OSK ALFA

 405 opinii w tym 289 zaufanych

Odznaki Szkoły

2 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

OSK ALFA
ul. Starokościelna 4
41-400 Mysłowice

  • Godziny:
  • Zamknięte
  • • Otwarcie: Pon 09:00

Kontakt

Opis

Od 2002 r. dokładamy wszelkich starań by nauka jazdy nie była nudna. By bezpiecznie wprowadzić Was w świat motoryzacji.Szkolenie teoretyczne prowadzimy w Systemie SPS (System Profesjonalnego Szkolenia). Prowadzimy szkolenie na najbardziej nowoczesnym symulatorze, sprawdzonych i niezawodnych samochodach Toyota Yaris. Mamy już 22 letnią tradycję, szkolimy solidnie i z poczuciem humoru. Posiadamy dobrze wyszkoloną i fachową kadrę, odpowiednie zaplecze techniczne i multimedialne, posiadamy własne sale wykładowe. Dysponujemy 6-cioma pojazdami przystosowanymi do nauki jazdy, nasze pojazdy marki Toyota to takie same modele jak na egzaminach, dysponujemy również własnym oświetlonym placem manewrowym. Posiadamy CERTYFIKAT z ECODRIVINGU. Od 1 stycznia 2015 r. kandydaci na kierowców, którzy zdają egzamin praktyczny, są przez egzaminatorów oceniani za swoje umiejętności w zakresie ekojazdy. Zależy nam na Tobie nie tylko w trakcie trwania kursu, zależy nam również na Twoim zdrowiu i życiu gdy staniesz się kierowcą. Wybór dobrej szkoły to polisa na życie! Zawsze aktualny terminarz kursów znajdziesz tutaj:http://osk-alfa.eu/oferta/terminy-kursow/ Węcej informacji o nas znajdziesz na stronie internetowej http://osk-alfa.eu/ oraz na naszej stronie na Facebooku http://facebook.com/oskalfaeu.

Zobacz pełny opis szkoły

Odziały szkoły

ul. ks. Bednorza 19, 40-384 Katowice

tel: 501411881

Katowice

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Ekspresowy

2890 zł

3290 zł

11.03.2024

ul. Starokościelna 4

WIĘCEJ Cennik zawiera: podręcznik oraz dostęp do testów egzaminacyjnych 30 godzin zajęć teoretycznych 4 godziny szkolenie z I-ej pomocy 2 godzinne przedwstępne szkolenie na symulatorze 30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris)w 4 TYGODNIE.. Egzamin wewnętrzny teoretyczny i praktyczny.

kat. B, Tylko praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2790 zł

11.03.2024

ul. Starokościelna 4

WIĘCEJ Cennik dla osób mających pozytywny wynik z egzaminu teoretycznego w WORD
4 godziny szkolenie z I-ej pomocy
2 godzinne przedwstępne szkolenie na symulatorze
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris)
egzamin wewnętrzny praktyczny

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2890 zł

11.03.2024

ul. Starokościelna 4

WIĘCEJ Cennik zawiera:
podręcznik oraz dostęp do testów egzaminacyjnych
30 godzin zajęć teoretycznych
4 godziny szkolenie z I-ej pomocy
2 godzinne przedwstępne szkolenie na symulatorze
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris)
egzamin wewnętrzny teoretyczny i praktyczny

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

cena za pakiet: 100 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

+ szczegółowy cennik

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Kuba Habrajski

Kuba Habrajski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.04.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Weronika Dembek

Weronika Dembek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.03.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Julia Malik

Julia Malik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.02.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność
- Wadybrak
Julia Malik

Julia Malik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.02.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo miła atmosfera

+ Zaletyciekawe wykłady, punktualność
- Wadybrak
Szymon Mrozik

Szymon Mrozik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.01.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Julia Malik

Julia Malik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.01.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super atmosfera, mili ludzie zawsze otrzymałam odpowiedzi na zadawane pytania

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Kuba Walecki

Kuba Walecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.01.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobre podejście do kursantów

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Mateusz K ......k ip: 79.188.197.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.01.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wykłady na wysokim poziomie, instruktor uczył przejrzyście i nigdy nie było problemów z umówieniem się na jazdy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Piotr Głąb

Piotr Głąb
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.12.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkołę jazdy

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Szymon S ..........z ip: 79.188.197.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.12.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadydługi czas trwania kursu,
Piotr Głąb

Piotr Głąb
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.12.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ośrodek szkolenia godny poleceniu bardzo dobre przygotowanie i nastawienie do kursanta

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

denis K .....r ip: 79.188.197.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.12.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

polecam.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak
Denis Rasek

Denis Rasek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.11.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

naprawdę dobra szkółka, dobrze uczy, wykłady na wysokim poziomie i instruktorzy wspaniali

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak

Marel G ......a ip: 79.188.197.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 31.10.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

OCENA OGÓLNA

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

marcin k ......i ip: 79.188.197.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.10.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

jako kursant jestem zadowolony z wszystkich tu pracownikuw kturzy mnie tu uczyli i tu pracujom

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Weronika Komandera

Weronika Komandera
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.10.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

wszystko super, nie mam się czego przyczepić więc polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Jan Poznanski

Jan Poznanski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.10.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo mili instruktorzy potrafią nauczyć jeździć

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Magdalena D .....a ip: 79.188.197.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.09.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo miła atmosfera. Ośrodek zdecydowanie zwraca uwagę na porządne przygotowanie kursantów. Atmosfera do uczenia się idealnie mi pasowała. Zdecydowanie można się tu dobrze przygotować do egzaminu.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Radek Witkowicz

Radek Witkowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.08.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalna postawa instruktora, konkretne, merytoryczne podejście do kursanta i pewność zdanego egzaminu - to właśnie ALFA, w której ja robiłem kurs. Gorąco polecam wszystkim przyszłym kierowcom!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Klaudiusz Lindner

Klaudiusz Lindner
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.07.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super wykładowcy, fajna atmosfera oraz pomocna obsługa.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Wiktor Warzecha

Wiktor Warzecha
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.07.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła jazdy godna polecenia. Wszystko odbywało się sprawnie i bez opóźnień. Na jazdach panowała miła atmosfera, a podejście do kursanta było bardzo profesjonalne.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Małgorzata Fuczek Mielec

Małgorzata Fuczek Mielec
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.07.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła,perfekcyjne przygotowanie do egzaminów oraz samodzielnej jazdy.???? Instruktorzy pracujący tam są bardzo profesjonalni i maja podejście do kursanta. Pan Wiesiu jest fenomenalnym instruktorem, bardzo spokojny uczył mnie prowadzenia samochodu od podstaw! Nauczył mnie tak abym nie bała się jeździć, przekazał dużo cennych wskazówek. Szczerze polecam Alfę ja już jestem szczęśliwym i świadomym kierowcą???? Nie zapomnę także Pań pracujących w Alfie w biurze które pomagają przy dokumentach dziękuje za współpracę????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Madzia Mokry

Madzia Mokry
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.07.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetni instruktorzy! Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Alicja F ....r ip: 79.188.197.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.07.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pełen profesjonalizm, indywidualne podejście do kursanta i bardzo miła obsługa. Polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Joanna Fuchs

Joanna Fuchs
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.07.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Fachowa kadra. Instruktorzy tłumaczą dokładnie i rozwiewają wszelkie wątpliwości. Polecam z całego serca

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Nikodem P ......... ip: 79.188.197.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.07.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Mili pracownicy, dobra obsługa, przystępna cena. Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Oliwier W .....k ip: 79.188.197.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.06.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

wszystko tak jak bym tego oczekiwał

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Eryk Rogalski

Eryk Rogalski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.06.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szczerze, polecam każdej osobie która myśli nad zdaniem prawa jazdy super wykłady przygotowawcze jak i zarówno jazdy z instruktorem fajne podejście oraz nastawienie co do nauczania na drogach oraz atrakcyjna cena jak na dzisiejsze warunki ;D

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak
Tatiana Serebriakova

Tatiana Serebriakova
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.05.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Uczyła się na kursie przyspieszonym. Bardzo dobrze wykłada pan lektor. Jasne i dokładnie wytłumaczył pod czas zajęć wszyscy zasady i pojęcia dotyczące praw drogowych. Bardzo świetna komunikacja między słuchaczem a personelem szkoły. Praktyczne zajęcia zawsze odbywało się w atmosferze spokojnej i przyjemnej. Pan instruktor dokładnie wytłumaczył wszystkie zasady jazdy, zawsze okazywał pomoc i współprace. Bardzo POLECAM szkołę!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Piotr Iwanow

Piotr Iwanow
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.05.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła godna polecenia. Rzetelne podejście do przekazywanie wiedzy technicznej i praktycznej. Właścicielowi i instruktorom nauki jazdy zależy na swoich kursantach. Pełen profesjonalizm w świetnej cenie. Kontakt w każdej sprawie wzorcowy. Naprawdę warto.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak