Liczba odwiedzin: 11386 Jesteś właścicielem tej szkoły?

OSK "21"

  157 opinii w tym 117 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.01.2020

Marcelina Kamińska

Marcelina Kamińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsi z najlepszych! Profesjonalne podejście, cudowna atmosfera i 100% skuteczności !!! Polecam gorąco z całego serca wszystkim którzy chcą się nauczyć dobrze jeździć i spędzić przy tym miło czas! ❤️!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.10.2019

Szymon Nowak

Szymon Nowak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera oraz wspaniali insruktorzy!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.10.2019

Michał Popławski

Michał Popławski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mistrzostwo, serdecznie polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 17.10.2019

Krzysiek Komendarek

Krzysiek Komendarek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super instruktorzy, pełen frofesjonalizm prowadzonych zajęć. Super atmosfera podczas zajęć zarówno praktycznych jak i teoretycznych. Polecam każdemu :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.09.2019

Basia Dyczko

Basia Dyczko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

z całego serduszka będę polecać każdemu! ludzie są niesamowici i kochani, a atmosfera w jakiej się wszystkiego uczymy jest tak przyjazna, że nauka to sama przyjemność ❤️ jeśli chcecie się nauczyć mądrze i bezpiecznie jeździć autem i znać każdy szczegół z przepisów drogowych to wybór jest prosty OSK21 ❣️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 07.09.2019

Adrianna Malukiewicz

Adrianna Malukiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy ! Polecam z całego serducha :D

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.05.2019

Wiktoria Malińska

Wiktoria Malińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wykłady prowadzone w bardzo interesujący sposób, wspaniali instruktorzy ze świetnym podejściem i pierwszorzędne przygotowanie do egzaminów. Polecam z całego serduszka

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy bardzo mocno :) pozdrawiamy całą ekipą ????

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 18.05.2019

Gabrysia Rytel

Gabrysia Rytel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy na całym świecie. Miła atmosfera, pełen profesjonalizm i oczywiście najlepsi instruktorzy . Polecam całym serduszkiem :) <3

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy, życzymy szerokich dróg i nie zapominaj o nas ????

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.05.2019

Bartek Izba

Bartek Izba
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super ośrodek. Wszystko szybko i w przyjemnej atmosferze.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy bardzo :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.05.2019

Daniel Kudła

Daniel Kudła
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam, super ludzie, którzy bardzo dobrze wykonują swoją pracę

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy, gratulacje i pozdrowienia :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.04.2019

Ula Łopatka

Ula Łopatka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsi!!! Polecano mi kilka szkół jazdy, ale zdecydowałam się na OSK21. I to był strzał w 10. Cała ekipa OSK21 to ludzie z pasją, którzy chcą nauczyć jazdy, a nie tylko "przepchnąć kolejną sztukę". Polecam w 100%!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy Ci bardzo, że nas wybrałaś :) bardzo się cieszymy i nie zapominaj o nas :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 12.03.2019

Daria Bardoń

Daria Bardoń
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Cudowni ludzie I super atmosfera! Gorąco polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy bardzo mocno :) pozdrawiamy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.03.2019

Nikola Pater

Nikola Pater
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam ????❤️❤️

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy bardzo :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.02.2019

Malwina Jungowska

Malwina Jungowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pelen profesjonalizm. Swietna luzna atmosfera, przeogomna wiedza, anielska cierpliwosc wszystko super Sebastian Mierzejewski Daniel Rusin jestescie najlepsi.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy bardzo i pozdrawiamy całą ekipą ????

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 12.02.2019

Kacper Kalińczuk

Kacper Kalińczuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam !

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 31.01.2019

Izabela Woźnica

Izabela Woźnica
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super sprawa, brak nerwowej atmosfery oraz rzeczowe podejscoe do Klienta. Nic dodać nic ująć!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy bardzo :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.01.2019

Mateusz Bikowski

Mateusz Bikowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście Luźna atmosfera Polecam!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.01.2019

Paweł Paterek

Paweł Paterek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła naprawde warta polecenia, super atmosfera, super instruktorzy ❤

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy, odwiedzaj nas :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.01.2019

Piotr Kaczkowski

Piotr Kaczkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła, świetne przygotowanie

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 03.01.2019

Klaudia Giżak

Klaudia Giżak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szczerze polecam każdemu kto myśli o zostaniu kierowcą. Jazdy z Anetą były tak przyjemne że mam ochotę zrobić z nią drugie 30 godzin jazd.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za miłe słowa. Cieszymy się z Twojego sukcesu na egzaminie i widzimy się na drogach! :) Pozdrowienia

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.12.2018

Sylwia Kreczmańska

Sylwia Kreczmańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

OSK21 to najlepsza szkoła i serdecznie polecam tych ludzi. Wszystkie egzaminy zdane za pierwszym razem. Jest to wynik bardzo dobrego przygotowania merytorycznego, praktycznego i niezastąpionej atmosfery jak panuje w tej szkole. Zajęcia prowadzone są w świetniej atmosferze, która powoduje, że się chce... Profesjonalizm, super podejście do kursanta, cierpliwość i skuteczne przygotowanie do egzaminów. Daniel, wielkie dzięki za mega wykłady, uśmiech i umiejętność przekazania całej wiedzy. Łukasz, najlepszy instruktor pod słońcem. Cierpliwy, pomocny, profesjonalny i potrafiący nawiązać świetny kontakt z kursantem. W tej szkole przede wszystkim uczą po to, żeby zrozumieć przepisy ruchu drogowego. Raz jeszcze WIELKIE DZIĘKI i szczerze będzie mi Was brakowało !!! Sylwia :*

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za cudowne słowa :) Cieszymy się, że nas wybrałaś, i że spełniliśmy Twoje oczekiwania :) Gratulacje i do zobaczenia. Pozdrawiamy! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.12.2018

Edyta Walz

Edyta Walz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam każdemu! Moim zdaniem najlepsi z najlepszych! Począwszy od profesjonalizmu po przemiłą atmosferę. Bardzo się cieszę, że miałam okazję poznać najlepszą instruktorkę Anetę. Dziękuję Ci kochana za cierpliwość, miło spędzony czas i świetne przygotowanie do egzaminu. Dzięki tej pani wszystkie egzaminy zdałam za 1 razem. Podsumowując jeżeli szukacie profesjonalnej szkoły ze świetną załogą to tylko OSK21 :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy bardzo za miłe słowa, gratulujemy świetnych wyników za pierwszym z egzaminów państwowych i życzymy samych szerokich dróg :) do zobaczenia :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.12.2018

Mateusz Badiuk

Mateusz Badiuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jest to szkoła godna poleceniu zaczynajac od teorii,którą prowadzi Daniel,zajęcia odbywaja sie w elastycznych godzinach,ktore pozwolily mi swobodnie w nich uczestniczyc ze wzgledu na godziny mojej pracy, do tego samo podejscie Daniela do kusrantow jest profesjonalne I kulturalne jak zartobliwe ten Gostek ma w sobie tyle pozytywnej energii,ze potrafi rozbic najbardziej stresujaca sytuacje,same zajecia odbywaja sie na luzie co sprawia,ze chce sie na nie wracac dzieki temu duzo mozna zapietac ,do tego poswieca kursantowi tyle czasu Ile potrzebuje na tlumaczenie czy wytlumaczeniu tego czego nie zrozumial co prowadzi do sukcesu u mnie teoria zdana za 1 razem pisze tu o egzaminie panstwowym.Co do praktyki ja wtrafilem na Sebcia,ktory rowniez podchodzi do tematu profesjonalnie jest opanowany I spokojny tlumaczy dokladnie I powoli jezeli czegos sie nie zakminilo przerabia sie to na lekcjach jazdy az dojdzie do rezultatu godziny jazdy rowniez moglem z nim bez problemowo umowic I dopasowac tak aby mi pasowaly tak jak wyzej pisalem ze wzgledu na prace Sebcio tez jest wesolym Gostkiem co sprawia ze czlowiek sie tak nie stresuje co napewno wplywa na pozytywna nauke za kierownica dzieki poswieceniu czasu Sebastiana,ktory znalazl 2 godzinki dzien przed egzaminem panstwowym sprawily ze zdalem za 1 razem takze naprawde polecam wszystkim nie zdecydowanym na ktora szkole wybrac- Wybierzcie OSK21.Serdecznie Pozdrawiam Sebcia,Daniela I Anetke.Dziekuje naprwde szczerze za przygotowanie mnie do egzaminu panstwowego,ktory zakonczyl sie sukcesem. ???????????????? Mati

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy bardzo za wspaniałe słowa! Jest nam bardzo, bardzo miło :) bardzo gratulujemy zdanego egzaminu i cieszymy się, że spełniliśmy Twoje oczekiwania :) Zaglądaj czasami do nas, pozdrawiamy ????????

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 29.11.2018

Natalia Jezierska

Natalia Jezierska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Trafiłam na najlepszą instruktorkę ever ❤️Aneta z każdego zrobi kierowcę. Cieszę się, że zdecydowałam się dać szanse Osk21, gdyż wcześniej robiłam kurs w innej szkole, jednak nie podobało mi się w niej podejście do kursanta. Polecam Osk21 każdemu ????

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy, że dałaś nam szansę i że z nami udało się spełnić marzenia :) Mamy nadzieję, że o nas nie zapomnisz :) pozdrawiamy i gratulacje :) ????????

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.11.2018

Maciek Siwicki

Maciek Siwicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła jazdy. Profesjonalne przygotowanie do ruchu ulicznego i przemiła atmosfera.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy, że mogliśmy pomóc w dotarciu do celu :) Pozdrawiamy i szerokości! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.10.2018

Jola Trojanowska

Jola Trojanowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam OSK21 świetni instruktorzy, miła atmosfera, profesjonalizm młoda i dobrze wyszkolona kadra ????

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy całym zespołem i bardzo mocno pozdrawiamy! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 23.09.2018

Ksymena Falkowska

Ksymena Falkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam Szkołę Osk21, a szczególnie Pana Łukasza z którym miałam przyjemność odbywać jazdy doszkalające. Pan Łukasz ma ogromną cierpliwość nawet do takich roztrzepańców jak ja. Niesamowicie obrazowo tłumaczy, a jak trzeba rozrysuje Bardzo sympatyczny,wyluzowany ale też wie kiedy wymagane jest większe skupienie i trzeba kursanta docisnac ???? Świetnie przygotował mnie do egzaminu, dodał pewności siebie za co jestem bardzo wdzięczna Pozdrawiam, Ksymena

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy, że nas wybrałaś, staramy się ze wszystkich sił spełniać Wasze oczekiwania i cieszymy się, że udało nam się spełnić Twoje :) Pozdrawiamy i gratulujemy, do zobaczenia na drogach :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 14.08.2018

Paula Nova

Paula Nova
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wspaniała szkoła jazdy! Przyjazna atmosfera, pełen profesjonalizm i, co ważne, sympatyczni ludzie, podchodzący do nauki jazdy z pasją, zaangażowaniem i anielską cierpliwością. Polecam gorąco instruktora Sebastiana Mierzejewskiego!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za to, że nas wybrałaś :) Gratulujemy egzaminów i pozdrawiamy cieplutko :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.08.2018

Karolina Sowa

Karolina Sowa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy, pozdrawiamy :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 09.08.2018

Mati Mroz

Mati Mroz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szczerze jak najbardziej polecam tę szkołę. Sprostali nielada wyzwaniu! W krótkim okresie po długiej przerwie poprowadzili mnie do zdanego egzaminu i to za pierwszym razem. Na pewno cechuje ich profesjonalizm, bardzo miła armosfera w czasie jazdy, znakomity kontakt, a do tego mega zdolność przekazywania wiedzy. Polecam wszystkim, nie tylko tym stricte z Legnicy! Warto się poświęcić i zajeżdżać również z pobliskich miast, bo nauka w takiej szkole to czysta przyjemność :) dziękuję!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Baaardzo dziękujemy za miłe słowa, przygotowywanie Kursantów do egzaminów to dla nas sama przyjemność, cieszymy się zatem bardzo, że jesteś zadowolony z naszego podejścia :) Pozdrawiamy i gratulujemy świetnie zdanego egzaminu :)