OSK Kama

 191 opinii w tym 66 zaufanych

Odznaki Szkoły

2 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

OSK Kama
ul. Mikołowska 4a
41-400 Mysłowice

Kontakt

Opis

Zapraszamy na Kurs prawa jazdy kat. B w OSK KAMA od 9 lat szkolimy kursantów sukcesywnie i z pełnym zadowoleniem :-)


••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

Kurs podstawowy kat. B za 2300 zł

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••


Zajęcia z prawa jazdy prowadzone są przy ul. Mikołowskiej 4a / 308 (budynek Urzędu Pracy)Wykłady codziennie od poniedziałku do piątku o godz. 19:00.

Badania lekarskie organizowane na miejscu

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••


Kurs prawa jazdy obejmuje:
→ zajęcia teoretyczne 30 h w tym szkolenie z pierwszej pomocy z ratownikiem medycznym - Wykłady bez ograniczeń ! :)
→ 30 h jazd na Toyocie Yaris 6-cio biegowej i Fiacie Grande Punto
→ materiały dydaktyczne (Podręcznik + Płyta DVD z testami egzaminacyjnymi potwierdzone certyfikatem zgodności z WORD)
→ egzaminy wewnętrzne : teoretyczny i praktyczny bezpłatnie


•Nasi Instruktorzy to cierpliwi i profesjonalni nauczyciele którzy każdorazowo podchodzą do nauki z wielką pasją :)

•Zobacz jak wyglądają jazdy w naszej szkole i czego możesz się spodziewać na trasach w Katowicach, Tychach i Oświęcimiu :) VIDEO --> http://puhkama.pl/galeria#filmy

•Podjeżdżamy po kursanta pod jego dom na wskazany adres bez dodatkowych kosztów.

•Zapisy prowadzimy na bieżąco telefonicznie;32 2226093 lub 726655420oraz online www.puhkama.pl/zapisy

•Akceptujemy płatności gotówką i przelewem.

•Możesz płacić za kurs w ratach 0 % . ZERO DODATKOWYCH KOSZTÓW
Minimalna wpłata przy zapisie wynosi 300 zł •Polub nas na facebooku :-) https://www.facebook.com/oskkama

• 100 % zadowolenia potwierdzone opiniami :-)

FACEBOOK https://www.facebook.com/oskkama/reviews

SUPERPRAWOJAZDY http://www.superprawojazdy.pl/osk-kama,9267.htm#opinionlist

Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2900 zł

ul. Mikołowska 4a

WIĘCEJ Do kursu mogą przystąpić osoby które ukończyły 17 lat i 9 miesięcy. I rata to tylko 400 zł.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy) w nowoczesnej sali podparte filmikami instruktażowymi (teoria w 2 tygodnie)
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris) - podjeżdżamy pod wskazany adres w ograniczonej strefie
pierwszy egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów (podręcznik, płyta DVD z testami egzaminacyjnymi)
badania lekarskie

kat. B, Tylko praktyka

Manualna skrzynia, Ekspresowy

3400 zł

ul. Mikołowska 4a

WIĘCEJ Kandydat przystępuje do części teoretycznej w zakresie pierwszej pomocy oraz praktycznej (30 godzin jazd po zdanym egzaminie państwowym w WORD). Dostosowuje się do harmonogramu instruktora lub ustala harmonogram jazd dostosowany do swoich ram czasowych z miesięcznym wyprzedzeniem. Wymagana opłata całkowita za kurs przed pierwszą jazdą.

kat. B, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia

2300 zł

ul. Mikołowska 4a

WIĘCEJ Kurs prawa jazdy kat. B w którym sam możesz uczyć się teorii w domu lub w parku gdzie Ci wygodnie. Do kursu mogą przystąpić osoby które zdadzą we własnym zakresie państwowy egzamin teoretyczny. I rata tylko 400 zł. Teoria we własnym zakresie. Oferujemy kurs pierwszej pomocy z ratownikiem medycznym, 30 h jazd - podjeżdżamy pod wskazany adres w ograniczonej strefie, materiały szkoleniowe z programem e-learning bezpłatnie (Podręcznik + Płyta DVD z Testami Egzaminacyjnymi), egzaminy wewnętrzne : teoria i praktyka. Badanie lekarskie w cenie kursu organizowane na miejscu w każdy poniedziałek (po wcześniejszym zgłoszeniu telefonicznym)

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Ekspresowy

2700 zł

ul. Mikołowska 4a

WIĘCEJ Kurs prawa jazdy kast. B w trybie ekspresowym. Stworzony z myślą o osobach pracujących lub dla tych którzy chcą w szybkim czasie zrobić prawo jazdy. Obejmuje 30 h wykładów teoretycznych i 30 h jazd w trybie ekspresowym. Kursant sam decyduje o przebiegu części praktycznej i ustala indywidualnie godziny jazd. Do kursu mogą przystąpić osoby, które ukończyły 17 lat i 9 miesięcy.
Oferujemy: 30 h wykładów w nowoczesnej sali podparte filmikami instruktażowymi (teoria w 2 tygodnie), kurs pierwszej pomocy z ratownikiem medycznym, 30 h jazd - podjeżdżamy pod wskazany adres w ograniczonej strefie, materiały szkoleniowe bezpłatnie
(Podręcznik + Płyta DVD z Testami Egzaminacyjnymi), egzaminy wewnętrzne : teoria i praktyka bezpłatnie, badanie lekarskie organizowane na miejscu (tylko 100 zł) w każdy poniedziałek (po wcześniejszym zgłoszeniu telefonicznym)

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Rozszerzony

2900 zł

ul. Mikołowska 4a

WIĘCEJ Kurs prawa jazdy kandydata na kierowcę obejmujący 30 h lekcyjnych i 40 h praktycznych.
Do kursu mogą przystąpić osoby które ukończyły 17 lat i 9 miesięcy. Oferujemy: 30 h wykładów w nowoczesnej sali podparte filmikami instruktażowymi (teoria w 2 tygodnie), kurs pierwszej pomocy z ratownikiem medycznym, podjeżdżamy pod wskazany adres, materiały szkoleniowe bezpłatnie ( Podręcznik + Płyta DVD z Testami Egzaminacyjnymi), egzaminy wewnętrzne : teoria i praktyka bezpłatnie, badanie lekarskie organizowane na miejscu tylko 100 zł

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Laura Adamska

Laura Adamska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.04.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Fantastyczna szkoła! Przyjemna atmosfera, która rozładowuje każdy stres. Pan Piotr to świetny instruktor, jest w stanie nauczyć nawet bardzo opornych :D.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak
Maria Suszka

Maria Suszka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.04.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła jazdy na wysokim poziomie, zajęcia praktyczne prowadzone w miłej atmosferze, instruktor sympatyczny i bardzo cierpliwy, potrafi skutecznie rozładować stres i sprawić że jazda samochodem staje się przyjemnością. Serdecznie polecam każdemu!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Żaneta Handy

Żaneta Handy
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.02.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam kurs. Jestem zadowolona z jazd. Nauka jazdy na wysokim poziomie atmosfera i pozytywne nastawienie Instruktora motywuje kursanta do dalszej pracy. Dobra cena brak ukrytych opłat.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Mariusz Handy

Mariusz Handy
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.02.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła nauki jazdy Pan Piotr bardzo dobry instruktor Szybkie i wygodne terminy jazd

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność
- Wadybrak
Mariusz Habryka

Mariusz Habryka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.02.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam OSK KAMA, pełen profesjonalizm i bardzo dobra cena.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm
- Wadybrak
Piotrek Orzuś

Piotrek Orzuś
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.01.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam OSK Kama, miła atmosfera, bardzo profesjonalne i bezstresowe podejście do kursanta.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Mateusz Stachowiak

Mateusz Stachowiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.12.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super kurs polecam wszystkim

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Nicola S .........z ip: 31.0.93.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.12.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam OSK Kama. Profesjonalizm a zarazem dobra atmosfera. Bardzo dobre podejście do kursanta.

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Julia K ....t ip: 95.41.83.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 05.12.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jestem bardzo zadowolona zarówno z jakości wykładów, jak i z zajęć praktycznych. Nauka była przyjemna, a przede wszystkim efektywna. Miła atmosfera, bezstresowe, indywidualne podejście do kursanta, świetny sposób przekazania wiedzy. Bardzo dobra szkoła jazdy. Polecam!

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Kamil Maciążek

Kamil Maciążek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.10.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo przyjemne jazdy, wszystko przedstawione czytelnie i miło.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Michał Jesionek

Michał Jesionek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.10.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktor profesjonalista, dziękuje za miło spędzony czas za kołkiem

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Patrycja B ...r ip: 46.134.91.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.09.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jazdy w miłej atmosferze. Instruktor odpowiada na każde pytanie i zwraca uwagę na "trudne" miejsca. Szkoła jazdy godna polecenia.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra organizacja, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Łukasz Ekiert

Łukasz Ekiert
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.08.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dobre podejście do kursanta, wyrozumiałość cierpliwość i zarazem profesjonalizm. Każdy jak i teoria przebiegła w miłej atmosferze.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Łukasz E ....t ip: 91.218.61.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.08.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalny, a przy tym żartobliwy wykładowca, miła atmosfera w pojeźdźe. Szkółka jazdy godna polecenia.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Ola S ........a ip: 46.134.99.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Anja S ...a ip: 89.64.33.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.08.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobre podejście do kursanta, duża cierpliwość a zarazem profesjonalizm. Jazdy przebiegały w miłej atmosferze, bezstresowo. Polecam z całego serca.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Mariusz W ....... ip: 31.0.123.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 01.08.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra Szkoła pan Piotr wyrozumiały i pomoże w wszystkim czego się nie rozumie.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Robert Kluba

Robert Kluba
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 31.07.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepszy ośrodek w Mysłowicach. Super podejście do kursanta. Pan Piotr oddaje serducho aby wszystkiego poprawnie nauczyć i jak najlepiej przygotować do egzaminu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Wojciech R ........k ip: 178.43.26.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 30.07.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Do szkoły jazdy OSK Kama trafiłem z polecenia i nie zawiodłem się. Super szkoła ze wspaniałą atmosferą. W biurze zawsze szło się dogadać. Jest zachowany duży profesjonalizm, przy czym zostaje zachowana przyjazna atmosfera. Bardzo polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Malwina Gierek

Malwina Gierek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.07.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam kurs.

+ Zaletyatrakcyjna cena
- Wadybrak

Joanna W ....a ip: 188.147.38.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.06.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Darek Koźlik

Darek Koźlik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.06.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam OSK Kama. Miła i bardzo przyjemna atmosfera. Instruktor Piotr bardzo pomocny i wyrozumiały, z sercem podchodzi do kursanta. Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Julia Tomecka

Julia Tomecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.06.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam, można zaplanować jazdy dużo wcześniej z godzinami jazd dopasowanych do zdającego w miłej atmosferze.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność
- Wadybrak

Kornelia K ......k ip: 31.183.219.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

super

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, punktualność
- Wadybrak
Sebastian Tomanek

Sebastian Tomanek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam, kurs poszedl sprawnie i w bardzo miłej atmosferze, Pan Piotr jest bardzo wyrozumiały i przygotował mnie do egzaminu państwowego

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Michał Ziętek

Michał Ziętek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Miła i przyjemna atmosfera, profesjonalne podejście do kursanta.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Oliwia R ....a ip: 5.173.48.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.02.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jestem w 100% zadowolona z jazd. Nauka jazdy na wysokim poziomie a sama atmosfera i pozytywne nastawienie Pana Piotra tylko motywuje do dalszych postępów.Przekazaną mi wiedzę przeniosłam na praktykę i odniosłam sukces za co serdecznie dziękuje. Czy polecam ? Zdecydowanie tak.

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady
- Wadybrak

Antoni B ....l ip: 83.26.168.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Poszedłem do tej szkoły tylko i wyłącznie dlatego, że miała kurs w najwcześniejszym terminie i mogłem go zrealizować jeszcze przed rozpoczęciem roku szkolnego. To był błąd. Trzeba było zaczekać i zapisać się do jakiejkolwiek innej szkoły. Jak z wykładami nie było jeszcze tak źle, to praktyka była istną mordęgą. Instruktor może i potrafił wyrecytować podręcznikową formułkę danego zachowania na drodze, albo działania danego systemu, ale nie potrafił wytłumaczyć własnymi słowami ani dostosować informacji do poziomu danego kursanta. Do tego nerwowa atmosfera, nakładanie presji przez Pana Piotra, który zachowywał się tak, jakby kursant przyszedł na kurs doszlifować swoje umiejętności, a nie nauczyć się jeździć (np. wymaganie dynamicznej jazdy już na 2. spotkaniu). Co więcej, instruktor nie był na mnie skupiony prawie w ogóle - Facebook i surfowanie po internecie były w centrum jego zainteresowania. Jednego dnia doszło podczas naszej lekcji prawie do wypadku, gdy to inny uczestnik ruchu prawie w nas uderzył, wjeżdżając na skrzyżowanie na czerwonym świetle. Pan Piotr nie dość, że wtedy był skupiony na telefonie to jeszcze spytał mnie: "Czy mieliśmy zielone światło?". To samo przez się powinno wszystko tłumaczyć. Samochód w najlepszym stanie nie był, sam otrzymałem na egzaminie ten sam model w lepszym stanie. Co do egzaminu, to zdałem za pierwszym podejściem ,ale dopiero po tym jak zapisałem się na kurs dokształcający do innej szkoły jazdy, gdzie nauczyłem się w 10h tego wszystkiego, a nawet więcej, niż przez 30h spędzonych z Panem Piotrem. Oczywiście, są również plusy. OSK KAMA ma całkiem atrakcyjną cenę, w porównaniu do innych ośrodków, jednak patrząc na nieprzyjemności jakie mnie spotkały podczas przeprowadzania kursu, wolałbym zapłacić więcej i pójść do innej szkoły od razu.

+ Zaletyatrakcyjna cena
- Wadyinstruktor załatwia prywatne sprawy w czasie jazdnerwowa atmosferaskracanie czasu trwania jazdzły stan pojazdów

Patrycja L .... ip: 31.183.210.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.11.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobrze przeprowadzony kurs. Dobre podejście do kursanta.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, elastyczność, punktualność
- Wadybrak
Mateusz Stokfisz

Mateusz Stokfisz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.10.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła. Pan Piotr jest mega pozytywną i wyrozumiałą osobą. Cały kurs przebiegł w miłej atmosferze. Polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak