Liczba odwiedzin: 25803 Jesteś właścicielem tej szkoły?

OSK DRIFT

  687 opinii w tym 633 zaufane
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 27.11.2020

MałGosia Kowal

MałGosia Kowal
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie!Super podejscie do kursanta. Bardzo sympatyczny pan instruktor- Mariusz- podchodzi do wszystkiego w spokoju,bez nerwow, wytlumaczy wszystko do A do Z.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.11.2020

Ania Temborowska

Ania Temborowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dziękuję serdecznie za naukę i pomoc w zdaniu !!! Pozdrawiam Pana Darka jak i również Pana Mariusza który przygotowywał mnie do egzaminu. Egzamin zdany za pierwszym razem!!! polecam tą szkołę jazdy i pozdrawiam !!!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.11.2020

Dawid Kowalewski

Dawid Kowalewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo spokojne podejście instruktora do kursanta. Serdecznie polecam.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.11.2020

Kasia Barczycka

Kasia Barczycka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Postawę instruktora oceniam na bardzo dobrą. Był cierpliwy i wyrozumiały.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 14.10.2020

Kamil Sulkowski

Kamil Sulkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Cala Grupa ludzi robiących super robotę...Jesteście Najlepsi...

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.10.2020

Oskar Pianka

Oskar Pianka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super przygotowanie do egzaminów, świetna zabawa i dużo śmiechu, atmosfera na wysokim poziomie, instruktorzy pierwsza klasa !!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.10.2020

Patryk Talenta

Patryk Talenta
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobra szkoła dobrze uczą

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.09.2020

Lena Świderska

Lena Świderska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko super jestem bardzo zadowolona,instruktorzy świetni no i egzamin zdany na pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 28.09.2020

Dawid Leśniak

Dawid Leśniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła nauczania w Słupsku, instruktorzy wyrozumiali, cierpliwi. Do egzaminu byłem przygotowany w 100% Polecam wszystkim którzy wciąż się zastanawiają jaką szkołe jazdy wybrać!

Plusy

dobra atmosfera, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.09.2020

Mikołaj Mordal

Mikołaj Mordal
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Życzliwi i miki instruktorzy

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 22.09.2020

Dominik Wichrowski

Dominik Wichrowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dziękuję serdecznie za naukę i pomoc w zdaniu !!! Pozdrawiam Pana Darka jak i również Pana Tomka który przygotowywał mnie do egzaminu !!!! polecam tą szkołę jazdy i pozdrawiam !!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.09.2020

Marlena Rumińska

Marlena Rumińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera, życzliwi i wyrozumiali instruktorzy. Polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.09.2020

Agata Gadzała

Agata Gadzała
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła i przyjemna atmosfera, wszystko dokładnie wytłumaczone, wyrozumiali instruktorzy.

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 07.09.2020

Alicja Ladowska

Alicja Ladowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła Jazdy, bardzo mili, życzliwi oraz cierpliwi instruktorzy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.08.2020

Klaudia Jońca

Klaudia Jońca
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy super pozytwni i cierpliwi, sam kurs przebiegł sprawnie bez żadnych komplikacji, jazdy dopasowane pod kursanta, polecaaam bardzo Drift Słupsk!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.08.2020

Szymon Stankowski

Szymon Stankowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła, bardzo dobrzy instruktorzy i miła atmosfera, elastyczny grafik jazd. Polecam każdemu!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.08.2020

Nikola Dobrosielska

Nikola Dobrosielska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Rewelacyjna szkoła, bardzo mili, życzliwi oraz cierpliwi instruktorzy. Bezproblemowy kontakt z właścicielem szkółki, profesjonalne podejście do ucznia oraz dokładna i wyczerpująca odpowiedź na każde zadane pytanie. W 100 % polecam każdemu. :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 11.08.2020

Małgorzata Kalinowska

Małgorzata Kalinowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Lepiej nie można trafić: super kadra, miła atmosfera, instruktorzy bardzo cierpliwi i pomocni, naprawdę z powołania. Wszystko bardzo dobrze zorganizowane, wykłady nie były nudne, a przygotowanie praktyczne pozwoliło zdać egzamin bezbłędnie !! Jak nauka jazdy to tylko z Drift !!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.08.2020

Magda Wojniak

Magda Wojniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Słupsku. Profesjonalne wykłady oraz świetna atmosfera.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 08.08.2020

Mateusz Motyl

Mateusz Motyl
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła godna polecenia na najwyższym poziomie i pełen profesjonalizm

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.08.2020

Eryk Kosiński

Eryk Kosiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zostałem naprawdę dobrze przygotowany

Plusy

elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.07.2020

Nikodem Kędzierski

Nikodem Kędzierski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła bardzo dobra polecam z całego serca, dobre przygotowanie do egzaminu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 13.07.2020

Kama Ja

Kama Ja
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jak nauka jazdy to tylko z OSK Drift. Zdawałam prawko po 8 letniej przerwie i szczerze byłam już zrezygnowana że kiedykolwiek zdam a jednak. Cieszę się że trafiłam akrurat do tej szkoły. Polecam i dziękuję moim instruktorom Tomkowi C. oraz Hieronimowi. Pełny profesjonalizm zarówno teoria jak i praktyka na najwyższym poziomie. Dziękuję jeszcze raz !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.07.2020

Oskar Raabe

Oskar Raabe
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolony z tego, że wybrałem tą szkołę. Wykłady z teorii były proste i interesujące, nauczyłem się z nich dużo przez co zdałem teorie za 1 razem. Godziny jazd są elastyczne, jeśli coś Ci wypadło dzwonisz i mówisz, a Pan Dariusz to załatwi. Instruktorzy bardzo mili, z każdym da się porozmawiać, pomocni i wyrozumiali. Uczą na wysokim poziomie, nie robią tego na siłę. Szczerze bardzo polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.07.2020

Natalia Rufkiewicz

Natalia Rufkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Słupsku. Wybrałam tę szkołę w oparciu o wiele pozytywnych opinii i nie żałuję! :) Po kursie zdałam swój egzamin za pierwszym razem. Instruktorzy wyrozumiali, cierpliwi i bardzo pomocni. Uczą na naprawdę wysokim poziomie. A w szczególności Pan Zbyszek z którym miałam większość swoich jazd! Najlepszy w swoim fachu :) Bardzo polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.06.2020

Martyna Lisiecka

Martyna Lisiecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła nauki jazdy w Słupsku! Wcześniej robiłam kurs w innej i nie byłam tak zadowolona jak w Drift. Profesjonalne podejście instruktorów, czuć, że mają ogromną wiedzę i doświadczenie, które idealnie przekazują :) Zdałam bezbłędnie za pierwszym razem ! Polecam z całego serca każdemu tą szkołę :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 29.05.2020

Alex Pox

Alex Pox
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wykłady prowadzone w sposób zrozumiały dla każdego, na pytania zawsze uzyskałem odpowiedzi, jazdy z instruktorami były przyjemne oraz spokojne obeszło się bez większego stresu nie mówię że wcale bo sam fakt prowadzenia był stresujący, jestem zadowolony z wszelkich oferowanych usług ale też za wsparcie moich nauczycieli.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.05.2020

Gabrysia Pępko

Gabrysia Pępko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ciekawe wykłady, bardzo dobrzy instruktorzy z dużym doświadczeniem i miła atmosfera. Bardzo polecam tą szkołę jazdy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 20.05.2020

Gosia Wiśniewska

Gosia Wiśniewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najpierw oczywiście trzeba przebrnąć przez teorie- ale tutaj poszło gładko, miło i przyjemnie. Pan Darek tłumaczy na tak zwany „chłopski rozum”, z samej teorii wyniosłam na prawdę dużo, choć czasem mimo pracy nie udało mi się przyjść na lekcje. Nie było z tym żadnych problemów. Jazdy odbywałam z p. Zbyszkiem- super sprawa. Widać, że instruktor z ogromnym doświadczeniem. Na prawdę dobrze robiło się prawko w tej szkole. Polecam wszystkim!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 19.05.2020

Damian Śledź

Damian Śledź
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła, która ze swoim życiowym podejściem i cierpliwością, nauczy czego potrzeba, aby być jednym z tych dobrych i bezpiecznych kierowców na drodze. Zawsze wszystko dostosowane do kursanta wedle potrzeb. Znajomości z ludźmi z Driftu nie kończą się od tak. Są dostepni dla ludzi i dzieła się swoją wiedzą. Masz okazję? Warto więc skorzystać.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak