OSK GRUSZFELD

 1233 opinie w tym 702 zaufane

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

OSK GRUSZFELD
ul. Legionów 7A
18-400 Łomża

  • Brak godzin otwarcia

Kontakt

Opis

www.oskgruszfeld.plWCZASY Z PRAWEM JAZDY W ŁOMŻYJeśli jesteście zabiegani, brakuje Wam czasu na co dzień lub po prostu chcecie szybko nauczyć się jeździć, zdać egzamin i uzyskać PRAWO JAZDY, ta oferta jest dla Was !!! W czasie ferii, wakacji lub wcześniej zaplanowanego urlopu kompleksowo zorganizujemy Twój pobyt w Łomży aż do zdania egzaminu państwowego ! Kurs prawa jazdy kat. B trwa 14 dni. KURS PRAWA JAZDY Kurs odbywa się w Łomży, jednym z najbardziej przyjaznych miast w Polsce dla kierowców oraz zdających egzaminy państwowe na PRAWO JAZDY. Ulice miasta charakteryzują się doskonałym oznakowaniem, ruch miejski poza godzinami szczytu cechuje małe natężenie, nie występują też tory tramwajowe czy oddzielne pasy dla komunikacji miejskiej, a to wszystko ułatwia początkującym kierowcom nabrania pewności siebie za kierownicą. PRZEBIEG KURSU przed przystąpieniem do kursu każdy z kursantów otrzymuje materiały dydaktyczne (aplikacja na telefon) niezbędne do przyswojenia wiedzy teoretycznej. Kurs rozpoczyna się od zajęć teoretycznych w specjalnie przystosowanej do tego celu sali, wyposażonej w pomoce naukowe. zajęcia praktyczne rozpoczynają się od jazdy na placu manewrowym, następnie po miecie w różnych godzinach o różnym natężeniu ruchu w zależności od postępów nauki kursanta. podczas całego kursu i pobytu w Łomży nasi wykładowcy są w stałym kontakcie z kursantami, zawsze gotowi udzielić wszelkiej pomocy w zakresie szkolenia teoretycznego lub zorganizowania wolnego czasu poza zajęciami na miejscu istnieje możliwość dokupienia dodatkowych godzin jazdy.przedostatnim etapem kursu jest egzamin wewnętrzny zbliżonym standardami do egzaminu państwowego. ostatnim etapem kursu jest egzamin państwowy w łomżyńskim WORD. kursanci, którzy nie zdali egzaminu państwowego w pierwszym podejściu mogą podejść do powtórnego egzaminu, w najbliższym możliwym terminie (to jest tego samego dnia) ukończenie kursu w naszym Ośrodku Szkoleń Kierowców pozwala na zdawanie państwowego egzaminu w ośrodkach do tego przeznaczonych w całej Polsce.Przed zapisaniem na kurs należy założyć numer PKK (Profil Kandydata na Kierowcę).Numer PKK można założyć w Wydziale Komunikacji właściwym dla miejsca zameldowania kursanta.Niezbędne dokumenty do uzyskania PKK:– dowód osobisty, paszport lub kartę stałego pobytu– ​aktualne badania– aktualne zdjęcie do PRAWA JAZDY (3,5×4,5cm)– w przypadku osób nieletnich, oświadczenie rodziców lub opiekuna prawnego wyrażające zgodę do przystąpienia do kursyNumer PKK przyznany w urzędzie wraz z nr PESEL, kserem dowodu tożsamości (dowód, paszport lub karta stałego pobytu) należy dostarczyć do naszego Ośrodka Szkolenia Kierowców w Warszawie lub Łomży lub przesłać drogą elektroniczną. CZAS WOLNY Wszystkim kursantom zapewniamy zakwaterowanie w pokojach z WI-FI oraz wyżywienie. W cenie kursu zawarta jest opłata za wstęp na pływalnię Miejskiego Ośrodka Sportu i Rekreacji w Łomży i jeden z najlepiej wyposażonych w regionie fitness clubów Corso.Ponadto naszym kursantom polecamy w zależności od zainteresowań wiele atrakcyjnych miejsc w samej Łomży jak i okolicach, np.:– Bulwary Nadnarwiańskie– Teatr Lalki i Aktora– Kompleks rekreacyjno-sportowy – SKATEPARK – Twierdza Łomża – carska twierdza (kompleks fortów wojennych)– Łomżyński Park Krajobrazowy Doliny Narwi– Biebrzański Park Narodowy– Rezerwat przyrody Rycerski Kierz– Muzeum Przyrody w Drozdowie– Skansen Kurpiowski w Nowogrodzie– Puszcza Kurpiowska– Park dzikich zwierząt w Kadzidłowie CENA: 3500 zł W cenie kursu:– Zakwaterowanie z WI-FI– Wyżywienie/śniadania+obiady + dodatkowo do wyboru: Basen lub kino

Zobacz pełny opis szkoły

Odziały szkoły

Ul. Konwiktorska 7, 00-216 Warszawa

tel: 503045742

Warszawa

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Automat

5500 zł

codziennie

ul. Legionów 7A

WIĘCEJ WCZASY Z PRAWEM JAZDY 14 DNI (MANUAL/AUTOMAT)
W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Kia Rio/Kia Picanto)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
hotel z wyżywieniem
materiały dla kursantów (aplikacja na telefon)

Dodatkowo płatne:
egzamin teoretyczny, egzamin praktyczny

kat. B, Wykłady i praktyka

Automat, Manualna skrzynia

2800 zł

codziennie

ul. Legionów 7A

WIĘCEJ STANDARDOWY KURS (MANUAL/AUTOMAT)
W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Kia Rio/Kia Picanto)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów (aplikacja na telefon).

Dodatkowo płatne:
egzamin teoretyczny, egzamin praktyczny

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2600 zł

codziennie

ul. Legionów 7A

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha MT-07, Suzuki Gladius)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
egzamin teoretyczny, egzamin praktyczny

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

WIĘCEJ 1h/120 zł - pojazd z manualną skrzynią biegów
1h/130 zł - pojazd z automatyczną skrzynią biegów

cena za pakiet: 120 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

kategoria A

WIĘCEJ 1h/120 zł

cena za pakiet: 120 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

kategoria A1

WIĘCEJ 1h/100 zł

cena za pakiet: 100 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

kategoria A2

WIĘCEJ 1h/100 zł

cena za pakiet: 100 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

W WA ip: 79.185.221.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.05.2024

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ta szkoła jazdy zasługuje na najwyższą ocenę ,instruktor z którym miałam jazdy przesympatyczny człowiek , dzięki niemu zdałam za pierwszym razem a w ogóle wykłady prowadzone profesjonalnie ,pani w biurze bardzo miła ,pomocna. Czułam się zaopiekowana z każdej strony, Bardzo POLECAM wszystkim co się wahają w wyborze szkoły, Tylko Osk Gruszfeld:)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Michał S ...a ip: 185.237.102.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.05.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jeśli nauczyli mnie...nauczą każdego! Zrobiłem prawko w 10 dni!!POLECAM!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Alona K .......o ip: 31.61.190.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.05.2024

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wszystko super

+ Zaletybrak
- Wadybrak

Małgorzata T ... ip: 188.146.132.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.05.2024

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Serdecznie polecam z całego serducha !! Same plusy, świetna organizacja, atmosfera. Po wielu niezdanych egzaminach w mojej okolicy, Łomża zdobyta za pierwszym razem !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Olga Zarz

Olga Zarz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.05.2024
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Miałam super szczęście przygotowywać się do egzaminu na prawo jazdy kategorii B na automacie z Kubą. Świetny instruktor, duże wsparcie i elastyczność. Bardzo polecam. - Olga

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

o .....a ip: 188.146.133.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.04.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam OSK Gruszfeld! Dzięki Kubie, mojemu instruktorowi, egzamin zdany za pierwszym razem! Bardzo dobra organizacja, motywująca atmosfera. Dwa tygodnie kursu minęły bardzo szybko.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Anna S Szk ip: 159.205.249.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.04.2024

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Świetna atmosfera, super organizacja - same plusy. Łomża zdobyta za 1 razem ! Polecam, rekomenduję i namawian serecznie, bo warto w 100 ❤️

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak

Daria G ...z ip: 31.60.126.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.04.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam. Najlepszy ośrodek szkolenia kierowców. Instruktor pan Mariusz to złota osoba, bardzo wyrozumiały i cierpliwy. Dzięki Jego przygotowaniu prawko zdane za 1 razem. Wielkie podziękowania????????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Olga Moskalenko

Olga Moskalenko
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.04.2024

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Z całą pewnością mogę polecić tę szkołę. Profesjonalne podejście, pomoc i wsparcie. Szczególne podziękowania dla instruktora Dariusza, za spokój i tolerancję, za profesjonalizm. Dziś zdałem egzamin za pierwszym razem .Z głębi serca dziękuję

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Weronika Szafrańska

Weronika Szafrańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.04.2024

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam z całego serca:) po dłuższej przerwie od kursu miałam kilka godzin jazd doszkalających w OSK Mariusz Gruszfeld. W końcu udało mi się doszlifować parkowanie, które sprawiało mi wcześniej problem, dostałam wiele wartościowych wskazówek, a również nabrałam pozytywnego nastawienia przed egzaminem (zdanym!). Dodatkowo lekcje odbyły się w naprawdę przyjemnej bezstresowej atmosferze. Polecam:)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Natalia Pałdyna

Natalia Pałdyna
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.04.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam z całego serca! Mój instruktor, pan Mariusz, to cudowna osoba, która potrafi świetnie wytłumaczyć wszystko. Dzięki naszej współpracy zdałam egzamin za pierwszym razem. Kurs teoretyczny prowadził pan Janek, jego sposób tłumaczenia i dodawania ciekawostek sprawił, że podchodziłam do teorii bez stresu. Serdeczne podziękowania dla wszystkich, którzy pomogli mi zdobyć prawo jazdy. Dziękuję pani Ewie za doskonałą organizację, dzięki której wszystko przebiegło sprawnie i bezproblemowo.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak

Agnieszka M ..... ip: 77.253.92.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 25.04.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam !! Wszystko w jak najlepszym porządku !! Po tygodniu nauki zdałam egzamin teoretyczny i praktyczny za pierwszym razem :):):)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Malgorzata Jaworska

Malgorzata Jaworska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.04.2024
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

POLECAM Z CALEGO ❤️❤️ SERUCHA OSK GRUSZFELD !! Jestem bardzo zadowolona z profesjonalnego podejścia instruktora Dariusza !! Dzięki jego cierpliwości, tłumaczeniom, nauce , w ciągu 8 dni zdałam wszystko bezbłędnie! Pani Ewa przesympatyczna kobietka z serduszkiem na dłoni. W ciężkich chwilach , chwilach zwatpienia znalazła czas na rozmowę i motywację do dalszego działania!!! POLECAM Z CALEGO SERCA ! WIELKIE DZIEKUJE ❤️❤️❤️

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Adrianna W ........ ip: 89.200.8.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.04.2024
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę jazdy. Jestem bardzo zadowolona z profesjonalnego podejścia Kuby ,za jego ogrom cierpliwości, motywacji oraz umiejętności przekazania wiedzy . Dzięki Kubie nabrałam pewności siebie za kierownicą. Zdecydowanie jest to odpowiednia osoba na odpowiednim stanowisku.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Wiktor B ....s ip: 176.1.145.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.04.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dzień dobry bardo miła atmosfera podczas wykładów i jazd, wszyscy profesjonalnie do tego podchodzom i zawsze pomogą jak czegoś potrzeba , oferta jest bardzo atrakcyjna cenowo. Prawo jazdy zdane.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Lena Głowacka

Lena Głowacka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.04.2024

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Najlepsza szkoła jazdy!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak

Mateusz B ........ ip: 31.60.244.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.04.2024
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Witam serdecznie! Instruktorzy jak i wykładowcy podchodzą do rzeczy profesjonalnie. Atmosfera miła tak więc nic dodać nic ująć. Prawko oczywiści zdane za drugim razem ale za to w tydzień !! serdeczne pozdrowienia dla Pana Dariusza i Pana Janka Mateusz !!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak

Maciej O .....i ip: 89.205.137.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.04.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Korzystałem z całego kursu i jestem bardzo zadowolony . Egzaminator bardzo cierpliwie i skutec,nie prowadził do sukcesywnie zdanego egzaminu . Polecam szkole nie mam zastrzeżeń:)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Ryszard S ..... ip: 109.37.139.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.04.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Rzetelnie i z kulturą.. POLECAM !!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

ip: 104.28.129.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.04.2024

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam szkołę i instruktora Kamila. Dzięki niemu polubiłam jazdę samochodem. Egzamin sprawnie zdany:)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Adrianna S ....... ip: 5.173.202.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.04.2024
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam w 100%instruktorzy są wyrozumiali oraz potrafią nauczyć Dużo można się dowiedzieć oraz co najważniejsze uczą a nie udają że uczą ❤️❤️❤️polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Marta J .........a ip: 37.47.187.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.03.2024

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam! Świetni instruktorzy! Jestem bardzo zadowolona z wyjazdu do Łomży. Egzamin zdany za 1 razem:)

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Amelia Żebrowska

Amelia Żebrowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.03.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam. Podejście instruktora, szacunek i wiedza, którą mi przekazał pozwoliło mi zdać za 1 razem :) mój najlepszy wybór !

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Tadeusz K .......... ip: 109.38.148.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 25.03.2024
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę bardzo miła atmosfera polecam instruktora Kamil

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak

Jagoda M ......a ip: 95.214.217.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.03.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalny kurs przyśpieszony, jazdy z instruktorem Mariuszem były przyjemnością - nauczył wszystkiego od zera przy czym był cierpliwy i wyrozumiały. Godziny były rozłożone codziennie po 2-3, co było bardzo komfortowe. Polecam tą szkołę jazdy i instruktora :).

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Jakub S ..........i ip: 94.254.226.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.03.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła na jaką mogłem trafić, super atmosfera nie wspominając o instruktorach którzy dokładają wszelkich starań żeby ich podopieczny zdał. Najbardziej polecam Pana Mariusza najlepszy z najlepszych jeszcze raz dziękuję

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kamil Montelatic

Kamil Montelatic
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.03.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Nazywam się Kamil M. Bardzo polecam pana Marka zajebisty instruktor pozdrawiam zdane za 1

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Piotrek Kiełek

Piotrek Kiełek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.03.2024

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Super, zdane z pierwszym.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Ola Kowalczyk

Ola Kowalczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.03.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jestem bardzo zadowolona z wyjazdu do Łomży, wszystko przebiegło szybko i profesjonalnie. Polecam :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Piotr O ......... ip: 91.194.199.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 17.03.2024

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Przyjeżdżając z innego miasta po dwóch godzinach jazd doszkalających zdałem egzamin praktyczny. Wszyscy bardzo mili i pomocni Polecam

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak