OSK Projekt-L (146)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.05.2022

Mateusz Szewczyk

Mateusz Szewczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła jazdy, bardzo polecam miła atmosfera i dobra nauka

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 23.05.2022

Juliana Jurewicz

Juliana Jurewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsze co mnie spotkało to znalezienie dwóch idealnych instruktorów. Dzięki Wam zdałam dziękuję z całego serca

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 13.05.2022

Klaudia Kamińska

Klaudia Kamińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca!!!! Pan Piotr profesjonalny instruktor. Wspaniała, bezstresowa atmosfera na lekcjach wiedza przekazana w 100% i mile spędzony czas!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 07.05.2022

Marta Martyn

Marta Martyn
Opinia zweryfikowana przez Facebook

OSK Projekt-L to super szkoła, świetna organizacja, cena adekwatna do jakości i indywidualne podejście do kursanta. Instruktor p. Piotr nie tylko świetnie uczy i przygotowuje do egzaminu, ale również daje cenne wskazówki do późniejszej jazdy :) Kolejny plus za nagrania, które pozwalają utrwalić wiedzę. Z całego serca wszystkim polecam!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 27.04.2022

Natalia Bilous

Natalia Bilous
Opinia zweryfikowana przez Facebook

A wiec ludzie! Jesli chcecie robić prawo jazdy to tylko w Projekt-L ! Bardzo gorąco polecam ta szkole wspaniali instruktorzy, pelen profesjonalizm,uprzejmi, a przede wszystkim cierpliwi !!!!!Właśnie wczoraj zdalam prawko w automacie !!! A wiec dziewczyny i chlopaki ktorzy boja sie manualnej skrzyni ???? zapisujecie sie na automat jest to napewno prostsza wersja zdobycia prawka! Pozdrawiam i zachęcam was gorąco do zapisów w tej szkole!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 19.04.2022

Julia Tołłoczko

Julia Tołłoczko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam, Pan Piotr super instruktor, dobrze uczy i świetnie tłumaczy!!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.04.2022

Krystian Makowski

Krystian Makowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Koszalinie, co najważniejsze uczą jak jeździć a nie tylko jak zdać egzamin, cenne rady pana Piotra do zapamiętania na całe życie. Zarówno praktyka jak i teoria zdana za pierwszym razem. Serdecznie polecam zarówno szkołę jazdy jak i instruktora pana Piotra Lewandowskiego :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 05.04.2022

Ewelina Lichmańska

Ewelina Lichmańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła jazdy! PROJEKT L okazał się najlepszym wyborem jakiego mogłam dokonać. Pan Piotr instruktor z powołania świetnie przygotował mnie do tego, aby uzyskać ten wymarzony pozytywny wynik na egzaminie. Nie mogłam trafić lepiej. Polecam z całego serca każdemu kto chce rozpocząć swoją przygodę z kursem na prawo jazdy!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 05.04.2022

Patryk Urbański

Patryk Urbański
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tę szkołę. Kurs bardzo szybko przeprowadzony w miłej atmosferze, przez co szybko można było zdać. Pani Edyta profesjonalna, dużo cierpliwości, spokoju i indywidualne podejście do kursanta także szczerze polecam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 04.04.2022

Sandra Sokołowska

Sandra Sokołowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy, bez stresu, świetne przygotowanie, polecam!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.04.2022

Bartek Krzyzanowski

Bartek Krzyzanowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.03.2022

karolina n ....k ip: 5.174.208.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Witam, wszystkich zainteresowanych. UWAGA! Będzie długo i konkretnie. ???? Serdecznie polecam Panią Edytę. Wykupiłam kurs Praktyczny na automat w Projekt-L i spełniłam swoje największe marzenie, w bardzo szybkim tempie. Egzamin Państwowy zdałam za pierwszym razem na dodatek z jednym początkowym błędem, który szybko poprawiłam a mianowicie, był to skręt w przeciwną stronę do wymaganej przez egzaminatora. Odbyło się to na skrzyżowaniu. Generalnie uważam, że na ten irracjonalny błąd wpłynęła maseczka, którą Pan instruktor miał na twarzy... Z tego względu, wielokrotnie miałam problem, ze zrozumieniem wypowiadanych przez Niego słów. Oczywiście nie jest to rażący błąd, więc sami Państwo widzicie, jak profesjonalnie Pani Edyta przygotowała mnie do Egzaminu.???? Szkoła także oferuje możliwość kupienia dostępu do "Nagrań" stworzonych Przez Pana Macieja. To doskonałe rozwiązanie na to, aby po zajęciach, w wolnej chwili z herbatka w ręku móc sobie obejrzeć filmy z tras (teren Koszalina), które mogą sprawiać trudności, a także pozwolą Państwu na utrwalenie prawidłowych zachowań w trakcie jazdy w każdej wymaganej sytuacji. Mianowicie np.: (parkowanie, zawracanie, jazda po łuku a także obsługa auta z manualną skrzynią biegów). Głos Pana Macieja oraz styl tłumaczenia warty jest tej inwestycji. Ja wałkowałam te nagrania jak szalona...???? Więc szczerze polecam. Pani Edyta, to osoba z którą podczas jazdy, poczujesz się naprawdę komfortowo, jest kompetentna i zdyscyplinowana. Ma w sobie dużo pasji, cierpliwości i poczucia humoru. Super rozwiązaniem w tej szkole, jest także, możliwość podstawienia auta w AUTOMACIE, na egzamin Państwowy! Ja w ZORD, z własnym autem poczułam sie w trakcie egzaminu, jak na zajęciach praktycznych. Aż mi łezka zakręciła się w oku na widok Yariski. To było nasze pierwsze i ostatnie spotkanie w Zordzie. ???? Myślę, że każdy z Państwa tego oczekuje. Jeśli zainwestujecje Państwo w OSK PROJEKT-L, gwarantuje, że to będą bardzo dobrze zainwestowane pieniądze. ???? Jeśli zastanawiacie się Państwo nad prawkiem na automat. Hmm .... POLECAM!!! Życie trzeba sobie ułatwiać! ????✌️Macie Państwo dodatkowe godziny na praktykę jazdy i manewry w terenie, ponieważ nie musicie uczyć się zmiany biegów w trakcie jazdy, co często zabiera dużo czasu a uprawnienia na manual? W każdej chwili możecie Państwo sobie uzupełnić. ???? Wykupując parę dodatkowych godzinek. Jeśli będziecie Państwo mieć taki kaprys. ????Możecie Państwo wierzyć lub nie, ale automat nie zgaśnie wam na środku ulicy, a także nie stoczy wam się z górki do tyłu. ???? Dla osób o słabych nerwach to duże udogodnienie.???? Ps. Serdeczne podziękowania dla Pani Edyty i Pana Macieja. ???? To w Państwa szkole kierowcy, nabywają porządnych umiejętności. ???? Życzę samych sukcesów Państwu oraz Państwa kursantom. Pozdrawiam Debiutantka, kursu praktycznej jazdy w automacie w szkole. PROJEKT-L

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 25.03.2022

Monika Skibińska

Monika Skibińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pani Edyta to osoba cierpliwa i wyrozumiała. Super podejście do kursanta. Po 3 latach przerwy udało mi się zdać za 2 podejsciem! Bardzo dziękuję za przygotowanie do egzaminu! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 23.03.2022

Nati Natalia

Nati Natalia
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Lepiej trafić nie mogłam. Pani Edyta w znakomitej, przyjacielskiej atmosferze nauczyła mnie jeździć od podstaw. Spokojnie mogę powiedzieć, że lepiej trafic nie mogłam. Ceny porównywalne do innych szkół jazdy, ale lepiej trafić nie można. Najlepszym atutem jest to, że pani Edyta zawsze znalazła dla mnie czas. Polecam każdemu, kto chce rozpocząć swoją przygodę z jeżdżeniem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.03.2022

Kasia Kawecka

Kasia Kawecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca polecam tą szkołę. Edytka to przemiła kobietka która nauczyła mnie wszystkiego od początku, dlatego że mój poprzedni instruktor nie nauczył mnie niczego a godzina za godziną leciała nic nowego nie wnosząc, jestem bardzo zadowolona z jazd i po kilku próbach udało mi się w końcu zdać, jeszcze raz gorąco polecam ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.03.2022

Asia Miksza

Asia Miksza
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jeśli szukacie indywidualnego podejścia, to koniecznie powinniście zapisać się do PROJEKT L. Profesjonalna instruktorka pani Edyta, kobieta anioł, skupia się na trudnościach kursanta, profesjonalna, wyrozumiała, z talentem pedagogicznym- sposób przekazywania wiedzy zdecydowanie na wysokim poziomie. Prowadzenie samochodu wcześniej wydawało mi się tylko źródłem nerwów i stresu, panicznie bałam się wsiąść za kierownicę, jak się okazało zupełnie niepotrzebnie. Pani Edyta sprawiła,że po wyjeżdżonych godzinach polubiłam prowadzić samochód i "zaprzyjaźniłam" się z nim. Na samym egzaminie w zordzie nic mnie nie zdziwiło, ponieważ trasy egzaminacyjne zostały przejechane wiele razy, co zaowocowało wynikiem pozytywnym za pierwszym razem. Miałam okazję poznać również pana Maćka, równie sympatyczny człowiek. Zdecydowanie polecam i dziękuję za przygotowanie!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 15.03.2022

Oskar Zawalich

Oskar Zawalich
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mogę na spokojnie powiedzieć, że lepiej trafić nie mogłem. Pełen profesjonalizm, a przy tym niesamowita atmosfera. Rady Pana Piotra są bezcenne i już na zawsze ze mną zostaną. Polecam każdemu!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 04.03.2022

Ola Golec

Ola Golec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła jazdy. Przyszłam z polecenia paru osób i się nie zawiodłam! Miła atmosfera, najcenniejsze rady, które ułatwiają i umilają jazdę. Z Panem Piotrem jazda to była sama przyjemność. Indywidualne podejście do kursanta, dużo cierpliwości, świetnie wszystko wytłumaczone, dobre przygotowanie pod egzamin, ale także daje wskazówki do jazdy w przyszłości. Z czystym sumieniem polecam każdemu!

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 03.03.2022

Czarek Kozłowski

Czarek Kozłowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła bardzo pozytywna i dobrze uczy, drogi będą wyuczone od A do Z

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 16.02.2022

Kacper Głogowski

Kacper Głogowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dzięki Panu Maćkowi zdobyłem w końcu prawko. Polecam każdemu nawet ciężkiemu kursantowi poprawi umiejętność jazdy. Jeszcze raz dziękuję i życzę wszystkim zdającym powodzenia ;-)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 04.02.2022

Andrii Serebrovskyi

Andrii Serebrovskyi
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam tą szkole. Miła atmosfera i sporo wiedzy. Bardzo dziękuję. Egzamin zdałem za drugim razem wyłącznie ze swojej winy, zdał bym za pierwszym. Osobno wielkie dzięki P. Łukaszowi (mój instruktor prowadzony)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 03.02.2022

Patrycja Nowak

Patrycja Nowak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wspaniali i rzetelni instruktorzy, zarówno Pan Maciej jak i Pani Edyta. Z wielką nadzieją przybyłam ze szkoły jazdy Belka. I to właśnie Projekt L wyszkolił mnie odpowiednio do pozytywnego egzaminu państwowego. Jestem wdzięczna, że tutaj trafiłam, jednocześnie jest mi przykro, że z takim opóźnieniem. Dobrze wiedzieć, że są instruktorzy, którzy naprawdę świetnie podchodzą do kursantów i we właściwy sposób przekazują całą nabytą wiedzę. Całym sercem dziękuję. I jeżeli tylko ktoś zapyta jaka szkoła jazdy w Koszalinie jest najlepsza? Bez chwili zwątpienia odpowiadam Projekt L !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 28.01.2022

Paulina T ......... ip: 188.147.96.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam! Miła atmosfera, bez stresu oraz super przygotowanie do egzaminu!!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.01.2022

Hubert Janik

Hubert Janik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam tę szkołe, bardzo profesjonalne podejście i fajna atmosfera.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 26.01.2022

Daniel Janta-Lipiński

Daniel Janta-Lipiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy bardzo mili z zaangażowaniem wszystko tłumaczą,jazda bez stresu na luzie,Najlepsza Szkoła!!!!super !karniak zdany za 1-wszym na 5.. po 3 h nauki jazdy z Panstwem..2razy taniej 2razy więcej mnie nauczono tu w 2krotnie mniejszej liczbie godzin niż gdzie indziej,pelna kultura i profesjonalizm???? dziękuję !!!Pozdr.Daniel z Kg.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 21.01.2022

Paulina Jermoszewicz

Paulina Jermoszewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca, Pani Edyta świetnie mnie przygotowała do egzaminu, świetna atmosfera, nie było problemu dogadać się, bardzo polecam, najlepsza szkoła!!!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 20.01.2022

Aleks Mezgier

Aleks Mezgier
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bez 2 zdań, najlepsze szkoła nauki jazdy w Koszalinie. Pan Piotr z super podejściem i zaangażowaniem w naukę kursantów. Dużo osób mi polecało tą szkołę w tym moja dziewczyna, więc ja także polecam wszystkim!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.01.2022

Karolina Wolszlegier

Karolina Wolszlegier
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jeśli szukacie naprawdę fajnej szkoły do spokojnej i efektywnej nauki jazdy to śmiało mogę Wam polecić właśnie tę!Jazdy z Panem Piotrem to była sama przyjemność, bardzo życzliwe i cierpliwe podejście do kursanta. Oba egzaminy zdane za pierwszym razem! Zdecydowanie będę bardzo dobrze wspominać :D

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 04.01.2022

Nikola Polek

Nikola Polek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo się cieszę że wybrałam właśnie Projekt - L. Zdałam! Pan Piotr ma mega podejście do kursantów. Jestem bardzo zadowolona ze współpracy. Szkoła była polecana przez wielu znajomych i mogę śmiało również ją wam polecić, nie pożałujecie !!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 31.12.2021

Agnieszka Halicka

Agnieszka Halicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super podejście instruktora. Polecam Panią Edytę dla osób które nie wierzą w siebie ,nie mają już naście lat ???? i potrzebuja dokładniejszych wyjaśnień!!!!!. Były to moje dodatkowe godziny po 2 letniej przerwie, egzamin zdany a ja wiem że jestem dobrze przygotowana na śmiganie po szosie.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak