OSK "21"

 185 opinii w tym 141 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Szkoła ma 1 siedziby. Wybierz:

OSK "21"
ul. Wrocławska 27 (MPoint)
59-220 Legnica

Kontakt

Opis

NAJLEPSZA LOKALIZACJA, NAJLEPSZE SZKOLENIE!
LEGNICA CENTRUM MPOINT, Wrocławska 27

Zapraszamy serdecznie na nowoczesne kursy kat. A, A2, B i nowość - B na skrzynie automatyczne oraz B Fiat 500 lub B Alfa Romeo Mito!

ZDAJ EGZAMIN SAMOCHODEM, KTÓRYM UCZYSZ SIĘ JEŹDZIĆ!
FIAT 500 i Alfa Romeo Mito Z MANUALNĄ SKRZYNIĄ BIEGÓW
LUB MERCEDES SLK Z AUTOMATYCZNĄ SKRZYNIĄ BIEGÓW

ZDAJ EGZAMIN NA KAT. A i A2 NASZYMI MOTOCYKLAMI!

Wspaniała, cierpliwa, wyrozumiała i uśmiechnięta kadra.

Wspaniale maszyny szkoleniowe - Toyoty Yaris, Mercedes SLK r171, Audi TT II 3.2 quattro S-tronic, Fiat 500, Alfa Romeo Mito, Yamaha MT-07, Suzuki Gladius.

Szkolenia na napędach: przednim, tylnym oraz 4x4.

Szkolenia na manualnych i automatycznych skrzyniach biegów.

Nowy, profesjonalny i bezpieczny plac manewrowy.

Kursy ekspresowe, weekendowe i indywidualne.

Szkolenia motocyklowe - kat. A i A2

Z nami możesz przećwiczyć wszystkie manewry na placu WORDu.

Nauka wychodzenia z poślizgu i trening bezpiecznej jazdy przy użyciu trolei i talerza.

Indywidualne podejście do każdego kursanta.

Nielimitowana teoria.

Przyjazna atmosfera.

Nowoczesna i klimatyzowana sala wykładowa.

Materiały dydaktyczne i egzaminy wewnętrzne w cenie.

Wiele ciekawych akcji i niespodzianek podczas kursu.

Zniżki na odzież motocyklową.


ZAPISY:
Telefonicze: 668-328-905 - odbieramy telefony i smsy przez całą dobę.
BIURO CZYNNE:
PONIEDZIAŁEK - PIĄTEK 11:00-17:00
ul. WROCŁAWSKA 27, MPoint

Jeśli pasuje Ci inna godzina, zadzwoń, przyjedziemy.

Po aktualności zapraszamy na: facebook.com/OSK21
lub na www.osk21.com.pl
Oraz na instagram/prawko21

Do zobaczenia na kursie :)
Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Daniel Rusin - kierownik OSK21, wykładowca

Aneta Szpyrka

Paweł

Łukasz

Piotrek

Mariusz

Sebastian

Paweł

Ernest

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2099 zł

28.04.2021

ul. Wrocławska 27 (MPoint)

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha MT-07)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Cena jazdy doszkalającej:
-> dla naszych kursantów - 100 zł
-> dla kursantów z innych ośrodków - 110 zł

kat. A2, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2099 zł

ul. Wrocławska 27 (MPoint)

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha MT-07)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Cena jazdy doszkalającej:
-> dla naszych kursantów - 100 zł
-> dla kursantów z innych ośrodków - 110 zł

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2079 zł

2099 zł

28.04.2021

ul. Wrocławska 27 (MPoint)

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris, Alfa Romeo Mito, Fiat 500)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Cena jazdy doszkalającej:
-> dla naszych kursantów - 70 zł
-> dla kursantów z innych ośrodków - 80 zł

kat. B, Wykłady i praktyka

Automat

2499 zł

ul. Wrocławska 27 (MPoint)

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Mercedes SLK R171)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Cena jazdy doszkalającej:
-> dla naszych kursantów - 90 zł
-> dla kursantów z innych ośrodków - 100 zł

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Wiktoria Malińska

Wiktoria Malińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.05.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wykłady prowadzone w bardzo interesujący sposób, wspaniali instruktorzy ze świetnym podejściem i pierwszorzędne przygotowanie do egzaminów. Polecam z całego serduszka

Odpowiedź:

Dziękujemy bardzo mocno :) pozdrawiamy całą ekipą ????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Gabrysia Rytel

Gabrysia Rytel
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.05.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy na całym świecie. Miła atmosfera, pełen profesjonalizm i oczywiście najlepsi instruktorzy . Polecam całym serduszkiem :) <3

Odpowiedź:

Dziękujemy, życzymy szerokich dróg i nie zapominaj o nas ????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Bartek Izba

Bartek Izba
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.05.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super ośrodek. Wszystko szybko i w przyjemnej atmosferze.

Odpowiedź:

Dziękujemy bardzo :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Daniel Kudła

Daniel Kudła
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.05.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam, super ludzie, którzy bardzo dobrze wykonują swoją pracę

Odpowiedź:

Dziękujemy, gratulacje i pozdrowienia :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Ula Łopatka

Ula Łopatka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.04.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsi!!! Polecano mi kilka szkół jazdy, ale zdecydowałam się na OSK21. I to był strzał w 10. Cała ekipa OSK21 to ludzie z pasją, którzy chcą nauczyć jazdy, a nie tylko "przepchnąć kolejną sztukę". Polecam w 100%!!!

Odpowiedź:

Dziękujemy Ci bardzo, że nas wybrałaś :) bardzo się cieszymy i nie zapominaj o nas :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Daria Bardoń

Daria Bardoń
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.03.2019
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Cudowni ludzie I super atmosfera! Gorąco polecam!

Odpowiedź:

Dziękujemy bardzo mocno :) pozdrawiamy

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Nikola Pater

Nikola Pater
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.03.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam ????❤️❤️

Odpowiedź:

Dziękujemy bardzo :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Malwina Jungowska

Malwina Jungowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.02.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pelen profesjonalizm. Swietna luzna atmosfera, przeogomna wiedza, anielska cierpliwosc wszystko super Sebastian Mierzejewski Daniel Rusin jestescie najlepsi.

Odpowiedź:

Dziękujemy bardzo i pozdrawiamy całą ekipą ????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Kacper Kalińczuk

Kacper Kalińczuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.02.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam !

Odpowiedź:

Dziękujemy :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Izabela Woźnica

Izabela Woźnica
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 31.01.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super sprawa, brak nerwowej atmosfery oraz rzeczowe podejscoe do Klienta. Nic dodać nic ująć!

Odpowiedź:

Dziękujemy bardzo :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Mateusz Bikowski

Mateusz Bikowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.01.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalne podejście Luźna atmosfera Polecam!

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy :)

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Paweł Paterek

Paweł Paterek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.01.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła naprawde warta polecenia, super atmosfera, super instruktorzy ❤

Odpowiedź:

Dziękujemy, odwiedzaj nas :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Piotr Kaczkowski

Piotr Kaczkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.01.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła, świetne przygotowanie

+ Zaletydobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Klaudia Giżak

Klaudia Giżak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.01.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szczerze polecam każdemu kto myśli o zostaniu kierowcą. Jazdy z Anetą były tak przyjemne że mam ochotę zrobić z nią drugie 30 godzin jazd.

Odpowiedź:

Dziękujemy za miłe słowa. Cieszymy się z Twojego sukcesu na egzaminie i widzimy się na drogach! :) Pozdrowienia

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Sylwia Kreczmańska

Sylwia Kreczmańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.12.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

OSK21 to najlepsza szkoła i serdecznie polecam tych ludzi. Wszystkie egzaminy zdane za pierwszym razem. Jest to wynik bardzo dobrego przygotowania merytorycznego, praktycznego i niezastąpionej atmosfery jak panuje w tej szkole. Zajęcia prowadzone są w świetniej atmosferze, która powoduje, że się chce... Profesjonalizm, super podejście do kursanta, cierpliwość i skuteczne przygotowanie do egzaminów. Daniel, wielkie dzięki za mega wykłady, uśmiech i umiejętność przekazania całej wiedzy. Łukasz, najlepszy instruktor pod słońcem. Cierpliwy, pomocny, profesjonalny i potrafiący nawiązać świetny kontakt z kursantem. W tej szkole przede wszystkim uczą po to, żeby zrozumieć przepisy ruchu drogowego. Raz jeszcze WIELKIE DZIĘKI i szczerze będzie mi Was brakowało !!! Sylwia :*

Odpowiedź:

Dziękujemy za cudowne słowa :) Cieszymy się, że nas wybrałaś, i że spełniliśmy Twoje oczekiwania :) Gratulacje i do zobaczenia. Pozdrawiamy! :)

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Edyta Walz

Edyta Walz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.12.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam każdemu! Moim zdaniem najlepsi z najlepszych! Począwszy od profesjonalizmu po przemiłą atmosferę. Bardzo się cieszę, że miałam okazję poznać najlepszą instruktorkę Anetę. Dziękuję Ci kochana za cierpliwość, miło spędzony czas i świetne przygotowanie do egzaminu. Dzięki tej pani wszystkie egzaminy zdałam za 1 razem. Podsumowując jeżeli szukacie profesjonalnej szkoły ze świetną załogą to tylko OSK21 :)

Odpowiedź:

Dziękujemy bardzo za miłe słowa, gratulujemy świetnych wyników za pierwszym z egzaminów państwowych i życzymy samych szerokich dróg :) do zobaczenia :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Mateusz Badiuk

Mateusz Badiuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.12.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jest to szkoła godna poleceniu zaczynajac od teorii,którą prowadzi Daniel,zajęcia odbywaja sie w elastycznych godzinach,ktore pozwolily mi swobodnie w nich uczestniczyc ze wzgledu na godziny mojej pracy, do tego samo podejscie Daniela do kusrantow jest profesjonalne I kulturalne jak zartobliwe ten Gostek ma w sobie tyle pozytywnej energii,ze potrafi rozbic najbardziej stresujaca sytuacje,same zajecia odbywaja sie na luzie co sprawia,ze chce sie na nie wracac dzieki temu duzo mozna zapietac ,do tego poswieca kursantowi tyle czasu Ile potrzebuje na tlumaczenie czy wytlumaczeniu tego czego nie zrozumial co prowadzi do sukcesu u mnie teoria zdana za 1 razem pisze tu o egzaminie panstwowym.Co do praktyki ja wtrafilem na Sebcia,ktory rowniez podchodzi do tematu profesjonalnie jest opanowany I spokojny tlumaczy dokladnie I powoli jezeli czegos sie nie zakminilo przerabia sie to na lekcjach jazdy az dojdzie do rezultatu godziny jazdy rowniez moglem z nim bez problemowo umowic I dopasowac tak aby mi pasowaly tak jak wyzej pisalem ze wzgledu na prace Sebcio tez jest wesolym Gostkiem co sprawia ze czlowiek sie tak nie stresuje co napewno wplywa na pozytywna nauke za kierownica dzieki poswieceniu czasu Sebastiana,ktory znalazl 2 godzinki dzien przed egzaminem panstwowym sprawily ze zdalem za 1 razem takze naprawde polecam wszystkim nie zdecydowanym na ktora szkole wybrac- Wybierzcie OSK21.Serdecznie Pozdrawiam Sebcia,Daniela I Anetke.Dziekuje naprwde szczerze za przygotowanie mnie do egzaminu panstwowego,ktory zakonczyl sie sukcesem. ???????????????? Mati

Odpowiedź:

Dziękujemy bardzo za wspaniałe słowa! Jest nam bardzo, bardzo miło :) bardzo gratulujemy zdanego egzaminu i cieszymy się, że spełniliśmy Twoje oczekiwania :) Zaglądaj czasami do nas, pozdrawiamy ????????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Natalia Jezierska

Natalia Jezierska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.11.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Trafiłam na najlepszą instruktorkę ever ❤️Aneta z każdego zrobi kierowcę. Cieszę się, że zdecydowałam się dać szanse Osk21, gdyż wcześniej robiłam kurs w innej szkole, jednak nie podobało mi się w niej podejście do kursanta. Polecam Osk21 każdemu ????

Odpowiedź:

Dziękujemy, że dałaś nam szansę i że z nami udało się spełnić marzenia :) Mamy nadzieję, że o nas nie zapomnisz :) pozdrawiamy i gratulacje :) ????????

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Maciek Siwicki

Maciek Siwicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.11.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła jazdy. Profesjonalne przygotowanie do ruchu ulicznego i przemiła atmosfera.

Odpowiedź:

Dziękujemy, że mogliśmy pomóc w dotarciu do celu :) Pozdrawiamy i szerokości! :)

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Mateusz C .........i ip: 83.26.24.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 31.10.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo mili i sympatyczni ludzie, dokupiłem sobie 3 godziny które "dały mi" prawo jazdy. Po 2 nieudanych podejściach do egzaminu praktycznego i braku nadziejii że z OSK w którym zaczynałem naukę jazdy jeszcze mam szanse zdać to było to czego mi brakowało. Pozdrawiam serdecznie.

Odpowiedź:

Dziękujemy bardzo :) Pozdrawiamy Cię serdecznie i życzymy szerokich dróg :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Jola Trojanowska

Jola Trojanowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.10.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam OSK21 świetni instruktorzy, miła atmosfera, profesjonalizm młoda i dobrze wyszkolona kadra ????

Odpowiedź:

Dziękujemy całym zespołem i bardzo mocno pozdrawiamy! :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”
- Wadybrak

Kamila T ..... ip: 94.254.241.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 25.09.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła w Legnicy, pełen profesjonalizm, super atmosfera, fajni, zabawni i cierpliwi instruktorzy. Przygotowanie do egzaminu najlepsze jakie może być.

Odpowiedź:

Dziękujemy Ci bardzo i do zobaczenia na drogach :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ksymena Falkowska

Ksymena Falkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.09.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Serdecznie polecam Szkołę Osk21, a szczególnie Pana Łukasza z którym miałam przyjemność odbywać jazdy doszkalające. Pan Łukasz ma ogromną cierpliwość nawet do takich roztrzepańców jak ja. Niesamowicie obrazowo tłumaczy, a jak trzeba rozrysuje Bardzo sympatyczny,wyluzowany ale też wie kiedy wymagane jest większe skupienie i trzeba kursanta docisnac ???? Świetnie przygotował mnie do egzaminu, dodał pewności siebie za co jestem bardzo wdzięczna Pozdrawiam, Ksymena

Odpowiedź:

Dziękujemy, że nas wybrałaś, staramy się ze wszystkich sił spełniać Wasze oczekiwania i cieszymy się, że udało nam się spełnić Twoje :) Pozdrawiamy i gratulujemy, do zobaczenia na drogach :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Paula Nova

Paula Nova
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.08.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Wspaniała szkoła jazdy! Przyjazna atmosfera, pełen profesjonalizm i, co ważne, sympatyczni ludzie, podchodzący do nauki jazdy z pasją, zaangażowaniem i anielską cierpliwością. Polecam gorąco instruktora Sebastiana Mierzejewskiego!

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za to, że nas wybrałaś :) Gratulujemy egzaminów i pozdrawiamy cieplutko :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Karolina Sowa

Karolina Sowa
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.08.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam!

Odpowiedź:

Dziękujemy, pozdrawiamy :)

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Mati Mroz

Mati Mroz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.08.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Szczerze jak najbardziej polecam tę szkołę. Sprostali nielada wyzwaniu! W krótkim okresie po długiej przerwie poprowadzili mnie do zdanego egzaminu i to za pierwszym razem. Na pewno cechuje ich profesjonalizm, bardzo miła armosfera w czasie jazdy, znakomity kontakt, a do tego mega zdolność przekazywania wiedzy. Polecam wszystkim, nie tylko tym stricte z Legnicy! Warto się poświęcić i zajeżdżać również z pobliskich miast, bo nauka w takiej szkole to czysta przyjemność :) dziękuję!

Odpowiedź:

Baaardzo dziękujemy za miłe słowa, przygotowywanie Kursantów do egzaminów to dla nas sama przyjemność, cieszymy się zatem bardzo, że jesteś zadowolony z naszego podejścia :) Pozdrawiamy i gratulujemy świetnie zdanego egzaminu :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Barbara K ...k ip: 94.254.240.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.08.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Wykupione tylko 5 godzin ale w tak krótkim czasie można było zauważyć wielki profesjonalizm instruktora i oczywiście wielki plus za atmosferę:) Polecam !!

Odpowiedź:

Dziękujemy bardzo mocno :) Pozdrawiamy i do zobaczenia :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Szymon Stajnowski

Szymon Stajnowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.08.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Drugiej takiej szkoły nie ma. Porządne przygotowanie do egzaminu, najlepsi instruktorzy i najlepsze samochody to u nich standard. Przygotowują nie tylko do samego egzaminu ale także uczą przydatnych technik jazdy. Szczerze polecam.

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za miłe słowa, gratulujemy egzaminów i zapraszamy do odwiedzania nas czasami ;)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Ania Szarzyńska

Ania Szarzyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.08.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Plecam z całego serduszka OSK21! Super podejście do kursanta, świetna atmosfera, profesjonalni instruktorzy, idealne przygotowanie do egzaminów.

Odpowiedź:

Dziękujemy bardzo :) Cieszymy się, że nas wybrałaś i do zobaczenia na drogach :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Olga Zielińska

Olga Zielińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.07.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Gorąco polecam Osk21, gdzie odbyłam jazdy doszkalające po długiej przerwie. Było bezstresowo, profesjonalnie i skutecznie. Wzorowe dostosowywanie się do potrzeb kursanta (godziny, dojazd). Same plusy, zero minusów.

Odpowiedź:

Dziękujemy i mega ogromne gratulacje za super wynik na egzaminie :) Pozdrawiamy Cię całą ekipą :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak