OSK Projekt-L

 205 opinii w tym 158 zaufanych

Odznaki Szkoły

2 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

OSK Projekt-L
ul. Bohaterów Warszawy 2/3
75-211 Koszalin

Kontakt

Opis

OSK Projekt-L to Szkoła Nauki Jazdy prowadzona przez zgrane i doświadczone w swojej branży małżeństwo.
Jesteśmy instruktorami z wieloletnim stażem. Lata praktyki sprawiły że doskonale poznaliśmy potrzeby kursantów jak i wymagania egzaminatorów. Niezmienna od kilku lat nasza najwyższa zdawalność jest odzwierciedleniem naszej pracy.
Ogromny wysiłek i zaangażowanie dedykujemy wszystkim przyszłym kierowcom.

Jako najlepsza Szkoła Nauki Jazdy stawiamy przed sobą jasny cel – wykształcenie świadomych i odpowiedzialnych kierowców szanujących bezpieczeństwo swoje i innych uczestników ruchu drogowego.

Chcesz swoją naukę jazdy powierzyć specjalistom? Zagwarantuje ci to nasza szkoła.
Zadowolenie naszych kursantów to dla nas największa satysfakcja.

OSK Projekt-L to nowoczesność i profesjonalizm. Zaufaj naszemu doświadczeniu.

Projekt-L z Nami Zdasz!
Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Edyta Snoch

Edyta Snoch

Maciej Snoch

Maciej Snoch

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

-

codziennie

ul. Bohaterów Warszawy 2/3

WIĘCEJ W cenie kursu:
- 30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
- 30 godzin (po 60 min) jazd (Citroen C3)
- egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
- materiały dydaktyczne i testy egzaminacyjne zgodne z aktualną bazą pytań egzaminacyjnych
- zajęcia praktyczne jak i teoretyczne z wykwalifikowaną kadrą instruktorską
- zajęcia praktyczne na placu w ZORD Koszalin
- dostęp do pełnej wersji strony www.projekt-l.pl (Koszalin nagrany pod egzamin)
-gwarancja jakosci????

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

cena za pakiet: 80 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Konrad Lewandowski

Konrad Lewandowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.08.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Mam wrazenie ze po odbyciu 30 godzin jazdy, przystepujac do egzaminu panstwowego praktycznego nie bylem niczym zaskoczony. Projekt l nie tylko stawia na bardzo dobre przygotowanie egzaminu ale rowniez ma instruktorow z ktorymi nauka jazdy jest o wiele przyjemniejsza

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Kaśka Guzek

Kaśka Guzek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.08.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Przyszłam do Projekt-L po kursie w innej szkole i dwóch oblanych egzaminach. Bałam się wejść do auta, nie sądziłam, że w tym życiu będzie ze mnie kierowca. A jak widać jest, i to taki nienajgorszy. Dziękuję Pani Edycie za super atmosferę podczas zajęć, przekazaną wiedzę i nowe umiejętności. Lepiej nie mogłam trafić! Tak jak w opisie, z Projekt-L naprawdę zdacie!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Kacper Kuśmierz

Kacper Kuśmierz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.07.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła jazdy jak najbardziej godna polecenia dla wszystkich osób starających się o prawo jazdy. Polecam Pana Piotra, cierpliwy, wyrozumiały, pełen profesjonalizmu oraz przede wszystkim szczery instruktor. Na plus dodatkowo indywidualne podejście do kurstanta oraz przejrzystość podczas prowadzonego kursu. Dzięki za pomoc w zdobyciu prawka :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Patrycja Ślusarczyk

Patrycja Ślusarczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.07.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu, dobra atmosfera,

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów
- Wadybrak
Zuza Adamów

Zuza Adamów
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.07.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo serdecznie polecam!!! Pani Edyta za każdym razem była przygotowana i profesjonalnie prowadziła zajęcia. Wspaniała kobieta z dużym doświadczeniem i wspaniałym podejściem do kursanta. Bezstresowa, przyjemna atmosfera. Zostałam dokładnie nauczona wszystkich potrzebnych wytycznych do egzaminu oraz ”prawdziwej jazdy":) Bardzo dziękuję szkole Projekt-L polecam wybrać się właśnie do nich!????????????????????????

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Monika Porzezińska

Monika Porzezińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.07.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam z całego serca szkołę i Pana Piotra jako instruktora. Skoro, ze mnie mógł zrobić kierowcę który zda za pierwszym razem to myślę ,że zrobi to z każdego ???? Indywidualne podejście do każdego kursanta i rady które przydadzą się nie tylko na egzaminie. Polecam z całego serducha ❤️

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Marta Skowron

Marta Skowron
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.07.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Po dosłownie 6 dodatkowych godzinach z panią Edytą egzamin zdany za pierwszym podejściem z tylko dwoma nieznacznymi błędami. Instruktorka z powołania, cudownie tłumaczy, wręcz "łopatologicznie" co dla mnie było dużym plusem i robi to z ogromną cierpliwością. Jeśli ktoś, tak jak ja, spina się i nie jest pewny siebie podczas jazdy to z całego serca polecam. W tej szkole można nie tylko nauczyć się zdać egzamin, ale przede wszystkim jak dobrze jeździć.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Aleksandra Gryciuk

Aleksandra Gryciuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła jazdy na wysokim poziomie. Instruktorzy, którzy przygotowują przyszłego kierowcę do egzaminu robią to z ogromnym zaangażowaniem. Pan Piotr człowiek z podejściem oraz ogromną cierpliwością do kursanta, doskonale przekazuje wiedzę i potrafi rozładować towarzyszący stres.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Marcin Karolina Olszak

Marcin Karolina Olszak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.06.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Kurs przeprowadzony w miłej atmosferze, instruktorzy cierpliwi, zawsze służą dobrą radą, Pani Edyta bardzo wyrozumiała i zawsze wszystko spokojnie wytłumaczy, solidnie przygotowuje do egzaminu. Polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Adrian Witkowski

Adrian Witkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam serdecznie! Pan instruktor Piotr naprawdę top. Zero stresu, tylko nauka i czysta zabawa z jazdy. Polecam!

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Martyna Kowalczyk

Martyna Kowalczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.06.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła jazdy. Pan Piotrek najlepszy instruktor! Polecam serdecznie!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm
- Wadybrak
Aleksandra Okraszewska

Aleksandra Okraszewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.06.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam wszystkim Panią Edytę! Dzięki niej po raz pierwszy idąc na egzamin praktyczny czułam, że jestem w pełni przygotowana by do niego podejść i co najważniejsze zdać. Sprawiła, że jazda samochodem przestała być sterująca, a stała się przyjemnością.

+ Zaletydobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Mateusz Szewczyk

Mateusz Szewczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła jazdy, bardzo polecam miła atmosfera i dobra nauka

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Juliana Jurewicz

Juliana Jurewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.05.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Najlepsze co mnie spotkało to znalezienie dwóch idealnych instruktorów. Dzięki Wam zdałam dziękuję z całego serca

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Klaudia Kamińska

Klaudia Kamińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.05.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam z całego serca!!!! Pan Piotr profesjonalny instruktor. Wspaniała, bezstresowa atmosfera na lekcjach wiedza przekazana w 100% i mile spędzony czas!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Marta Martyn

Marta Martyn
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

OSK Projekt-L to super szkoła, świetna organizacja, cena adekwatna do jakości i indywidualne podejście do kursanta. Instruktor p. Piotr nie tylko świetnie uczy i przygotowuje do egzaminu, ale również daje cenne wskazówki do późniejszej jazdy :) Kolejny plus za nagrania, które pozwalają utrwalić wiedzę. Z całego serca wszystkim polecam!

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Natalia Bilous

Natalia Bilous
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

A wiec ludzie! Jesli chcecie robić prawo jazdy to tylko w Projekt-L ! Bardzo gorąco polecam ta szkole wspaniali instruktorzy, pelen profesjonalizm,uprzejmi, a przede wszystkim cierpliwi !!!!!Właśnie wczoraj zdalam prawko w automacie !!! A wiec dziewczyny i chlopaki ktorzy boja sie manualnej skrzyni ???? zapisujecie sie na automat jest to napewno prostsza wersja zdobycia prawka! Pozdrawiam i zachęcam was gorąco do zapisów w tej szkole!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Julia Tołłoczko

Julia Tołłoczko
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.04.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam, Pan Piotr super instruktor, dobrze uczy i świetnie tłumaczy!!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, punktualność
- Wadybrak
Krystian Makowski

Krystian Makowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy w Koszalinie, co najważniejsze uczą jak jeździć a nie tylko jak zdać egzamin, cenne rady pana Piotra do zapamiętania na całe życie. Zarówno praktyka jak i teoria zdana za pierwszym razem. Serdecznie polecam zarówno szkołę jazdy jak i instruktora pana Piotra Lewandowskiego :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ewelina Lichmańska

Ewelina Lichmańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.04.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła jazdy! PROJEKT L okazał się najlepszym wyborem jakiego mogłam dokonać. Pan Piotr instruktor z powołania świetnie przygotował mnie do tego, aby uzyskać ten wymarzony pozytywny wynik na egzaminie. Nie mogłam trafić lepiej. Polecam z całego serca każdemu kto chce rozpocząć swoją przygodę z kursem na prawo jazdy!

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Patryk Urbański

Patryk Urbański
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam tę szkołę. Kurs bardzo szybko przeprowadzony w miłej atmosferze, przez co szybko można było zdać. Pani Edyta profesjonalna, dużo cierpliwości, spokoju i indywidualne podejście do kursanta także szczerze polecam :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, profesjonalizm
- Wadybrak
Sandra Sokołowska

Sandra Sokołowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.04.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy, bez stresu, świetne przygotowanie, polecam!

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Bartek Krzyzanowski

Bartek Krzyzanowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Monika Skibińska

Monika Skibińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.03.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Pani Edyta to osoba cierpliwa i wyrozumiała. Super podejście do kursanta. Po 3 latach przerwy udało mi się zdać za 2 podejsciem! Bardzo dziękuję za przygotowanie do egzaminu! :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Nati Natalia

Nati Natalia
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Lepiej trafić nie mogłam. Pani Edyta w znakomitej, przyjacielskiej atmosferze nauczyła mnie jeździć od podstaw. Spokojnie mogę powiedzieć, że lepiej trafic nie mogłam. Ceny porównywalne do innych szkół jazdy, ale lepiej trafić nie można. Najlepszym atutem jest to, że pani Edyta zawsze znalazła dla mnie czas. Polecam każdemu, kto chce rozpocząć swoją przygodę z jeżdżeniem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kasia Kawecka

Kasia Kawecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Z całego serca polecam tą szkołę. Edytka to przemiła kobietka która nauczyła mnie wszystkiego od początku, dlatego że mój poprzedni instruktor nie nauczył mnie niczego a godzina za godziną leciała nic nowego nie wnosząc, jestem bardzo zadowolona z jazd i po kilku próbach udało mi się w końcu zdać, jeszcze raz gorąco polecam ????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Asia Miksza

Asia Miksza
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jeśli szukacie indywidualnego podejścia, to koniecznie powinniście zapisać się do PROJEKT L. Profesjonalna instruktorka pani Edyta, kobieta anioł, skupia się na trudnościach kursanta, profesjonalna, wyrozumiała, z talentem pedagogicznym- sposób przekazywania wiedzy zdecydowanie na wysokim poziomie. Prowadzenie samochodu wcześniej wydawało mi się tylko źródłem nerwów i stresu, panicznie bałam się wsiąść za kierownicę, jak się okazało zupełnie niepotrzebnie. Pani Edyta sprawiła,że po wyjeżdżonych godzinach polubiłam prowadzić samochód i "zaprzyjaźniłam" się z nim. Na samym egzaminie w zordzie nic mnie nie zdziwiło, ponieważ trasy egzaminacyjne zostały przejechane wiele razy, co zaowocowało wynikiem pozytywnym za pierwszym razem. Miałam okazję poznać również pana Maćka, równie sympatyczny człowiek. Zdecydowanie polecam i dziękuję za przygotowanie!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Oskar Zawalich

Oskar Zawalich
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Mogę na spokojnie powiedzieć, że lepiej trafić nie mogłem. Pełen profesjonalizm, a przy tym niesamowita atmosfera. Rady Pana Piotra są bezcenne i już na zawsze ze mną zostaną. Polecam każdemu!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Ola Golec

Ola Golec
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła jazdy. Przyszłam z polecenia paru osób i się nie zawiodłam! Miła atmosfera, najcenniejsze rady, które ułatwiają i umilają jazdę. Z Panem Piotrem jazda to była sama przyjemność. Indywidualne podejście do kursanta, dużo cierpliwości, świetnie wszystko wytłumaczone, dobre przygotowanie pod egzamin, ale także daje wskazówki do jazdy w przyszłości. Z czystym sumieniem polecam każdemu!

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Czarek Kozłowski

Czarek Kozłowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.03.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Szkoła bardzo pozytywna i dobrze uczy, drogi będą wyuczone od A do Z

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak