OSK LIDER

 18 opinii w tym 13 zaufanych

Odznaki Szkoły

2 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

OSK LIDER
Klasztorna 3
58-200 Dzierżoniów

Kontakt

Opis

Szkoła jazdy LIDER to coś więcej niż tylko nauka jazdy. To szkoła dla kursanta- nigdy odwrotnie. OSK Lider tworzą ludzie z pasją, którzy potrafią przekazać swoją wiedzę i umiejętności wszystkim kursantom.

Stawiamy na profesjonalne szkolenie oparte na najwyższych standardach.  Razem dążymy do osiągnięcia sukcesu. Nasz  cel to pozytywny wynik egzaminu oraz nabycie umiejętności  bezpiecznej, samodzielnej, zgodnej z przepisami jazdy samochodem.

W OSK LIDER tworzymy przyjazną atmosferę, nie ma mowy o stresie podczas nauki. Wspólnie poszukujemy rozwiązań trudnych sytuacji wynikających podczas szkolenia, razem z nimi się zmagamy.  

Dołożymy wszelkich starań, aby nauka była szybka, profesjonalna i efektywna.

Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Ekspresowy, Weekendowy, Popołudniowy, Wieczorowy, Raty własne

2500 zł

16.09.2022

Klasztorna 3, Zapisz się już dziś, Opłata zawiera: – komplet materiałów dydaktycznych – możliwość konsultacji indywidualnych z wykładowcą – możliwość korzystania z materiałów dydaktycznych takich jak: filmy, testy egzaminacyjne itp. w godzinach otwarcia biura. Opłata może zostać rozłożona na raty bez dodatkowych kosztów. Wystarczy już 10% wpłaty, aby rozpocząć kurs.

WIĘCEJ Zapisz się już dziś, zyskaj bonus !!!

Opłata zawiera:
– komplet materiałów dydaktycznych
– możliwość konsultacji indywidualnych z wykładowcą
– możliwość korzystania z materiałów dydaktycznych takich jak: filmy, testy egzaminacyjne itp. w godzinach otwarcia biura
– inne bonusy- „niespodzianki” podczas trwania kursu

Opłata może zostać rozłożona na raty bez dodatkowych kosztów.
Wystarczy już 10% wpłaty, aby rozpocząć kurs.

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Renata Rudnicka

Renata Rudnicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.07.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pan Andrzej dokonal czegos niemozliwego, dzieki Niemu zdalam za drugim razem !!Polecam z calego serca, swietna atmosfera, bez stresu !

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Basia Charczyńska

Basia Charczyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Przesympatyczni ludzie z sercem na dłoni, którzy w prosty i przyjemny sposób przekazują niezbędną wiedzę! Polecam z całego serducha!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Monika Gicala

Monika Gicala
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

No jeszcze raz wielkie podziękowania dla super Panów którzy robią mega robotę! POLECAM, POLECAM I JESZCZE RAZ POLECAM! Nauka na najwyższym poziomie atmosfera przecudowna Mariuszek i Pan Andrzej to osoby na odpowiednim miejscu nauka to tylko sama przyjemność♥️????????

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy Pani Moniko, ♥️cieszymy się, że są tacy kursanci, życzymy bezpiecznej jazdy ♥️♥️♥️

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Jakub Banaś

Jakub Banaś
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła, nowe samochody takie same jak na egzaminie więc nie trzeba nic podstawiać i dodatkowo płacić. Wykłady zwięzłe i przejrzyste bardzo ułatwiły mi nauczenie się do egzaminu teoretycznego. Jeździłem z panem Andrzejem świetny instruktor na luzie bez żadnej spiny, przerobiliśmy wszystko co może mnie spotkać na egzaminie i zdałem za pierwszym

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Marcel Malawski

Marcel Malawski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Lepszej szkoły jazdy nie dało się wybrać :-)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Marcelina Choińska

Marcelina Choińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Nie mogłam trafić lepiej! Świetne i profesjonalne przygotowanie do egzaminu???? Zdałam za pierwszym razem, serdecznie polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Bartosz Koszała

Bartosz Koszała
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła super atmosfera jazdy z Andrzejem poprostu extra prawko zdane za drugim razem dzieki wlasnie Andrzejowi szczerze wszystkim polecam te szkole Bartek

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Aneta C ..........k ip: 81.168.142.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Są naprawdę świetni w tym co robią! Pełen profesjonalizm, indywidualne podejście do kursanta,mega cierpliwość i przyjazna atmosfera !!!!Polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Oliwia F ...k ip: 83.7.55.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 30.03.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam z calego serca! Wystarczyly 3 godziny doszkalajace, aby nadrobic wszystkie zaleglosci z 30 godzin w poprzedniej szkole jazdy. Egzamin zdany od razu. Jazdy doszkalajace mialam z Panem Mariuszem. Przesympatyczny czlowiek. profesjonalista, absolutnie instruktor z powolania. Odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu. Atomsfera podczas jazd super! Jeszcze raz ogromnie polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Iza Piszczek

Iza Piszczek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.03.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam chociaż brałam godziny doszkalające u nich polecam szkole Lider z czystym sumieniem instruktora Mariusza pozdrawiam i dziękuję za wszystko

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Gabrysia Łojko

Gabrysia Łojko
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.03.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam!!! Jazdy doszkalające przeprowadzone na najwyższym poziomie. Siedzieć za kierownicą obok instruktora Mariusza - to sama przyjemność :) cierpliwy i profesjonalny. Nauczyłam się podczas kilku godzin tego - czego w innej szkole nikt nie nauczył mnie przez cały kurs. Jeszcze raz bardzo, bardzo polecam☺️

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Agnieszka Ptak

Agnieszka Ptak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkole jazdy Lider. Super podejście do kursanta, bez nerwów i stresów. Pełen profesjonalizm. Jazdy miałam z instruktorem Mariuszem odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu. W trakcie jazd dużo śmiechu i oczywiście na luzie. Zdane za 1 razem !!!!. Polecam!!!!!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Paula Krukar

Paula Krukar
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.02.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

W zaledwie kilka godzin jazd doszkalających nauczyłam się o wiele więcej niż w poprzedniej szkole. Co zaskutkowało oczywiście wynikiem pozytywnym na egzaminie :) Pełen profesjonalizm, nowe auta, bardzo cierpliwy instruktor i bezstresowa atmosfera.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Małgorzata Horożaniecka

Małgorzata Horożaniecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.02.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam serdecznie Szkołę Jazdy LIDER???? Atmosfera super, aż chce się chodzić na wykłady i jazdy. Instruktorzy pełen profesjonalizm. Nauka bez stresu,nerwów z rewelacyjnym podejściem do kursantów. Nowe auta. Ja jeździłam z instruktorem Mariuszem Szachniewiczem, odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu, polecam zdane za 1 razem!!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Mgosia Wiącek

Mgosia Wiącek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.01.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

W super atmosferze, dobrym autkiem pod okiem instruktora Mariusza poćwicz jazdę, warto! Polecam, z ludźmi z doświadczeniem warto poćwiczyć.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Marta S ....n ip: 31.60.49.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.01.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam szkołę LIDER, szczególnie dziękuje Panu Mariuszowi Szachniewiczowi, wiele mnie nauczył, instruktor z powołania, Ogólnie podejście w tej szkole do kursanta jest świetne, dają z siebie wszystko, auta tez nowiutkie, aż się chce uczyć, naprawdę warto !

Odpowiedź:

dziękujemy bardzo !

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

a .....a ip: 31.60.41.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.01.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Jeździłam u Nich na jazdach doszkalających, więcej mnie nauczyli przez kilka godzin niż w szkole, w której byłam na kursie, polecam, naprawdę się starają, widać, że zależy im na kursantach, szkoliłam się z Panem Mariuszem, pozdrawiam serdecznie

Odpowiedź:

dziękujemy bardzo, pozdrawiamy!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

ip: 31.60.41.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.01.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła, widać, że im zależy na kursantach, super podejście, spokojnie, bez stresu bardzo ciekawe wykłady, naprawdę polecam

Odpowiedź:

dziękujemy bardzo, pozdrawiamy!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak