OSK ALFA

 355 opinii w tym 260 zaufanych

Odznaki Szkoły

0 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Szkoła ma 1 siedziby. Wybierz:

OSK ALFA
ul. Starokościelna 4
41-400 Mysłowice

  • Brak godzin otwarcia

Kontakt

32x xxx xxxPokaż numer
50x xxx xxxPokaż numer
www.osk....Pokaż adres
@oskalf....Pokaż adres

Opis

Od 2002 r. dokładamy wszelkich starań by nauka jazdy nie była nudna. By bezpiecznie wprowadzić Was w świat motoryzacji.Szkolenie teoretyczne prowadzimy w Systemie SPS (System Profesjonalnego Szkolenia). Więcej informacji na jego temat znajdziesz na stronie systemsps.plProwadzimy szkolenie na najbardziej nowoczesnym symulatorze, sprawdzonych i niezawodnych samochodach Toyota Yaris.Mamy już 20-sto letnią tradycję, szkolimy solidnie i z poczuciem humoru. Posiadamy dobrze wyszkoloną i fachową kadrę, odpowiednie zaplecze techniczne i multimedialne, posiadamy własne sale wykładowe. Dysponujemy 5 pojazdami przystosowanymi do nauki jazdy, nasze pojazdy marki Toyota to takie same modele jak na egzaminach, dysponujemy również własnym oświetlonym placem manewrowym.Posiadamy CERTYFIKAT z ECODRIVINGU. Od 1 stycznia 2015 r. kandydaci na kierowców, którzy zdają egzamin praktyczny, są przez egzaminatorów oceniani za swoje umiejętności w zakresie ekojazdy.Zależy nam na Tobie nie tylko w trakcie trwania kursu, zależy nam również na Twoim zdrowiu i życiu gdy staniesz się kierowcą. Wybór dobrej szkoły to polisa na życie!Zawsze aktualny terminarz kursów znajdziesz tutaj:http://osk-alfa.eu/oferta/terminy-kursow/Więcej informacji o nas znajdziesz na stronie internetowej http://osk-alfa.eu/ oraz na naszej stronie na Facebooku http://facebook.com/oskalfaeu.

Zobacz pełny opis szkoły

Odziały szkoły

ul. ks. Bednorza 19, 40-384 Katowice

tel: 501411881

Katowice

Instruktorzy

Wiesław Wyszkowski

Rufin Włodarczyk

Radosław Mrozowicz

Jan Cebula

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Tylko praktyka

Manualna skrzynia

2450 zł

ul. Starokościelna 4

WIĘCEJ Kurs dla osób, które zdały państwowy egzamin teoretyczny w WORD
4 godzinne szkolenie z I pomocy
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris)
egzamin wewnętrzny praktyczny

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2600 zł

ul. Starokościelna 4

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin wykładów w tym szkolenie z I pomocy
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris)
egzamin wewnętrzny teoretyczny i praktyczny

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Ekspresowy, Raty własne, Specjalny

3200 zł

ul. Starokościelna 4

WIĘCEJ Ekspresowy - część praktyczna realizowana w 2 tygodnie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

cena za pakiet: 90 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Ewa L ..i ip: 79.188.197.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 30.08.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wszystko super! Profesjonalne podejście. Polecam!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Olaf Ulczok

Olaf Ulczok
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.08.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo profesjonalnie i ciekawie prowadzone wykłady teoretyczne i praktyka.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Aleksander Sonsała

Aleksander Sonsała
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.08.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jest git polecam

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Alicja Kapral

Alicja Kapral
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.08.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

bardzo dobre przygotowanie do egzaminów

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Łukasz Z ....c ip: 79.188.197.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 17.08.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jestem niezwykle zadowolony zarówno z jakości wykładów, jak i z zajęć praktycznych. Miła atmosfera, bezstresowe, indywidualne podejście do kursanta, świetny sposób przekazania wiedzy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Eliza Tyliba

Eliza Tyliba
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.08.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobre przygotowanie do egzaminów, bycia kierowcą oraz miła atmosfera

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Miłosz Banaszewski

Miłosz Banaszewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.08.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gdybym miał zdawać prawo jazdy jeszcze raz, na pewno wrócił bym do Alfy. Wykłady były przyjemnością, o jazdach już nie wspominając! Grafik Instruktora był zawsze otwarty i nie było problemów z dostosowaniem się na dowolną godzinę. Polecam :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Radosław O .....a ip: 79.188.197.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.08.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła jazdy. Polecam!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Maksymilian R ....k ip: 79.188.197.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 05.08.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jestem zadowolony z wyboru tej szkoły. Polecam ;)

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Błażej Kukułka

Błażej Kukułka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.07.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła godna polecenia. Właściwe osoby na właściwym miejscu. Cały kurs przebiegł wedle oczekiwań, nauka była przyjemna, a przede wszystkim efektywna. Gorąco polecam tę szkołę jazdy.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Jakub Brandt

Jakub Brandt
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.06.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Mogę powiedzieć tylko, że było to świetne przygotowanie do egzaminu. Instruktorzy fajni i pomocni, samochody... Jak na to, że jeżdżą nimi kursanci w świetnym stanie.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Adam Głąb

Adam Głąb
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.05.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pomimo nerwowej atmosfery to bardzo dobra szkoła pod względem uczenia

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, profesjonalizm
- Wadynerwowa atmosfera,

Karolina K ...n ip: 83.22.8.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła, polecam!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Sebastian Walaszczyk

Sebastian Walaszczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam tę szkołę nauki jazdy, właściwe osoby na właściwym miejscu (instruktorzy) jeśli chcecie zdać za pierwszym razem to wybierzcie się właśnie do niej.

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Maciej P ........i ip: 91.216.213.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła. Polecam

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Oliwia Oparczyk

Oliwia Oparczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.03.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Sylvvia Oparczyk

Sylvvia Oparczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła i profesjonalne podejście do kursantów.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Łukasz S .....k ip: 31.183.236.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dobra szkoła. Polecam.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność
- Wadybrak
Daniel Oberaj

Daniel Oberaj
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam bardzo serdecznie pan instruktor bardzo cierpliwy jeśli chodzi o podejście do kursanta jeśli trzeba powtórzy i trzy razy.Bardzo miła atmosfera. Jestem zadowlony i z teorii i praktyki.Bardo Dziękuje Zdane Za Pierwszym Razem!!!!! Polecam Tą Szkołę wszystkim.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Przemek Walas

Przemek Walas
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.01.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam OSK "Alfa" zwłaszcza tym osobom, które dość późno zdecydowali się na zrobienia prawka. Już na samych wykładach mocny akcent stawiany jest na przyswojenie wiedzy o przepisach, by móc je łatwo przełożyć na praktykę i wykorzystywać w trakcie części praktycznej kursu. Praktyczna nauka jazdy opiera się przede wszystkim na szlifowaniu techniki i budowania dobrych nawyków w trakcie jazdy. Miałem przyjemność szkolić się pod okiem p. Wiesława - ogromny profesjonalizmy i anielska cierpliwość. Serdecznie polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Daniel D ........l ip: 79.188.197.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.12.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła, profesjonalni, cierpliwi, uprzejmi wykładowcy i instruktorzy, super zaplecze techniczne, bardzo dobre samochody. Jednym słowem GORĄCO POLECAM!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wiktoria Herzog

Wiktoria Herzog
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.12.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła,polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Weronika Sadura

Weronika Sadura
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.12.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła, bardzo dokładnie poprowadzone wykłady jak i sama nauka praktyczna. Na ten moment nie wyobrażam sobie innego miejsca do nauki jazdy niż OSK ALFA.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Dawid Jałowy

Dawid Jałowy
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.11.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam bardzo serdecznie szkoła bardzo starannie podchodzi do każdego kursanta. Instruktorzy są świetni no co tu dużo mówić 10/10

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
San Grita

San Grita
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.11.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalne podejście do kursantów. Miałam przyjemność być egzaminowana przez Pana Wiesława, natomiast cały kurs uczył mnie Pan Radek. Jeden jak i drugi z pełnym profesjonalizmem podchodzili do przekazania swojej wiedzy. Polecam wszystkim zainteresowanym. Teoria państwowa zdana za pierwszym razem 74/74 pkt, na praktyczny jeszcze czekam :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak

Lucyna H ......k ip: 79.188.197.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 30.10.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam! Ciekawe wykłady, fantastyczne podejście do kursanta i miła atmosfera.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kamil Capała

Kamil Capała
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.10.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza Szkoła Jazdy w Mysłowicach - Pan Wiesław Super Instruktor :) Egzamin Wewnętrzny (teoria) zdany 74/74 Polecam Wszystkim!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Natalia Kubata

Natalia Kubata
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.10.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Jakub Mękal

Jakub Mękal
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.09.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam serdecznie

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ola Hajduk

Ola Hajduk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.09.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobre podejście instruktora, świetnie prowdzone wykłady i bardzo miła atmosfera.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak