Liczba odwiedzin: 23769 Jesteś właścicielem tej szkoły?

OSK EVOLUTION

  301 opinii w tym 161 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.09.2020

Magdalena Nosek

Magdalena Nosek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam. Rzetelne przygotowanie od A do Z szybko, i bardzo bardzo cierpliwie. Pan Paweł pełen profesjonalizm i ogromna wiedza.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 15.09.2020

Konrad Iwan

Konrad Iwan
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie, najlepsza szkoła jazdy w Bytomiu. Wykłady z Panem Pawłem i jazdy z Panem Konradem to czysta przyjemność. Prawdziwi instruktorzy z powołania. Gwarancja satysfakcji !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 08.09.2020

Natalia Kot

Natalia Kot
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam ta szkołę. Instruktor doskonałe przygotował mnie czego dowodem jest pozytywne zdanie egzaminu. Pan Paweł jest wymagającym ale także cierpliwym nauczycielem.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.08.2020

Sandra Dudek

Sandra Dudek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam jazdy z Panem Konradem! Najlepszy instruktor, wszystkiego nauczy i jasno wytłumaczy, miła atmosfera, bardzo dobre podejscie do kursanta, punktualny i wyrozumiały, zdane za pierwszym razem❤️

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.08.2020

Michelle Reiss

Michelle Reiss
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serduszka Pana Konrada, wszystko zdane za pierwszym razem. Pełen profesjonalizm i przygotowanie na każdej jeździe. Bardzo dobrze przekazana wiedza w teorii jak i praktyce!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.08.2020

Łukasz Górka

Łukasz Górka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera na kursie. Bardzo dobrze przekazana wiedza za atrakcyjną cenę

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.08.2020

Michał Buczyk

Michał Buczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs przebiegł mi bardzo fajnie i szybko, oczywiście z najlepszym instruktorem jakim jest Pan Janusz, z którym jeździło mi się bardzo dobrze i nauczył mnie wszystkiego co mogło być na egzaminie, dzięki czemu zdałem za pierwszym razem. Z góry polecam każdemu Pana Janusza.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.08.2020

Adrian Kos

Adrian Kos
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera i podejście do kursantów ze strony kadry. Wysoki poziom nauczania i profesjonalizm. Świetne przygotowanie do egzaminu. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.07.2020

Szymon Maksim

Szymon Maksim
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła jazdy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.07.2020

Mateusz Baranowicz

Mateusz Baranowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Moim zdaniem szkoła na bardzo wysokim poziomie. Wśród kadry pełen profesjonalizm. Z całego serca mogę polecić pana Andrzeja który świetnie przygotował mnie do egzaminu :)

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 21.07.2020

Paweł Kawalec

Paweł Kawalec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie, najlepsza szkoła

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 21.07.2020

Jakub Kazirod

Jakub Kazirod
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła jazdy!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.07.2020

Michał Cybul

Michał Cybul
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam każdemu tą szkołę.Mega doświadczeni i spoko instruktorzy.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.07.2020

Jakub Szmit

Jakub Szmit
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam naukę w tej szkole! Miła atmosfera, zero stresu, profesjonalizm. Przygotowanie do egzaminu pierwsza klasa. Szczerze polecam jazdy z Panem Januszem!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.06.2020

Julia Cichy

Julia Cichy
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy bardzo doświadczeni, mili i cierpliwi. Szkoła bardzo dobrze przygotowuje do egzaminu. Serdecznie wszystkim polecam !!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.06.2020

Oliwia Sukowska

Oliwia Sukowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.06.2020

Sebastian Starke

Sebastian Starke
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystkim bardzo polecam tę szkołę. Bardzo ciekawe wykłady z teorii, świetna atmosfera, małe odstępy czasowe między jazdami, no i oczywiście najlepszy instruktor Pan Konrad. Prawdziwy zawodowiec z powołania. Świetnie przygotował mnie do egzaminu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.06.2020

Wojtek Starke

Wojtek Starke
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam wszystkim. Zdane za pierwszym. Teoria w pięć dni na której na pewno nudzić się nie będziesz. Świetny instruktor Pan Andrzej Szeląg, elastyczny grafik, szkoła ma jeden minus, gdy kończysz kurs to jest Ci przykro bo, było tak fajnie !!!

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.02.2020

Michał Underowicz

Michał Underowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie polecam. Organizacja szybka, kurs teoretyczny teściwy i dobrze przygotowany. Bardzo polecam jazdy z Panem Januszem!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.02.2020

Ania Wieczorek

Ania Wieczorek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Rewelacyjna szkoła i profesjonalny instruktor Konrad! Bardzo polecam! Dodam że zdałam za pierwszym razem a to wszystko dzięki genialnemu przygotowaniu przez Konrada. Bardzo dziękuję!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.01.2020

Marcin Marzec

Marcin Marzec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mega szkoła mega dobrzy instruktorzy jeden z najlepszych Kondrat Kubis polecam bardzo ta szkole oraz instruktora i bardzo fajna atmosfera

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.01.2020

Michał Heliasz

Michał Heliasz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna Szkoła, a zwłaszcza instruktor Konrad Kubis. Pełen profesjonalizm i super atmosfera. Egzamin zdałem za pierwszym razem, ponieważ zostałem do nich naprawdę dobrze przygotowany. Polecam wszystkim i dziękuję.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 28.01.2020

Maja Czerniakiewicz

Maja Czerniakiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła nauka jazdy a szczegulnośći instruktor Kondrat kubis pozdrawiam.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 28.01.2020

Michał Kamieniarz

Michał Kamieniarz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam pana Konrada!!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.01.2020

Filip Kędra

Filip Kędra
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam Pana Janusza jako instruktora prowadzącego, jest bardzo cierpliwy, wyrozumiały, sympatyczny. Świetnie tłumaczy oraz wprowadza miła atmosferę. Pani Marzena w sekretariacie jest bardzo pomocna, miła i stara się układać jazdy na naszą korzyść. Bardzo polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.01.2020

Patryk Zapert

Patryk Zapert
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam! Świetna szkoła jazdy!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 09.12.2019

Patryk Puzio

Patryk Puzio
Opinia zweryfikowana przez Facebook

KONRAD KUBIS JEST THE BEST

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.12.2019

Ania Schmidt

Ania Schmidt
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie OSK Evolution. Teoria w 5 dni, sprawnie, rzeczowo. Współpraca z p. Marzenką na najwyższym poziomie, szybko i bezproblemowo. Do Konrada trafiłam przypadkiem, lepiej nie mogłam. Dziękuję za pełen profesjonalizm, cierpliwość, wyrozumiałość i przemiłą atmosferę. Zdane za pierwszym podejściem :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.10.2019

Ala Dera

Ala Dera
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam pana Janusza jako instruktora prowadzącego. Jest to wieloletni kierowca, który chętnie dzieli się swoją wiedzą, jak również obserwacjami i opinią. Osobiście lubię poznawać ludzi, którzy łączą pracę ze swoją pasją i pan Janusz taki właśnie jest, przez co nauka staje się dużo przyjemniejsza. Tego, czego wymaga od kursanta, to przygotowanie teoretyczne do jazd, punktualności i wywiązywania się z umowy. W zamian zawsze daje to samo. Nie owija w bawełnę, ale uwagę zwraca zawsze w taktowny sposób. Pozdrawiam serdecznie, Alicja

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.10.2019

Olga Oracz

Olga Oracz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła jazdy, a Pan Janusz to instruktor z powołania — cierpliwy, wyrozumiały, bardzo dobrze potrafi wytłumaczyć, a jazdy są przyjemnością. Polecam z całego serca!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak