OSK Marcin Bargielski

 789 opinii w tym 614 zaufanych

Odznaki Szkoły

0 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

OSK Marcin Bargielski
Szosa Zambrowska 27
18-400 Łomża

  • Brak godzin otwarcia

Kontakt

Opis

Opis szkoły nie został jeszcze uzupełniony przez właściciela
Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B1, Wykłady i praktyka

Automat, Raty własne

2700 zł

codziennie

Szosa Zambrowska 27

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Popołudniowy, Wieczorowy, Poranny, Raty własne

2700 zł

codziennie

Szosa Zambrowska 27

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Fiat Punto)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Kamila Żukowska

Kamila Żukowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.03.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super instruktorzy, zdane za pierwszym dzięki nim

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Julia Florczyk

Julia Florczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.02.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca polecam dobre przygotowanie do egzaminu

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wiktoria Małachwiej

Wiktoria Małachwiej
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.02.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam, cena, instruktorzy, atmosfera i wiadomo lekcje na najwyższym poziomie!!! Z chęcią wróciłabym do L-ki na kilka godzin tak przyjemnie leciał czas! Wszystko tak samo zdane za pierwszym!! POLECAM!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Jakub Wojtkowski

Jakub Wojtkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.02.2024
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam, instruktor oprócz nauki jazdy zwracał uwagę na podchwytliwe kwestie. Po kilku jazdach znałem całe miasto na pamięć i wiedziałem czego się spodziewać na egzaminie.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak
Natalia Klimaszewska

Natalia Klimaszewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.02.2024

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam, super przygotowanie do egzaminu

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Elwira Szatan

Elwira Szatan
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.02.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy , polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak
Marta Strumiłowska

Marta Strumiłowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.02.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy, super instruktorzy i bardzo przyjemna atmosfera!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wera Snacka

Wera Snacka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.02.2024

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Dobra atmosfera, wyjaśnione wszystko jasno i konkretnie. Po dwóch godzinach wiedziałam jak dobrze przytrzymać sprzęgło.

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Olivia Szymańska

Olivia Szymańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.02.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkola jazdy, instruktorzy zdecydowanie najlepsi i super atmosfera BARDZO POLECAM❤️

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Mikołaj j ........ ip: 178.36.35.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.02.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy w Łomży

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Maja Alejnikow

Maja Alejnikow
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.02.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wspaniałe przygotowanie i podejście do kursanta ❤️ Polecam Bardzo!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Tomasz Sokołowski

Tomasz Sokołowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.02.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam, egzamin zdany za 1 razem

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Szymon Stasiłowicz

Szymon Stasiłowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.02.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

polecam

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Monika Łomotowska

Monika Łomotowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.02.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

świetne podejście do kursanta, bardzo duża wiedza, polecam bardzo

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Izabela Gacek

Izabela Gacek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.02.2024

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam z całego ❤️ ! Iza ;)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Jessica T .....a ip: 88.156.138.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.01.2024

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Super! Mega polecam Marcina. Spokojny, profesjonalny, przywraca wiarę w możliwości. Tłumaczy rzeczy tak, że wreszcie wydają się zrozumiałe, no i zdałam! ❤️

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Kinga Grabowska

Kinga Grabowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.01.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam każdemu zdawanie w tej szkole jazdy!❤️ Lepiej trafić nie można.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Tomasz Dobroński

Tomasz Dobroński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.01.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy! Świetne podejście do kursanta, dobra atmosfera i przygotowanie do egzaminu na najwyższym poziomie. Polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Ksawery Potoczny

Ksawery Potoczny
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.01.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam! Instruktorzy klasa sama w sobie na spokojnie wytłumaczą i naucza, jazda z nimi to czysta przyjemność a juz zwłaszcza z Panem Mirkiem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Oliwia Kaszuba

Oliwia Kaszuba
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.01.2024
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super ośrodek szkoleniowy, nie mogłam trafić lepiej ☺️

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Gabrysia Calik

Gabrysia Calik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.01.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bezstresowa nauka, polecam bardzo serdecznie

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Jowita Kundzicz

Jowita Kundzicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.01.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetne, luźne podejście do osób uczących się! Nie mogłam trafić na lepszy ośrodek. Polecam serdecznie! ❤️

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kacper Wądołkowski

Kacper Wądołkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.01.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam! Mili instruktorzy, którzy wszystko cierpliwie tłumaczą. Dzięki nim wszystko było bezstresowe.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wika Tyszkiewicz

Wika Tyszkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.01.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy! Jazda z Marcinem to świetne doświadczenie, luźna atmosfera i super przygotowanie do egzaminu. Polecam serdecznie!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Maja K ........a ip: 89.161.46.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 10.01.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy! Instruktorzy zapewniają świetną atmosferę i profesjonalne podejście!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Julia Dąbrowska

Julia Dąbrowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.01.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy! Idealne przygotowanie aby zdać za pierwszym razem. Polecam serdecznie!

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Kasia Niemiec

Kasia Niemiec
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.12.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Marcin Najlepszy instruktor! Idealne podejście do kursanta, miła i luźna atmosfera. Perfekcyjne przygotowanie do egzaminu!Polecam!!!

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Oliwia Polkowska

Oliwia Polkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.12.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam tę szkołę jazdy super podejście!!! Profesjonalna nauka od podstaw. Egzamin zdany za pierwszym razem bez stresowo!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Kacper Zając

Kacper Zając
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.12.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła jazdy,przygotowanie na najwyższym poziomie!!!Bardzo polecam

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Nikola Chojnowska

Nikola Chojnowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.12.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam. Wszystko super tłumaczone, mila atmosfera. Najlepsza szkoła jazdy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak