Liczba odwiedzin: 14177 Jesteś właścicielem tej szkoły?

OSK ''KAMELEON''

  375 opinii w tym 265 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.06.2020

Przemysław Żywioł

Przemysław Żywioł
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko pięknie , dobra organizacja , dobre dopasowanie godzin jazd do kursanta , jazdy przed samym egzaminem !! (Duży plus za to!) Instruktor bardzo dobry :) Dziękuję za nauki !! Zdane za pierwszym !! LWG

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.01.2020

Mateusz Smolarczyk

Mateusz Smolarczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu. Zdałem za pierwszym razem. Miła atmosfera, ale również wymagająca instruktorka, która nie olewała sprawy. Jedyny problem, to miałem z E-learningiem, który się ścinał. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.11.2019

Karolina Grewling

Karolina Grewling
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie polecam! Wykłady przygotowują do egzaminu teoretycznego w 100%, przebiegają w bardzo miłej i swobodnej atmosferze. Jazdy to sama przyjemność. Stres mija bardzo szybko dzięki wspaniałemu podejściu instruktora, który z dużym zaangażowaniem i cierpliwością tłumaczy przepisy i zasady prowadzenia pojazdu. Szczególne podziękowania dla Daniela, dzięki któremu egzamin państwowy zdany za pierwszym razem. Każdemu życzę takiego instruktora :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.09.2019

Daniel Podbioł

Daniel Podbioł
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam ,świetnie przygotowują do jazdy i pozdrawiam Pana Piotra

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 24.09.2019

Kamil Wiśniewski

Kamil Wiśniewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Atmosfera w trakcie jazd bardzo pozytywna, bez krzyków czy presji, jazdy udało się skończyć w miesiąc z hakiem w ramach normalnego kursu z czego również jestem zadowolony

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.08.2019

Łukasz Harasiuk

Łukasz Harasiuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Piotr jak i Marek pełen profesjonalizm.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.08.2019

Krzysztof Bienia

Krzysztof Bienia
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam instruktora Piotrka

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 26.08.2019

Lila Wieczorek

Lila Wieczorek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła. Instruktor - p. Monika to kopalnia wiedzy i ocean cierpliwości :) Zdane za 1 razem :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.08.2019

Szymon Streckbein

Szymon Streckbein
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Piotrek najlepszy! Za pierwszym razem bez problemów polecam mega

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
AM

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.07.2019

Dawid Musioł

Dawid Musioł
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepszy instruktor! Zdane za pierwszym.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.07.2019

Paweł Foltyn

Paweł Foltyn
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę, bardzo dobrze przygotowują do egzaminu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.07.2019

Michał Ewertowski

Michał Ewertowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie, dobre stan techniczny pojazdów świetni instruktorzy i pełen profesjonalizm.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 19.06.2019

Patrycja Wypiór

Patrycja Wypiór
Opinia zweryfikowana przez Facebook

witam polecam Pana Piotra .jest to bardzo sympatyczna osoba ,wyluzowaną . zdałam za drugim razem ,ale przez swój błąd .pan Piotr jest bardzo dobrym instruktorem pozdrawiam .

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.06.2019

Dominik Jedynak

Dominik Jedynak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła jazdy moim zdaniem najlepsza atmosfera na wykładach jak i w trakcie jazd jest super idzie być naprawdę wyluzowanym i prawo zdać za piruszymy razem

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.05.2019

Filip Łukasik

Filip Łukasik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę, zdane za pierwszym razem :)

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.05.2019

Daniel Andrzejewski

Daniel Andrzejewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobrze uczą ezgamin zdany za 1 razem

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.04.2019

Marta Barteczko

Marta Barteczko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie każdemu. Egzamin zdany za 1 razem! Najlepsza szkoła z najlepszymi instruktorami :) Pozdrowienia dla Pani Agnieszki, dla Pana Adama oraz dla Pana Darka :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 03.04.2019

Wiktoria Błacha

Wiktoria Błacha
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam panią Agnieszkę! Bardzo miła i cierpliwa osoba. Zdałam za pierwszym razem dzięki jej pomocy!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.03.2019

Sabina Czerny

Sabina Czerny
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam OSK Kameleon.Pełen profesjonalizm,pozdrowienia dla instruktora Jana Papszun.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.03.2019

Klaudia Woźnica

Klaudia Woźnica
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Prawo jazdy zdane za 1 ???????? Dziękuję Panu Adamowi Chwast za cierpliwość i naukę ???? Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 08.02.2019

Mateusz Chorążewicz

Mateusz Chorążewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście do kursantów, miła atmosfera, polecam OSK Kameleon.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 07.02.2019

Anna Danecka

Anna Danecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam OSK KAMELEON! Bezstresowa nauka jazda w miłej atmosferze. Szczególnie polecam Panią Jole która jest oazą spokoju ma świetne podejście do kursanta, poczucie humoru. Dziękuję za cierpliwość, za wszystkie dobre rady, za naukę która była czystą przyjemnością. Pełen profesjonalizm!!! Egzamin zdany za 2 razem! Gorąco Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.02.2019

Aleksandra Fiałkowska

Aleksandra Fiałkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy w szkole maja bardzo dobre podejście do kursanta, polecam w 100%

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.01.2019

Karolina Biernacka

Karolina Biernacka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam i bardzo dziękuję za dobre przygotowanie do egzaminu zdałam za pierwszym razem!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 29.01.2019

Elżbieta Kozik

Elżbieta Kozik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam OSK kameleon. Uczył mnie Pan Janek, egzamin zdany za drugim razem. Jazda bezstresowa w bardzo miłej atmosferze. Odpowiedzi na każde pytanie. Polecam w 100%

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 23.01.2019

Kamila Hanusz

Kamila Hanusz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam! Rewelacyjne przygotowanie do egzaminu państwowego, ale także dużo praktycznych rad, potrzebnych w codziennych sytuacjach na drodze. Nauka nie tylko "pod egzamin", ale przede wszystkim tego, jak być dobrym kierowcą. Bardzo przyjemna atmosfera. Gorąco polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.01.2019

Kamil Komraus

Kamil Komraus
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam tą szkołę, podejście instruktora bardzo dobre, wszystko dokładnie wytłumaczone i wyjaśnione.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.01.2019

Michał Konieczny

Michał Konieczny
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam bardzo serdecznie! Pełen profesjonalizm. Wszystko zdanie za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
AM

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.12.2018

Filip Kolorz

Filip Kolorz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam korzystanie z OSK Kameleon. Dzięki perfekcyjnemu przygotowania przez Pana Daniela, zdałem za pierwszym razem . Instruktor nie tylko świetnie prowadzi jazdy i jest dokładny w szkoleniu ,ale i ma fantastyczne poczucie humoru. Zwraca uwagę na wszystkie szczegóły potrzebne do zdania egzaminu. To był świetny kurs. Dzięki! :)

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 13.12.2018

Wojtek Wilczek

Wojtek Wilczek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście do kursantów, miła atmosfera, bardzo dobra organizacja

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak