OSK LEKCJA JAZDY

 420 opinii w tym 327 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

OSK LEKCJA JAZDY
ul. Kościelna 3, ul. Grabowska 234
63-400 Ostrów Wielkopolski

Kontakt

Opis

Zapraszamy Państwa do rozpoczęcia kursu prawa jazdy kategorii B w OSK Lekcja Jazdy. Dlaczego warto zapisać się właśnie do nas? Dlatego, że:
- przygotowujemy naszych kursantów do egzaminu państwowego w sposób bezstresowy,
- koncentrując swoje wysiłki na przygotowaniu kursantów w ramach tylko jednej kategorii prawa jazdy, dokładamy wszelkich starań, aby nasi instruktorzy w pełni profesjonalnie szkolili przyszłych kierowców, nie pomijając żadnego z zagadnień dotyczących zasad ruchu drogowego ani egzaminu państwowego,
- wyrabiamy w naszych kursantach poczucie odpowiedzialności na drodze za siebie oraz innych uczestników ruchu.
Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Irena Wojtczak

Irena Wojtczak

Dariusz Garbarczyk

Dariusz Garbarczyk

Kursy - ceny i terminy

Brak uzupełnionych cenników

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Bogumił Cieślak

Bogumił Cieślak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Miła atmosfera, szybka, solidna nauka, ustalane godziny korzystnie dla kursanta.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Kamil Borusiak

Kamil Borusiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna atmosfera, bardzo mili instruktorzy

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Dominika Karwik

Dominika Karwik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Postawa instruktora bardzo dobra miła i dużo mnie nauczyli. Jazdy były bardzo przyjemne i dużo z nich wyniosłam. Podchodząc bałam się że nie dam rady a pokazali mi że dam rade sobie i jestem bardzo zadowolona.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Iryna Ustychenko

Iryna Ustychenko
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.11.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam! Bardzo profesjonalni instruktorzy, świetne przygotowanie do egzaminu. Wszystko zdane za pierwszym razem.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Szymon Kaczorowski

Szymon Kaczorowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pełen profesjonalizm i bardzo miła atmosfera.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Dominika Gunzer

Dominika Gunzer
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktorzy baardzo cierpliwi. Powtarzane wszystko do skutku, ale bez nerwów. Ogromna wiedza o zasadach ruchu i technice jazdy.

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Aleksandra Rakowska

Aleksandra Rakowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo miła atmosfera, pełny profesjonalizm

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Daria Voronina

Daria Voronina
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

przemiła atmosfera i najlepsi instruktorzy. Polecam z całego serca ! ????

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Nikola Jańcik

Nikola Jańcik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Cudowna atmosfera. Cierpliwi i przekochani instruktorzy. Polecam z całego serca!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Hanna Hałas

Hanna Hałas
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.09.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Najlepsza szkoła jazdy w mieście !!!!! Egzamin i teoretyczny i praktyczny zdany za pierwszym razem ;) Polecam gorąco!!!!

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Jagoda Powąska

Jagoda Powąska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.09.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Najlepsza szkoła jazdy! Indywidualne podejście do kursanta, mili i spostrzegawczy instruktorzy, mnóstwo wskazówek praktycznych na egzamin no i efektywna nauka - zdałam za pierwszym razem :) polecam serdecznie OSK szkoła jazdy!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Błażej Kwiatkowski

Błażej Kwiatkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instuktorzy są bardzo sympatyczni i cierpliwi. Podczas jazd panowała zawsze miła atmosfera, więc na lekcje chodziłem z czystą przyjemnością. Przygotowanie do egzaminu na najwyższym poziomie. Polecam!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Michał Kaczmarek

Michał Kaczmarek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wspaniali instruktorzy i atmosfera. Polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Szymon Kociemba

Szymon Kociemba
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo gorąco polecam. Wszystko zdane za pierwszym razem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Dagmara Kłokowska

Dagmara Kłokowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo przemili instruktorzy, oraz perfekcyjne przygotowanie do egzaminu Bardzo polecam!!

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm
- Wadybrak
Wiktoria Kubiak

Wiktoria Kubiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Kurs, który odbyłam w tej szkole jazdy był najlepszym wyborem! Pani Irena oraz pan Dariusz to wspaniali instruktorzy z powołania , podchodzący do kursantów z cierpliwością i spokojem. Serdecznie polecam!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Natalia Matuszewska

Natalia Matuszewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktorzy przemili, bardzo dobrze przygotowują do egzaminu. Siadanie za kierownicą było za każdym razem przyjemnością:)

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Julia Wolicka

Julia Wolicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Lekcje jazdy i przygotowanie do egzaminu perfekcyjne jak hotel pięcio gwiazdkowy ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Sara Pawlicka

Sara Pawlicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetne przygotowanie do jazdy polecam :D

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm
- Wadybrak
Kinga Pajek

Kinga Pajek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetni instruktorzy i przyjemna atmosfera, polecam każdemu :)

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm
- Wadybrak
An Neta

An Neta
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.08.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Rewelacja!! Polecam serdecznie:)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Karolina Grzęda

Karolina Grzęda
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam, instruktorzy profesjonalni oraz niesamowicie rzeczowi . Nie mogłam sobie wymarzyć lepszych nauczycieli niż Pani Irena i Pan Dariusz. Rewelacja!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Lidia M ....l ip: 217.173.7.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 25.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam!!! Przygotowanie do egzaminu perfekcyjne, zdałam za pierwszym razem. Pani Irena i Pan Darek super instruktorzy. Bardzo dziękuję za przygotowanie.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Marta Kołodziey

Marta Kołodziey
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam! Super atmosfera. Pani Irena jak i Pan Darek to świetni nauczyciele.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Julia Michalak

Julia Michalak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.07.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Miałam ponad 2 letnią przerwę oraz duże braki z poprzedniej szkoły jazdy, więc zdecydowałam się na dokupienie godzin jazdy u Pani Ireny. W bardzo krótkim czasie nadrobiłam wszystkie zaległości związane z jazdą w ruchu drogowym. Instruktorzy z powołania. Miła atmosfera na jazdach. Świetne przygotowanie do egzaminu. Jeśli ktoś nie jest jeszcze pewien u kogo powinien dokupić godziny jazdy to mogę z czystym sumieniem polecić panią Irenę oraz Pana Darka ????

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Patryk Chrostek

Patryk Chrostek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.07.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam i dziękuję za przygotowanie!!! ❤️!!!!!

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Amelia Jabłońska

Amelia Jabłońska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam super profesjonalne podejście do kursanta I miła atmosfera

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm
- Wadybrak
Patryk Kaczmarek

Patryk Kaczmarek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam! Profesjonalne podejście instruktorów. Bardzo miła i spokojna atmosfera podczas jazd. Serdecznie Polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Daniel Pogoda

Daniel Pogoda
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktorzy mają bardzo profesjonalne podejście do kursanta. Nauka odbywa się w spokojnej atmosferze i z uśmiechem. Polecam serdecznie.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Konrad O ......k ip: 80.87.39.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam! Profesjonalne podejście instruktorów. Bardzo miła i spokojna atmosfera podczas jazd. Polecam.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak