OSK Projekt-L (79)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 12.05.2021

Bartek Kuśmierek

Bartek Kuśmierek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła godna polecenia. Pan Piotr Instruktor, który wytłumaczy tak żeby kursant zrozumiał i się nie stresował, pełen profesjonalizm, zaledwie kilka godzin wystarczyło żeby przekazał wszystko co potrzebne do zdania egzaminu.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 09.05.2021

Małgorzata SuBu

Małgorzata SuBu
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Maciej nie tylko wyszkoli Was pod egzamin, ale również nauczy Was jak być dobrym, odpowiedzialnym kierowcą po zdanym egzaminie. !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.05.2021

Alicja Halasz

Alicja Halasz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Koszalinie. Pan Maciej idealnie mnie wszystkiego nauczył, był cierpliwy a do tego przekazał całą swoją wiedzę najlepiej jak się tylko da. Dzięki niemu zdałam egzamin za 1 razem. Serdecznie polecam wszystkim, którzy myślą o zdaniu prawa jazdy praktycznie bezbłędnie :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 06.05.2021

Nicole Orzechowska

Nicole Orzechowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

To była chwila... Zwykly przypadek... Przed egzaminem trafiłam do Pana Piotra, który jest nowym nabytkiej tej szkoły ???? Zdecydowanie mnie poduczył i ocenił moją jazde z innej strony, pokazał co poprawić. Cierpliwy Facet z ekstra poczuciem humoru! KOSZALIN!!! TYLKO DO NICH! P.Edytko,za te jedna godzinke tez dziękuję ????

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 06.05.2021

Agnieszka W .....a ip: 83.20.220.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam. Pełen profesjonalizm. Świetni instruktorzy z Projekt-L+ zaangażowanie kursanta = zdane prawko.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 04.05.2021

Katarzyna Kober

Katarzyna Kober
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Trafiłam do tej szkoły po kursie w innej szkole. Szkoła na najwyższym poziomie. Rzetelna wiedza, duże doświadczenie, maksymalne zaangażowanie i niesamowita ciepliwość. Zawsze z szacunkiem do kursanta. Nigdy nie wstydziłam się zapytać, zawsze uzyskiwałam odpowiedź, atmosfera sprzyjająca nauce, zaufanie i komfort. Polecam z całego serca. Gdyby nie p. Edyta chyba nigdy nie zdałabym prawka. Dziękuję ❤️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 16.04.2021

Oliwka Pudełko

Oliwka Pudełko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super instruktorzy potrafią wytłumaczyć i wszystko na spokojnie przebiega dzięki nim zdałam prawo jazdy jestem bardzo wdzięczna ❤️❤️❤️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 15.04.2021

Sandra Sandra

Sandra Sandra
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Witam. Serdecznie polecam szkole jazdy projekt.l Pani Edyta bardzo sympatyczna osoba bardzo fajnie uczy przede wszystkim ze skutkiem pozytywnego egzaminu z całego serca polecam !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 14.04.2021

Aleksandra Śnieć

Aleksandra Śnieć
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wróciłam do prawa jazdy po 8 latach. Przypominałam sobie wszystko w innej szkole, trafiłam do Pani Edytki Projekt-L po nieudanych egzaminach. Dzisiaj zdałam za 6! Najlepsza nauczycielka na świecie. Polecam bardzo!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.04.2021

Fabian Fornalik

Fabian Fornalik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne przygotowanie do egzaminu, jazda bezstresowa, pełen profesjonalizm. Zdane za pierwszym razem. Jak najbardziej polecam! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 07.04.2021

Karolina Sokołowska

Karolina Sokołowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pięknie dziekuję za przygotowanie! Wspaniała szkoła, świetna instruktorka Pani Edytka :) przyjemna atmosfera! Wszystko Polecam gorąco! ♥

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 07.04.2021

Tetiana K .....t ip: 5.173.160.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Byłam u Pani Edyty! Bardzo dobrze wszystko tłumacze, na spokojnie. Dużo wiedzy otrzymałam od tej ładnej pani. Egzamin zdałam za 4 razem. Polecam tą szkołę. Naprawdę jest świetna.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 31.03.2021

Anna C ....... ip: 188.164.147.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Idealna szkoła nawet dla osób, które mają obawy przed wsiadaniem "za kółko"???? Profesjonalne podejście do nauki i egzaminu ale jednocześnie swobodna, bezstresowa atmosfera, która pomaga przełamać strach. Pan Maciek mimo, że jest wymagającym nauczycielem potrafi przekazać wiedzę, którą ma. Projekt L posiada sprawne i zadbane samochody do nauki identyczne jak w Zordzie. Szkoła oferuje świetne filmy instruktażowe i inne pomoce naukowe, dzięki którym jesteśmy w stanie sobie przypomnieć kiedy tylko mamy czas to, z czym mamy jeszcze problemy i czego się obawiamy. Elastyczne godziny i co ważne kurs zrobiony w bardzo szybkim czasie w porównaniu z innymi szkołami w Koszalinie! Warto wykupić dodatkowe godziny aby skupić się na rzeczach, z którymi mamy jeszcze problem. Zdałam za drugim razem bez żadnego błędu i mogę polecić tą szkołę ze Szczerego Serducha! Spróbujcie, a przekonacie się, że nie warto się bać jeździć! Pozdrawiam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 23.03.2021

Anita Zając

Anita Zając
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wystarczyło parę godzin bym została przygotowana perfekcyjnie do egzaminujące państwowego! Bardzo pomocne filmy nagrane przez instruktora. Luźna atmosfera i profesjonalne podejście do kursanta. Polecam serdecznie! Dzięki Projekt-L, egzamin zdany za pierwszym razem! :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 18.03.2021

Honorata Pańska

Honorata Pańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Edytka bardzo fajna instruktorka :) jezdzilam przed egzaminem kilka godzin i zdalam za drugim razem. Naprawde polecam kazdemu szkole Projekt - L

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.03.2021

Julka Łukaszewicz

Julka Łukaszewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca! Pan Maciej przygotowuje do egzaminu wzorowo, zwracając uwagę na każdy szczegół, jasno i konkretnie przekazując wiedzę teoretyczną i praktyczną, co przelało się na wynik ponieważ zdałam za 1 razem, jeszcze raz gorąco polecam!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 15.03.2021

Patryk Robakiewicz

Patryk Robakiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Żałuję, że nie zacząłem kursu na prawo jazdy w tej szkole, atmosfera jest przyjemne. Pan Maciej nauczył i wytłumaczył mi w zaledwie godzinę wielu rzeczy, które przydały mi się na egzaminie praktycznym, profesjonalizm pełną parą. Polecam każdemu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.03.2021

Jula Szuplak

Jula Szuplak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo się cieszę, że trafiłam na Panią Edytkę. Indywidualne podejście wyrozumiałość i cierpliwość instruktorki pozwoliła mi na bezstresowe przygotowanie się do egzaminu. Pani Edytka skupia się na szczegółach, na które egzaminatorzy często zwracają uwagę.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 11.03.2021

Ania Kuźmicz

Ania Kuźmicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie Najlepsza szkoła jazdy w Koszalinie !!! Profesjonalne podejście do kursanta, wszystko dokładnie wytłumaczone plus wskazówki których nie dawał nikt w innych szkołach jazdy. Będę każdemu polecać !!!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.03.2021

Jakub Krawczyk

Jakub Krawczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem szczerze zadowolony, że trafiłem właśnie do tej szkoły. Pan Maciej jest naprawdę dobrym, zwracającym na każdy szczegóły instruktorem. Jazdy były bardzo treściwe pod względem wiedzy teoretycznej jak i umiejętności praktycznych. Dzięki temu na egzaminie państwowym czułem się bardzo pewnie co przełożyło się na wyniki - zdane za pierwszym razem :>

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 09.03.2021

Monika P ....... ip: 188.147.123.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Z całego serca polecam panią Edyte jako instruktora, zaledwie kilka godzin dodatkowych jazd wystarczyło aby dobrze przygotować się do egzaminu i bezproblemowo zdać !!!

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 03.03.2021

Kamila M ...... ip: 83.11.57.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsza szkoła jazdy w Koszalinie, instruktor bardzo dobrze tłumaczy, wyrozumiały,punktualny.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.03.2021

Martyna W .... ip: 37.248.212.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsza szkoła jazdy w Koszalinie, Pani Edyta świetnie przygotowała mnie do egzaminu, który zdałam za pierwszym razem. Wszystkie godziny spędzone w samochodzie upłynęły w spokojnej i miłej atmosferze. Zawsze cierpliwie odpowiadała na moje pytania, stad doskonale wiedziałam jak zachować się na egzaminie właściwym.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 10.02.2021

Krzysztof L .....i ip: 89.64.126.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Indywidualne podejście do mnie jako do osoby zdającej, rzetelne i profesjonalne przygotowanie stricte pod zaliczenie egzaminu w ZORD Koszalin, w relatywnie krótkim czasie czyli w 6 godzin wszystko co mogłoby pojawić się na egzaminie zostało przećwiczone, nic mnie nie zaskoczyło, wynik pozytywny bezbłędny. Atmosfera na jazdach w porządku, szkolenie na ewentualność trafienia na bardzo wymagającego egzaminatora. Cena warta usług. Ogólnie rzecz biorąc 10/10, gorąco polecam.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.01.2021

Kinga F ...l ip: 83.23.148.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Genialne przygotowanie teoretyczne jak i praktyczne nie tyle co do egzaminu, ale jazdy w codziennych i mniej codziennych warunkach. Pełne cierpliwości, indywidualne i profesjonalne podejście do kursanta. Nie ma lepszej opcji w Koszalinie. Polecam z czystym sumieniem !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 29.01.2021

Renata Mirzejewska

Renata Mirzejewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Cieszę się ogromnie że trafiłam do tej właśnie szkoły !!!!!! Pani Edyta to instruktor z powołania. Wszystko zrozumiale wytłumaczy po prostu pełen profesjonalizm !!!!!! Polecam serdecznie

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 28.01.2021

Skorupska W ....... ip: 5.173.160.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Dostałam namiar na szkołę jazdy od znajomej i bardzo jej dziękuje. Po 6h doszkalajacych nauczyłam się więcej niż po 30h w szkole, do której uczęszczałam wcześniej, wszystko dokładnie zostało mi wytłumaczone oraz bez żadnych nerwów powtarzane tyle razy aż w końcu wyszło i mnie usatysfakcjonowało. Atmosfera naprawdę super, wszystko bez krzyków, spokojnie po kolei można się o wszystko zapytać. Z całym sercem polecam i żałuje, że wcześniej nie słyszałam o tej szkole ponieważ z pewnością bym się tam wybrała. Dzięki powtarzaniu na spokojnie wszystkiego egzamin zdany za 2 razem :)

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 26.01.2021

Paulina M Paulina

Paulina M Paulina
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo żałuję, że nie zaczęłam kursu na prawo jazdy w tej szkole. Wspaniała atmosfera. Instruktor nauczył mnie, jak opanować stres i nerwy za kierownicą. W porównaniu do macierzystej szkoły jazdy, spotkałam się z prawdziwym profesjonalizmem. Polecam każdemu z całego serca!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 25.01.2021

Natalia K ......k ip: 37.47.196.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Edyta i Maciek to duet doskonały, tworzą zespół zgrany i trwały, a ich PROJEKT jest wspaniały! Profesjonalnie zasady ruchu drogowego wykładają, dużo od kursantów wymagają. Otuchy na egzaminie dodają a potem silnik odpalają. Choć czasem droga do celu jest kręta, pomocne wskazówki dają, i mocno na szosie wspierają. Naukę jazdy autem od lat wpajają, bardzo dobre wyniki mają, dlatego ich kursanci zawsze prawko zdają ! PS. jeszcze raz dziękuję, poniosło mnie z tej euforii, że aż Wam wierszyk napisałam :)

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 14.01.2021

Michał Al

Michał Al
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Cieszę się, że trafiłem do tej szkoły jazdy. W porównaniu do poprzedniej, tutaj spotkałem się z pełnym profesjonalizmem. Jeśli naprawdę chcesz nauczyć się jeździć i nie stracić czasu i motywacji, jest to idealna szkoła dla Ciebie. Na mieście będziesz jeździć spokojnie, nauczysz się sam/a odkrywać swoje błędy. Na egzaminie napotkasz praktycznie pełne wyluzowanie (instruktor, Pan Maciej Snoch), przygotował mnie również pod egzamin - jak opanować nerwy i jak wygląda kultura jazdy podczas egzaminu. Wielu nowych i cennych informacji dowiedziałem się podczas jazd doszkalających. Również polecam skorzystać na stronie projektu z filmików z jazdy po Koszalinie, które również mi wiele pomogły. Dzięki Panu Maciejowi, egzamin zdany. Trudno jest trafić na dobrego instruktora, ale uwierz, że jest to człowiek z powołaniem i na poważnie traktuje swoją pracę. Pozdrawiam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak