OSK EVOLUTION

 394 opinie w tym 225 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Szkoła ma 1 siedziby. Wybierz:

OSK EVOLUTION
ul. Tatrzańska 2
41-907 Bytom

Kontakt

Opis

Nasza Szkoła jako jedyna na Śląsku jest partnerem KARTY DUŻEJ RODZINYZ myślą o rodzinach wielodzietnych zostaliśmy partnerem KARTY DUŻEJ RODZINY - i dzięki temu każdy posiadacz karty otrzyma 10% RABATU na kurs nauki jazdy. Więcej informacji tutaj: https://rodzina.gov.pl/Cena kursu tylko 2300 zł, czas trwania całego kursu to ok 2-3 miesiące.Warto u Nas rozpocząć kurs prawa jazdy, gdyż: SZKOLIMY - tylko na najnowszych Toyotach Yaris, które są takie same jak te na egzaminie państwowym, co jest korzystne gdyż pozwala się obyć z autem egzaminacyjnym. ZDAWALNOŚĆ – według statystyk Urzędu Miejskiego w Bytomiu, jesteśmy NAJLEPSZĄ SZKOŁĄ NAUKI JAZDY W BYTOMIU – SZOMBIERKACH i okolicy. MAMY DOŚWIADCZENIE – nasza kadra to kompetentni, wysoko wykwalifikowani i cierpliwi instruktorzy. Nasz profesjonalizm oraz indywidualne podejście do Twoich potrzeb zapewni Ci poczucie komfortu. JESTEŚMY WYMAGAJĄCY - od Siebie wymagamy ciągłego ponoszenia kwalifikacji, szkolenia się; śledzimy zmiany prawne oraz ćwiczymy je w praktyce. Jesteśmy zawsze przygotowani do zajęć. Tego samego wymagamy od Kursantów, sprawdzając ich stan wiedzy oraz umiejętności podczas nauki jazdy.Dodatkowe korzyści:- nauka jazdy w Bytomiu - jeździmy po trasach egzaminacyjnych- nieograniczony i bezpłatny dostęp do symulatora jazdy samochodem - ograniczyszstres i oswoisz się z autem- jazda w alkogoglach – przekonaj się, jak wygląda jazda samochodem pod wpływem alkoholu- możliwość rozłożenia płatności na raty – RATY 0%- możliwość zajęć 7 dni w tygodniu od 7 do 22- spotkanie z psychologiem - podczas spotkania dowiesz się jak zredukować stres podczas egzaminu- promujemy nową technikę jazdy autem - ECO DRIVING, dzięki której dowiesz się, jak uzyskać większy komfort jazdy podczas podróży, zmniejszyć zużycie paliwa, emisję spalin, koszty eksploatacji auta oraz zwiększyć swoje bezpieczeństwo na drodze, szczególnie w zakorkowanym i ruchliwym Bytomiu.

Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2600 zł

09.06.2022

ul. Orzegowska 20

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris 3)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów (książka 400 str. + CD z aktualną bazą pytań lub aplikacja mobilna)

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie - 150 zł.

kat. B, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia

2600 zł

codziennie

ul. Tatrzańska 2

WIĘCEJ W cenie kursu:
Wykłady online !!! ( kurs rozpoczyna się w dowolnym dniu bez konieczności oczekiwania na termin kursu stacjonarnego )
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris 3)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie - 150 zł.

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2340 zł

09.06.2022

ul. Orzegowska 20

WIĘCEJ Oferta skierowana jest TYLKO dla osób posiadających ważną KARTĘ DUŻEJ RODZINY. (ważną kartę należy okazać najpóźniej w dniu rozpoczęcia kursu )
Cena kursu obejmuje:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris 3)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów (książka 400 str. + CD z aktualną bazą pytań lub aplikacja mobilna)

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie - 150 zł.

kat. B78, Wykłady i praktyka

Automat

2600 zł

09.06.2022

ul. Orzegowska 20

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris Hybrid 2021 - automat)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów (książka 400 str. + CD z aktualną bazą pytań lub aplikacja mobilna)
CENA OBEJMUJE WYNAJEM SAMOCHODU NA PIERWSZY EGZAMIN PAŃSTWOWY !!!

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie - 150 zł.

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Daniel Korkus

Daniel Korkus
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalne podejście.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Tomasz Płoskonka

Tomasz Płoskonka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam Pana Janusza profesjonalizm i dobra atmosfera

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Jakub Białecki

Jakub Białecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła w bytomiu

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Natalia P .....t ip: 89.64.56.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.04.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Bartek B B ip: 93.176.226.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła, organizacja na wysokim poziomie i przede wszystkim wspaniały instruktor z powołania - Pan Janusz!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Paweł Ludwiński

Paweł Ludwiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła jazdy polecam jak najbardziej mogę, instruktorzy 10 gwiazdek. Wykłady jak i zajęcia praktyczne na mega + Dziękuję za wszystko!

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Victoria Dudek

Victoria Dudek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

najlepsza szkoła jaka jest! Instruktor P. Konrad świetnie uczy! jak najbardziej polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Julia K ...... ip: 5.173.104.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 01.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam, zdane za pierwszym razem ❤️

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Kacper Knf

Kacper Knf
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.03.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Instruktorzy na 5 gwiazdek, wszystko bardzo dobrze wytłumaczyli, pomogli i dali dobre sposoby na np. parkowanie równoległe. Jak najbardziej polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Patryk T ....a ip: 83.22.22.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam. Wszystko zdane za 1 razem.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kacper Cebula

Kacper Cebula
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła. Miałem przyjemność jeździć z Panem Januszem i lepiej nie mogłem trafić.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wiktoria Wlazło

Wiktoria Wlazło
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła. Jeździłam z Panem Januszem nauczył mnie dobrze jeździć. Przygotował mnie strikte pod egzamin a nie tak jak inni instruktorzy żeby odhaczyć godziny. Jestem bardzo zadowolona i serdecznie mogę polecić.

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Mateusz Mesjasz

Mateusz Mesjasz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła na Bytomiu, miałem możliwość mieć jazdy z panem Januszem i jest to moim zdaniem najlepszy instruktor. Bardzo polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Tomasz K ...... ip: 195.189.43.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Do praktyki polecam Pana Janusza, opanowany i profesjonalny instruktor wszystko dokładnie wytłumaczy.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Ilona K ................... ip: 94.254.184.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 01.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła, wyklady z panem Pawłem bardzo ciekawe, ja jeździłam z panem Konradem i bardzo polecam, wytłumaczy, bardzo cierpliwy i dzięki takim nauczycielom zdałam egzamin za pierwszym razem, polecam z czystym sumieniem

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Nicole Imiolczyk

Nicole Imiolczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła na jaką mogłam trafić! Miałam jazdy z Panem Konradem, super instruktor. Bardzo Polecam!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Monika S-k

Monika S-k
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła jazdy prowadzona na najwyższym poziomie, z pozytywnym nastawieniem do kursanta. Wiedza teoretyczna przekazywana w sposób zrozumiały, przeplatana sytuacjami z życia codziennego, jakie kierowcy spotykają na swojej drodze. Grafik jazd bardzo elastyczny, dostosowany do osób pracujących. Właściciel szkoły i instruktor, pan Paweł, to najlepszy nauczyciel na świecie, wprowadza podczas jazd spokojną atmosferę, tłumaczy wszystko z anielską cierpliwością, a zdanie prawa jazdy za pierwszym razem tylko to potwierdza.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Krzysztof Olesiak

Krzysztof Olesiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam bardzo serdecznie !

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Maks Gruszczyński

Maks Gruszczyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profeska

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Przemysław Zając

Przemysław Zając
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę Evolution, obsługa w biurze i umawianie terminów bez problemów. Początkowo miałem jazdy z panem Konradem, jednak nieprzyjemna dla mnie atmosfera nauki zmusiła mnie do zmiany instruktora. Pan Janusz okazał się idealny - miły, sympatyczny, nauka przebiegała bez stresu. Dzięki panu Januszowi zdałem egzamin bez problemów przy pierwszym podejściu.

+ Zaletydobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Magda Galwas

Magda Galwas
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Paweł Witkowski

Paweł Witkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Mój kurs przebiegł sprawnie i bez żadnych problemów, dowiedziałem się wszystkiego co mi potrzebne. Na jazdach przejechałem wiele kilometrów z instruktorem który dał mi dużo swobody i szybko mi zaufał. Na egzaminie przejechałem trasę którą dobrze znałem, pomimo że warunki pogodowe mnie zaskoczyły to bylem pewny tego co robie.

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Aduś Romanowska

Aduś Romanowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy na Śląsku!! Pełen profesjonalizm i świetne podejście do kursanta. Zawsze można liczyć na pomoc ze strony instruktora. Dzięki nim egzamin wcale nie jest taki straszny! Właśnie zdałam swój i jestem już kierowcą :) pozdrawiam całą kadrę ale najbardziej p. Pawła!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Magdalena K ...a ip: 89.67.78.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam w 1000% Ośrodek Szkolenia Kierowców EVOLUTION, bombowa obsługa klienta, ciekawie prowadzone wykłady. Jeździłam z Panem Konradem i z szefem - Panem Pawłem - człowieki stworzone wręcz do uczenia jazdy. Po 10 latach wróciłam na prawo jazdy i dzięki Nim nauczyłam się jeździć. Kupa śmiechu i dobra zabawa podczas jazd :) Jak dla mnie to najlepsza szkoła jazdy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Marcin K .........i ip: 195.135.228.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła godna polecenia. Przyjemna atmosfera zarówno na wykładach, jak i na jazdach oraz świetne przygotowanie do egzaminu. Polecam Pana Konrada.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Sabina Nowok

Sabina Nowok
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy jaka znam 5 gwiazdek to zamało super instruktorzy polecam z całego serca

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Dominik Rzychoń

Dominik Rzychoń
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jeździłem glownie z Konradem i z całego serca polecam umie bardzo dobrze nauczyć i wytłumaczyć. Chociaż cena jest dosyć wysoka to naprawdę się opłaca

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadywysoka cena,
Miłosz Mazurkiewicz

Miłosz Mazurkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.11.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam serdecznie. Ciekawe wykłady. Istruktorzy z powołania, którzy nauczą Cię jeździć w stu procentach.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Oskar Domaniewski

Oskar Domaniewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.11.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo przyjemna i miła atmosfera na wykładach, do praktyki szczególnie polecam Pana Janusza, spokojny i opanowany zawsze wszystko wytłumaczy. Dzięki niemu zdane za pierwszym razem. Polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

ip: 93.176.245.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 21.11.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdecydowanie 5 gwiazdek. Dzięki profesjonalnej kadrze instruktorów, a szczególnie Panu Januszowi, egzamin zdany za pierwszym razem. Polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak