Liczba odwiedzin: 22124 Jesteś właścicielem tej szkoły?

osk Leszek

  390 opinii w tym 256 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.09.2020

Iza Marcin Pustelnik

Iza Marcin Pustelnik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z czystym sumieniem mogę polecić Pana Leszka! super atmosfera, bez stresu i wogole. Praktyka zdana za 1!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.09.2020

Julia Biedrowska

Julia Biedrowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 24.08.2020

Kamil Hereda

Kamil Hereda
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobry instruktor, wyrozumiały, potrafi wyłapać najmniejsze błędy u kursantów. Atmosfera podczas jazd świetna, samochód taki jak na egzaminie, zadbany. Cena za kurs teoria + praktyka bardzo przystępna. Serdecznie polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.08.2020

Mateusz Sokal

Mateusz Sokal
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przyjazna atmosfera, rzetelne przygotowanie do egzaminu. Serdecznie polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 07.08.2020

Wiktoria Skupień

Wiktoria Skupień
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetny instruktor z bardzo dobrym podejściem do kursanta i złotą cierpliwością. Nie ma krzyków, za to jest miła atmosfera i bezstresowa jazda. Polecam serdecznie ❤️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.07.2020

Mateusz Świąder

Mateusz Świąder
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko zdane za pierwszym razem. Gorąco polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.07.2020

Anita Paweł Krosny

Anita Paweł Krosny
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam Pana Leszka. Instruktor z powołania. Jeśli coś nie idzie, szybko wyłapuje błędy, żeby nad nimi pracować. Doskonałe przygotowanie do egzaminu. Teoria i praktyka zdana za pierwszym razem. Bardzo polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 04.06.2020

Janek Kapłoński

Janek Kapłoński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam każdemu, z całego serduszka.Świetne podejście do kursantów.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.02.2020

Julia Parzych

Julia Parzych
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Fantastyczna atmosfera, wzorowe przygotowywanie pod trasy egzaminacyjne, a do tego bezstresowa jazda. Bardzo korzystna cena kursu, jak i jazd dodatkowych. Polecam serdecznie Pana Leszka! Zdane za pierwszym, pomimo stresu, latającej nogi i braku wiary w siebie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.02.2020

Jaśmina Skuza

Jaśmina Skuza
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam, świetny instruktor, Pan Leszek bardzo wyrozumiały i cierpliwy! Jazdy odbywają się w przyjaznej atmosferze :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.01.2020

Weronika Kąsek

Weronika Kąsek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła i bezstresowa atmosfera! Teoria i praktyka zdana za pierwszym razem. Bardzo polecam!:)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.01.2020

Emilia Buchta

Emilia Buchta
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepszy instruktor! Pan Leszek zna się na rzeczy i potrafi dobrze nauczyć! Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.12.2019

Konrad Cichocki

Konrad Cichocki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam Pana Leszka, bardzo dobry instruktor i nauczy rewelacyjnie jeździć. Polecam bardzo

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.11.2019

Wojtek Sopala

Wojtek Sopala
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła w mieście. Pełen profesjonalizm i miła atmosfera. Polecam gorąco! Egzamin zdany za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.11.2019

Kaja Adamczyk

Kaja Adamczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera. Wszystko dokładnie i zrozumiale wytłumaczone. Pan Leszek doskonale przygotował mnie do egzaminu. Polecam! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.11.2019

Jarek Rduch

Jarek Rduch
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdane za pierwszym razem! Miła atmosfera, profesjonalizm i wszystko doskonale wytłumaczone! Bardzo polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.11.2019

Kasia Brzykcy

Kasia Brzykcy
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca, wspaniały człowiek, anielska cierpliwość oraz wyrozumiałość. Nie traci wiary i podtrzymuje na duchu, kiedy tracisz w siebie wiarę! Jeśli nie wiesz gdzie udać się na kurs, to nie masz czego szukać! Leszek jest niezastąpiony❤️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 25.09.2019

Dawid Marciniak

Dawid Marciniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam, najlepszy instruktor w mieście. Świetna atmosfera i przygotowanie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.09.2019

Filip Jasiński

Filip Jasiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jazdy prowadzone w bardzo miłej atmosferze. Przygotowany do egzaminy w 100%, dzięki czemu mogłem zdać za pierwszym razem!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.09.2019

Dominika Patrycja

Dominika Patrycja
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko zdane za pierwszym razem! Miła atmosfera, profesjonalizm i wszystko doskonale wytłumaczone! Bardzo polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 20.09.2019

Rafał Wasiluk

Rafał Wasiluk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera podczas jazd, dużo cierpliwości i profesjonalne wytłumaczenie co robi się źle błędów. Pan Leszek jest najlepszym instruktorem.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 11.09.2019

Dominika Pilorz

Dominika Pilorz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam! Pan Leszek jest świetnym instruktorem z powołania, dokładnie przygotowuje do egzaminu. Podczas jazd panuje miła atmosfera.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 04.09.2019

Nikola Bażan

Nikola Bażan
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam wszystkim Pana Leszka z całego serca. Miła atmosfera,cierpliwość,pełny profesjonalizm po prostu instruktor z ,,powołania”!!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.07.2019

Weronika Matuszczyk

Weronika Matuszczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Leszek to najlepszy instruktor o dużej wyrozumiałości i cierpliwości. Bardzo dokładnie przykłada się do swojego zadania, żeby jak najlepiej nauczyć kursanta jazdy, wykłady bardzo ciekawe i prowadzone w prosty sposób że wszystko można zrozumieć, zero stresu. Teoria jak i praktyka zdana za pierwszym razem. Bardzo polecam!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.06.2019

Krzysztof Żabski

Krzysztof Żabski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam pana Leszka jako instruktora, na wykładach wszystko ładnie wytłumaczy (i nie jest nudno) tak że później gdy się wyjedzie na miasta nie ma dużego zaskoczenia. Zawsze jak coś nie szło fajnie wytłumaczył, jak to ćwiczyć i ćwiczyliśmy, przez co zdanie prawka nie było dużym problem i nie było potrzeby odwiedzać WORDu drugi raz.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.05.2019

Ernest Makoś

Ernest Makoś
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nauka w tej szkole jazdy to czysta przyjemność. Duża cierpliwość i wyrozumienie ze strony Pana Leszka, nawet kiedy trzeci raz popełnia się ten sam błąd. Luźna atmosfera, zero stresu, niska cena kursu. Teoria jak i praktyka zdana za pierwszym razem. Gorąco polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.05.2019

Martyna Szewczyk

Martyna Szewczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam pana Leszka - świetne podejście do kursanta, pozytywna atmosfera, wiele cennych porad i wskazówek jak najlepiej i najłatwiej zdać egzamin- oczywiście za pierwszym razem! Odrazu wyłapywał moje błędy by potem nad nimi pracować. Bardzo polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.04.2019

Julia Budzińska

Julia Budzińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Cały kurs w miłej, bezstresowej atmosferze, teoria jak i praktyka zdana za pierwszym razem. Polecam serdecznie!:)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.03.2019

Szymon Sobczyk

Szymon Sobczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam pana Leszka serdecznie bardzo dobre przygotowanie pod egzamin

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.03.2019

Paweł Zdziebło

Paweł Zdziebło
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam pana Leszka, Pan leszek to naprawdę dobry instruktor wszystko wytłumaczy, pomoże, nie krzyczy, bardzo dobrze uczy oraz potrafi dostrzec jakie popełnia się błędy i potrafi je pomóc usunąć! Zdałem za pierwszym razem egzamin praktyczny!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak