OSK Control

 58 opinii w tym 45 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

OSK Control
Zawada 31b
27-530 Ożarów

  • Brak godzin otwarcia

Opis

Opis szkoły nie został jeszcze uzupełniony przez właściciela
Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Brak uzupełnionych cenników

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Mateusz Kawałek

Mateusz Kawałek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pan Adrian Urban miał do mnie złotą cierpliwość i świetnie przygotował mnie do egzaminu wewnętrznego. Cały kurs przebieg szybko i przyjemnie, każdemu znajomemu polecam tą szkołę i bardzo się cieszę że ja do niej się zapisałem.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Radek Dziarmaga

Radek Dziarmaga
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Podczas nauki panowała super atmosfera, fajnie było porozmawiać z instruktorem na temat jak i spodobało mi się super podejście do nauki jazdy, zdałem za pierwszym razem w sposób jaki się nauczyłem podczas kursów jazdy i jestem mega zadowolony z efektów nauczania ????????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Dominika Kieloch

Dominika Kieloch
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.07.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wspaniałe i bezstresowe przygotowanie oraz miła i przyjazna atmosfera!????

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Klaudia Piątkowska

Klaudia Piątkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktor z powołania i z dużą cierpliwością! Bardzo miła atmosfera podczas kursu. Bardzo polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Ewa Binkiewicz

Ewa Binkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetny kurs, świetna szkoła jazdy, świetny instruktor. Egzamin na prawo jazdy po kursie w tej szkole to czysta formalność.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Dawid Stępień

Dawid Stępień
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

świetni instruktorzy, wspaniała atmosfera, wiedza przekazana w profesjonalny sposób, polecam bardzo serdecznie

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Emilia Buchalska

Emilia Buchalska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Przemiła atmosfera podczas kursów. Sposób prowadzenia wykładów i nauka praktyczna są świetnie, kreatywnie oraz bardzo fajnie rozwiązane. Instruktorzy są niezwykle cierpliwi, a dodatkowo – potrafią poprawić humor, a także uspokoić największego panikarza (np. mnie, haha). Z całego serducha polecam! :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Wiktoria K ....z ip: 89.64.43.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Kurs prowadzony przez Pana Adriana odbywał się w miłej i luźnej atmosferze. Profesjonalny sposób przekazywania wiedzy oraz indywidualne podejście do kursanta zaowocowało zdaniem egzaminu za pierwszym razem. Gorąco polecam, naprawdę warto!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Weronika Cieszkowska

Weronika Cieszkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca polecam, świetne przygotowanie do egzaminu, anielska cierpliwość instruktura i co najważniejsze świetna atmosfera!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Karol Kozakiewicz

Karol Kozakiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam ControL, super atmosfera, wszyatko zdane za pierwszym !!!!!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Adam Szałapski

Adam Szałapski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Fantastyczny instruktor takiego to ze świecą szukać. Miło i szybko spędzone 30 godzin kursu Pozdrawiam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Konrad Kieloch

Konrad Kieloch
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam serdecznie , bardzo miła atmosfera oraz super przygotowanie !

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Kamil Gierada

Kamil Gierada
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołe każdy Control pełen profesjonalizm w nauce oraz przygotowaniu do egzaminu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów
- Wadybrak

Asia C .........a ip: 46.134.55.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobrze wspominam kurs, stres był chyba tylko przed pierwszą jazdą, instruktor ze świetnym podejściem, czułam się bezpiecznie, wszystko dobrze wytłumaczone i na luzie. Instruktor ustawiał jazdy wtedy, kiedy mi odpowiadało. Mimo że wcześniej nie miałam okazji jeździć, po kursie zdałam za pierwszym razem. Polecam z całego serca!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Sandra Celińska

Sandra Celińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam z całego serca! Świetna i luźna atmosfera podczas kursu, Pan Adrian bardzo wyrozumiały !!!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Jakub Piwowarski

Jakub Piwowarski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z czystym sumieniem polecam ControL, bardzo miła atmosfera, świetne przygotowanie do egzaminu, samochód na którym się uczyłem zawsze zadbany i zawsze czysty, instruktor Adrian zawsze terminowy i punktualny. Jeszcze raz polecam bardzo!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kasia Gębarowska

Kasia Gębarowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalne podejście do kursanta, bardzo mila atmosfera. Polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Bartosz Nowak

Bartosz Nowak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam OSK CONTROL! Pełen profesjonalizm.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Bartek L L ip: 5.173.168.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna atmosfera i bardzo profesjonalne podejście. Bardzo miło wspominam mój kurs. Polecam zdecydowanie.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kasia Bądźwól

Kasia Bądźwól
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Egzamin teoretyczny i praktyczny na kategorię B zdany za pierwszym razem. Bardzo dobre, indywidualne podejście do kursanta, przyjemna atmosfera i przede wszystkim wysoki poziom szkolenia, serdecznie polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kuba Janowski

Kuba Janowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam z całego serca

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Paulina Pucuła

Paulina Pucuła
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy. Bardzo profesjonalne i super podejscie do kursanta. Przyjemna atmosfera, wszystko wytłumaczone. Jeśli miałabym wybierać szkołę jeszcze raz wybrałabym właśnie tą!

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Dawid Czerwonka

Dawid Czerwonka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam i świetnie wspominam odbyty kurs z Panem Adrianem Urbanem. Świetna atmosfera i wielki profesjonalizm!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Nikola Ożóg

Nikola Ożóg
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Kurs jazdy spełniał moje oczekiwania. Instruktor jest bardzo sympatyczny i ma ogromną cierpliwość do kursantów!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Klaudia Hałas

Klaudia Hałas
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.01.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktor zabawny, ma podejście indywidualne do każdego kursanta. Najlepsza szkoła jazdy w okolicy.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”
- Wadyskracanie czasu trwania jazd,