OSK EVOLUTION

 441 opinii w tym 249 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Szkoła ma 1 siedziby. Wybierz:

OSK EVOLUTION
ul. Tatrzańska 2
41-907 Bytom

  • Godziny:
  • Zamknięte
  • • Otwarcie: Czw 14:00

Kontakt

Opis

Nasza Szkoła jako jedyna na Śląsku jest partnerem KARTY DUŻEJ RODZINYZ myślą o rodzinach wielodzietnych zostaliśmy partnerem KARTY DUŻEJ RODZINY - i dzięki temu każdy posiadacz karty otrzyma 5% RABATU na kurs nauki jazdy. Więcej informacji tutaj: https://rodzina.gov.pl/Cena kursu tylko 3200 zł, czas trwania całego kursu to ok 2-3 miesiące.Warto u Nas rozpocząć kurs prawa jazdy, gdyż: SZKOLIMY - tylko na najnowszych Toyotach Yaris, które są takie same jak te na egzaminie państwowym, co jest korzystne gdyż pozwala się obyć z autem egzaminacyjnym. ZDAWALNOŚĆ – według statystyk Urzędu Miejskiego w Bytomiu, jesteśmy NAJLEPSZĄ SZKOŁĄ NAUKI JAZDY W BYTOMIU – SZOMBIERKACH i okolicy. MAMY DOŚWIADCZENIE – nasza kadra to kompetentni, wysoko wykwalifikowani i cierpliwi instruktorzy. Nasz profesjonalizm oraz indywidualne podejście do Twoich potrzeb zapewni Ci poczucie komfortu. JESTEŚMY WYMAGAJĄCY - od Siebie wymagamy ciągłego ponoszenia kwalifikacji, szkolenia się; śledzimy zmiany prawne oraz ćwiczymy je w praktyce. Jesteśmy zawsze przygotowani do zajęć. Tego samego wymagamy od Kursantów, sprawdzając ich stan wiedzy oraz umiejętności podczas nauki jazdy.Dodatkowe korzyści:- nauka jazdy w Bytomiu - jeździmy po trasach egzaminacyjnych- nieograniczony i bezpłatny dostęp do symulatora jazdy samochodem - ograniczyszstres i oswoisz się z autem- jazda w alkogoglach – przekonaj się, jak wygląda jazda samochodem pod wpływem alkoholu- możliwość rozłożenia płatności na raty – RATY 0%- możliwość zajęć 7 dni w tygodniu od 7 do 22- spotkanie z psychologiem - podczas spotkania dowiesz się jak zredukować stres podczas egzaminu- promujemy nową technikę jazdy autem - ECO DRIVING, dzięki której dowiesz się, jak uzyskać większy komfort jazdy podczas podróży, zmniejszyć zużycie paliwa, emisję spalin, koszty eksploatacji auta oraz zwiększyć swoje bezpieczeństwo na drodze, szczególnie w zakorkowanym i ruchliwym Bytomiu.

Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

3200 zł

codziennie

ul. Tatrzańska 2

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris 3)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów (książka 400 str. + CD z aktualną bazą pytań lub aplikacja mobilna)

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie - 150 zł.

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

3040 zł

codziennie

ul. Tatrzańska 2

WIĘCEJ Oferta skierowana jest TYLKO dla osób posiadających ważną KARTĘ DUŻEJ RODZINY. (ważną kartę należy okazać najpóźniej w dniu rozpoczęcia kursu )
Cena kursu obejmuje:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris 3)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów (książka 400 str. + CD z aktualną bazą pytań lub aplikacja mobilna)

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie - 150 zł.

kat. B78, Wykłady i praktyka

Automat

3200 zł

codziennie

ul. Tatrzańska 2

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris Hybrid 2021 - automat)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów (książka 400 str. + CD z aktualną bazą pytań lub aplikacja mobilna)
CENA OBEJMUJE WYNAJEM SAMOCHODU NA PIERWSZY EGZAMIN PAŃSTWOWY !!!

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie - 150 zł.

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

cena za pakiet: 200 zł

ilość godzin w pakiecie: 2h

+ szczegółowy cennik

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Nicole Doleżych

Nicole Doleżych
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.04.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dziękuję za przygotowanie do egzaminu OSK EVOLUTION !! Panu Pawłowi za bardzo ciekawe wykłady teoretyczne ! Oraz Panu Konradowi za przygotowanie do praktyki ! Pan Konrad mimo moich gorszych chwil zawsze wspierał i wierzył że się uda ! Dzięki dobremu zaangażowaniu szkółki udało mi się zdać egzamin za 1 razem ! Polecam !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Yana N ....... ip: 89.64.55.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.04.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dobra atmosfera, z instruktorami bywało różnie, ale większość była bardzo miła ????

+ Zaletybrak
- Wadybrak

a ...n ip: 37.248.166.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.04.2024
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam tę szkołę jazdy. Świetna atmosfera i super instruktorzy. Fachowe przygotowanie do egzaminu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Justyna D ......c ip: 94.231.10.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.03.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z czystym sumieniem polecam! Jestem bardzo zadowolona z nauki w tej szkole. Profesjonalne podjęcie do kursantów, wyrozumiałość, cierpliwość, elastyczność jeśli chodzi o godziny jazd oraz fenomenalna umiejetność przekazania wiedzy, dzielenia się wskazówkami jak i radami które przydały się na egzaminie. W szczególności dziękuje Panu Pawłowi który perfekcyjnie przygotował mnie do egzaminów dzięki czemu zdałam wszystko za 1 podejściem. POLECAM!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Magdalena Kazanowska

Magdalena Kazanowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.03.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam OSK Evolution. Dzięki jazdom z Panem Konradem, udało się zdać obydwa egzaminy przy pierwszym podejściu. Świetny instruktor, z mega doświadczeniem, konkrety i z super podejściem do człowieka. Sama szkoła super, można się fajnie dogadać jeśli chodzi o godziny jazd, zawsze pomocni i elastyczni.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Magdalena G ......... ip: 85.222.38.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.03.2024

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Miałam przyjemność jeździć z Panem Pawłem. Instruktor był nie tylko profesjonalny, ale również bardzo cierpliwy. Dzięki jego zaangażowaniu zdałam za pierwszym razem. Gorąco polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Mateusz G ........i ip: 5.173.13.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.03.2024
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła najlepsza !!!!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Malgorzata P ........k ip: 95.171.206.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.03.2024

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Super intruktor, cierpliwy dla opornych na wiedzę, potrafi podzielić się swoją wiedzą i umiejętnościami...Super samochody ,bardzo dobre ceny za kurs, elastyczne godziny nauki jazdy. Gorąco polecam duza zdawalność za pierwszy razem. POLECAM !!!SĄ NAJLEPSI W MIEŚCIE !!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Rafał Schreiber

Rafał Schreiber
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.03.2024
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Moim zdaniem najlepsza szkoła w Bytomiu! Super instruktorzy, na luzie prowadzą zajęcie a do tego też powodują tym że człowiek szybciej sie oswaja za kółkiem :) Pozdrawiam wszystkich którzy tam pracują, świeżo zdane prawko ❤️

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Nikola Szul

Nikola Szul
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.02.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam tą szkołę jazdy. Profesjonalne i miłe podejście do kursanta, a po kursie z Panem Pawłem egzamin zdany za pierwszym razem. Polecam bardzo:)

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Aleksandra N ...k ip: 178.43.254.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.02.2024
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam z całego serca. Pan Paweł to naprawdę super gość.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Magdalena D .... ip: 178.159.194.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.01.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Osobiście polecam - zarówno wykłady jak i jazdy przeprowadzane w jasny i zrozumiały sposób + ludzkie podejście do kursantów, nawet tych najmłodszych. Dzięki spokoju i cierpliwości pana Janusza udało mi się zdać egzaminy za pierwszym razem, za co jestem wdzięczna.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Maks Kowalczyk

Maks Kowalczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.01.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam z głębi serca każdemu który chce zdać za 1 razem prawo jazdy, pełen profesjonalizm oraz widoczna chęć instruktorów do nauczania, wszyscy mili, pomocni oraz tłumaczą dokładnie jak ma się jakieś niepewności. Wszystko zdane za pierwszym razem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Jacek Dudek

Jacek Dudek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.01.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo porządna szkoła nauki jazdy. Wykłady ciekawe pełne istotnych rzeczy i prowadzone w super atmosferze przez Pana Pawła. Jazdy świetnie przygotowujące do warunków na drodze, jak i egzaminu państwowego pod okiem dobrze uczącego i przemiłego Pana Janusza. Opinia świeżo po zdaniu obu egzaminów za 1 razem !

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Szymon Błoński

Szymon Błoński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.01.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

profesjonalne podejście do kursantów, mili i wykwalifikowani instruktorzy, egzamin teoretyczny jak i praktyczny zdany za 1 razem

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Madzia Brzezińska

Madzia Brzezińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.01.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam każdemu! Profesjonalne podejście instruktorów w przesympatycznej atmosferze. :)

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Antonina A ........ ip: 5.173.13.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.12.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo dziękuję za dodatkowe godziny jazdy, przyszłam z innej szkoły do Pana Janusza. Instruktor który potrafi nauczyć w bardzo krótkim czasie. Dzięki Panu Januszowi zdałam egzamin. Polecam z całego serca jeżeli na prawdę zależy wam na zdaniu egzaminu.

+ Zaletydobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Michał S ........ ip: 37.109.144.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 07.12.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jestem bardzo zadowolony z nauki w tej szkole jazdy są tam super instruktorzy. Pan Paweł bardzo dobrze przygotował mnie do egzaminu, wytłumaczył wszystko, był cierpliwy i była z nim miła atmosfera. Bardzo polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Emilia Widera

Emilia Widera
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.12.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam każdemu ! Pan Paweł super mnie przygotował, teoria i praktyka zdana za pierwszym razem

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Kamil N ...k ip: 31.11.208.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 25.11.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam!!! Rewelacyjna szkoła. Ja polecam Pana Janusza, posiada dobre podejście do kursanta. Super instruktor.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Maria J ......k ip: 93.176.198.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.11.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jestem bardzo zadowolona z nauki w tej szkolę jazdy! Szczególnie polecam instruktora Pana Janusza, który świetnie przygotował mnie do egzaminu. Bardzo miła atmosfera w samochodzie.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Wiktoria ....... ip: 85.11.74.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.11.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jestem bardzo zadowolona z nauki w tej szkole jazdy, zwłaszcza z Pana Janusza Instryktora, który świetnie przygotował mnie do egzaminu, wszystko wytłumaczył i przećwiczył a do tego był cierpliwy. Elastyczne godziny i dni jazd. Polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Bartosz O .....c ip: 104.28.131.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.09.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktorzy z powołania, super atmosfera i duża elastyczność. Polecam instruktora Pawła, jazda z nim to sama przyjemność - można na nim polegać i dużo się nauczyć ;))

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Radosław B ...n ip: 31.0.39.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.09.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pan konrad świetnie przygotował mnie do egzaminów, fantastyczny czas, same dobre wspomnienia i bardzo dużo wyciągniętych lekcji

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Karolina Gutkowska

Karolina Gutkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.09.2023
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy na jaką mogłam trafić. Moim instruktorem był Konrad - z całego serca polecam. Serio! Wszystko było wytłumaczone, ćwiczone ile trzeba. Cierpliwy i dopingujący. Nie było problemu z godzinami jazd czy z długim oczekiwaniem na cokolwiek w OSK Gdybym miała komuś polecić szkołę i instruktora to byłoby to Evolution i instruktor Konrad. Wszystkie jazdy miałam z jednym instruktorem, co dla mnie było ogromnym plusem. Zdałam za 4 razem (stres mnie zjadał)a na jazdach doszkalających byłam nie dlatego, że czegoś mnie nie nauczono, ale żeby nie mieć za długiej przerwy w jeżdżeniu. Dziękuję!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Alan Nier

Alan Nier
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.09.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam tą szkołę jazdy!!! W szczególności Pana Pawła, jazda z nim to sama przyjemność. Widać dużo cierpliwości i doświadczenia. Atmosfera zawsze była bardzo miła. W trakcie kursu otrzymałem wiele cennych wskazówek i rad odnośnie egzaminu. Ogółem szkoła 10/10.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Martyna C ...n ip: 93.176.233.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 05.09.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy w Bytomiu, zapewnia profesjonalne podejście do kursantów. Wiedza, którą posiada Pan Janusz jest niesamowita, świetnie ją przekazuje co umożliwiło mi zdanie egzaminów za pierwszym razem. Cierpliwość, którą każdy początkujący chce być otaczany jest obecna w OSK Evolution. Szkoła jazdy godna polecenia.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Filip s ..........i ip: 93.176.220.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.08.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jestem strasznie zadowolony nauką w tej szkole jazdy. Bardzo kompleksowa nauka na wykładach oraz bezstresowa, przyjemna i praktyczna nauka na jazdach pozwalająca zdać egzamin za pierwszym razem

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Michał S ..... ip: 88.156.215.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 30.04.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła jazdy OSK Evolution oraz instruktor Janusz to absolutne mistrzostwo w swojej dziedzinie! Zdobyłem u nich prawo jazdy w bardzo krótkim czasie, a poziom nauczania był niezwykle wysoki. Instruktor Janusz to osoba pełna pasji, która potrafi przekazać swoją wiedzę w sposób zrozumiały i ciekawy. Dzięki niemu nauczyłem się nie tylko podstaw jazdy, ale również zaawansowanych technik, które są niezbędne na drodze. Polecam szkołę OSK Evolution oraz instruktora Janusza każdemu, kto chce nauczyć się jeździć samochodem w sposób profesjonalny i bezpieczny!

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak

Oliwier O ....... ip: 31.0.21.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.03.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła w okolicy, świetna atmosfera, super instruktorzy. Fachowe przygotowanie do egzaminu. Polecam.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak