OSK DRIFT

 702 opinie w tym 640 zaufanych

Odznaki Szkoły

0 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

OSK DRIFT
ul. Kołłątaja 30, sala nr 2
76-200 Słupsk

  • Brak godzin otwarcia

Kontakt

Opis

Oferujemy wysoką jakość szkolenia, bezstresowe zajęcia, profesjonalne i indywidualne podejście do każdego kursanta. Nie tylko przygotujemy Cię do egzaminu na prawo jazdy, ale przede wszystkim uzyskasz umiejętności niezbędne do pewnego, sprawnego i bezpiecznego poruszania się po drodze. Jako kierowca będziesz potrafił przewidywać różne sytuacje na drodze i w odpowiedni sposób na nie reagować. Nauczysz się interpretacji zachowania innych uczestników ruchu drogowego oraz zdobędziesz umiejętność porozumiewania się z innymi kierowcami. Nasi absolwenci charakteryzują się bardzo dobrą znajomością przepisów ruchu drogowego, poprawną techniką i wysoką kulturą jazdy. Na naszym kursie prawa jazdy kategorii B nie tylko nauczysz się sprawnie jeździć w ruchu miejskim, ale również poza obszarem zabudowanym. Jazdy z prędkością do 120 km/h. Zajęcia teoretyczne opierają się na systemie SPS (System Profesjonalnego Szkolenia), są to wykłady multimedialne na najwyższym poziomie. Zajęcia praktyczne odbywają się nowymi, klimatyzowanymi Hyundai I20. Są to pojazdy, na których odbywają się egzaminy państwowe. Posiadamy także Opla Corse z automatyczną skrzynią biegów, którym kursanci zdają egzamin państwowy. 

Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne, Automat

3090 zł

codziennie

ul. Kołłątaja 30, sala nr 2

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20) lub automatyczna skrzynia biegów (Opel Corsa)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

kat. B78, Wykłady i praktyka

Automat

3090 zł

codziennie

ul. Kołłątaja 30, sala nr 2

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd. Szkolenie praktyczne odbywa się Oplem Corsa z automatyczną skrzynią biegów
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

cena za pakiet: 110 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Alicja Kowcuń

Alicja Kowcuń
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.01.2020
Ilość podejść do egzaminu: 5

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo fajna szkoła.

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Paweł Guber

Paweł Guber
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.01.2020
Ilość podejść do egzaminu: 5

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Mili instruktorzy, dobrze przygotowują do egzaminów. Wykłady prowadzone prosto i na temat. Jak najbardziej polecam !!!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Agata Michałek

Agata Michałek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.01.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu teoretycznego jak i praktycznego. Wykłady były ciekawe, z przyjemnością się słuchało wykładowcy i chłonęło wiedzę. Instruktorzy spisali się wyśmienicie. Włożyli w swoją prace całe serce i przyczynili się do pozytywnego wyniku na egzaminie!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Katarzyna Krawiec

Katarzyna Krawiec
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.01.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super atmosfera zarówno podczas zajęć z teorii jak i podczas jazd. Wspaniałe podejście, indywidualne, motywujące i wyrozumiałe. Wszystko, co wiem dzisiaj o zasadach jazdy, wiem dzięki nim! Darek, Pan Zbyszek i Grzesiek - dziękuję! Z czystym sumieniem polecam tę szkołę! Dla mnie to było świetne doświadczenie. Dziękuję!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Olimpia Grzegorczyk

Olimpia Grzegorczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.01.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy! Pełen profesjonalizm, bardzo dobre podejście do kursanta. Zostałam super przygotowana do egzaminu teoretycznego jak i praktycznego. Szkoła godna polecenia! ☺️

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak
Artur Sokolowski

Artur Sokolowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.01.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jestem zadowolony Dobre przygotowanie do egzaminów w miłej atmosferze polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Klaudia Feculak

Klaudia Feculak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.01.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy w Słupsku! Świetna atmosfera oraz pełen profesjonalizm. Szczególnie podziękowania dla Pana Tomka :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Krzysztof P .........i ip: 31.0.39.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.01.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła, instruktorzy super i bardzo dobrze i szybko uczą. Możesz być pewien że zdasz.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadydługi czas trwania kursu,
Zuzia Lipnicka

Zuzia Lipnicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.12.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam bardzo, super szkoła, a szczególnie Pan Tomek ;)

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Arek Wójcicki

Arek Wójcicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.12.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dobra atmosfera.instruktorzy mega wykwalifikowani.Instruktor Michal Ożga rewelacyjne podejscie idealnie do mnie trafil i przekierowal swoja wiedze na tyle odpowiednio ze zdalem za 1 razem bez zadnego bledu.Szkola rewelacja pelen profesjonalizm.Podziekowania rowniez dla instruktora Tomka i dla wlasciciela Darka za perfekcyjne podejscie w temacie teorii.Goraco polecam O.S.K DRIFT

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Michał Dziuba

Michał Dziuba
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.12.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super atmosfera, świetne warunki do nauki i wykwalifikowani instruktorzy. Polecam każdemu!!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Jowita Groszkiewicz

Jowita Groszkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.12.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam gorąco szkołę jazdy Drift, instruktorzy super! Fachowe podejście! Kurs prowadzony bez stresu! Polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Maciej Parol

Maciej Parol
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.12.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Podejście do kursantów jest naprawdę profesjonalne. Wiedza, którą można zdobyć jest ogromna, podczas egzaminu trzeba ją tylko wykorzystać. Zdałem za pierwszym razem :D

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Jarek Paczkowski

Jarek Paczkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.12.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy w Słupsku!Ogromna wiedza instruktorów.Kategoria B-zdane za pierwszym razem!Jak najbardziej polecam!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Agnieszka P ........... ip: 176.118.139.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.11.2019
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła teoria perfekt instruktorzy super z powołania uczą nie tylko żeby zdać egzamin ale żeby umieć jeździć super Tomek instruktor z powołania bardzo dużo mnie nauczył Darek teorię dobrze wytłumaczył trzymaj tak dalej oby szkoła istniała 100 lat i byli sami dobrzy kierownicy jakwy!!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Adrian Dembowy

Adrian Dembowy
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.11.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jestem bardzo zadowolony z państwa profesjonalnego podejścia do ludzi, w szczególności pozdrawiam Pana Grześka oraz Pana Hirka dzięki którym w kilka godzin odpowiednio przygotowałem się do jazdy w WORD'zie wysoki poziom wiedzy, który pozyskałem z kilku godzin jazd zapewnił mi bezbłędne zdanie egzaminu państwowego. DRIFT- Nazwa, która mówi sama za siebie. Nieprofesjonalizm omijany bokiem ;)

+ Zaletydobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Karolina Jarest

Karolina Jarest
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.11.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktor (Michał) ze spokojem i bezstresowo przekazuje wiedzę zarówno pod kątem egzaminów państwowych, jak i na przyszłość. Dużym plusem jest indywidualne podejście do kursanta oraz dostosowanie jazd do planu dnia. Szkoła jazdy godna polecenia :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Natalia Zawada

Natalia Zawada
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.11.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam w 100 procentach . Instruktorzy bardzo dobrze przygotowują do egzaminu , wszystko super wytłumaczone .

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Ewa Pianko

Ewa Pianko
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.11.2019
Ilość podejść do egzaminu: 5

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam serdecznie szkole jazdy.Cudowna atmosfera na zajęcia.Dopasowanie godzin do kursanta,atrakcyjna cena.Istruktor Tomek z powołania . Dziękuję bardzo za pomoc i wszystkim polecam szkole Pana Darka :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Aleksandra Kaczmarek

Aleksandra Kaczmarek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.11.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam, ze wszystkim da Się dogadać a instruktorzy super przygotowują do egzaminu, a sama atmosfera podczas jazdy z nimi jest tez bardzo przyjemna

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Ewa F-s

Ewa F-s
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.11.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetne przygotowanie do egzaminu.

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Adrian Boratyński

Adrian Boratyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.11.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła Oraz podejście do kursantów

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Mateusz Marszałek

Mateusz Marszałek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.11.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Cóż można powiedzieć. Drift jest to świetna szkoła jazdy. Instruktorzy "z powołania" każdy bez wyjątków. Dają rady nie tylko pod kątem egzaminu ale i na przyszłość. Z umawianiem na jazdy jest tak, że się dzwoni i termin zawsze się znajdzie. Co o teorii? Słowo brzmiące nudno nawet bardzo lecz tutaj jest naprawdę ciekawie, miła atmosfera, jasna i wchodząca do głowy wiedza! Zdecydowanie polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Aleksandra Nowicka

Aleksandra Nowicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.11.2019
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Miła atmosfera zarówno podczas jazd, jak i wykładów, wszytko wytłumaczone bezstresowo i na spokojnie, uczą przede wszystkim jazdy i zachowania na drodze, a nie stricte pod egzamin, szkoła godna polecenia!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Weronika Sasin

Weronika Sasin
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.11.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła fantastyczna, super podejście instruktorów, a przy wszystkim bardzo miła atmosfera !!!

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Kasia Batóg

Kasia Batóg
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.11.2019
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła ! Kiedyś robiłam kurs w innej szkole wiec mam porównanie ;). Instruktorzy podchodzą do każdego indywidualnie i przede wszystkim spokojnie oraz zawsze z uśmiechem na twarzy. Pan Dariusz super prowadzi zajęcia . Jestem mega zadowolona ! Z czystym sumieniem polecam !!!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Marcelina Łyszyk

Marcelina Łyszyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.11.2019
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super ludzie z powołaniem!!! Miła atmosfera !!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Zuzia Łaga

Zuzia Łaga
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.11.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wybrałam tę szkolę jazdy ze względu na polecenie znajomych i nie zawiodłam się. Bardzo indywidualne podejście oraz dopasowanie godzin jazd do planu dnia kursanta. Na wykładach wiedza została przekazana w zrozumiały sposób. Atmosfera podczas jazd bezstresowa i miła. Szczerze polecam! :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność
- Wadybrak
Kacper Dolata

Kacper Dolata
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.11.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetne przygotowanie do egzaminów, instruktorzy na wielki plus.

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Bartek Mierzejewski

Bartek Mierzejewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 31.10.2019
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła z dużym plusem, polecam ☺️

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm
- Wadybrak