej nie słyszałam o tej szkole ponieważ z pewnością bym się tam wybrała. Dzięki powtarzaniu na spokojnie wszystkiego egzamin zdany za 2 razem :)

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 26.01.2021

Paulina M Paulina

Paulina M Paulina
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo żałuję, że nie zaczęłam kursu na prawo jazdy w tej szkole. Wspaniała atmosfera. Instruktor nauczył mnie, jak opanować stres i nerwy za kierownicą. W porównaniu do macierzystej szkoły jazdy, spotkałam się z prawdziwym profesjonalizmem. Polecam każdemu z całego serca!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 25.01.2021

Natalia K ......k ip: 37.47.196.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Edyta i Maciek to duet doskonały, tworzą zespół zgrany i trwały, a ich PROJEKT jest wspaniały! Profesjonalnie zasady ruchu drogowego wykładają, dużo od kursantów wymagają. Otuchy na egzaminie dodają a potem silnik odpalają. Choć czasem droga do celu jest kręta, pomocne wskazówki dają, i mocno na szosie wspierają. Naukę jazdy autem od lat wpajają, bardzo dobre wyniki mają, dlatego ich kursanci zawsze prawko zdają ! PS. jeszcze raz dziękuję, poniosło mnie z tej euforii, że aż Wam wierszyk napisałam :)

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 14.01.2021

Michał Al

Michał Al
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Cieszę się, że trafiłem do tej szkoły jazdy. W porównaniu do poprzedniej, tutaj spotkałem się z pełnym profesjonalizmem. Jeśli naprawdę chcesz nauczyć się jeździć i nie stracić czasu i motywacji, jest to idealna szkoła dla Ciebie. Na mieście będziesz jeździć spokojnie, nauczysz się sam/a odkrywać swoje błędy. Na egzaminie napotkasz praktycznie pełne wyluzowanie (instruktor, Pan Maciej Snoch), przygotował mnie również pod egzamin - jak opanować nerwy i jak wygląda kultura jazdy podczas egzaminu. Wielu nowych i cennych informacji dowiedziałem się podczas jazd doszkalających. Również polecam skorzystać na stronie projektu z filmików z jazdy po Koszalinie, które również mi wiele pomogły. Dzięki Panu Maciejowi, egzamin zdany. Trudno jest trafić na dobrego instruktora, ale uwierz, że jest to człowiek z powołaniem i na poważnie traktuje swoją pracę. Pozdrawiam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.01.2021

Szymon Jadach

Szymon Jadach
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdane za pierwszym razem, bardzo dobra atmosfera jak i profesjonalizm podczas nauki. Bardzo mocno polecam wszystkim, którzy chcą zdać prawo jazdy :D

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 12.01.2021

Weronika Chrzanowska

Weronika Chrzanowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miły, uprzejmy, konkretny i porządny egzaminator. To była dobra nauka jazdy bez jakiegokolwiek stresu. Wszystko dobrze i profesjonalnie wyjaśnione. Szczerze polecam tę szkołę jazdy!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 08.01.2021

Mateusz Rychel

Mateusz Rychel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalność i skuteczność! Żałuję że nie skorzystałem z tej szkoły wcześniej. Polecam bo warto!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.01.2021

Julka Domachowska

Julka Domachowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tą szkołę jazdy, miła atmosfera, Pani Edyta bardzo wyrozumiała, dobre tłumaczenie, uwaga skupiona wyłącznie na jezdzie co zaskutkowało wynikiem pozytywmym na egzaminie.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 03.01.2021

Wojciech M ........z ip: 31.0.122.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Zdecydowanie najlepsza szkoła w Koszalinie. Instruktorzy z wieloletnim doświadczeniem, podchodzą do każdego kursanta indywidualnie. Potrafią wpoić wiedzę praktyczną i teoretyczna, tak że można ją zapamiętać. Podczas jazd wszytko jest dobrze, dokładnie i starannie wytłumaczone, od zachowania pojazdu na drodze, przez oznakowania w mieście, aż po działania, jakie powinniśmy podjąć, by bezpiecznie poruszać się autem. Poruszamy się po, problematycznych" i ,,trudnych" miejscach, więc widać, że się czegoś uczymy i możemy monitorować swoje postępy. Instruktor pilnuje, żebyśmy wszystkie zadania wykonywali starannie i poprawnie, nie brakuje mu też cierpliwości, by tłumaczyć wszystkie nasze błędy i odpowiadać na pytania.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.12.2020

Julia Lewandowska

Julia Lewandowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca! Pani Edyta to super profesjonalna instruktorka - doskonałe przygotowanie do egzaminu. Bezstresowa atmosfera podczas jazd przełożyła się na zdany egzamin za pierwszym razem.

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 17.12.2020

Aneta Ścisła

Aneta Ścisła
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy!!! Polecam z czystym sumieniem. Wybierając te szkole sukces gwarantowany.Wlasnie jestem dziś po zdanym egzaminie praktycznym!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 06.12.2020

Patrycja M .......k ip: 5.173.176.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam Projekt-l. Szkoła zwraca uwagę na najdrobniejsze szczegóły.

Plusy

brak ukrytych kosztów

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 02.12.2020

Robert R Rus ip: 188.164.147.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam zdecydowanie każdej osobie, która potrzebuje w trakcie nauki jazdy , doświadczenia szkoleniowców, ich fachowej wiedzy i przede wszystkim spokoju. Nie każdy kierowcą się rodzi, natomiast ze szkolą "Projekt-L" z pewnością tym kierowcą zostaniesz. W aucie, spokój, opanowanie i miła atmosfera. Wyraźnie i zrozumiałe omawiane są zachowania w ruchu drogowym. Popełnione ewentualne błędy podczas jazdy , na bieżąco są korygowane. Zapisując się na kurs, czy jazdy doszkalające w "Projekt-L" oddajesz się w ręce prawdziwych fachowców w obszarze ruchu drogowego. Serdecznie polecam. Robert

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.11.2020

Rafał Wielanowski

Rafał Wielanowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Uczęszczałem w Projekcie zarówno na zajęcia teoretyczne, jak i praktyczne. Jestem bardzo zadowolony z metod nauczania, atmosfery oraz doświadczenia jakie nabyłem w trakcie lekcji. Podczas egzaminu teoretycznego oraz praktycznego czułem się przygotowany w 100%. Pod okiem Pana Maćka zostałem przeszkolony w każdym aspekcie pod kątem egzaminu, co przełożyło się na zdanie obu za pierwszym razem. Jeszcze raz dziękuję i polecam.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 27.11.2020

Adrianna Gajewicz

Adrianna Gajewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Lepiej nie można trafić! Pani Edyta jest najlepsza w tym co robi - przez cały kurs swobodna atmosfera, zero stresu i pomoc we wszystkim. Materiały takie jak książka czy filmiki przestawiające różne zadania i trasy egzaminacyjne są ogromnym ułatwieniem i dzięki nim przygotowanie do egzaminu było dla mnie o wiele przyjemniejsze. Z całego serca polecam tę szkołę jazdy! ❤️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 25.11.2020

Daniel P ............. ip: 31.0.83.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam, pomimo iż byłem tylko z doskoku, Instruktor podszedł bardzo profesjonalnie nie było zbędnego "nabijania" do kasyi bezsensownycj godzin , wytłumaczył w sposób logiczny konkretne przykłady ,zachowania, egzamin zdany, napewno znajomym polece cały Kurs sam żałuję że nie zaczelem od początku wlansie tu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 24.11.2020

Szymon Bober

Szymon Bober
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Na pewno najlepsza szkoła jazdy w Koszalinie. Pan Maciek jest prawdziwym profesjonalistą i bardzo dobrym instruktorem. Super prowadzi zajęcia i tłumaczy. Stwarza bardzo miłą atmosferę podczas zajęć dzięki czemu fajniej się uczy. Pod jego okiem na pewno nauczycie się unikać błędów na egzaminie. Byłem w innej szkole jazdy i tam nie nauczyli mnie tak jak tutaj. Naprawdę gorąco polecam tą szkołę wszystkim którzy serio chcą się nauczyć jeździć.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 20.11.2020

Patrycja Arabasz

Patrycja Arabasz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam gorąco Panią Edytę, cenne rady, spokój bez nerwów. Lepiej trafić nie można!!!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 16.11.2020

Patrycja B .........a ip: 83.23.230.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Pani Edyta jest jedną z wielu instruktorów prawajazdy, których spotkałam na swojej drodze w trakcie wyrabiania prawajazdy i z ręką na sercu mogę powiedzieć , że lepiej trafić nie mogłam ! Porównując zachowanie udzielane rady oraz wskazówki Pani Edyta jest zdecydowanie numerem jeden ! Polecam serdecznie ;)

Plusy

dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 13.11.2020

Agata Starkowska

Agata Starkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

W pełni profesjonalne i jednocześnie serdeczne podejście do kursanta! Pani Edyta to wspaniała osoba, która posiada cechy idealnego instruktora- cierpliwa, a przy tym wymagająca. Każda jazda to cenna lekcja zarówno pod kątem egzaminu jak i praktyki na drodze. Nie mogłam trafić lepiej, polecam z całego serca!!!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 08.11.2020

Edyta Belka

Edyta Belka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szczerze polecam! Po rocznej przerwie p. Edyta świetnie przygotowała mnie do egzaminu. Indywidualne podejście do kursanta, spokojnie, merytorycznie i bez stresu. Poza tym - bardzo przydatne filimiki nagrane pod egzamin.

Plusy

dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 06.11.2020

Ala Firkowska

Ala Firkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zarówno Pani Edyta, jak i Pan Maciej to instruktorzy z powołania- cierpliwi, wymagający, zwracający uwagę na każdy najdrobniejszy szczegół. Na jazdach panowała bardzo przyjazna atmosfera. Każdy popełniony bład zawsze był bardzo dokładnie omawiany, a na każde zadane przeze mnie pytanie dostawałam fachową odpowiedź. Bardzo pomogły mi również nagrane filmiki znajdujace sie na stronie projekt-l. Polecam każdemu tę szkołę jazdy :) !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 03.11.2020

Dominika Gudell-Bryś

Dominika Gudell-Bryś
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Po 8letniej przerwie podeszłam ponownie do próby zdania "prawka". Dzięki Pani Edycje udało mi się to za 1 razem. Maksymalnie wykorzystany czas na jazdach, cierpliwość i spokój. Z całego serca polecam☺ dodatkowym plusem są przydatne filmiki na stronie szkoły, na których dokładnie pokazane są wszystkie czynności egzaminacyjne od strony technicznej ☺

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.10.2020

Zuza Rębas

Zuza Rębas
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pani Edyta jest najcudowniejszą instruktorką na jaką mogłam trafić, bardzo cierpliwa i wyrozumiała, zapewnia bezstresową atmosferę i doskonałe przygotowanie do egzaminu :) Materiały oferowane przez szkołę bardzo pomogły tuż przed egzaminem. Polecam z całego serca!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 23.10.2020

Oliwia M ........k ip: 83.11.45.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Do OSK Projekt-L trafiłam z polecenia na dodatkowe jazdy doszkalające. Pan Maciej jest świetnym instruktorem, dającym wiele cennych wskazówek, dzięki którym czułam się przygotowana na egzamin państwowy. Na prawdę nie mam nic do zarzucenia, więc bez wahania mogę polecić OSK Projekt-L.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 21.10.2020

Adam A ......k ip: 188.164.147.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Pan Maciek, bardzo dobrze objaśniał zagadnienia poroszenia się w ruchu drogowym, a także zwracał uwagę na technik stricte egzaminacyjne, będąc przy tym bardzo konkretny i zdecydowany. Szczerze polecam każdemu.

Plusy

dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.10.2020

Piotr Skurczak

Piotr Skurczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam śmiało, teoria państwowa zdana za pierwszym razem (100%) Pan Maciek jako instruktor bardzo miły i wyrozumiały. Podczas jazdy zwracał mi uwagę na najmniejsze szczegóły co pozwoliło mi zdać egzamin praktyczny za pierwszym razem. Polecam gorąco!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak