OSK Projekt-L

 205 opinii w tym 158 zaufanych

Odznaki Szkoły

2 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

OSK Projekt-L
ul. Bohaterów Warszawy 2/3
75-211 Koszalin

Kontakt

Opis

OSK Projekt-L to Szkoła Nauki Jazdy prowadzona przez zgrane i doświadczone w swojej branży małżeństwo.
Jesteśmy instruktorami z wieloletnim stażem. Lata praktyki sprawiły że doskonale poznaliśmy potrzeby kursantów jak i wymagania egzaminatorów. Niezmienna od kilku lat nasza najwyższa zdawalność jest odzwierciedleniem naszej pracy.
Ogromny wysiłek i zaangażowanie dedykujemy wszystkim przyszłym kierowcom.

Jako najlepsza Szkoła Nauki Jazdy stawiamy przed sobą jasny cel – wykształcenie świadomych i odpowiedzialnych kierowców szanujących bezpieczeństwo swoje i innych uczestników ruchu drogowego.

Chcesz swoją naukę jazdy powierzyć specjalistom? Zagwarantuje ci to nasza szkoła.
Zadowolenie naszych kursantów to dla nas największa satysfakcja.

OSK Projekt-L to nowoczesność i profesjonalizm. Zaufaj naszemu doświadczeniu.

Projekt-L z Nami Zdasz!
Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Edyta Snoch

Edyta Snoch

Maciej Snoch

Maciej Snoch

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

-

codziennie

ul. Bohaterów Warszawy 2/3

WIĘCEJ W cenie kursu:
- 30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
- 30 godzin (po 60 min) jazd (Citroen C3)
- egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
- materiały dydaktyczne i testy egzaminacyjne zgodne z aktualną bazą pytań egzaminacyjnych
- zajęcia praktyczne jak i teoretyczne z wykwalifikowaną kadrą instruktorską
- zajęcia praktyczne na placu w ZORD Koszalin
- dostęp do pełnej wersji strony www.projekt-l.pl (Koszalin nagrany pod egzamin)
-gwarancja jakosci????

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

cena za pakiet: 80 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Jakub U .... ip: 94.254.225.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 25.07.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam dla wszystkich osób które chcą się nauczyć jeździć. Moim instruktorem jazdy był Pan Piotr Lewandowski którego bardzo polecam za profesjonalne podejście do kursanta i luźna atmosferę.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Dawid N .....i ip: 37.47.217.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 21.07.2022
Ilość podejść do egzaminu: 5

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkołę Projekt-L polecam z całego serca, pełen profesjonalizm, nauka od A do Z, brak problemów z wyborem godzin na jazdy, brak nerwowej atmosfery (przynajmniej u p. Piotra :D), jazdy na pełnym aczkolwiek kontrolowanym luzie :) dzięki za wszystko i pozdrawiam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Barbara N ......... ip: 83.145.149.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.07.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Marzenia są po ty by je spełniać. I nadszedł ten dzień. Za pierwszym razem teoria oraz praktyka. Dziękuję ci Edytko, z całego serduszka. Jesteś profesjonalistka. Cudowną osóbka. Gorąca polecam wszystkim, szczególnie tym ewenementom, którzy myślą że jest to niemożliwe. Jest możliwe ????❤️????????

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak

Kamil J ........ ip: 37.47.251.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 10.07.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super podejście do kursanta,Instruktorzy to prawdziwy skarb dla Projektu L. Szkoła ta jest strzałem w dziesiątkę dla przyszłych kierowców .

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

karolina n ....k ip: 5.174.208.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 31.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Witam, wszystkich zainteresowanych. UWAGA! Będzie długo i konkretnie. ???? Serdecznie polecam Panią Edytę. Wykupiłam kurs Praktyczny na automat w Projekt-L i spełniłam swoje największe marzenie, w bardzo szybkim tempie. Egzamin Państwowy zdałam za pierwszym razem na dodatek z jednym początkowym błędem, który szybko poprawiłam a mianowicie, był to skręt w przeciwną stronę do wymaganej przez egzaminatora. Odbyło się to na skrzyżowaniu. Generalnie uważam, że na ten irracjonalny błąd wpłynęła maseczka, którą Pan instruktor miał na twarzy... Z tego względu, wielokrotnie miałam problem, ze zrozumieniem wypowiadanych przez Niego słów. Oczywiście nie jest to rażący błąd, więc sami Państwo widzicie, jak profesjonalnie Pani Edyta przygotowała mnie do Egzaminu.???? Szkoła także oferuje możliwość kupienia dostępu do "Nagrań" stworzonych Przez Pana Macieja. To doskonałe rozwiązanie na to, aby po zajęciach, w wolnej chwili z herbatka w ręku móc sobie obejrzeć filmy z tras (teren Koszalina), które mogą sprawiać trudności, a także pozwolą Państwu na utrwalenie prawidłowych zachowań w trakcie jazdy w każdej wymaganej sytuacji. Mianowicie np.: (parkowanie, zawracanie, jazda po łuku a także obsługa auta z manualną skrzynią biegów). Głos Pana Macieja oraz styl tłumaczenia warty jest tej inwestycji. Ja wałkowałam te nagrania jak szalona...???? Więc szczerze polecam. Pani Edyta, to osoba z którą podczas jazdy, poczujesz się naprawdę komfortowo, jest kompetentna i zdyscyplinowana. Ma w sobie dużo pasji, cierpliwości i poczucia humoru. Super rozwiązaniem w tej szkole, jest także, możliwość podstawienia auta w AUTOMACIE, na egzamin Państwowy! Ja w ZORD, z własnym autem poczułam sie w trakcie egzaminu, jak na zajęciach praktycznych. Aż mi łezka zakręciła się w oku na widok Yariski. To było nasze pierwsze i ostatnie spotkanie w Zordzie. ???? Myślę, że każdy z Państwa tego oczekuje. Jeśli zainwestujecje Państwo w OSK PROJEKT-L, gwarantuje, że to będą bardzo dobrze zainwestowane pieniądze. ???? Jeśli zastanawiacie się Państwo nad prawkiem na automat. Hmm .... POLECAM!!! Życie trzeba sobie ułatwiać! ????✌️Macie Państwo dodatkowe godziny na praktykę jazdy i manewry w terenie, ponieważ nie musicie uczyć się zmiany biegów w trakcie jazdy, co często zabiera dużo czasu a uprawnienia na manual? W każdej chwili możecie Państwo sobie uzupełnić. ???? Wykupując parę dodatkowych godzinek. Jeśli będziecie Państwo mieć taki kaprys. ????Możecie Państwo wierzyć lub nie, ale automat nie zgaśnie wam na środku ulicy, a także nie stoczy wam się z górki do tyłu. ???? Dla osób o słabych nerwach to duże udogodnienie.???? Ps. Serdeczne podziękowania dla Pani Edyty i Pana Macieja. ???? To w Państwa szkole kierowcy, nabywają porządnych umiejętności. ???? Życzę samych sukcesów Państwu oraz Państwa kursantom. Pozdrawiam Debiutantka, kursu praktycznej jazdy w automacie w szkole. PROJEKT-L

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Paulina T ......... ip: 188.147.96.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.01.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam! Miła atmosfera, bez stresu oraz super przygotowanie do egzaminu!!

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Magdalena G ....n ip: 188.147.97.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.12.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam! życzliwi instruktorzy, którzy zawsze wesprą dobrym słowem :) elastyczny grafik, więc łatwo pogodzić kurs z życiem prywatnym. Jak dla mnie, absolutny numer 1 :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Roksana B ...k ip: 188.147.64.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.11.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Pan Łukasz jest świetnym instruktorem. Pomógł mi zdać prawo jazdy za pierwszym razem po pięcioletniej przerwie. Opanowany i rzeczowy, gorąco polecam nawet najbardziej znerwicowanym osobom.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Aleksandra J ........z ip: 37.47.221.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.11.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wspaniała i bezstresowa nauka jazdy. Instruktorzy z pasją i z prawdziwego powołania.Polecam wszystkim :))

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Jagoda H ..t ip: 37.47.212.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ŻAŁUJĘ, ŻE TAK PÓŹNO WYBRAŁAM TĄ SZKOŁĘ! Byłam w kilku szkołach jazdy ale dopiero w Projekt-L poczułam, że naprawdę czegoś się uczę. Podejście do kursantów na najwyższym poziomie! Bez zbędnego stresu i krzyków, co niestety jest rzadkością w innych szkołach. SUPER, ŻE TU TRAFIŁAM! EGZAMIN ZDANY! POLECAM CAŁYM ❤️

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

i ...a ip: 188.147.125.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.07.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Gorąco polecam tę szkołę każdemu kto nie chce tracić czasu i pieniędzy. Profesjonalizm i zaangażowanie, którego nie znalazłam w innych szkołach, a miałam okazję długo błądzić zanim natrafiłam na Panią Edytę! Każda wyjeżdżona godzina z maksymalnym skupieniem ze strony instruktorki, zwraca uwagę na wszystko to co może spotkać Cię na egzaminie. Pani Edyta jest sumienna i cierpliwa, nie poddaje się nawet kiedy musi zwracac uwagę kilka razy na ten sam błąd. Najlepsza ocena jaką można tutaj wystawić to po prostu zdany egzamin i miłe doświadczenie za kierownicą, które sprawia, że będę wsiadać do samochodu z przyjemnością.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Kesja W .......... ip: 37.47.250.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.07.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Dokupiłam jazdy z Panią Edytą. :) Jestem wdzięczna za cierpliwość i za wskazówki jakie zostały mi udzielone przed egzaminem. Kilka godzin wystarczyło żebym zdała egzamin. ,:)) Nie ma lepszej instruktorki.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Julia S ......z ip: 188.146.161.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.06.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Do szkoły nauki jazdy projekt L trafiłam już po ukończonym kursie w innej szkole jazdy, ktorej jednak jakość usług, pozostawia wiele do życzenia. Kompletnie nie byłam przygotowana do egzaminu, nie zdalam 2 razy. Wykupiłam kurs doszkalający w wymiarze 10 godzin u pana Piotra, z którego jestem bardzo zadowolona! Świetny instruktor, zaangażowany podczas lekcji jazdy, nie patrzy się 2 godziny w telefon w przeciwieństwie do instruktora, z którym jeździłam w innej szkole, udziela cennych rad i wskazówek, które się przydadzą zarówno na egzamin Jak i na prywatną jazdę samochodem. Świetnie mnie przygotował do egzaminu, przestawił różne haki które tam na nas czekają, a nawet na placu manewrowym w zordzie, dzieki czemu zdałam egzamin bezbłędnie :) polecam z całego serca tą szkole jazdy i Instruktora Pana Piotra.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Agnieszka W .....a ip: 83.20.220.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.05.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam. Pełen profesjonalizm. Świetni instruktorzy z Projekt-L+ zaangażowanie kursanta = zdane prawko.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Tetiana K .....t ip: 5.173.160.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 07.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Byłam u Pani Edyty! Bardzo dobrze wszystko tłumacze, na spokojnie. Dużo wiedzy otrzymałam od tej ładnej pani. Egzamin zdałam za 4 razem. Polecam tą szkołę. Naprawdę jest świetna.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Anna C ....... ip: 188.164.147.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 31.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Idealna szkoła nawet dla osób, które mają obawy przed wsiadaniem "za kółko"???? Profesjonalne podejście do nauki i egzaminu ale jednocześnie swobodna, bezstresowa atmosfera, która pomaga przełamać strach. Pan Maciek mimo, że jest wymagającym nauczycielem potrafi przekazać wiedzę, którą ma. Projekt L posiada sprawne i zadbane samochody do nauki identyczne jak w Zordzie. Szkoła oferuje świetne filmy instruktażowe i inne pomoce naukowe, dzięki którym jesteśmy w stanie sobie przypomnieć kiedy tylko mamy czas to, z czym mamy jeszcze problemy i czego się obawiamy. Elastyczne godziny i co ważne kurs zrobiony w bardzo szybkim czasie w porównaniu z innymi szkołami w Koszalinie! Warto wykupić dodatkowe godziny aby skupić się na rzeczach, z którymi mamy jeszcze problem. Zdałam za drugim razem bez żadnego błędu i mogę polecić tą szkołę ze Szczerego Serducha! Spróbujcie, a przekonacie się, że nie warto się bać jeździć! Pozdrawiam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Monika P ....... ip: 188.147.123.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.03.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Z całego serca polecam panią Edyte jako instruktora, zaledwie kilka godzin dodatkowych jazd wystarczyło aby dobrze przygotować się do egzaminu i bezproblemowo zdać !!!

+ Zaletydobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Kamila M ...... ip: 83.11.57.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.03.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Najlepsza szkoła jazdy w Koszalinie, instruktor bardzo dobrze tłumaczy, wyrozumiały,punktualny.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Martyna W .... ip: 37.248.212.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy w Koszalinie, Pani Edyta świetnie przygotowała mnie do egzaminu, który zdałam za pierwszym razem. Wszystkie godziny spędzone w samochodzie upłynęły w spokojnej i miłej atmosferze. Zawsze cierpliwie odpowiadała na moje pytania, stad doskonale wiedziałam jak zachować się na egzaminie właściwym.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Krzysztof L .....i ip: 89.64.126.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 10.02.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Indywidualne podejście do mnie jako do osoby zdającej, rzetelne i profesjonalne przygotowanie stricte pod zaliczenie egzaminu w ZORD Koszalin, w relatywnie krótkim czasie czyli w 6 godzin wszystko co mogłoby pojawić się na egzaminie zostało przećwiczone, nic mnie nie zaskoczyło, wynik pozytywny bezbłędny. Atmosfera na jazdach w porządku, szkolenie na ewentualność trafienia na bardzo wymagającego egzaminatora. Cena warta usług. Ogólnie rzecz biorąc 10/10, gorąco polecam.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Kinga F ...l ip: 83.23.148.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 30.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Genialne przygotowanie teoretyczne jak i praktyczne nie tyle co do egzaminu, ale jazdy w codziennych i mniej codziennych warunkach. Pełne cierpliwości, indywidualne i profesjonalne podejście do kursanta. Nie ma lepszej opcji w Koszalinie. Polecam z czystym sumieniem !

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Skorupska W ....... ip: 5.173.160.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.01.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Dostałam namiar na szkołę jazdy od znajomej i bardzo jej dziękuje. Po 6h doszkalajacych nauczyłam się więcej niż po 30h w szkole, do której uczęszczałam wcześniej, wszystko dokładnie zostało mi wytłumaczone oraz bez żadnych nerwów powtarzane tyle razy aż w końcu wyszło i mnie usatysfakcjonowało. Atmosfera naprawdę super, wszystko bez krzyków, spokojnie po kolei można się o wszystko zapytać. Z całym sercem polecam i żałuje, że wcześniej nie słyszałam o tej szkole ponieważ z pewnością bym się tam wybrała. Dzięki powtarzaniu na spokojnie wszystkiego egzamin zdany za 2 razem :)

+ Zaletydobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Natalia K ......k ip: 37.47.196.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 25.01.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Edyta i Maciek to duet doskonały, tworzą zespół zgrany i trwały, a ich PROJEKT jest wspaniały! Profesjonalnie zasady ruchu drogowego wykładają, dużo od kursantów wymagają. Otuchy na egzaminie dodają a potem silnik odpalają. Choć czasem droga do celu jest kręta, pomocne wskazówki dają, i mocno na szosie wspierają. Naukę jazdy autem od lat wpajają, bardzo dobre wyniki mają, dlatego ich kursanci zawsze prawko zdają ! PS. jeszcze raz dziękuję, poniosło mnie z tej euforii, że aż Wam wierszyk napisałam :)

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Wojciech M ........z ip: 31.0.122.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdecydowanie najlepsza szkoła w Koszalinie. Instruktorzy z wieloletnim doświadczeniem, podchodzą do każdego kursanta indywidualnie. Potrafią wpoić wiedzę praktyczną i teoretyczna, tak że można ją zapamiętać. Podczas jazd wszytko jest dobrze, dokładnie i starannie wytłumaczone, od zachowania pojazdu na drodze, przez oznakowania w mieście, aż po działania, jakie powinniśmy podjąć, by bezpiecznie poruszać się autem. Poruszamy się po, problematycznych" i ,,trudnych" miejscach, więc widać, że się czegoś uczymy i możemy monitorować swoje postępy. Instruktor pilnuje, żebyśmy wszystkie zadania wykonywali starannie i poprawnie, nie brakuje mu też cierpliwości, by tłumaczyć wszystkie nasze błędy i odpowiadać na pytania.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Patrycja M .......k ip: 5.173.176.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.12.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam Projekt-l. Szkoła zwraca uwagę na najdrobniejsze szczegóły.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów
- Wadybrak

Robert R Rus ip: 188.164.147.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.12.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam zdecydowanie każdej osobie, która potrzebuje w trakcie nauki jazdy , doświadczenia szkoleniowców, ich fachowej wiedzy i przede wszystkim spokoju. Nie każdy kierowcą się rodzi, natomiast ze szkolą "Projekt-L" z pewnością tym kierowcą zostaniesz. W aucie, spokój, opanowanie i miła atmosfera. Wyraźnie i zrozumiałe omawiane są zachowania w ruchu drogowym. Popełnione ewentualne błędy podczas jazdy , na bieżąco są korygowane. Zapisując się na kurs, czy jazdy doszkalające w "Projekt-L" oddajesz się w ręce prawdziwych fachowców w obszarze ruchu drogowego. Serdecznie polecam. Robert

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Daniel P ............. ip: 31.0.83.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 25.11.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam, pomimo iż byłem tylko z doskoku, Instruktor podszedł bardzo profesjonalnie nie było zbędnego "nabijania" do kasyi bezsensownycj godzin , wytłumaczył w sposób logiczny konkretne przykłady ,zachowania, egzamin zdany, napewno znajomym polece cały Kurs sam żałuję że nie zaczelem od początku wlansie tu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Patrycja B .........a ip: 83.23.230.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.11.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Pani Edyta jest jedną z wielu instruktorów prawajazdy, których spotkałam na swojej drodze w trakcie wyrabiania prawajazdy i z ręką na sercu mogę powiedzieć , że lepiej trafić nie mogłam ! Porównując zachowanie udzielane rady oraz wskazówki Pani Edyta jest zdecydowanie numerem jeden ! Polecam serdecznie ;)

+ Zaletydobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Oliwia M ........k ip: 83.11.45.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.10.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Do OSK Projekt-L trafiłam z polecenia na dodatkowe jazdy doszkalające. Pan Maciej jest świetnym instruktorem, dającym wiele cennych wskazówek, dzięki którym czułam się przygotowana na egzamin państwowy. Na prawdę nie mam nic do zarzucenia, więc bez wahania mogę polecić OSK Projekt-L.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Adam A ......k ip: 188.164.147.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 21.10.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Pan Maciek, bardzo dobrze objaśniał zagadnienia poroszenia się w ruchu drogowym, a także zwracał uwagę na technik stricte egzaminacyjne, będąc przy tym bardzo konkretny i zdecydowany. Szczerze polecam każdemu.

+ Zaletydobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak