Liczba odwiedzin: 11989 Jesteś właścicielem tej szkoły?

OSK ELA

  146 opinii w tym 40 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.01.2020

Łukasz Rożnawski

Łukasz Rożnawski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdeczne podziękowania dla p. Beaty i p. Ani T. Profesjonalne przygotowanie do egzaminu państwowego. Teoria i egzamin praktyczny zdany za pierwszym razem. Super ośrodek, a jazdy z p. Anią to sama przyjemność. Dziękuję!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.10.2019

Ola Ziętek

Ola Ziętek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza ośrodek szkolenia kierowców jako znam. Egzamin ma kategorię A zdany za 1 razem. Dziękuję serdecznie Pani Beatce za profesjonalne przygotowanie. Jeśli robić prawo jazdy to tylko w OSK ELA

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.05.2019

Karol Świętek

Karol Świętek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Egzamin Państwowy (23.06.2019) Teoria i Praktyka za Pierwszym razem ;) Chciałbym Serdecznie podziękować Pani Beacie za profesjonalne wykłady teoretycznie w Ośrodku OSK ELA oraz Pani Annie Turek za profesjonalne przygotowanie do egzaminu Państwowego. SERDECZNE POLECAM TYLKO OSK ELA JAWORZNO Najlepsi na Śląsku Kursant który sie bał tranwajów i wogóle Katowic haha :D Serdecznie Wszystkich Pozdrawiam i DZIEKUJE BARDZO !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.03.2019

Michał Tetych

Michał Tetych
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre przygotowanie do teorii jak i praktyki, świetna atmosfera. Gorąco polecam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 15.03.2019

Marta Nowak

Marta Nowak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nie spodziewałam się, że ktoś będzie w stanie nauczyć mnie jeździć, a tu taka niespodzianka- od egzaminu teoretycznego (do którego przygotowałam się sama) do praktycznego (również zdanego) minęło dokładnie 7 tygodni :) Z całego serca polecam p. Anię Turek- jazdy prowadzone merytorycznie ale na luzie, bezstresowo, niemal cały czas po różnych trasach egzaminacyjnych (sprawdziła mi się niemal w 100%). Co bardzo ważne, p. Ania uczy nie tylko jak zdać egzamin, ale także jak jeździć już własnym samochodem. Jestem pod wielkim wrażeniem, dziękuję i polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.03.2019

Piotr Sorek

Piotr Sorek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre przygotowanie do teorii jak i praktyki, cierpliwi instruktorzy z dobrym oraz bardzo skrupulatnym podejściem do kursanta oczywiście wszystko w miłej atmosferze. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 06.02.2019

Kasia Czopik

Kasia Czopik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam :)Świetne przygotowanie do egzaminu teoretycznego i praktycznego. Instruktorzy cechują się ogromnym doświadczeniem i wiedzą, świetnym podejściem, cierpliwością do kursanta. Odbyłam kurs i jazdy doszkalające gdyż w Oświęcimiu egzamin odbywa się autem Hyundai i20.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.11.2018

Jakub Czaicki

Jakub Czaicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepszy ośrodek w Jaworznie Kat. A2, A, B zdałem za 1 razem :-)

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.10.2018

Karolina Sapeta

Karolina Sapeta
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetny instruktor!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.10.2018

Marcin Wilczek

Marcin Wilczek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Prawo jazdy na kat A zdane za pierwszym razem. Super podejście do kursanta. Polecam z czystym sumieniem. Pozdrawiam i dziękuję za naukę.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.04.2018

Natalia Lenart

Natalia Lenart
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam tę szkołę! Przesympatyczna właścicielka, wykłady prowadzone w sposób ciekawy i przystępny dla słuchacza, przyjazna atmosfera. Serdecznie dziękuję najlepszej instruktorce, pani Ani B., za porządne i rzetelne przygotowanie mnie do egzaminu, dzięki czemu zdałam egzamin w Tychach za 1 razem! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.03.2018

Gabriela Nocoń

Gabriela Nocoń
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Moim zdaniem najlepsza szkoła w Jaworznie. Właścicielka jest przesympatyczną osobą, a wykłady z nią były samą przyjemnością. Polecam jazdy z p. Ania, która przekazuje swoją wiedzę w sposób bardzo profesjonalny i na spokojnie tak by każdy opanował wszystko. Dzięki niej zdałam za 1 razem:) ❤️

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.02.2018

Aleksandra Drozd

Aleksandra Drozd
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła na świecie instruktorzy mili wyrozumiali grzeczni z szacunkiem do drugiego człowieka . Najlepsza instruktorka to pani Ania

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.02.2018

Patryk Bedyński

Patryk Bedyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco Polecam ten ośrodek świetna atmosfera, bardzo zgrana ekipa oraz bardzo dobre podejście do kursanta co potem wskazuje na dobrze zdane prawo jazdy! POLECAM !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 31.01.2018

Ela Imieło

Ela Imieło
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła! Wspaniali instruktorzy, pełni cierpliwości, wyrozumiałości i PROFESJONALIZMU. Egzamin praktyczny zdany za 2 razem w Katowicach:)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 30.01.2018

Mieczysława Mokni

Mieczysława Mokni
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super instruktorzy szefowa wspaniala po prostu najlepsza szkola w calym Jaworznie

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.01.2018

Kamil Samsel

Kamil Samsel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Witam panstwa bardzo serdecznie mam wyrazic tu opinie wiec moim zdaniem nie ma lepszego osk w jaworznie jak nie ELA na wykladach bardzo fajna atmosfera instruktorzy tez bardzo fajni a tak zebyscie sie bez stresowo nauczyli jezdzic polecam pania anie szykule i pana jarka no i szefowa to nr1 mozna pozartowac :p ale do czasu trzeba miec podzielnosc uwagi w czasie jazdy jak jej ktos niema niech skupi sie na drodze i instruktarzu instruktora[...]

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 29.01.2018

Sylwia Hęcińska

Sylwia Hęcińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście do kursanta, profesjonalni instruktorzy i mila atmosfera, dobre ceny i możliwości dopasowania godzin przy jazdach dodatkowych. ;) Najlepsza pani Ania.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 29.01.2018

Maria Machnik

Maria Machnik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam TEN ośrodek dla przyszłych kierowców!!!!! Najlepszy Instruktor to Pani Ania, której zawdzięczam bardzo,bardzo dużo czyli zdanie egzaminu!!!!!!1

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 29.01.2018

Marta Zuber Zdzieblowska

Marta Zuber Zdzieblowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z czystym sumieniem polecam:-)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 29.01.2018

Izabela Majka

Izabela Majka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wykłady z teorii prowadzone w sposób interesujący. Jazdy miałam z przesympatyczną panią Anią która ma niesamowite podejście do kursantów i skutecznie potrafi nauczyć. Z całego serducha polecam! ❤️

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.01.2018

Dawid Miziołek

Dawid Miziołek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepszy ośrodek w mieście. Polecam z całego serca intruktorke Panią Anię Bujniak.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 29.01.2018

Dorota Szczerba

Dorota Szczerba
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z czystym sumieniem mogę polecić ośrodek szkolenia OSK ELA. Super podejście do kursanta. Super instruktorzy szczególnie Ania :-)Polecam !!!!!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.01.2018

Patrycja Kosowska

Patrycja Kosowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Robiłam w tym ośrodku prawo jazdy. Jestem bardzo zadowolona gdyż wykłady są prowadzone bardzo spokojnie i ciekawie :) Ogromnie duzo sie nauczyłam. Instruktorzy naprawdę z powołania lepszych nie ma nigdzie . Serdecznie polecam ten ośrodek szkolenia bo naprawdę warto ! Nie zastanawiaj sie jaki ośrodek wybrać idz do ośrodka ELA ! A nie pożałujesz !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 26.01.2018

Ane Ta

Ane Ta
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam osrodek szkolenia Ela w Jaworznie, bardzo dobre podejscie do kursanta, bardzo dobre przygotowanie do egzaminu wewnetrznego , pozdrawiam serdecznie najlepsza instruktorke jazdy Pania Anie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.01.2018

Paulina Baran

Paulina Baran
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z czystym sumieniem polecam osk "ELA" egzamin zdany za pierwszym razem :) pełne poświęcenie że strony instoktorki za co bardzo dziękuję :) zawsze miła, uśmiechnięta, zero nerwowej atmosfery :) pozdrawiam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.01.2018

Tomasz Zacharski

Tomasz Zacharski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super instruktorzy z odpowiednim podejściem do kursanta.egzamin zdany za pierwszym razem w katowicach(W tym samym czasie również narzeczona zdała za pierwszym i również w katowicach)można na spokojnie ustalić godziny jazd( ja jeździłem w okresie swiateczno-noworocznym i bez problemu poświęcali swój czas)POLECAM

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.01.2018

Karolina Molenda

Karolina Molenda
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam OSK ,,Ela''. Na zajęciach u Pani Beaty bardzo miła atmosfera. Wykłady prowadzone interesująco. Instruktorka Pani Ania Bujniak jest cudowna. Zawsze uśmiechnięta i bardzo cierpliwa. Potrafi zrozumiałe wytłumaczyć. Świetnie przygotowuje do egzaminu. Dzięki Pani Ani egzamin zdany za pierwszym razem. Pozdrawiam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 26.01.2018

Weronika Antkowiak

Weronika Antkowiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełen profesjonalizm; )

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.01.2018

Gabriela Zielińska

Gabriela Zielińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam bardzo! Wszystko na najwyższym poziomie. Oczywiście zdane za pierwszym razem :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak