Liczba odwiedzin: 942 Jesteś właścicielem tej szkoły?

OSK LUZIK

  32 opinie w tym 22 zaufane
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.03.2020

Aneta Kudzia

Aneta Kudzia
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam OSK LUZIK. Jest to najlepszy ośrodek do którego można trafić, potwierdza to najwyższa zdawalność egzaminów w powiecie Suskim. Instruktorzy dokonują wszelkich starań aby pozytywnie zdać egzamin. Dzięki temu podczas egzaminu nic nie może zaskoczyć. Dużym plusem jest możliwość zdawania pojazdem osk, którym uczyliśmy jeździć,bardzo ułatwia to w zdaniu egzaminu. W czasie jazdy panuje miła i pozytywna atmosfera. Instruktorzy są bardzo cierpliwi, w szczególności Pan Michał który potrafi nauczyć jeździć KAZDEGO (nawet typowe blondynki! ) oddając przy tym całe swoje serce.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 12.02.2020

Dawid Mika

Dawid Mika
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w okolicach Suchej Beskidzkiej!!! . Pan Michał szybko przeniósł moje papiery z MORD’u w Oświęcimiu do WORD’u w Bielsku i zorganizował jazdy na drugi dzień. Po paru godzinach jazd trafnie oszacował że nie potrzebuje więcej godzin do wyjeżdżania po mieście przez co nie musiałem dokupywać niepotrzebnych mi już godzin. Egzamin zdany bez większych problemów. Żałuje że nie miałem okazji robić pełnego kursu a jednie dokupywać parę godzin. Teraz gdybym znów zdawał prawo jazdy wybrał bym napewno LUZIKA.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.05.2019

Wojtek Urbański

Wojtek Urbański
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam te szkole! Szybko i sprawnie i zdane za pierwszym razem

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.05.2019

Bartek Rusin

Bartek Rusin
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Indywidualne podejście do każdego kursanta, na kursie super atmosfera.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 27.05.2019

Krystian Słapa

Krystian Słapa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkola jazdy Dobre podejście do każdego kursanta i super atmosfera Serdecznie polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.05.2019

Damian Sierocki

Damian Sierocki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Fajna atmosfera, wiedza przekazana w prosty sposob - zdane za pierwszym razem. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.05.2019

Piotr Paleczny

Piotr Paleczny
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła polecam gorąco!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.04.2019

Bart Oczko

Bart Oczko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełen profesjonalizm i rzetelność w tym co robią. Polecam każdemu :-)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 08.04.2019

Przemysław Witek

Przemysław Witek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko super, polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 08.04.2019

Mateusz Kysiu

Mateusz Kysiu
Opinia zweryfikowana przez Facebook

POLECAM 10/10

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.04.2019

Tomek Chowaniak

Tomek Chowaniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne podejście do kursanta jak i atmosfera.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.04.2019

Gabriela Lombart

Gabriela Lombart
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam było super fajne auta super atmosfera cierpliwi instruktorzy

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 08.04.2019

Sylwia Kubasiak

Sylwia Kubasiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera. Bardzo dobry kontakt z kursantem. Instruktorzy wyrozumiali, cierpliwi ;) polecam !

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.04.2019

Renata Reciak

Renata Reciak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełen profesjonalizm! Dzięki Panu Michałowi zdałam egzamin za pierwszym razem. Gorąco polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 08.04.2019

Patryk Biskup

Patryk Biskup
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super instruktorzy i atmosfera.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.04.2019

Mateusz Olejniczak

Mateusz Olejniczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 08.04.2019

Justyna Sala

Justyna Sala
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super podejscie do kursanta. Najlepsza szkoda w powiecie suskim. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 08.04.2019

Oliwia Nitecka

Oliwia Nitecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła w powiecie,najlepsi instruktorzy jazdy podchodzą do każdego indywidualnie i super uczą. Dobra atmosfera. Polecam .

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.04.2019

Maciej Sala

Maciej Sala
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła w powiecie suskim ????????????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.04.2019

Sebastian Szczurek

Sebastian Szczurek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam, super instruktorzy i atmosfera

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.04.2019

Robert Listwan

Robert Listwan
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsi instruktorzy jazdy gorąco polecam !!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.04.2019

Maciej Paleczny

Maciej Paleczny
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w powiecie suskim Polecam serdecznie

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak