OSK ELA

 156 opinii w tym 46 zaufanych

Odznaki Szkoły

0 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

OSK ELA
ul. Farna 8, II piętro
43-600 Jaworzno

Kontakt

Opis

OSK “Ela” to szkoła, która istnieje na rynku od października 2010 r. Mimo dużej konkurencji i krótkiego stażu zyskaliśmy duże grono zadowolonych kursantów oraz ich poparcie.

Naszym zdaniem nie sztuką jest zdać za pierwszym razem, lecz wielką sztuką jest umiejętność radzenia sobie w każdych sytuacjach drogowych. Nie wyklucza to natomiast wysokiej zdawalności za pierwszym podejściem w naszej szkole. Potwierdzeniem tego jest fakt, iż większość ludzi przychodzi do nas z polecenia. Spowodowane jest to wysokim profesjonalizmem instruktorów oraz indywidualnym podejściem do każdego kursanta. Chcemy, aby uczestniczyli Państwo w kursie z wielką przyjemnością, dlatego też uczymy w bezstresowej i luźnej atmosferze.
Serdecznie zapraszamy na kursy prawa jazdy!
Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Ania :)

Beata :)

Mateusz :)

Mariola :)

Włodzimierz :)

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2000 zł

ul. Farna 8, II piętro

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius, Yamaha MT-07)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A1, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1800 zł

ul. Farna 8, II piętro

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Romet ZK125)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2400 zł

ul. Farna 8, II piętro

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris, Hyundai I20)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2200 zł

ul. Farna 8, II piętro

WIĘCEJ Cena kursu dla młodzieży uczącej się.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris, Hyundai I20)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A2, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2000 zł

ul. Farna 8, II piętro

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius, Yamaha MT-07)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. AM, Wykłady i praktyka

1290 zł

ul. Farna 8, II piętro

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

cena za pakiet: 70 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Anna O .........k ip: 95.41.47.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 31.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

!!!!!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Zbigniew T ......i ip: 185.238.122.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.11.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Doskonała szkoła, egzamin na kat. A zdany za pierwszym razem. Elastyczne godziny i indywidualne podejście do kursanta.

Odpowiedź:

Dziękuję :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Karol S ........k ip: 5.173.98.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetni instruktorzy oraz bardzo profesjonalne podejście do kursanta, polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Jerzy Gancarczyk

Jerzy Gancarczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdeczne polecam, pełny profesjonalizm i fachowe szkolenie , egzamin zdany za pierwszym podejściem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ela Warska

Ela Warska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 5

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła w Jaworznie pełen profesjonalizm i miła atmosfera.

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Kamil Z .........i ip: 94.246.136.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam w 100% !! Egzamin zdany za 1 podejściem!! Wszystko tłumaczone od podstaw do skutku! Polecam z czystym sercem ;)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Wojciech Burek

Wojciech Burek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Witam, miałem okazję uczyć się w tej szkole na kat a. Szczerze wszystkim polecam - pełen profesjonalizm, oraz miła atmosfera sprawiają że każdemu polecam tutaj się przygotowywać to zdania wymarzonego prawka ;)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Piotr Konopka

Piotr Konopka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 31.08.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła na wielki plus, egzamin zdany za pierwszym razem. Pani Beata potrafi najlepiej wytłumaczyć technikę jazdy na motocyklu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Beqir Gurra

Beqir Gurra
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

NAJLEPSZA SZKOŁA W JAWORZNIE. Bardzo dziękuję Pani Beacie i Panu Jarkowi za bardzo dobre przygotowanie do egzaminu z teori jak i praktyki. Egzamin zdany za 1 razem. Pełen profesjonalizm i miła atmosfera, polecam z całego serca.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Legalnapraca Polska

Legalnapraca Polska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dziękuję p. Ani i p. Beaty za przygotowanie do ekzaminu naprawo jazdy, który zdałem z pierwszego razu. Jestem obcokrajowcem ale zdałem bezbłędnie ekzamin teoretyczny dzięki zajęciom z panią Beatą i ekzamin praktyczny dzięki zajęciom praktycznym z panią Anią. Życzę serdecznie paniom wszystkiego najlepszego, zdrówka i dużo uczciwych kursantów.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Łukasz Rożnawski

Łukasz Rożnawski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 31.01.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdeczne podziękowania dla p. Beaty i p. Ani T. Profesjonalne przygotowanie do egzaminu państwowego. Teoria i egzamin praktyczny zdany za pierwszym razem. Super ośrodek, a jazdy z p. Anią to sama przyjemność. Dziękuję!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ola Ziętek

Ola Ziętek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.10.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza ośrodek szkolenia kierowców jako znam. Egzamin ma kategorię A zdany za 1 razem. Dziękuję serdecznie Pani Beatce za profesjonalne przygotowanie. Jeśli robić prawo jazdy to tylko w OSK ELA

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Karol Świętek

Karol Świętek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.05.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Egzamin Państwowy (23.06.2019) Teoria i Praktyka za Pierwszym razem ;) Chciałbym Serdecznie podziękować Pani Beacie za profesjonalne wykłady teoretycznie w Ośrodku OSK ELA oraz Pani Annie Turek za profesjonalne przygotowanie do egzaminu Państwowego. SERDECZNE POLECAM TYLKO OSK ELA JAWORZNO Najlepsi na Śląsku Kursant który sie bał tranwajów i wogóle Katowic haha :D Serdecznie Wszystkich Pozdrawiam i DZIEKUJE BARDZO !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Michał Tetych

Michał Tetych
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.03.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobre przygotowanie do teorii jak i praktyki, świetna atmosfera. Gorąco polecam :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Marta Nowak

Marta Nowak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.03.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Nie spodziewałam się, że ktoś będzie w stanie nauczyć mnie jeździć, a tu taka niespodzianka- od egzaminu teoretycznego (do którego przygotowałam się sama) do praktycznego (również zdanego) minęło dokładnie 7 tygodni :) Z całego serca polecam p. Anię Turek- jazdy prowadzone merytorycznie ale na luzie, bezstresowo, niemal cały czas po różnych trasach egzaminacyjnych (sprawdziła mi się niemal w 100%). Co bardzo ważne, p. Ania uczy nie tylko jak zdać egzamin, ale także jak jeździć już własnym samochodem. Jestem pod wielkim wrażeniem, dziękuję i polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Piotr Sorek

Piotr Sorek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.03.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobre przygotowanie do teorii jak i praktyki, cierpliwi instruktorzy z dobrym oraz bardzo skrupulatnym podejściem do kursanta oczywiście wszystko w miłej atmosferze. Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Kasia Czopik

Kasia Czopik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.02.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Serdecznie polecam :)Świetne przygotowanie do egzaminu teoretycznego i praktycznego. Instruktorzy cechują się ogromnym doświadczeniem i wiedzą, świetnym podejściem, cierpliwością do kursanta. Odbyłam kurs i jazdy doszkalające gdyż w Oświęcimiu egzamin odbywa się autem Hyundai i20.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Jakub Czaicki

Jakub Czaicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.11.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepszy ośrodek w Jaworznie Kat. A2, A, B zdałem za 1 razem :-)

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Karolina Sapeta

Karolina Sapeta
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.10.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetny instruktor!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Marcin Wilczek

Marcin Wilczek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.10.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Prawo jazdy na kat A zdane za pierwszym razem. Super podejście do kursanta. Polecam z czystym sumieniem. Pozdrawiam i dziękuję za naukę.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Jacek P ......a ip: 46.18.62.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 05.09.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

OSK ELA,bardzo dobry ośrodek szkolenia przyszłych kierowców,zapewnia pomoce naukowe z których można korzystać w zaciszu domowym i przeanalizować to co było na wykładach,na których panuje miła atmosfera. Zajęcia praktyczne odbywałem na prawie nowym motocyklu marki Yamaha w towarzystwie motocyklistko-instruktorki,jeżdżącej na motocyklu Suzuki,sympatycznej aczkolwiek bardzo skrupulatnej i drobiazgowej Pani Beaty, co w dużej mierze przełożyło się na zdanie egzaminu za pierwszym razem :))) Dobry humor,odpowiednie podejście do kursanta i prawie koleżeńska (oczywiście w granicach dobrego smaku) postawa instruktorki wpływa na bezstresowe lekcje i sposób przyswajania wiedzy. Jednym słowem OSK godny polecenia.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Wioletta S ...... ip: 89.64.48.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 05.07.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Zdecydowanie polecam ośrodek ELA ! Po dłuższej przerwie w kontynuowaniu nauki zdałam egzamin praktyczny za drugim razem ! Sukces zawdzięczam najcudowniejszej instruktorce Pani Małgosi ;) Jeszcze raz serdecznie dziękuję za profesjonalizm , cierpliwość i przemiłą atmosferę podczas wspólnych " jazd " .

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Katarzyna O ....y ip: 94.246.147.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.05.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam tę szkołę :) szczególnie Panią Małgosię za cierpliwość i pełen profesjonalizm .

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Justyna C ....k ip: 94.254.165.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.04.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Najmniej stresująca szkoła jazdy z jaką miałam do czynienia (a było ich kilka), miła atmosfera i wspaniałe instruktorki. Polecam ! :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

bogusza b ......k ip: 188.146.169.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 25.04.2018
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super ośrodek szkoleniowy:) podejście do kursanta perfekcyjne❤ Dziękuję z całego serca Pani Anii B. za przygotowanie do egzaminu praktycznego ktory zdawalam w Tychach. Każde jazdy z panią Ania były cudownepolecam z całego serca ośrodek jak i Panią Anię B.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Natalia Lenart

Natalia Lenart
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.04.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam tę szkołę! Przesympatyczna właścicielka, wykłady prowadzone w sposób ciekawy i przystępny dla słuchacza, przyjazna atmosfera. Serdecznie dziękuję najlepszej instruktorce, pani Ani B., za porządne i rzetelne przygotowanie mnie do egzaminu, dzięki czemu zdałam egzamin w Tychach za 1 razem! :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Agnieszka J .....e ip: 94.246.148.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 01.04.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

POLECAM POLECAM POLECAM ten ośrodek, ZDAŁAM ZA 1 RAZEM W KATOWICACH, pełen profesjonalizm, teoria przekazywana za zrozumieniem, cudowna atmosfera. Dziękuje pani instruktor Ani B. , ponieważ przygotowała mnie do egzaminu praktycznego bardzo profesjonalnie i dzięki temu bez stresu zdałam. Pozdrawiam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Piotr m .......k ip: 94.254.177.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.03.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam!!! Bardzo miła obsługa.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Gabriela Nocoń

Gabriela Nocoń
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.03.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Moim zdaniem najlepsza szkoła w Jaworznie. Właścicielka jest przesympatyczną osobą, a wykłady z nią były samą przyjemnością. Polecam jazdy z p. Ania, która przekazuje swoją wiedzę w sposób bardzo profesjonalny i na spokojnie tak by każdy opanował wszystko. Dzięki niej zdałam za 1 razem:) ❤️

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Ewa G ........a ip: 83.26.235.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.02.2018
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobry ośrodek. Instruktorzy którzy rzetelnie wykonują swoją trudną i wymagającą cierpliwości pracę. Polecam Panią Małgosie, Ona wkłada serce w to co robi. Trzeba tylko dokładnie jej słuchać i stosować się do tego co radzi. To w końcu najważniejsze, aby osiągną swój cel -słuchać mądrych ludzi. Pozdrawiam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak