OSK ALFA

 415 opinii w tym 295 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

OSK ALFA
ul. Starokościelna 4
41-400 Mysłowice

  • Godziny:
  • Zamknięte
  • • Otwarcie: Pon 09:00

Kontakt

Opis

Od 2002 r. dokładamy wszelkich starań by nauka jazdy nie była nudna. By bezpiecznie wprowadzić Was w świat motoryzacji.Szkolenie teoretyczne prowadzimy w Systemie SPS (System Profesjonalnego Szkolenia). Prowadzimy szkolenie na najbardziej nowoczesnym symulatorze, sprawdzonych i niezawodnych samochodach Toyota Yaris. Mamy już 22 letnią tradycję, szkolimy solidnie i z poczuciem humoru. Posiadamy dobrze wyszkoloną i fachową kadrę, odpowiednie zaplecze techniczne i multimedialne, posiadamy własne sale wykładowe. Dysponujemy 6-cioma pojazdami przystosowanymi do nauki jazdy, nasze pojazdy marki Toyota to takie same modele jak na egzaminach, dysponujemy również własnym oświetlonym placem manewrowym. Posiadamy CERTYFIKAT z ECODRIVINGU. Od 1 stycznia 2015 r. kandydaci na kierowców, którzy zdają egzamin praktyczny, są przez egzaminatorów oceniani za swoje umiejętności w zakresie ekojazdy. Zależy nam na Tobie nie tylko w trakcie trwania kursu, zależy nam również na Twoim zdrowiu i życiu gdy staniesz się kierowcą. Wybór dobrej szkoły to polisa na życie! Zawsze aktualny terminarz kursów znajdziesz tutaj:http://osk-alfa.eu/oferta/terminy-kursow/ Węcej informacji o nas znajdziesz na stronie internetowej http://osk-alfa.eu/ oraz na naszej stronie na Facebooku http://facebook.com/oskalfaeu.

Zobacz pełny opis szkoły

Odziały szkoły

ul. ks. Bednorza 19, 40-384 Katowice

tel: 501411881

Katowice

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2990 zł

09.07.2024

ul. Starokościelna 4

WIĘCEJ Cennik zawiera: podręcznik oraz dostęp do testów egzaminacyjnych 30 godzin zajęć teoretycznych 4 godziny szkolenie z I-ej pomocy 2 godzinne przedwstępne szkolenie na symulatorze 30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris) egzamin wewnętrzny teoretyczny i praktyczny.

kat. B, Tylko praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2890 zł

09.07.2024

ul. Starokościelna 4

WIĘCEJ Cennik dla osób mających pozytywny wynik z egzaminu teoretycznego w WORD:
4 godziny szkolenie z I-ej pomocy
2 godzinne przedwstępne szkolenie na symulatorze
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris)
egzamin wewnętrzny praktyczny

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

cena za pakiet: 100 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

+ szczegółowy cennik

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Szymon B ...n ip: 79.188.197.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.05.2024

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

świetni instruktorzy, dobre przygotowanie

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Róża S .........a ip: 79.188.197.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 07.05.2024

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła, dobre podejście do kursanta, super atmosfera. Szkoła godna poleceniu.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja
- Wadybrak
Julia Kocurek

Julia Kocurek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.04.2024

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

szkoła naprawdę super, dobre podejście do kursanta, instruktor świetny, pozytywna atmosfera

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadywysoka cena,

Krzysztof Z ........i ip: 79.188.197.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.04.2024

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jestem bardzo zadowolony z kursu. Instruktor z powołania nigdy mnie nie zawiódł. Kursy treściwe i zaplanowane według kursantów. Z góry polecam Alfe.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Piotr Kępa

Piotr Kępa
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.03.2024

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jazdy przyjemne, na teorie sporo się nauczyłem oraz na jazdach również

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Patryk Biernat

Patryk Biernat
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.03.2024

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła, profesjonalne podejście na wykładach i także na jazdach.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Klaudia Dymek

Klaudia Dymek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.03.2024

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobry ośrodek, świetni instruktorzy potrafiący przekazać wiedzę. Jazdy w miłej i przyjemnej atmosferze :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Julia Justyna

Julia Justyna
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.02.2024

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo przyjemne wykłady, jazdy również :)

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak

Jasmine L ....... ip: 79.188.197.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.02.2024

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dobre wrażenia po jazdach, instruktor wszystko dokładnie tłumaczył ;)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Patrycja Chwałek

Patrycja Chwałek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.02.2024

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktorzy wiedzą co robią , uczą jak należy a przy okazji jest świetna atmosfera

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Maksymilian Mańkut

Maksymilian Mańkut
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.02.2024

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo miła atmosfera, dużo przydatnej wiedzy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Mariusz B .....h ip: 79.188.197.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.02.2024

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła, profesjonalny instruktor.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Olena N ......a ip: 79.188.197.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.02.2024

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła nauki jazdy. Zajęcia prowadzone w sposób ciekawy oraz interaktywny. Jazdy z panem Radkiem to sama przyjemność, wszystko dokładnie wytłumaczy.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Bartek Pajączkowski

Bartek Pajączkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 31.01.2024

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Paweł B ..........z ip: 79.188.197.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.01.2024

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo profesjonalne podejście do kursantów jak i tematów które trzeba było omówić na spotkaniach z teorii.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Emilia Nawara

Emilia Nawara
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.01.2024

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam, instruktor bardzo przyjemny, bardzo dobrze uczący, jak i do egzaminu i do dalszego jeżdżenia. Bardzo dobre przygotowanie. Polecam (;

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Janek Bąk

Janek Bąk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.01.2024

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dobra szkoła atrakcyjna cena

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Daniel Olechowski

Daniel Olechowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.01.2024

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam szkołę jazdy Alfa. Państwo mają profesjonalne podejście do kursanta, żeby ten nauczył się bezpiecznej jazdy oraz zachowania na drodze.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kasia Urbańczyk

Kasia Urbańczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.01.2024

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam tą szkołę jazdy. Super atmosfera i instruktorzy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

oliwia K .....z ip: 79.188.197.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.12.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Asia Pastuszka

Asia Pastuszka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.12.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dobre podejście i miła atmosfera.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów
- Wadybrak

Natalia N ...k ip: 79.188.197.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.12.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkołę jak najbardziej polecam. Wykłady są prowadzone w bardzo zrozumiały sposób. Instruktorzy wszystko prawidłowo tłumaczą a przede wszystkim są bardzo cierpliwi i profesjonalni. Polecam każdemu niezdecydowanemu kandydatowi.

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Emilia .......a ip: 79.188.197.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 30.11.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

polecam każdemu! zarówno teoria jak i praktyka przeprowadzone w profesjonalnej i przyjemnej atmosferze :))

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Natalia k .... ip: 31.182.174.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.11.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła jazdy Alfa jest najlepsza szkoła jazdy na jaka mogłam trafić.Wykłady super prowadzone duży profesjonalizm jeśli chodzi o instruktorów są bardzo cierpliwi i wszystko dokładnie tłumacza ja trafiłam na pana Rufina. który z bardzo dobrym podejściem wszystko mi tłumaczył , każde jazdy sprawiały przyjemność oraz zero stresu, pan bardzo porządnie przygotował mnie do egzaminu,z czystym sercem mogę polecić ta szkołę :)

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Daria H .......a ip: 79.188.197.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 17.11.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ośrodek super, dużo się nauczyłam

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, punktualność
- Wadybrak

Tomasz .........i ip: 79.188.197.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.11.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super atmosfera. Duża elastyczność z terminami jazd.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm
- Wadybrak
Ewa Majos

Ewa Majos
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.11.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepszy ośrodek w mieście. Super atmosfera i super instruktor, który wszystko dobrze wytłumaczył, dzięki czemu jazda była przyjemnością. Egzamin państwowy teoretyczny i praktyczny zdany za pierwszym razem co jest świetnym dowodem na dobre przygotowanie kursanta.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wiktoria Oberaj

Wiktoria Oberaj
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.10.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wykłady super prowadzone , dużo się z nich nauczyłam. Jazdy z super instruktorem, wszystko dokładnie mi wyjaśnił i nauczył , jeśli mi coś nie wychodziło powtarzaliśmy , aż wyszło . Dobre rady co do prowadzenia autem. Polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kuba Bargieła

Kuba Bargieła
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.10.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam! Wykłady prowadzone w super atmosferze oraz na wysokim poziomie, łatwe dogadanie godzin jazd. Instruktorzy w bardzo dobry sposób potrafią wytłumaczyć i mają dobre podejście do osoby uczącej się :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Anna Drużkowska

Anna Drużkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.10.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam . Bardzo miła atmosfera zawsze można się dogadać z godzinami jazd

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak