Liczba odwiedzin: 24887 Jesteś właścicielem tej szkoły?

OSK DRIFT

  665 opinii w tym 612 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.07.2020

Nikodem Kędzierski

Nikodem Kędzierski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła bardzo dobra polecam z całego serca, dobre przygotowanie do egzaminu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 13.07.2020

Kama Ja

Kama Ja
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jak nauka jazdy to tylko z OSK Drift. Zdawałam prawko po 8 letniej przerwie i szczerze byłam już zrezygnowana że kiedykolwiek zdam a jednak. Cieszę się że trafiłam akrurat do tej szkoły. Polecam i dziękuję moim instruktorom Tomkowi C. oraz Hieronimowi. Pełny profesjonalizm zarówno teoria jak i praktyka na najwyższym poziomie. Dziękuję jeszcze raz !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.07.2020

Oskar Raabe

Oskar Raabe
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolony z tego, że wybrałem tą szkołę. Wykłady z teorii były proste i interesujące, nauczyłem się z nich dużo przez co zdałem teorie za 1 razem. Godziny jazd są elastyczne, jeśli coś Ci wypadło dzwonisz i mówisz, a Pan Dariusz to załatwi. Instruktorzy bardzo mili, z każdym da się porozmawiać, pomocni i wyrozumiali. Uczą na wysokim poziomie, nie robią tego na siłę. Szczerze bardzo polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.07.2020

Natalia Rufkiewicz

Natalia Rufkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Słupsku. Wybrałam tę szkołę w oparciu o wiele pozytywnych opinii i nie żałuję! :) Po kursie zdałam swój egzamin za pierwszym razem. Instruktorzy wyrozumiali, cierpliwi i bardzo pomocni. Uczą na naprawdę wysokim poziomie. A w szczególności Pan Zbyszek z którym miałam większość swoich jazd! Najlepszy w swoim fachu :) Bardzo polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.06.2020

Martyna Lisiecka

Martyna Lisiecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła nauki jazdy w Słupsku! Wcześniej robiłam kurs w innej i nie byłam tak zadowolona jak w Drift. Profesjonalne podejście instruktorów, czuć, że mają ogromną wiedzę i doświadczenie, które idealnie przekazują :) Zdałam bezbłędnie za pierwszym razem ! Polecam z całego serca każdemu tą szkołę :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 29.05.2020

Alex Pox

Alex Pox
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wykłady prowadzone w sposób zrozumiały dla każdego, na pytania zawsze uzyskałem odpowiedzi, jazdy z instruktorami były przyjemne oraz spokojne obeszło się bez większego stresu nie mówię że wcale bo sam fakt prowadzenia był stresujący, jestem zadowolony z wszelkich oferowanych usług ale też za wsparcie moich nauczycieli.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.05.2020

Gabrysia Pępko

Gabrysia Pępko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ciekawe wykłady, bardzo dobrzy instruktorzy z dużym doświadczeniem i miła atmosfera. Bardzo polecam tą szkołę jazdy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 20.05.2020

Gosia Wiśniewska

Gosia Wiśniewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najpierw oczywiście trzeba przebrnąć przez teorie- ale tutaj poszło gładko, miło i przyjemnie. Pan Darek tłumaczy na tak zwany „chłopski rozum”, z samej teorii wyniosłam na prawdę dużo, choć czasem mimo pracy nie udało mi się przyjść na lekcje. Nie było z tym żadnych problemów. Jazdy odbywałam z p. Zbyszkiem- super sprawa. Widać, że instruktor z ogromnym doświadczeniem. Na prawdę dobrze robiło się prawko w tej szkole. Polecam wszystkim!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 19.05.2020

Damian Śledź

Damian Śledź
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła, która ze swoim życiowym podejściem i cierpliwością, nauczy czego potrzeba, aby być jednym z tych dobrych i bezpiecznych kierowców na drodze. Zawsze wszystko dostosowane do kursanta wedle potrzeb. Znajomości z ludźmi z Driftu nie kończą się od tak. Są dostepni dla ludzi i dzieła się swoją wiedzą. Masz okazję? Warto więc skorzystać.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.03.2020

Dominik Kulczyk

Dominik Kulczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła, miła atmosfera i świetni instruktorzy

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 25.02.2020

Alex Szczęsny

Alex Szczęsny
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mega cierpliwość i dobra nauka nawet po dłuższej przerwie, świetna atmosfera, szkoła uczy nie tylko jak zdać egzamin, ale również jak myśleć na drodze. Polecam Pana Darka, oraz Michała.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 24.02.2020

Kornelia Skowron

Kornelia Skowron
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pierwsze i najważniejsze - najlepsza szkoła jazdy w Słupsku! ❤️ Jazdy w bardzo miłej atmosferze, zero stresu, uśmiech na twarzy od początku do końca. Instruktorzy - pełny profesjonalizm. Cierpliwość godna podziwu nawet dla takich uparciuchów jak ja ????. Wykłady były przeprowadzane w ciekawy sposób, że aż chciało się na nich siedzieć bez zmuszania samego siebie. Na egzaminie teoretycznym czy praktycznym nie było niczego, co by mnie zaskoczyło. Do wszystkiego zostałam w doskonały sposób przygotowana. Mega wsparcie i zaangażowanie ze strony szkoły i instruktorów. Grafik jazd był zawsze dostosowany pode mnie tak, żebym i ja była zadowolona i instruktorzy nie mieli z tym problemów. Jak najbardziej polecam tę szkołę każdej osobie zastanawiającej się nad wyborem odpowiedniej. To właśnie ta!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 21.02.2020

Alan Wieczorek

Alan Wieczorek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Co mogę powiedzieć?... Świetny OSK! Zacznijmy od kosztów i ich płacenia: Oczywiście koszt kursu to sinusoida, ale pieniądze włożone w kurs z OSK DRIFT to naprawdę świetna inwestycja. Dziś 21 lutego 2020 roku zdałem egzamin praktyczny, a robiłem go od lipca 2019, że względu na udział w pielgrzymce, szkoleniu wojskowym, oraz przez wyjazd na zgrupowanie kadry narodowej, itp. Mimo to nikt mnie nie poganiał, nawet nikt nie poganiał mnie z płatnością, którą można rozłożyć na dowolne raty, tak aby po prostu do końca kursu wszystko zapłacić. Jest to więc świetna opcja, dla tych co takiej kwoty nie mogą uiścić odrazu, bo przecież prawko to nie tylko kurs, ale też lekarz medycyny, fotograf, itp. Instruktorzy są bardzo dobrzy w swoim fachu, każdy inny, ale łączy ich jedno - pasją! (No i można się pośmiać, dowiedzieć coś o zabytkach, wędkowaniu, wojsku, czy po prostu porozmawiać na dowolny temat, zależnie od osoby) Szef szefów - pan Darek.... :D Nie wiem - on chyba nie śpi. Cały czas przy telefonie, gotowy odpowiedzieć na wasze pytania. Sam zdałem za drugim razem, ale niech was to nie zniechęci, gdyż poszedłem na pierwszy egzamin po miesiącu bez jazdy i tylko trzech godzinach przed, po nie udanej próbie wykupiłem dodatkowe dwie godziny, na nich to instruktor miał intuicyjne przeczucie, jakiego będę miał egzaminatora i pokazał mi trasy, którymi tamten prowadzi egzamin... Możemy debatować o szczęściu, ale naprawdę trafiłem na tego egzaminatora i tylko to, że wczoraj jeździłem tam gdzie on prowadza zdających, uratowało mnie przed dzisiejszą porażką ze stresu... Natomiast za kilka dni będę się cieszył prawem jazdy - czymś na (miejmy nadzieję) całe życie. Z całego serca polecam Ośrodek Szkolenia Kierowców DRIFT!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 17.02.2020

Kacper Gardulski

Kacper Gardulski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam OSK DRIFT - jeden z najlepszych ośrodków szkoleniowych w Słupsku. Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu z teorii jak i praktyki. Godni polecenia instruktorzy. Szczególne podziękowania dla Pana Darka i Pana Zbyszka.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 13.02.2020

Klaudia Wąsowicz

Klaudia Wąsowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam, instruktorzy mili i profesjonalni, najbardziej polecam Pana Tomka.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 06.02.2020

Krzysztof Majewski

Krzysztof Majewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła! Indywidualne podejście, elastyczność, ciekawe lekcje teoretyczne oraz profesjonalne i nie stresujące praktyczne to najważniejsze z cech Driftu. Moc jest z nimi! Polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 04.02.2020

Dawid Chadacz

Dawid Chadacz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Egzamin zdany za pierwszym podejściem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 28.01.2020

Karol Lutkiewicz

Karol Lutkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Cały kurs przebiegł pomyślnie. Wykłady teoretyczne jak na najwyższym poziomie oraz sama jazda z instruktorem z dużym humorem i na luzie.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność

Minusy

wysoka cena

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 22.01.2020

Sandra Jaroszewicz

Sandra Jaroszewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo sumienne podejście do kursantów. Teoria wytłumaczona super, a jazdy to czysta przyjemność. Instruktorom bardzo zależy aby przekazać kursantom jak najwięcej wiedzy. Według mnie najlepsza szkoła w Słupsku :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.01.2020

Klaudia Gwóźdź

Klaudia Gwóźdź
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super podejście do kursantów, swobodna atmosfera podczas jazd i instruktorzy z powołania. Polecam ????

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 17.01.2020

Ann Shumilova

Ann Shumilova
Opinia zweryfikowana przez Facebook

bardzo dobra szkoła i dobrzy instruktorzy. Wszyscy powiedzą i nauczą bezpiecznej jazdy. Polecam, bardzo zadowolony

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 17.01.2020

Przemek Brachaniec

Przemek Brachaniec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła godna polecenia. Za wszelką ceną chcą nauczyć, aby kursant jeździł jak najlepiej i świetnie przygotowują do egzaminu!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 16.01.2020

Alicja Kowcuń

Alicja Kowcuń
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo fajna szkoła.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 15.01.2020

Paweł Guber

Paweł Guber
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mili instruktorzy, dobrze przygotowują do egzaminów. Wykłady prowadzone prosto i na temat. Jak najbardziej polecam !!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.01.2020

Agata Michałek

Agata Michałek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu teoretycznego jak i praktycznego. Wykłady były ciekawe, z przyjemnością się słuchało wykładowcy i chłonęło wiedzę. Instruktorzy spisali się wyśmienicie. Włożyli w swoją prace całe serce i przyczynili się do pozytywnego wyniku na egzaminie!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 09.01.2020

Katarzyna Krawiec

Katarzyna Krawiec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera zarówno podczas zajęć z teorii jak i podczas jazd. Wspaniałe podejście, indywidualne, motywujące i wyrozumiałe. Wszystko, co wiem dzisiaj o zasadach jazdy, wiem dzięki nim! Darek, Pan Zbyszek i Grzesiek - dziękuję! Z czystym sumieniem polecam tę szkołę! Dla mnie to było świetne doświadczenie. Dziękuję!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 09.01.2020

Olimpia Grzegorczyk

Olimpia Grzegorczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy! Pełen profesjonalizm, bardzo dobre podejście do kursanta. Zostałam super przygotowana do egzaminu teoretycznego jak i praktycznego. Szkoła godna polecenia! ☺️

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 07.01.2020

Artur Sokolowski

Artur Sokolowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem zadowolony Dobre przygotowanie do egzaminów w miłej atmosferze polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 07.01.2020

Klaudia Feculak

Klaudia Feculak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Słupsku! Świetna atmosfera oraz pełen profesjonalizm. Szczególnie podziękowania dla Pana Tomka :)

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 17.12.2019

Zuzia Lipnicka

Zuzia Lipnicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam bardzo, super szkoła, a szczególnie Pan Tomek ;)

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak