OSK Centrum

 348 opinii w tym 221 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

OSK Centrum
Dworcowa 6
34-300 Żywiec

  • Brak godzin otwarcia

Kontakt

60x xxx xxxPokaż numer
60x xxx xxxPokaż numer
www.nau....Pokaż adres
pl-pl.f....Pokaż adres
@osk.ce....Pokaż adres

Opis

-Poznaj nas bliżej. Zapraszamy na naszą stronę: naukajazdy-centrum.pl oraz fanpage na facebooku i instagramie. Dołącz do teamu #centrumzdanegoprawka.


-OSK CENTRUM jest dwukrotnym zdobywcą I miejsca w konkursie "Orły nauki jazdy" na żywiecczyźnie. W 2019r. zostaliśmy laureatami tej nagrody. W 2020r zdobyliśmy I miejsce, które dzięki Państwa opiniom utrzymaliśmy również w 2021r. DZIĘKUJEMY za zaufanie!


-Jesteśmy przodującym OSK w Żywcu dla kategorii A, A2, A1 oraz AM posiadającym, bezpieczny, pełnowymiarowy plac manewrowy! U nas zdawalność na te kategorie co roku oscyluje w okolicach 90% przy pierwszym podejściu.


-Flota samochodowa zgodna z pojazdami WORD: 5x Toyota Yaris (każda klimatyzowana), 2x Suzuki Gladius 650, 1x Yamaha YBR 125, Romet ZetKa-manual (więcej na naszej stronie www).


-U nas rozpoczynasz kurs OD RAZU po dostarczeniu nr PKK.


-Możliwość zapłaty w ratach, bez ponoszenia żadnych dodatkowych kosztów (0%).


-Podręczniki, dostęp internetowy do bazy pytań egzaminacyjnych, obowiązkowe spotkanie z pierwszej pomocy przedmedycznej oraz egzamin wewnętrzny w cenie kursu.


-Organizujemy kwalifikacje wstępne oraz kwalifikacje okresowe dla kierowców zawodowych.


Wszyscy nasi instruktorzy (każdy niepalący) posiadają WYKSZTAŁCENIE WYŻSZE wraz z PRZYGOTOWANIEM PEDAGOGICZNYM zdobyte na uczelniach technicznych o profilu samochodowym lub konstrukcyjno-maszynowym, dzięki czemu uzyskaliśmy AKREDYTACJĘ ŚLĄSKIEGO KURATORA OŚWIATY. Właśnie to różni nas od innych OSK w okolicy. Kadra instruktorska była kompletowana z myślą o Państwu, aby zagwarantować wszystkim naszym kursantom najwyższą jakość szkolenia. Nie ma dla nas lepszej rekomendacji, niż Państwa opinie, które znajdują się poniżej. Cieszymy się z nich tym bardziej, że portal superprawojazdy.pl jest od nas niezależny i nie mamy żadnego wpływu na ich treść (nie możemy usuwać ani edytować otrzymanych opinii). Gwarantujemy cierpliwość, elastyczność godzin oraz indywidualne podejście do każdego kursanta. 


Zapraszamy na kurs do naszego OSK naukajazdy-centrum.pl

Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia

3300 zł

codziennie

Dworcowa 6

WIĘCEJ Cena całkowita kursu bez ukrytych kosztów.

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Kuba Saleciak

Kuba Saleciak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.12.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najwyższy poziom szkolenia na Żywiecczyźnie. Pan Zbigniew bardzo kompetentny i doświadczony instruktor, który od zera nauczył mnie jeździć samochodem. Szkolenie przebiegło bezstresowo i bez jakichkolwiek problemów, przez co udało mi się zdać egzamin państwowy za pierwszym razem! Polecam wszystkim kandydatom na kierowców!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Michał Dybczak

Michał Dybczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.12.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super instruktor, wyrozumiały i cierpliwy; nauczył mnie wszytkiego co potrzebne do egzaminu i dał wiele porad!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Monika Kamińska

Monika Kamińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.11.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Po wykupionych jazdach czułam się pewnie za kółkiem i zdana za 1 razem bardo polecam wszystkim mili instruktorzy i mają bardzo dużą wiedzę

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Jakub P ....s ip: 104.28.130.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.10.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A2+B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam, dzięki dobremu przygotowaniu egzamin teoretyczny i praktyczny kat.A2 zdany za pierwszym podejściem. Teraz z niecierpliwością czekam na kat. B

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Michał Rodak

Michał Rodak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.10.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalne podejście do prowadzonego kursu, przyjazna atmosfera i w efekcie egzamin praktyczny zdany za 1 razem

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Marta Supłat

Marta Supłat
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.09.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy w Żywcu! Instruktor - Pan Piotr jest cierpliwy, kompetentny i sprawia, że proces nauki odbywa się bezstresowo. Podczas jazd dostaję masę praktycznych wskazówek i porad. Elastyczność i możliwość wyboru terminów pozwala mi bezproblemowo połączyć szkołę z nauką jazdy. Gorąco polecam OSK CENTRUM każdemu kto chce stać się wykwalifikowanym i pewnym siebie kierowcą!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Rafał Pawełek

Rafał Pawełek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.09.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkola jazdy Centrum to najlepsze miejsce do nauki jazdy. Instruktor Piotr jest wyjątkowy - cierpliwy i profesjonalny. Dzięki niemu nauka jazdy była ogromną przyjemnością. Gorąco polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Daniel W ....... ip: 46.151.20.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.09.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pan Zbyszek bardzo fajny instruktor, udziela bardzo pomocnych rad. Proste i zrozumiałem nauczanie. Bardzo miło wspominam każde jazdy i wykłady. Egzamin zdany za pierwszym Razem bez błędnie:) Polecam z czystym sumieniem OSK Centrum.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Angelika Lach

Angelika Lach
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.09.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Jan M .... ip: 185.189.215.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.09.2023
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
T

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo profesjonalne podejście, Pozdrawiam Pana Daniela.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kinga Póda

Kinga Póda
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.09.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

super przygotowanie, polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Justyna Nisztuk

Justyna Nisztuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.08.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam OSK Centrum. Miła atmosfera, profesjonalne podejście, bezstresowa nauka jazdy. Godziny jazd dostosowane do potrzeby kursanta!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kamil Tetłak

Kamil Tetłak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.08.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam Pan Zbyszek robi robotę ????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Daniel Szczotka

Daniel Szczotka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.08.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo miła obsługa, egzamin zdany za 2 razem nie z powodu złego przygotowania a kombinaji word bielsko gdzie podstawiony do egzaminu został zupełnie inny motocykl niż suzuki gladius. Przy drugim podeściu już na gladiusie w pełni przygotowany przez pana Zbyszka, bez stresu plac + miasto zaliczone w 25 minut. Serdecznie polecam i pozdrawiam OSK Żywiec Centrum.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ania Jurasz

Ania Jurasz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.08.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam! SUPER atmosfera podczas nauki jazdy, pan Piotr bardzo sympatyczny i cierpliwy. ŚWIETNE przygotowanie do egzaminu, który zdałam za 1 razem!???? Szkoła godna polecenia!♥️

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Mariia S .......t ip: 5.184.239.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.07.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam tą szkołę jazdy ???? Instruktor z podejsciem do kursanata. Bardzo miła atmosfera. Pan Piotr potrafi rewelacyjnie wszystko wytłumaczyć oraz pokazać i przygotować do egzaminu na 5+

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Wiktoria P .......a ip: 94.254.180.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.06.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam tą szkołę jazdy, a przede wszystkim Pana Daniela, dzięki któremu udało mi się zdać prawo jazdy za pierwszym razem :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kuba Turczak

Kuba Turczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.06.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam tą szkołe jazdy. Profesjonalne podejście instruktora pana Piotra, który przygotował mnie bardzo dobrze do egzaminów państwowych, które zostały zaliczone za pierwszym razem. Atmosfera podczas jazd również była bardzo dobra, dzięki czemu jazdy były przyjemne.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Marcelina P ........o ip: 109.95.115.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 21.06.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wyrozumiali instruktorzy, którzy sumiennie i że spokojem podchodzą do nauki jazdy. Ja nie wierzyłam w swoje możliwości, a dzięki tej szkole nabrałam pewnosci siebie i zdałam egzamin państwowy za pierwszym razem. Warto poświęcić trochę więcej godzin na to by dobrze przygotować się do egzaminu, ale i do jazdy już po zdanym prawku. Nie żałuję ani jednej godziny spędzonej na kursie. Z każdą było tylko lepiej.

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Paulina Najzer

Paulina Najzer
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.06.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam tą szkołę jazdy. Atmosfera podczas jazd była naprawdę przyjemna. Przez Pana Daniela zostałam bardzo dobrze przygotowana do egzaminu oraz dalszej jazdy, co w dniu dzisiejszym potwierdził pozytywny wynik egzaminu państwowego:)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak

Tomasz k ......k ip: 31.0.124.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.06.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
T

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam bardzo dobry ośrodek.

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Tomek Kołatek

Tomek Kołatek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.06.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
T

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super ośrodek szkoleniowy polecam.

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Stanisław Rypień

Stanisław Rypień
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.06.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
T

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dziękuje Panu Danielowi za przygotowanie do egzaminu na kat.T. Zdane za pierwszym podejściem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak

Dawid W .......... ip: 46.204.100.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 05.06.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła jazdy bardzo fajna, chętna do pomocy kursantowi, Pan Daniel to super instruktor , który świetnie przygotuje do egzminu w wordzie. Polecam!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Mateusz Kożuch

Mateusz Kożuch
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.06.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super atmosfera panująca na jazdach i da się wiele nauczyć w krótkim czasie, serdecznie polecam!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Sylwia Janik

Sylwia Janik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.05.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam z całego serca tą szkołę jazdy! Bardzo miła atmosfera podczas jazd. Pan Zbigniew wspaniały instruktor z dużą wiedzą oraz doświadczeniem!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Kinga Grabska

Kinga Grabska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.04.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam! Miła atmosfera, profesjonalna i bezstresowa nauka jazdy. Instruktorzy są cierpliwi i kompetentni, godziny jazd są dostosowane pod potrzeby kursantów.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Oliwier Figura

Oliwier Figura
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.04.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam tą szkołę jazdy, przyjemnie się jeździło z instruktorem który na spokojnie wszystko wyjaśniał i bardzo miło uczył

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Viktoriia Khmeliuk Haidai

Viktoriia Khmeliuk Haidai
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.04.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam ten ośrodek! Wspaniali i cierpliwi instruktorzy z ogromną wiedzą. Godziny ustalone pod kursanta!!! Dzięki doskonałemu przygotowaniu wszystkie egzaminy zdane za pierwszym razem!

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Вадим Басюк

Вадим Басюк
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.04.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę, bardzo dobrzy instruktorzy, egzaminy zdane za pierwszym razem????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak