Liczba odwiedzin: 21912 Jesteś właścicielem tej szkoły?

OSK Łomża Andrzej Skrodzki

  294 opinie w tym 192 zaufane
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.02.2020

Dawid Ugniewski

Dawid Ugniewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy dostosowują się do klienta, zdane za pierwszym razem, polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.02.2020

Nikola Bagińska

Nikola Bagińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetny ośrodek szkolenia, pełen profesjonalizm instruktorów, miła atmosfera i przede wszystkim nauka rozumienia zasad ruchu a nie ‚,pamięciówka”, polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 20.01.2020

Ola Szymańska

Ola Szymańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam w 100 %, świetna atmosfera i super podejście do sprawy!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.12.2019

Patryk Witkowski

Patryk Witkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera.Gorąco polecam :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 07.12.2019

Milena Kozłowska

Milena Kozłowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera. Spokojni, cierpliwi instruktorzy. Wszystko dokładnie i zrozumiale wytłumaczone. Super podejście do ludzi. Same plusy :) Gorąco polecam !!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 27.11.2019

Marek Świś

Marek Świś
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo mila atmosfera polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.10.2019

Hubert Kubryń

Hubert Kubryń
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetni instruktorzy z bardzo dobrym podejściem do kursantów,atrakcyjne ceny i super atmosfera

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 28.10.2019

Martyna Trawińska

Martyna Trawińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko wytłumaczone w prosty i zrozumiały sposób , panowie bardzo profesjonalnie podchodzą do swojej pracy . Miła atmosfera :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.10.2019

Dominika Toczyłowska

Dominika Toczyłowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetni instruktorzy, wszystko zawsze na spokojnie objaśnione, przygotowanie nie tylko pod egzamin, lecz także do przyszłej jazdy.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.10.2019

Natalia Szczytkowska

Natalia Szczytkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ogromnie polecam szkołę. Wszystko wytłumaczone w sposób jasny i ciekawy, nauka jazdy nie tylko pod egzamin, a również na przyszłość. Miła atmosfera, życzliwi instruktorzy.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 17.10.2019

Anna Bonczak

Anna Bonczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie!! Super atmosfera i podejscie,wszystko wytłumaczone w prosty i zrozumiały sposób.Dzieki panu Andrzejowi w końcu zdałam.Szkolenie pierwsza klasa milła atmosfera bardzo polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.10.2019

Ania Sobiech

Ania Sobiech
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szczerze polecam! Ciekawe wykłady, wszystko dokładnie i zrozumiale wytłumaczone. Świetna atmosfera. Spokojni, cierpliwi instruktorzy, którzy nie uczą jazdy po Łomży na pamięć

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 10.10.2019

Patrycja Wysocka

Patrycja Wysocka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie !!! Super atmosfera i podejście do kursanta , wszystko wytłumaczone w prosty i zrozumiały sposób

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.10.2019

Szczęsna Julia

Szczęsna Julia
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo spokojni i cierpliwi instruktorzy, tłumaczą prosto do skutku, zawsze wyjaśniają, dlaczego warto zwrócić na coś szczególną uwagę, dostosowują się do potrzeb kursantów(dostosowanie się do grafiku itp.), wykłady sa bardzo fajne, tłumaczone "na chłopski rozum", czyli najlepiej. Dzięki nim do egzaminu przygotowana byłam na sto procent. Polecam gorąco z czystym sercem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 08.10.2019

Tomasz Bagiński

Tomasz Bagiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalista Super Czlowiek jak nauka jazdy to tylko że szkoła Pana Andrzeja konkurencja daleko w tyle

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.10.2019

Paweł Prusaczyk

Paweł Prusaczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Swietne, profesjonalne przygotowanie do teoretycznego egzaminu, zdane za pierwszym razem, gorącego polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.10.2019

Sylwia Siedlecka

Sylwia Siedlecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera Pan Andrzej miły sympatyczny człowiek szkolenie pierwsza klasa bardzo polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 02.10.2019

Renata Renatka

Renata Renatka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nie mam słów uznania!! Instruktor wspaniały, dopasowuje się do poziomu kursanta. Bardzo cierpliwy ale i wymagający. Poprzeczkę podnosi coraz wyżej i wtedy wiesz ze zdasz. Nauczył mnie jezdzic a nie zdać egzamin! Przekazał mi cała swoją wiedzę i wiedziałam ze jestem dobrze przygotowana. Polecam z całego serca !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 27.09.2019

Malgorzata Lochowicz

Malgorzata Lochowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Rzeczowy,wszystko dokladnie tlumaczy... Spokojny i sympatyczny.. Polecam polecam,, 6 razy oblalam w Pile,,u pana Andrzeja po kilku godzinach za 1rwszym razem. ...dziekuje mu bardzo ,,,bardzo duza wiedza z zakresu ruchu drogowego...????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 16.09.2019

Katarzyna Gwara

Katarzyna Gwara
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera, bezstresowa nauka, mili instruktorzy z widocznym dużym zasięgiem wiedzy, wszystko dobrze tłumaczone. Jak najbardziej polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 12.09.2019

Justyna Ulbin

Justyna Ulbin
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serducha, miła atmosfera i profesjonalne podejście do kursanta! ☺️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 07.09.2019

Paweł Moryc

Paweł Moryc
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam. Pan Andrzej, jak i pan Jarek mają ogrom wiedzy i na pewno przygotują do egzaminu. Solidne przygotowanie. Poza tym bardzo miła atmosfera. Baaardzo polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.09.2019

Ania Góralczyk

Ania Góralczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła, komfortowa atmosfera, profesjonalne podejście do kursanta????

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.09.2019

Gosia Obrycka

Gosia Obrycka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie! Przyjemna atmosfera i profesjonalne podejście do kursanta.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 27.08.2019

Justyna Gawrych

Justyna Gawrych
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam kurs w OSK Andrzej Skrodzki! Miałam przyjemność mieć w tej szkole jazdy doszkalające z Panem Andrzejem, nauczyłam się więcej przez 8 godzin, niż przez 30 w innej szkole. :) Najlepsza szkółka jazdy w Łomży! Pozdrawiam, Justyna :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Moi Drodzy! :)

Bardzo dziękujemy Wam za słowa uznania wyrażone w opiniach na superprawojazdy.pl, na moim FB jak i na prawojazdy360.pl.
Za wszystkie komentarze napisane przez każdego z Was, jesteśmy bardzo wdzięczni! :)
Jest to ogromna satysfakcja z wykonywanej pracy, aby zdobytą wiedzę i doświadczenie przekazywać Wam w jeszcze możliwie lepszy sposób!

Dziękujemy każdemu z osobna! :) :)

Szerokiej drogi i bezpiecznej jazdy! :)

OSK Łomża
Andrzej Skrodzki & Jarosław Semeniuk

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.08.2019

Mateusz Kiełczewski

Mateusz Kiełczewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam gorąco Profesjonalne podejście oraz miła atmosfera podczas nauki

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 24.08.2019

Ania Michalska

Ania Michalska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nauka w szkole jazdy OSK Łomża była najbardziej pożyteczną lekcją w życiu! Pan Andrzej i Pan Jarek dokonują wszelkich starań, żeby jazda była bezpieczna, komfortowa i poprawna. Nie ma pamięciówy i schematów - są proste i logiczne zasady ruchu drogowego, które Panowie tłumaczą jasno, zrozumiale i z uśmiechem. Jestem bardzo zadowolona z poczynionych postępów jazdy i z ręką na sercu polecam!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.08.2019

Wiktoria Pietruszyńska

Wiktoria Pietruszyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

ak wspaniałą Szkołę Jazdy którą jest OSK ŁOMŻA zapamiętam do końca. Niesamowici, przemili instruktorzy którzy wraz z Tobą idą po osiągnięcie celu. Są zawsze przy Tobie i chcą wszystkiego dobrego dla każdej z osobna osoby ☺️ Wykłady, jazdy są pełne świetnej energi, prowadzone ZAWSZE z uśmiechem, super humorem a przede wszystkim są bardzo naukowe, a wszelkie niewiadome już nie będą tymi niewiadomymi! Polecam z całego całego serduszka! A Pana Andrzeja i Pana Jarka zapamiętam na zawsze jako bardzo życzliwych instruktorów ale przede wszystkim wspaniałych ludzi których bardzo cieszę się że poznałam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 14.08.2019

Katarzyna Gawryś

Katarzyna Gawryś
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Andrzej jest bardzo dobrym instruktorem. Świetnie tłumaczy zagadnienia i ma angielską cierpliwość. Polecam gorąco!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.08.2019

Bld Kevin

Bld Kevin
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkole jazdy Pana Andrzeja Skrodzkiego. Profesjonalne podejście do sprawy, fajna atmosfera!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak