Liczba odwiedzin: 21771 Jesteś właścicielem tej szkoły?

OSK Łomża Andrzej Skrodzki

  293 opinie w tym 192 zaufane
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 29.07.2019

Patrycja Jędrzejewska

Patrycja Jędrzejewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam instruktora Pana Andrzeja.Indywidualne podejście do kursanta niezwykłe umiejętności w technice prowadzenia pojazdu znajomość w kilku słowach pojęcia skrzyżowań. Moim zdaniem najlepszy instruktor na którego trafiłam mam porównanie gdyż jeżdziłam z paroma instruktorami a Pan Andrzej nauczył mnie więcej przez 6 h niż inni w 15h Pozdrawiam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.07.2019

Marcin Grądzki

Marcin Grądzki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Naprawdę polecam, wszystko profesjonalnie i bez zbędnego stresu :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 23.07.2019

Martyna Gołębiewska

Martyna Gołębiewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam gorąco!! Cudowni instruktorzy, którzy potrafią wszystko dokładnie wytłumaczyć i rozwiać wszelkie wątpliwości

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.07.2019

Ola Wyrwas

Ola Wyrwas
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko przebiegło szybko i bezproblemowo, wątpliwości rozwiewane i można liczyć na instruktora

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.07.2019

Adrian Gardocki

Adrian Gardocki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła nauki jazdy.Wszystko dobrze tłumaczone.Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.07.2019

Mateusz Modzelewski

Mateusz Modzelewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam! Przyjazne podejście instruktorów, wszystko jasno wytłumaczone. Naprawdę, serdecznie wszystkim polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.07.2019

Daniel Brulinski

Daniel Brulinski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła nauki jazdy!!!!! Polecam wszystkim. Wszystko bardzo dobrze tłumaczone. Idealna nauka dla każdego początkującego kierowcy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.07.2019

Brydzia W-n

Brydzia W-n
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła nauki jazdy. Wszystko super tłumaczone. Jazda bez żadnego stresu wykładowca idealny dla każdego początkującego kierowcy. Polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.06.2019

Norbert Dobkowski

Norbert Dobkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Idealna szkoła jazdy dla każdego początkującego kierowcy. Bezstresowa nauka, super atmosfera, wszystko wytłumaczone bardzo dobrze, przygotowanie do jazdy nie tylko pod kątem samego egzaminu. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.06.2019

Adam Baginski

Adam Baginski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko idealnie wytłumaczone, powiedziano mi, że zdam za pierwszym razem i nauczę się faktycznej jazdy samochodem, słowo zostało dotrzymane. Dziękuję i Polecam !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.06.2019

Hubert Kryszczuk

Hubert Kryszczuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę bardzo serdecznie , prawo jazdy zdane za 1 razem , instruktorzy serdeczni i uprzejmi , potrafią wszystko dokładnie wytłumaczyć. Polecam serdecznie

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.06.2019

Konrad Zuzga

Konrad Zuzga
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam !!!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.06.2019

Kinga Cicha

Kinga Cicha
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam bardzo

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 03.06.2019

Patryk Prażych

Patryk Prażych
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy bardzo mili wyrozumiali doskonale tłumaczą dokładnie zapoznają z zasadami obowiązującymi w ruchu drogowym super atmosfera SERDECZNIE POLECAM

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.05.2019

Kinga Solińska

Kinga Solińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.05.2019

Mateusz Skrodzki

Mateusz Skrodzki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.05.2019

Łukasz Ksepka

Łukasz Ksepka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam bardzo, miła atmosfera i profesjonalni instruktorzy

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.05.2019

Patrycja Gocłowska

Patrycja Gocłowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 13.04.2019

Paulina Kotara

Paulina Kotara
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam ośrodek szkolenia kierowców Andrzeja Skrodzkiego. Bardzo dobre podejście do kursanta. W swoją pracę wkłada bardzo dużo serca i oczywiście dużo cierpliwości. Przemiła atmosfera. ☺️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.04.2019

Ania Skrodzka

Ania Skrodzka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super instruktor ,bardzo dobre przygotowanie . Zdałam za pierwszym ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 29.03.2019

Sebastian Pawlik

Sebastian Pawlik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre podejscie do kursanta , wzorowo przekazuje swoja wiedze kursantowi, tanio , szybko i bezproblemow

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.03.2019

Bartosz Malinowski

Bartosz Malinowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam wszystkim ,najlepszy wykładowca w Łomży!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 09.03.2019

Alesia Pluto

Alesia Pluto
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo profesjonalny i zarazem łagodny styl nauczania. Miałam jazdy doszkalające i to naprawde było warte inwestycji - zdałam za pierwszym razem.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 26.02.2019

Ola Zyskowska

Ola Zyskowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Lepiej trafić nie mogłam! Pan Andrzej razem z Panem Jarosławem świetnie przygotowali mnie do egzaminu, a wszystko w przyjemnej atmosferze i bez stresu ???? Polecam wszystkim z całego serca, najlepsi instruktorzy w Łomży!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 21.02.2019

Tomek Przestrzelski

Tomek Przestrzelski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobry instruktor, umiejący przekazać zrozumiale swoją zdobytą wiedzę. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 08.02.2019

Justyna Chilińska

Justyna Chilińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bez względu na przeciwności losu Pan Skrodzki potrafił przygotować mnie do części praktycznej jak i teoretycznej egzaminu . Super!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 30.01.2019

Kate Lin

Kate Lin
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo się cieszę, że natknęłam się na Pana Andrzeja, który cierpliwie wyjaśniał wszelkie wątpliwości oraz pomógł przygotować się do egzaminu udzielając wielu cennych wskazówek. Nie mówiąc już o niezwykle życzliwym podejściu do nerwowej kursantki!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 25.12.2018

Justyna Kozikowska

Justyna Kozikowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Lepiej trafić nie mogłam!! Nauka jazdy z panem Andrzejem to sama przyjemność. Zero stresu, przyjazna atmosfera. Wszystko wytłumaczone w prosty sposób, logicznie i przede wszystkim skutecznie ze stoickim spokojem. Pan Andrzej to doskonały fachowiec, który wkłada całe serce w to co robi do każdego podchodząc indywidualnie i z anielską cierpliwością. Ma duże doświadczenie, którym chętnie się dzieli. Lepszego instruktora nie znajdziecie. Serdecznie wszystkim polecam!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.12.2018

Karol Zaciek

Karol Zaciek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam wszystkim! Najlepszy instruktor w Łomży

Plusy

dobra atmosfera, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.12.2018

Aleksandra Florczyk

Aleksandra Florczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nauka jazdy była profesjonalna i odbyła się w miłej atmosferze. Instruktor był bardzo cierpliwy wyrozumiały ???? Polecam !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak