Liczba odwiedzin: 21771 Jesteś właścicielem tej szkoły?

OSK Łomża Andrzej Skrodzki

  293 opinie w tym 192 zaufane
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.01.2020

Mateusz I ......i ip: 94.254.233.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Serdecznie polecam. Bardzo cierpliwi oraz rzetelni instruktorzy godni polecenia. Przede wszystkim pozytywnie nastawieni na progres nowych młodych kierowców. Dodatkowy plus ,iż można przejść kursy zarówno na automat jak i na manualną skrzynię biegów.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 22.09.2019

Klaudia ....a ip: 77.253.211.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Serdecznie dziękuję Panu Andrzejowi oraz Panu Jarkowi za pracę i czas który poświęcili podczas moich lekcji doszkalajacych. Jestem mega zadowolona z efektów. Uczyłam sie w innych szkołach (inne woj.) ale tyle informacji i dobrych rad nie usłyszałam nigdy. Egzamin w Łomży zdany za pierwszym podejściem. Oczywiście jestem pełna podziwu dla tych Panów :) Cierpliwość maja nie ziemska:) tak punktualnuch i sumiennych ludzi rzadko można spotkać. Wszystko tak jak było zaplanowane zarówno szkolenie jak i pokój w hotelu. Dlatego z czystym sumieniem mogę polecić osk Andrzej Skrodzki

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 22.07.2019

Martyna G ........ ip: 95.49.17.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Serdecznie polecam obu instruktorów, świetna atmosfera i indywidualne podejście do każdego kursanta. Zero stresu i pamięciówki, wszystkie zasady jazdy dokładnie uzasadnione i wyjaśnione ❤️ elastyczność w dobieraniu godzin jazd, przybliżanie i ostrzeganie o nawet rzadziej spotykanych sytuacjach na drodze, szczególne wyczulanie na bezpieczeństwo i komfort jazdy oraz różnorodne dobieranie metod tłumaczenia pozwoliły bezproblemowo zdać egzaminy ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 10.07.2019

Izabela B .....d ip: 37.248.166.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dobry instruktor.Mily i wyrozumialy. SERDECZNIE POLECAM ☺

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 11.03.2019

Krystyna K .......a ip: 178.36.13.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Gorąco polecam OSK Pana Andrzeja. Bardzo miły i cierpliwy instruktor z indywidualnym podejściem do każdego kursanta. Dzięki wskazówkom i wyjaśnieniom tego PROFESJONALNEGO INSTRUKTORA poczułam się pewnie za kierownicą i nawet egzamin praktyczny nie był taki straszny jak wcześniej się wydawał....:))

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 13.02.2019

Katarzyna J .................. ip: 92.42.113.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Mogę z czystym sumieniem wszystkim polecić Szkołę Pana Andrzeja Skrodzkiego!!! Pan Andrzej wraz z zięciem tworzą wspaniały team, wykazują przy tym 100% profesjonalizmu i cierpliwości. Panowie ze stoickim spokojem oraz ogromną wyrozumiałością podchodzą do swoich kursantów i przekazują im swoją wiedzę. Bardzo się cieszę, że trafiłam właśnie do tej szkoły ponieważ dzięki tym profesjonalnym instruktorom z powodzeniem zdałam egzamin. Serdecznie wszystkim polecam!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 05.09.2018

Aga T .....k ip: 195.136.58.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Ten, kto trafił na pana Andrzeja, ma ogromne szczęście. Solidna firma, ale przede wszystkim dobry człowiek. Ciepły, cierpliwy i oczywiście doskonały fachowiec. To wymarzony instruktor.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 14.07.2018

Martyna B ........ ip: 94.254.225.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo miły i sympatyczny instruktor. Dzięki niemu poczułam się pewnie za kierownicą.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.05.2018

Marta ..........a ip: 188.146.71.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam!!! Zdałam egzamin za pierwszym razem?? Atmosfera supcio, tłumaczenie bardzo zrozumiałe .

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.03.2018

Rafał K ....a ip: 188.146.99.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam! Egzamin teoretyczny 74/74 i praktyczny za pierwszym razem.Miła atmosfera oraz skuteczna nauka przedstawiona w ciekawy sposób !!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.03.2018

Gracjan T ........... ip: 37.47.49.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Czysty profesjonalizm, wszystko wytłumaczone, jasno i przejrzyście. Pan Jarek bardzo cierpliwy i świetnie uczy. Wszystko zdane za pierwszym razem, z czystym sumieniem polecam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 31.01.2018

Maciej Z .......i ip: 37.128.154.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Instruktor jest dobrym człowiekiem, który dokładnie przekazuje swoją wiedzę podczas szkoleń. Przed przystąpieniem do szkolenia zostałem poinformowany o całym jego przebiegu i wszystko potoczyło się zgodnie z planem. Instruktor potrafił zmotywować do nauki teorii przed egzaminem wewnętrznym oraz pokazywał wiele przepisów na drodze podczas szkoleń.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.01.2018

Monika J ...... ip: 94.254.165.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo serdecznie i szczerze polecam! Pan Andrzej to osoba naprawdę z powołania. Bardzo cierpliwy, zawsze uśmiechnięty i spokojny człowiek. Nie uczy nic na pamięć, wszystko wytłumaczone prosto i logicznie. Najlepszy wybór jaki mogłam dokonać! Bardzo miło spędzone 30 godzin jazdy i co najważniejsze pozytywny wynik ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 28.12.2017

Julia R .......a ip: 95.49.54.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super podejście, wszystko na spokojnie. Bardzo polecam!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 07.09.2017

Natalia S .......... ip: 217.96.224.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Serdecznie polecam! Przez 4 godziny u Pana Andrzeja nauczyłam sie wiecej niz przez 30 wyjeżdzonych godzin. Pan Andrzej świetnie tłumaczy, nie uczy jazdy na pamięć, tylko rozumieć ruch drogowy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.08.2017

Anna U ....a ip: 89.64.8.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Obaj instruktorzy warci polecenia. Bardzo dobra atmosfera i olbrzymia dawka wsparcia ze strony Pana Andrzeja aż do chwili zdania egzaminu a nawet dzień dłużej :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 24.07.2017

GRAZYNA Z ........A ip: 80.60.239.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Pan Andrzej jest profesjonalnym instruktorem,jedynie dokupilam kilka godzin jazdy ,ale tak naprawdę to pan Andrzej nauczył mnie jazdy samochodem. Polecam wszystkim zainteresowanym,którzy chcą bezstresowo nauczyć się jeździć.Wielki szacunek panie Andrzeju.Pozdrawiam i jeszcze raz panu dziękuję za pomoc.Grażyna

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.03.2017

Agnieszka S .......a ip: 217.99.255.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo profesjonalne, indywidualne podejście do kursanta, miła i spokojna atmosfera. Pan Andrzej jak i Pan Jarek to odpowiednie osoby na miejscu instruktora, z całą odpowiedzialnością polecam i zachęcam do odwiedzenia ośrodka. Nie nauczysz się schematu ani topografii Łomży i każdej dziury w asfalcie ale prawdziwej jazdy w każdych warunkach. Wsparcie masz od początku kursu aż do samego końca i jeszcze dłużej. Do zobaczenia na drodze!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 25.08.2016

Emilka Ł. ip: 37.128.117.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Instruktor rewelacyjny. W dwie godziny jazdy doszkalającej przed egzaminem wytłumaczył mi więcej o ruchu drogowym i prowadzeniu auta niż nauczyli mnie na całym kursie prawa jazdy! Po jazdach z Panem Andrzejem poczułam się pewniej za kierownicą i jazda po całej Polsce (i nie tylko) nie powinna już stanowić problemu. Egzamin zdany zaraz po jazdach z Panem Instruktorem. :) Bardzo polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 22.08.2016

Paulina B ....a ip: 79.185.174.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Egzamin zdany po paru godzinach jazdy z Panem Andrzejem, będąc w Łomży po raz pierwszy w życiu. Nabrałam też więcej wiary w swoje umiejętności i lepiej zrozumiałam wiele z zasad ruchu drogowego. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 19.08.2016

Jarosław D ....k ip: 37.26.199.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Pan Andrzej w 4 godziny jazd doszkalających wytłumaczył mi dokładnie ruch drogowy czego nie rozumiałem po kursie w szkole w większym mieście. Dzięki niemu egzamin poszedł gładko i jedynie z minimalnym poziomem stresu! Świetny, wymagający instruktor, ale to po to aby nauczyć jeździć kursantów, a przy tym bardzo pozytywny człowiek! Gorąco polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.07.2016

Michał W ..........i ip: 81.15.239.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

bardzo dobry instruktor wszystko przejżyście i prosto tłumaczone przede wszystkim uczy jezdzić nie tylko pod egzamin, jednym słowem polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 14.07.2016

Ewa E ...r ip: 217.99.32.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

W godzinkę pan Andrzej przedstawił trasę egzaminacyjną w Łomży, co trudniejsze kawałki, zapoznał z nowym samochodem i odnowił wiarę we własne umiejętności, tłumacząc cierpliwie i jasno.. Egzamin zdany zaraz po :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.06.2016

Dawid W ...o ip: 188.146.9.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetne podejście do kursanta . Nauczyciel z powołania. Kto chcę jeździć bezpiecznie tylko do pana Andrzeja. Po kursie w tym ośrodku prawo jazdy zdane bezbłędnie. Polecam .

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 30.05.2016

Natalia K ........a ip: 94.254.192.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Wracam właśnie z Łomży i wciąż nie moge uwierzyć :),a jednak:) zdałam prawo jazdy !!!! I moge powiedziec ,ze gdyby nie Pan Andrzej to nie umiałabym nawet poprawnie łuku zrobić ( kurs miałam w Warszawie). To wlasnie Pan Andrzej przygotował mnie rzetelnie do egzaminu, to jest poważny a przede wszystkim cudowny człowiek.:) !!! Jestem bardzo szczęśliwa ,ze trafiłam na tego Pana. Jazdy były super , o wszystkim pamiętałam , każde słowo Pana Andrzeja miałam w glowie. I oczywiście jest bardzo pomocny , wspiera swoich kursantów , nie zalezy mu na pieniądzach , widac ,ze chce nauczyć ruchu drogowego, który potrafi wytłumaczyć w dwóch zdaniach. Zdaniem Pana Andrzeja ruch drogowy trzeba zrozumieć i dlatego właśnie kursanci , szkoleni przez Pana tak świetnie radzą sobie na drodze. Dodam,ze przyjechałam do Łomży sama z Warszawy i uzyskalam na prawdę super wsparcie. Człowiek po prostu godny polecenia z czystym sumieniem !! Do zobaczenia na drodze Panie Andrzeju!! Pozdrawiam. Natalia !!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 24.05.2016

Beata S .....k ip: 178.235.43.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Cudowne podejście do człowieka. Polecam każdemu,kto chce się czuć bezpiecznie za kierownicą. Pozdrawiam każdemu! Nauczyciel "z powołania".

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 20.03.2016

Janusz S ........i ip: 91.244.219.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dobrze i dokładnie tłumaczy, wszystko krótko i zwięźle :) bardzo polecam Pana Andrzeja :) prawko zdane po 3,5 godz doszkalajacych :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 28.02.2016

katarzyna d .....a ip: 77.252.204.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Gorąco polecam Pana Andrzeja jako instruktora. Człowiek z darem przekazywania wiedzy w przystępny sposób, znający trasy egzaminacyjne, spokojny i kompetentny. Bardzo polecam osobom z poza Łomży na poznanie dobrze miasta.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.02.2016

Damian W .......k ip: 81.15.239.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam Pana Andrzeja Skrodzkiego! To profesjonalista w każdym calu - uczy jeździć i robi to skutecznie. Dowodem na to jest egzamin zdany za pierwszym razem. Znakomite podejście do kursantów. Miła,bezstresowa atmosfera,zawsze na czas, anielsko cierpliwy. Lepiej trafić nie mogłem. Polecam wszystkim! Damian :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 30.12.2015

a ..a ip: 87.119.53.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Gorąco polecam Pana Andrzeja jako instruktora, który potrafi świetnie przekazać wiedzę o ruchu drogowym. Jest cierpliwy,wyrozumiały, a jazda to sama przyjemność. Kasia :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak