Liczba odwiedzin: 17396 Jesteś właścicielem tej szkoły?

OSK ALFA

  292 opinie w tym 217 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 07.08.2020

Patrycja Niedbałka

Patrycja Niedbałka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkola jazdy, super wyklady i instruktorzy swietni. Polecam bardzo!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 04.08.2020

Patryk Gąsiorek

Patryk Gąsiorek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie, najlepsza szkoła jazdy w Mysłowicach!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 03.08.2020

Martyna Śwituła

Martyna Śwituła
Opinia zweryfikowana przez Facebook

BARDZO POLECAM, lekcje z Panem Rufinem to sama przyjemność!. Wykłady dobrze zrobione i wszystko zrozumiałe.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 09.07.2020

Natalia Mielczarek

Natalia Mielczarek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie polecam. Instruktor Pan Rufin rewelacyjny, teoria też zrozumiała. Wszystko profesjonalne i z dobrym podejściem do kursanta.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

długi czas trwania kursu

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 21.06.2020

Artur Wegner

Artur Wegner
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolony. Pan Rufin wyrozumiały, wszystko tłumaczył, bez nerwów. Samochody w bardzo dobrym stanie, zadbane, pełen profesjonalizm. Polecam.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 01.06.2020

Daniel Piasecki

Daniel Piasecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

POLECAM KURS NA PRAWOJAZDY W ALFIE BARDZO DOBRE NAUCZANIE ZNAKOMICI LUDZIE TU UCZĄ INSTRUKTORZY PUKTUALNI I BARDZO PROFESJONALNI

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 07.02.2020

Klaudia Malewska

Klaudia Malewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła! Wykłady prowadzone profesjonalnie i ciekawie. Jazdy super instruktor Pan Rufin nie mogłam trafic lepiej wszystko dokładnie wytłumaczy jeśli trzeba to nawet kilka razy ;) mega cierpliwość i 100% profesjonalizmu. Szkoła godna polecenia!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 03.02.2020

Łukasz Włodarczyk

Łukasz Włodarczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła. Wszystkiego się nauczyłem od profesjonalnych instruktorów, którzy nie robią tego z obojętnością, a z dokładnością. Dzięki tej szkole czuję się w 100% pewniejszy na drodze. Wszystkim polecam tą szkołę. Na prawdę warto.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 29.01.2020

Grzegorz Połoch

Grzegorz Połoch
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła.Profesjonalne podejście do wykładów jak i do prakrytki.Instruktorzy na wysokim poziomie.Szkoła godna polecenia.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 07.01.2020

Jakub Manecki

Jakub Manecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 27.12.2019

Magdalena Dziurzyńska

Magdalena Dziurzyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolona, wykłady świetnie prowadzone, jazdy też super. Instruktor wszystko dokładnie tłumaczy, jest mega cierpliwy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 19.12.2019

Paulina Kuzia

Paulina Kuzia
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam bardzo tą szkołę jazdy !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 19.12.2019

Krzysztof Witkowicz

Krzysztof Witkowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobre przygotowanie, profesjonalna postawa instruktora. Polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 13.12.2019

Sebastian Kurzac

Sebastian Kurzac
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 13.12.2019

Aleksandra Zygmunt

Aleksandra Zygmunt
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolona z jakości nauczania teoretycznego jak i praktycznego. Wszystko jest jasno i dokładnie tłumaczone. Polecam z czystym sumieniem dla wszystkich którzy chcą nie tylko zdać egzamin ale również nauczyć się jeździć.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A+B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 13.12.2019

Radosław Resiak

Radosław Resiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam- wygodne terminy, doświadczeni instruktorzy

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

długi czas trwania kursu

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 12.12.2019

Karolina Błaszczok

Karolina Błaszczok
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkola naprawdę SUPER!!!!Mila atmosfera,wszyscy bardzo pomocni,a wykłady ciekawe .Instruktor Pan Rufin bardzo cierpliwy i wyrozumialy,nie mogłam trafic lepiej. Dziekuje za wszystko i polecam z całego serca!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 04.12.2019

Patryk Słupianek

Patryk Słupianek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

bardzo cierpliwy i bardzo dobry instruktor i jak najbardziej miał do mnie profesjonalne podejście i świetnie przygotował mnie do egzaminu wewnętrznego i bardzo polecam szkołę jazdy szkolenia kierowców ALFA.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 14.11.2019

Dawid Ślęczkowski

Dawid Ślęczkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła, ciekawa teoria, miła obsługa !!!! Polecam w Mysłowicach!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 12.11.2019

Martyna Kluska

Martyna Kluska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam !!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 11.10.2019

Karolina Schmidt

Karolina Schmidt
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przyjazna atmosfera, ciekawe wykłady :) elastyczne godziny naprawdę warto!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 01.10.2019

Daniel Cyroń

Daniel Cyroń
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera, profesjonalne podejście i elastyczne godziny jazd, polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 26.09.2019

Kacper Mierzwiński

Kacper Mierzwiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 23.09.2019

Krystian Rozkosz

Krystian Rozkosz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 23.09.2019

Bartosz Stawowy

Bartosz Stawowy
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przyjemna obsługa, łatwy dostęp oraz godziny które każdemu pasują

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 16.09.2019

Aleksandra Szwarc

Aleksandra Szwarc
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam! Miła atmosfera i świetne podejście do kursanta!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 12.09.2019

Ola Kapral

Ola Kapral
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam szkołę nauki alfa !!!!

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 12.09.2019

Patryk Jóźwiak

Patryk Jóźwiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

POLECAM

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 03.09.2019

Kinga Badyl

Kinga Badyl
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera, profesjonalne podejście

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 26.08.2019

Hania Dudzińska

Hania Dudzińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam szkołę jazdy ALFA, bardzo miła obsługa, świetne przygotowania do egzaminu i fajni nauczyciele :)

Plusy

brak

Minusy

brak