Liczba odwiedzin: 22324 Jesteś właścicielem tej szkoły?

OSK Łomża Andrzej Skrodzki

  308 opinii w tym 202 zaufane
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 07.07.2020

Daniel Daniel

Daniel Daniel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła! Świetni Instruktorzy! ;) Całym sercem i rozumem oddani kursantowi! Jestem zadowolony że mogłem uczyć się u Pana Andrzeja i Pana Jarosława:-) to był dobry wybór! Polecam obu Panów! Dzięki Nim będę jeździł po właściwych torach w życiu:-)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 03.07.2020

Wiktoria Kloch

Wiktoria Kloch
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jadąc 150km nie myślałam ,ze zdam ! Ale dzieki jazdom doszkalającym zdałam za pierwszym razem! I nauczyłam się więcej niż przez 30 godzin w innym ośrodku! Dziękuje za cierpliwość !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.07.2020

Kasia Ślączka

Kasia Ślączka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam! Instruktorzy wszystko dokładnie tłumaczą, bardzo cierpliwi,atmosfera bardzo miła oraz kurs prowadzony bezstresowo. Polecam na 100%!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 25.06.2020

Kasia Konopka

Kasia Konopka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam bardzo mocno! Instruktorzy charakteryzują się dużą cierpliwością, bardzo przejrzyjscie zostały wytłumaczone zasady ruchu. Najlepsza szkoła jazdy!;)❤

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.06.2020

Zuzanna Starczewska

Zuzanna Starczewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z czystym sumieniem najlepszych z najlepszych . Spokój jaki Panowie mają w sobie podejście do każdego z kursantów wytłumaczenie wszystkiego zrozumiale co przekłada się później na efekty Panowie raz jeszcze wielkie dzięki ❤

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.06.2020

Paulina Kieć

Paulina Kieć
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z calego serca:) ! To wlasnie dzięki OSK ŁOMŻA Andrzej Skrodzki zdałam za pierwszym razem ;)! Przemiła atmosfera, jak i przede wszystkim dobrze wytłumaczone zasady ruchu :) Gorąco polecam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 20.06.2020

Sylwia Sypniewska

Sylwia Sypniewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z calego serca.Wspaniali ludzie i jak dla mnie super instruktorzy.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 07.06.2020

Weronika Jakubczyk

Weronika Jakubczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca! Pan Andrzej na spokojnie wytłumaczył mi wszystko z perfekcyjną wyrozumiałością i spokojem. Cierpliwy i cudowny nauczyciel. Super indywidualne podejście do kursanta.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 03.06.2020

Elwira Kanoza

Elwira Kanoza
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście do kursanta , przesympatyczni instruktorzy i bardzo cierpliwi :) polecam w 100 procentach. Najlepsza szkoła jazdy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 27.05.2020

Sylwia Kosobudzka

Sylwia Kosobudzka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalnie , indywidualne podejście do kursanta , atmosfera cudowna , przesympatyczni instruktorzy i bardzo cierpliwi :) polecam w 100 procentach

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.02.2020

Dawid Ugniewski

Dawid Ugniewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy dostosowują się do klienta, zdane za pierwszym razem, polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.02.2020

Nikola Bagińska

Nikola Bagińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetny ośrodek szkolenia, pełen profesjonalizm instruktorów, miła atmosfera i przede wszystkim nauka rozumienia zasad ruchu a nie ‚,pamięciówka”, polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 20.01.2020

Ola Szymańska

Ola Szymańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam w 100 %, świetna atmosfera i super podejście do sprawy!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.12.2019

Patryk Witkowski

Patryk Witkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera.Gorąco polecam :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 07.12.2019

Milena Kozłowska

Milena Kozłowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera. Spokojni, cierpliwi instruktorzy. Wszystko dokładnie i zrozumiale wytłumaczone. Super podejście do ludzi. Same plusy :) Gorąco polecam !!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 27.11.2019

Marek Świś

Marek Świś
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo mila atmosfera polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.10.2019

Hubert Kubryń

Hubert Kubryń
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetni instruktorzy z bardzo dobrym podejściem do kursantów,atrakcyjne ceny i super atmosfera

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 28.10.2019

Martyna Trawińska

Martyna Trawińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko wytłumaczone w prosty i zrozumiały sposób , panowie bardzo profesjonalnie podchodzą do swojej pracy . Miła atmosfera :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.10.2019

Dominika Toczyłowska

Dominika Toczyłowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetni instruktorzy, wszystko zawsze na spokojnie objaśnione, przygotowanie nie tylko pod egzamin, lecz także do przyszłej jazdy.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.10.2019

Natalia Szczytkowska

Natalia Szczytkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ogromnie polecam szkołę. Wszystko wytłumaczone w sposób jasny i ciekawy, nauka jazdy nie tylko pod egzamin, a również na przyszłość. Miła atmosfera, życzliwi instruktorzy.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 17.10.2019

Anna Bonczak

Anna Bonczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie!! Super atmosfera i podejscie,wszystko wytłumaczone w prosty i zrozumiały sposób.Dzieki panu Andrzejowi w końcu zdałam.Szkolenie pierwsza klasa milła atmosfera bardzo polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.10.2019

Ania Sobiech

Ania Sobiech
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szczerze polecam! Ciekawe wykłady, wszystko dokładnie i zrozumiale wytłumaczone. Świetna atmosfera. Spokojni, cierpliwi instruktorzy, którzy nie uczą jazdy po Łomży na pamięć

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 10.10.2019

Patrycja Wysocka

Patrycja Wysocka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie !!! Super atmosfera i podejście do kursanta , wszystko wytłumaczone w prosty i zrozumiały sposób

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.10.2019

Szczęsna Julia

Szczęsna Julia
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo spokojni i cierpliwi instruktorzy, tłumaczą prosto do skutku, zawsze wyjaśniają, dlaczego warto zwrócić na coś szczególną uwagę, dostosowują się do potrzeb kursantów(dostosowanie się do grafiku itp.), wykłady sa bardzo fajne, tłumaczone "na chłopski rozum", czyli najlepiej. Dzięki nim do egzaminu przygotowana byłam na sto procent. Polecam gorąco z czystym sercem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 08.10.2019

Tomasz Bagiński

Tomasz Bagiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalista Super Czlowiek jak nauka jazdy to tylko że szkoła Pana Andrzeja konkurencja daleko w tyle

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.10.2019

Paweł Prusaczyk

Paweł Prusaczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Swietne, profesjonalne przygotowanie do teoretycznego egzaminu, zdane za pierwszym razem, gorącego polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.10.2019

Sylwia Siedlecka

Sylwia Siedlecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera Pan Andrzej miły sympatyczny człowiek szkolenie pierwsza klasa bardzo polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 02.10.2019

Renata Renatka

Renata Renatka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nie mam słów uznania!! Instruktor wspaniały, dopasowuje się do poziomu kursanta. Bardzo cierpliwy ale i wymagający. Poprzeczkę podnosi coraz wyżej i wtedy wiesz ze zdasz. Nauczył mnie jezdzic a nie zdać egzamin! Przekazał mi cała swoją wiedzę i wiedziałam ze jestem dobrze przygotowana. Polecam z całego serca !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 27.09.2019

Malgorzata Lochowicz

Malgorzata Lochowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Rzeczowy,wszystko dokladnie tlumaczy... Spokojny i sympatyczny.. Polecam polecam,, 6 razy oblalam w Pile,,u pana Andrzeja po kilku godzinach za 1rwszym razem. ...dziekuje mu bardzo ,,,bardzo duza wiedza z zakresu ruchu drogowego...????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 16.09.2019

Katarzyna Gwara

Katarzyna Gwara
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera, bezstresowa nauka, mili instruktorzy z widocznym dużym zasięgiem wiedzy, wszystko dobrze tłumaczone. Jak najbardziej polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak