OSK DRIFT

 691 opinii w tym 637 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

OSK DRIFT
ul. Kołłątaja 30, sala nr 2
76-200 Słupsk

Kontakt

Opis

Oferujemy wysoką jakość szkolenia, bezstresowe zajęcia, profesjonalne i indywidualne podejście do każdego kursanta. Nie tylko przygotujemy Cię do egzaminu na prawo jazdy, ale przede wszystkim uzyskasz umiejętności niezbędne do pewnego, sprawnego i bezpiecznego poruszania się po drodze. Jako kierowca będziesz potrafił przewidywać różne sytuacje na drodze i w odpowiedni sposób na nie reagować. Nauczysz się interpretacji zachowania innych uczestników ruchu drogowego oraz zdobędziesz umiejętność porozumiewania się z innymi kierowcami. Nasi absolwenci charakteryzują się bardzo dobrą znajomością przepisów ruchu drogowego, poprawną techniką i wysoką kulturą jazdy. Na naszym kursie prawa jazdy kategorii B nie tylko nauczysz się sprawnie jeździć w ruchu miejskim, ale również poza obszarem zabudowanym. Jazdy z prędkością do 120 km/h. Zajęcia teoretyczne opierają się na systemie SPS (System Profesjonalnego Szkolenia), są to wykłady multimedialne na najwyższym poziomie. Zajęcia praktyczne odbywają się nowymi, klimatyzowanymi Hyundai I20. Są to pojazdy, na których odbywają się egzaminy państwowe. Posiadamy także Opla Corse z automatyczną skrzynią biegów, którym kursanci zdają egzamin państwowy. 

Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Grzegorz Prusaczyk

Mariusz Parchoniuk

Hieronim Bera

Tomasz Szmajda

Tomasz Czarnowski

Dariusz Poźniak

Katarzyna Ludwik

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne, Automat

2190 zł

codziennie

ul. Kołłątaja 30, sala nr 2

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20) lub automatyczna skrzynia biegów (Opel Corsa)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

kat. B78, Wykłady i praktyka

Automat

2190 zł

codziennie

ul. Kołłątaja 30, sala nr 2

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd. Szkolenie praktyczne odbywa się Oplem Corsa z automatyczną skrzynią biegów
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Martyna Lisiecka

Martyna Lisiecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.06.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła nauki jazdy w Słupsku! Wcześniej robiłam kurs w innej i nie byłam tak zadowolona jak w Drift. Profesjonalne podejście instruktorów, czuć, że mają ogromną wiedzę i doświadczenie, które idealnie przekazują :) Zdałam bezbłędnie za pierwszym razem ! Polecam z całego serca każdemu tą szkołę :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Alex Pox

Alex Pox
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.05.2020
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wykłady prowadzone w sposób zrozumiały dla każdego, na pytania zawsze uzyskałem odpowiedzi, jazdy z instruktorami były przyjemne oraz spokojne obeszło się bez większego stresu nie mówię że wcale bo sam fakt prowadzenia był stresujący, jestem zadowolony z wszelkich oferowanych usług ale też za wsparcie moich nauczycieli.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Gabrysia Pępko

Gabrysia Pępko
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.05.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ciekawe wykłady, bardzo dobrzy instruktorzy z dużym doświadczeniem i miła atmosfera. Bardzo polecam tą szkołę jazdy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Gosia Wiśniewska

Gosia Wiśniewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.05.2020
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najpierw oczywiście trzeba przebrnąć przez teorie- ale tutaj poszło gładko, miło i przyjemnie. Pan Darek tłumaczy na tak zwany „chłopski rozum”, z samej teorii wyniosłam na prawdę dużo, choć czasem mimo pracy nie udało mi się przyjść na lekcje. Nie było z tym żadnych problemów. Jazdy odbywałam z p. Zbyszkiem- super sprawa. Widać, że instruktor z ogromnym doświadczeniem. Na prawdę dobrze robiło się prawko w tej szkole. Polecam wszystkim!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Damian Śledź

Damian Śledź
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.05.2020
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła, która ze swoim życiowym podejściem i cierpliwością, nauczy czego potrzeba, aby być jednym z tych dobrych i bezpiecznych kierowców na drodze. Zawsze wszystko dostosowane do kursanta wedle potrzeb. Znajomości z ludźmi z Driftu nie kończą się od tak. Są dostepni dla ludzi i dzieła się swoją wiedzą. Masz okazję? Warto więc skorzystać.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Dominik Kulczyk

Dominik Kulczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.03.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła, miła atmosfera i świetni instruktorzy

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Wanesa S ......a ip: 83.25.194.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.02.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Egzamin zdany za pierwszym razem. Super atmosfera, instruktorzy najlepsi, dobrze przygotowują do egzaminu.Polecam Pana Tomka.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm
- Wadybrak
Alex Szczęsny

Alex Szczęsny
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.02.2020
Ilość podejść do egzaminu: 5

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Mega cierpliwość i dobra nauka nawet po dłuższej przerwie, świetna atmosfera, szkoła uczy nie tylko jak zdać egzamin, ale również jak myśleć na drodze. Polecam Pana Darka, oraz Michała.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kornelia Skowron

Kornelia Skowron
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.02.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pierwsze i najważniejsze - najlepsza szkoła jazdy w Słupsku! ❤️ Jazdy w bardzo miłej atmosferze, zero stresu, uśmiech na twarzy od początku do końca. Instruktorzy - pełny profesjonalizm. Cierpliwość godna podziwu nawet dla takich uparciuchów jak ja ????. Wykłady były przeprowadzane w ciekawy sposób, że aż chciało się na nich siedzieć bez zmuszania samego siebie. Na egzaminie teoretycznym czy praktycznym nie było niczego, co by mnie zaskoczyło. Do wszystkiego zostałam w doskonały sposób przygotowana. Mega wsparcie i zaangażowanie ze strony szkoły i instruktorów. Grafik jazd był zawsze dostosowany pode mnie tak, żebym i ja była zadowolona i instruktorzy nie mieli z tym problemów. Jak najbardziej polecam tę szkołę każdej osobie zastanawiającej się nad wyborem odpowiedniej. To właśnie ta!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Alan Wieczorek

Alan Wieczorek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.02.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Co mogę powiedzieć?... Świetny OSK! Zacznijmy od kosztów i ich płacenia: Oczywiście koszt kursu to sinusoida, ale pieniądze włożone w kurs z OSK DRIFT to naprawdę świetna inwestycja. Dziś 21 lutego 2020 roku zdałem egzamin praktyczny, a robiłem go od lipca 2019, że względu na udział w pielgrzymce, szkoleniu wojskowym, oraz przez wyjazd na zgrupowanie kadry narodowej, itp. Mimo to nikt mnie nie poganiał, nawet nikt nie poganiał mnie z płatnością, którą można rozłożyć na dowolne raty, tak aby po prostu do końca kursu wszystko zapłacić. Jest to więc świetna opcja, dla tych co takiej kwoty nie mogą uiścić odrazu, bo przecież prawko to nie tylko kurs, ale też lekarz medycyny, fotograf, itp. Instruktorzy są bardzo dobrzy w swoim fachu, każdy inny, ale łączy ich jedno - pasją! (No i można się pośmiać, dowiedzieć coś o zabytkach, wędkowaniu, wojsku, czy po prostu porozmawiać na dowolny temat, zależnie od osoby) Szef szefów - pan Darek.... :D Nie wiem - on chyba nie śpi. Cały czas przy telefonie, gotowy odpowiedzieć na wasze pytania. Sam zdałem za drugim razem, ale niech was to nie zniechęci, gdyż poszedłem na pierwszy egzamin po miesiącu bez jazdy i tylko trzech godzinach przed, po nie udanej próbie wykupiłem dodatkowe dwie godziny, na nich to instruktor miał intuicyjne przeczucie, jakiego będę miał egzaminatora i pokazał mi trasy, którymi tamten prowadzi egzamin... Możemy debatować o szczęściu, ale naprawdę trafiłem na tego egzaminatora i tylko to, że wczoraj jeździłem tam gdzie on prowadza zdających, uratowało mnie przed dzisiejszą porażką ze stresu... Natomiast za kilka dni będę się cieszył prawem jazdy - czymś na (miejmy nadzieję) całe życie. Z całego serca polecam Ośrodek Szkolenia Kierowców DRIFT!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kacper Gardulski

Kacper Gardulski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.02.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam OSK DRIFT - jeden z najlepszych ośrodków szkoleniowych w Słupsku. Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu z teorii jak i praktyki. Godni polecenia instruktorzy. Szczególne podziękowania dla Pana Darka i Pana Zbyszka.

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Klaudia Wąsowicz

Klaudia Wąsowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.02.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam, instruktorzy mili i profesjonalni, najbardziej polecam Pana Tomka.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, profesjonalizm
- Wadybrak
Krzysztof Majewski

Krzysztof Majewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.02.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła! Indywidualne podejście, elastyczność, ciekawe lekcje teoretyczne oraz profesjonalne i nie stresujące praktyczne to najważniejsze z cech Driftu. Moc jest z nimi! Polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Dawid Chadacz

Dawid Chadacz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.02.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Egzamin zdany za pierwszym podejściem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Anna P ...k ip: 31.0.44.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 01.02.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Nie trzeba chwalić. Po prostu najlepsza szkola. Profesjonalne i indiwidualne podejście do kursanta. Po zmianie szkoly na drift egzamin zdany za pierwszym razem. Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Karol Lutkiewicz

Karol Lutkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.01.2020
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Cały kurs przebiegł pomyślnie. Wykłady teoretyczne jak na najwyższym poziomie oraz sama jazda z instruktorem z dużym humorem i na luzie.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność
- Wadywysoka cena,
Sandra Jaroszewicz

Sandra Jaroszewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.01.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo sumienne podejście do kursantów. Teoria wytłumaczona super, a jazdy to czysta przyjemność. Instruktorom bardzo zależy aby przekazać kursantom jak najwięcej wiedzy. Według mnie najlepsza szkoła w Słupsku :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Klaudia Gwóźdź

Klaudia Gwóźdź
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.01.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super podejście do kursantów, swobodna atmosfera podczas jazd i instruktorzy z powołania. Polecam ????

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Ann Shumilova

Ann Shumilova
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.01.2020
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

bardzo dobra szkoła i dobrzy instruktorzy. Wszyscy powiedzą i nauczą bezpiecznej jazdy. Polecam, bardzo zadowolony

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Przemek Brachaniec

Przemek Brachaniec
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.01.2020
Ilość podejść do egzaminu: 5

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła godna polecenia. Za wszelką ceną chcą nauczyć, aby kursant jeździł jak najlepiej i świetnie przygotowują do egzaminu!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, punktualność
- Wadybrak
Alicja Kowcuń

Alicja Kowcuń
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.01.2020
Ilość podejść do egzaminu: 5

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo fajna szkoła.

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Paweł Guber

Paweł Guber
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.01.2020
Ilość podejść do egzaminu: 5

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Mili instruktorzy, dobrze przygotowują do egzaminów. Wykłady prowadzone prosto i na temat. Jak najbardziej polecam !!!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Agata Michałek

Agata Michałek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.01.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu teoretycznego jak i praktycznego. Wykłady były ciekawe, z przyjemnością się słuchało wykładowcy i chłonęło wiedzę. Instruktorzy spisali się wyśmienicie. Włożyli w swoją prace całe serce i przyczynili się do pozytywnego wyniku na egzaminie!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Katarzyna Krawiec

Katarzyna Krawiec
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.01.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super atmosfera zarówno podczas zajęć z teorii jak i podczas jazd. Wspaniałe podejście, indywidualne, motywujące i wyrozumiałe. Wszystko, co wiem dzisiaj o zasadach jazdy, wiem dzięki nim! Darek, Pan Zbyszek i Grzesiek - dziękuję! Z czystym sumieniem polecam tę szkołę! Dla mnie to było świetne doświadczenie. Dziękuję!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Olimpia Grzegorczyk

Olimpia Grzegorczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.01.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy! Pełen profesjonalizm, bardzo dobre podejście do kursanta. Zostałam super przygotowana do egzaminu teoretycznego jak i praktycznego. Szkoła godna polecenia! ☺️

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak
Artur Sokolowski

Artur Sokolowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.01.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jestem zadowolony Dobre przygotowanie do egzaminów w miłej atmosferze polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Klaudia Feculak

Klaudia Feculak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.01.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy w Słupsku! Świetna atmosfera oraz pełen profesjonalizm. Szczególnie podziękowania dla Pana Tomka :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Krzysztof P .........i ip: 31.0.39.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.01.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła, instruktorzy super i bardzo dobrze i szybko uczą. Możesz być pewien że zdasz.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadydługi czas trwania kursu,
Zuzia Lipnicka

Zuzia Lipnicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.12.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam bardzo, super szkoła, a szczególnie Pan Tomek ;)

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Arek Wójcicki

Arek Wójcicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.12.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dobra atmosfera.instruktorzy mega wykwalifikowani.Instruktor Michal Ożga rewelacyjne podejscie idealnie do mnie trafil i przekierowal swoja wiedze na tyle odpowiednio ze zdalem za 1 razem bez zadnego bledu.Szkola rewelacja pelen profesjonalizm.Podziekowania rowniez dla instruktora Tomka i dla wlasciciela Darka za perfekcyjne podejscie w temacie teorii.Goraco polecam O.S.K DRIFT

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak