Liczba odwiedzin: 24110 Jesteś właścicielem tej szkoły?

OSK DRIFT

  650 opinii w tym 598 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 13.02.2020

Klaudia Wąsowicz

Klaudia Wąsowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam, instruktorzy mili i profesjonalni, najbardziej polecam Pana Tomka.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 06.02.2020

Krzysztof Majewski

Krzysztof Majewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła! Indywidualne podejście, elastyczność, ciekawe lekcje teoretyczne oraz profesjonalne i nie stresujące praktyczne to najważniejsze z cech Driftu. Moc jest z nimi! Polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 04.02.2020

Dawid Chadacz

Dawid Chadacz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Egzamin zdany za pierwszym podejściem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 28.01.2020

Karol Lutkiewicz

Karol Lutkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Cały kurs przebiegł pomyślnie. Wykłady teoretyczne jak na najwyższym poziomie oraz sama jazda z instruktorem z dużym humorem i na luzie.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność

Minusy

wysoka cena

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 22.01.2020

Sandra Jaroszewicz

Sandra Jaroszewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo sumienne podejście do kursantów. Teoria wytłumaczona super, a jazdy to czysta przyjemność. Instruktorom bardzo zależy aby przekazać kursantom jak najwięcej wiedzy. Według mnie najlepsza szkoła w Słupsku :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.01.2020

Klaudia Gwóźdź

Klaudia Gwóźdź
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super podejście do kursantów, swobodna atmosfera podczas jazd i instruktorzy z powołania. Polecam ????

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 17.01.2020

Ann Shumilova

Ann Shumilova
Opinia zweryfikowana przez Facebook

bardzo dobra szkoła i dobrzy instruktorzy. Wszyscy powiedzą i nauczą bezpiecznej jazdy. Polecam, bardzo zadowolony

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 17.01.2020

Przemek Brachaniec

Przemek Brachaniec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła godna polecenia. Za wszelką ceną chcą nauczyć, aby kursant jeździł jak najlepiej i świetnie przygotowują do egzaminu!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 16.01.2020

Alicja Kowcuń

Alicja Kowcuń
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo fajna szkoła.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 15.01.2020

Paweł Guber

Paweł Guber
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mili instruktorzy, dobrze przygotowują do egzaminów. Wykłady prowadzone prosto i na temat. Jak najbardziej polecam !!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.01.2020

Agata Michałek

Agata Michałek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu teoretycznego jak i praktycznego. Wykłady były ciekawe, z przyjemnością się słuchało wykładowcy i chłonęło wiedzę. Instruktorzy spisali się wyśmienicie. Włożyli w swoją prace całe serce i przyczynili się do pozytywnego wyniku na egzaminie!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 09.01.2020

Katarzyna Krawiec

Katarzyna Krawiec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera zarówno podczas zajęć z teorii jak i podczas jazd. Wspaniałe podejście, indywidualne, motywujące i wyrozumiałe. Wszystko, co wiem dzisiaj o zasadach jazdy, wiem dzięki nim! Darek, Pan Zbyszek i Grzesiek - dziękuję! Z czystym sumieniem polecam tę szkołę! Dla mnie to było świetne doświadczenie. Dziękuję!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 09.01.2020

Olimpia Grzegorczyk

Olimpia Grzegorczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy! Pełen profesjonalizm, bardzo dobre podejście do kursanta. Zostałam super przygotowana do egzaminu teoretycznego jak i praktycznego. Szkoła godna polecenia! ☺️

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 07.01.2020

Artur Sokolowski

Artur Sokolowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem zadowolony Dobre przygotowanie do egzaminów w miłej atmosferze polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 07.01.2020

Klaudia Feculak

Klaudia Feculak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Słupsku! Świetna atmosfera oraz pełen profesjonalizm. Szczególnie podziękowania dla Pana Tomka :)

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 17.12.2019

Zuzia Lipnicka

Zuzia Lipnicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam bardzo, super szkoła, a szczególnie Pan Tomek ;)

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.12.2019

Arek Wójcicki

Arek Wójcicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobra atmosfera.instruktorzy mega wykwalifikowani.Instruktor Michal Ożga rewelacyjne podejscie idealnie do mnie trafil i przekierowal swoja wiedze na tyle odpowiednio ze zdalem za 1 razem bez zadnego bledu.Szkola rewelacja pelen profesjonalizm.Podziekowania rowniez dla instruktora Tomka i dla wlasciciela Darka za perfekcyjne podejscie w temacie teorii.Goraco polecam O.S.K DRIFT

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.12.2019

Michał Dziuba

Michał Dziuba
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera, świetne warunki do nauki i wykwalifikowani instruktorzy. Polecam każdemu!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.12.2019

Jowita Groszkiewicz

Jowita Groszkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam gorąco szkołę jazdy Drift, instruktorzy super! Fachowe podejście! Kurs prowadzony bez stresu! Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.12.2019

Maciej Parol

Maciej Parol
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Podejście do kursantów jest naprawdę profesjonalne. Wiedza, którą można zdobyć jest ogromna, podczas egzaminu trzeba ją tylko wykorzystać. Zdałem za pierwszym razem :D

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.12.2019

Jarek Paczkowski

Jarek Paczkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Słupsku!Ogromna wiedza instruktorów.Kategoria B-zdane za pierwszym razem!Jak najbardziej polecam!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.11.2019

Adrian Dembowy

Adrian Dembowy
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolony z państwa profesjonalnego podejścia do ludzi, w szczególności pozdrawiam Pana Grześka oraz Pana Hirka dzięki którym w kilka godzin odpowiednio przygotowałem się do jazdy w WORD'zie wysoki poziom wiedzy, który pozyskałem z kilku godzin jazd zapewnił mi bezbłędne zdanie egzaminu państwowego. DRIFT- Nazwa, która mówi sama za siebie. Nieprofesjonalizm omijany bokiem ;)

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.11.2019

Karolina Jarest

Karolina Jarest
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor (Michał) ze spokojem i bezstresowo przekazuje wiedzę zarówno pod kątem egzaminów państwowych, jak i na przyszłość. Dużym plusem jest indywidualne podejście do kursanta oraz dostosowanie jazd do planu dnia. Szkoła jazdy godna polecenia :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 22.11.2019

Natalia Zawada

Natalia Zawada
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam w 100 procentach . Instruktorzy bardzo dobrze przygotowują do egzaminu , wszystko super wytłumaczone .

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 21.11.2019

Ewa Pianko

Ewa Pianko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie szkole jazdy.Cudowna atmosfera na zajęcia.Dopasowanie godzin do kursanta,atrakcyjna cena.Istruktor Tomek z powołania . Dziękuję bardzo za pomoc i wszystkim polecam szkole Pana Darka :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.11.2019

Aleksandra Kaczmarek

Aleksandra Kaczmarek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam, ze wszystkim da Się dogadać a instruktorzy super przygotowują do egzaminu, a sama atmosfera podczas jazdy z nimi jest tez bardzo przyjemna

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 19.11.2019

Ewa F-s

Ewa F-s
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne przygotowanie do egzaminu.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 19.11.2019

Adrian Boratyński

Adrian Boratyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła Oraz podejście do kursantów

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.11.2019

Mateusz Marszałek

Mateusz Marszałek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Cóż można powiedzieć. Drift jest to świetna szkoła jazdy. Instruktorzy "z powołania" każdy bez wyjątków. Dają rady nie tylko pod kątem egzaminu ale i na przyszłość. Z umawianiem na jazdy jest tak, że się dzwoni i termin zawsze się znajdzie. Co o teorii? Słowo brzmiące nudno nawet bardzo lecz tutaj jest naprawdę ciekawie, miła atmosfera, jasna i wchodząca do głowy wiedza! Zdecydowanie polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 14.11.2019

Aleksandra Nowicka

Aleksandra Nowicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera zarówno podczas jazd, jak i wykładów, wszytko wytłumaczone bezstresowo i na spokojnie, uczą przede wszystkim jazdy i zachowania na drodze, a nie stricte pod egzamin, szkoła godna polecenia!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak