O.S.K. PRYMUS Musiał Jan

 204 opinie w tym 172 zaufane

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

O.S.K. PRYMUS Musiał Jan
ul. Nowa 97
88-100 Inowrocław

Opis

Szkoleniem kierowców zajmujemy się od 24 lat. Od początku naszej działalności postawiliśmy na jakość. Szkolimy skutecznie i efektywnie, czego dowodem są czołowe miejsca w rankingach zdawalności ośrodków szkolenia kierowców w Starostwie Powiatowym Inowrocław . Kursy nauki jazdy prowadzimy profesjonalnie , w miłej atmosferze . Zajęcia praktyczne i część teoretyczna odbywa się w godzinach umożliwiających udział osobom uczącym się i pracującym.W naszej Szkole istnieje możliwość rozpoczęcia szkolenia w każdym momencie, bez czekania na rozpoczęcie kursu .Nie trzeba chodzić na wykłady można je odbyć bez wychodzenia z domu ,wykorzystując swój każdy wolny czas ,kiedy się będzie go miało .Nasz ośrodek szkoleniowy znajduje się na ulicy Nowej 97(obok Okręgowej Spółdzielni Mleczarskiej . Dla kursantów z Inowrocławia i okolic zajęcia praktyczne zaczynamy i kończymy w miejscu zamieszkania kursantów. Serdecznie zapraszamy Państwa do zapoznania się z ofertą i skorzystania z naszych usług, a my udowodnimy Wam, że dokonaliście słusznego wyboru.

Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2000 zł

ul. Nowa 97

WIĘCEJ Istnieje możliwość rozpoczęcia kursu w każdym dniu.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

cena za pakiet: 140 zł

ilość godzin w pakiecie: 2h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Kacperek Kacperek

Kacperek Kacperek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Nie żałuję spędzonego czasu u Pana Janka, bardzo miła atmosfera, bardzo punktowe trasy oraz duża pomoc szkoląca co do tej kategorii, nic dodać nic ująć, dziękuję jeszcze raz i polecam wszystkim !!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Maciej Mikołajczak

Maciej Mikołajczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Kontakt do Pana Janka dostałem od znajomego i nie żałuje, że do niego zadzwoniłem. Wszystkie jazdy mijały w bardzo miłej atmosferze, dzięki czemu nie miałem żadnych problemów z przyswojeniem rad i informacji, które mi przekazywał. Jazdy oceniam na 11/10, zwłaszcza ze względu na to, ze egzamin praktyczny zdałem za pierwszym razem. Podsumowując - Szkoła Jazdy Pana Janka jest godna polecenia!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Mateusz Frąszczak

Mateusz Frąszczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Trafiłem do Pana Jana z polecenia i na szczęście się nie zawiodłem. Kurs wykonałem w trybie ekspresowym, instruktor bardzo elastyczny, komunikatywny, wyrozumiały i cierpliwy w stosunku do kursantów. Na duży plus na pewno zajęcia teoretyczne, które można odbyć w domu. Polecam!

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność
- Wadybrak

Mateusz F ........k ip: 5.173.137.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Trafiłem do Pana Jana z polecenia i na szczęście się nie zawiodłem. Kurs wykonałem w trybie ekspresowym, instruktor bardzo elastyczny, komunikatywny, wyrozumiały i cierpliwy w stosunku do kursantów. Na duży plus na pewno zajęcia teoretyczne, które można odbyć w domu. Polecam!

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wiktoria Palcat

Wiktoria Palcat
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdane za pierwszym razem! Dziękuję 0.S.K. PRYMUS Panu Jankowi Musiał za przygotowanie do egzaminu , za wytłumaczenie od A do Z wielu spraw, za cierpliwość i miłą atmosferę. Gorąco polecam.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Martyna Lajblich

Martyna Lajblich
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dobre przygotowanie, miła atmosfera oraz profesjonalizm.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Martyna L ....... ip: 37.248.211.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 30.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo miła atmosfera, Pan Musiał bardzo pomocny i dobrze uczy. Bardzo polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Anna Nowacka

Anna Nowacka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdane za pierwszym razem! Dziękuję 0.S.K. PRYMUS Panu Jankowi Musiał za przygotowanie do egzaminu , za wytłumaczenie od A do Z wielu spraw, za cierpliwość i miłą atmosferę. Gorąco polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Mateusz Mikołajczak

Mateusz Mikołajczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam serdecznie , zdane za pierwszym razem, profesjonalne przygotowanie oraz sympatyczna atmosfera. Nie ma do czego się doczepić a sama jazda jak i nauka sprawiła wiele frajdy. POLECAM !

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Ewelina Bykowska

Ewelina Bykowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pan Janek ze swoim doświadczeniem potrafi bardzo dobrze przekazać wiedzę teoretyczną tak, aby każdy przepis był dobrze zrozumiany. Jest osobą bardzo miłą, kulturalną i bardzo ciepłą. Wspomoże miłym słowem, stworzy super atmosferę w której ciężko się stresować i denerwować. Nawet w tych trudnych czasach pandemii kurs w szkole Pana Janka to bezpieczeństwo na najwyższym poziomie nie tylko na drodze. Polecam w 100 %

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Marcin Grzybowski

Marcin Grzybowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdane za pierwszym razem !!!Pan Janek podeście do kursanta bardzo profesjonalne, duża wiedza i cierpliwość, dzięki Panu Jankowi do egzaminu podchodziłem z dużą pewnością siebie i z małą dozą lęku ???? mogę polecić z czystym sercem, z Panem Jankiem prawo jazdy zdawałem ja i moja partnerka i z pewnością mogę potwierdzić, że każde kolejne pokolenie będzie uczyło się w tej właśnie szkole !!! polecam gorąco !!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Michał Załuński

Michał Załuński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam bardzo serdecznie, miła przyjazna atmosfera. Nie da się powiedzieć złego słowa, nauka jest bardzo przyjemna i bardzo satysfakcjonująca, nie mam żadnych zaostrzeń, bardzo polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Ewelina B ....... ip: 83.11.122.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pan Janek ze swoim doświadczeniem potrafi bardzo dobrze przekazać wiedzę teoretyczną tak, aby każdy przepis był dobrze zrozumiany. Jest osobą bardzo miłą, kulturalną i bardzo ciepłą. Wspomoże miłym słowem, stworzy super atmosferę w której ciężko się stresować i denerwować. Nawet w tych trudnych czasach pandemii kurs w szkole Pana Janka to bezpieczeństwo na najwyższym poziomie nie tylko na drodze. Polecam w 100 %

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Iwona Wolska

Iwona Wolska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.02.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Najlepsza szkoła jazdy, bardzo miła atmosfera, polecam z całego serca! Pan Janek to bardzo kompetentny, sympatyczny i cierpliwy instruktor, który potrafi wszystko jasno wyjaśnić tak, aby swobodnie poruszać się po drogach. Grafik zajęć zawsze dopasowany był do moich potrzeb. Polecam!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Gosia Forgiel

Gosia Forgiel
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.01.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Profesjonalne przygotowanie do egzaminu w przyjemnej atmosferze. Potrzebną wiedzę udało mi się przyswoić w trybie niemalże ekspresowym. Z całego serca polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm
- Wadybrak
Julia Wojdyła

Julia Wojdyła
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jestem jak najbardziej zadowolona z wyboru. Profesjonalne i świetne przygotowanie do egzaminu. Bardzo polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Rafał Pacholski

Rafał Pacholski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super atmosfera podczas całego kursu i bardzo dużo cierpliwości Pana Jana. Wszystkim szukającym szkoły jazdy bardzo polecam. Lepszej nie znajdziecie

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Kasia Sobocińska

Kasia Sobocińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.12.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Dziękuję Panu Jankowi za profesjonalne przygotowanie do egzaminu na prawo jazdy kategorii B. Zdane za pierwszym razem. Jazda z Panem to czysta przyjemność. Spokojnie, zabawnie i profesjonalnie. Bardzo polecam z całego serca tą szkołę i dziękuję bardzo jeszcze raz. ???? Najlepsza szkoła. Pan Jan ma dużo cierpliwości, zawsze pozytywnie jest nastawiony i uśmiechnięty co czyni jazdę bardzo przyjemną. Bardzo miło się z Panem szkoliło. Jeżeli chcecie sprawnie zdać, być dobrze przygotowanym do egzaminu i przy tym dobrze się bawić to ta szkoła jest dla Was idealna. Dziękuję i polecam ????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Katarzyna Bańczyk

Katarzyna Bańczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.12.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z pełnym przekonaniem mogę polecić. Profesjonalnie, bez stresowo , elastyczne godziny a przede wszystkim kultura ,Naprawde z czystym sumieniem polecam szkołe O. S.K. PRYMUS Jan Musiał.

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Oliwia Suchocka

Oliwia Suchocka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.12.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Serdecznie polecam! Nikt nie przygotowuje do egzaminu tak jak Pan Jan. Przygotowanie pełne profesjonalizmu a jazdy przebiegały w przemiłej atmosferze! Jeszcze raz polecam!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Mateusz Tomczak

Mateusz Tomczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam. Instuktorzy potrafiący przekazać wiedzę i umiejętności a przy czym bardzo miła atmosfera. Cały kurs przebiegł sprawnie i na najwyższym poziomie.

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm
- Wadybrak
Paulina Kaźmierczak

Paulina Kaźmierczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Miła atmosfera, instruktor spokojny, cierpliwy, dobrze wytłumaczy, nauka bez stresu. Na prawdę polecam

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność
- Wadybrak
Agnieszka Ratajczak

Agnieszka Ratajczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.11.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Z pełnym przekonaniem mogę polecić. Profesjonalnie, bez stresowo , elastyczne godziny a przede wszystkim kultura ,Naprawde z czystym sumieniem polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Daria Kruszka

Daria Kruszka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pan Janek to bardzo cierpliwy człowiek, widać że lubi swoją pracę. Wszystko tłumaczy tyle razy ile jest potrzeba. Atmosfera jest przyjazna, nie trzeba sie stresować. Polecam z czystym sumieniem.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Nikola Graczyk

Nikola Graczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo miła i spokojna atmosfera oraz odpowiednie, bezstresowe podejście do kursanta a także punktualność. Serdecznie polecam OSK Prymus :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Agnieszka R ........ ip: 5.174.134.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 25.11.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Serdecznie polecam , przemiła atmosfera, mega cierpliwość

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Natalia Bareja

Natalia Bareja
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super atmosfera ,wszystko dokładnie wyjaśnione ,świetny nauczyciel :) polecam z czystym sumieniem ;)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Ania Radek Krokosz Kanarek

Ania Radek Krokosz Kanarek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Cześć O.S.K. PRYMUS Musiał Jan to najlepsza szkoła nauki jazdy oczywiście zdane za pierwszym razem 14 11 2020 pan Janek to najlepszy instruktor nie ma lepszego gościa w Inowrocławiu jak bym musiał zdawać jeszcze raz to tyko O.S.K. PRYMUS Musiał Jan ogromna wiedza oaza spokoju jeździło mi się jak z najlepszym kumplem jak byśmy się znali z 30 lat Polecam bardzo szkole nauki jazdy "PRYMUS" Pana Jan Musiał. Przemiła osobowość instruktora, a sama nauka jazdy przeprowadzana w bezstresowej atmosferze. Perfekcyjność i dokładność wpajania nauki teoretycznej i praktycznej w 101%. Instruktor wymagagajacy w pozytywnym słowa znaczeniu. Nie żałuję wyboru instruktora,tylko OSK "Prymus"Jan Musiał

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Piotr Mikołajczak

Piotr Mikołajczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Miła atmosfera. Instruktor spokojny, wyrozumiały, potrafiący przekazać wiedzę i umiejętności. Nauka bez stresu. Godziny jazd dostosowane do kursanta.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Agnieszka C ......k ip: 46.204.34.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalne podejście. Instruktor miły o wysokiej kulturze osobistej. Możliwość umówienia jazdy w dowolnym terminie. Kurs przebiegał sprawnie, bez zbyt długich przerw między kolejnymi lekcjami.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak