O.S.K. Plus

 390 opinii w tym 180 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Szkoła ma 1 siedziby. Wybierz:

O.S.K. Plus
ul. Zamenhofa 24/10
58-105 Świdnica

Kontakt

Opis

Każdy pisze o swojej szkole same superlatywy...to normalne,gdyż chce zachęcić potencjalnego klienta.
Ja obiecuję,że dam z siebie 100% i nikt nie będzie żałował wyboru mojej szkoły!!!
Uprawnienia instruktora nauki jazdy posiadam od 2000 r.
Zapraszam serdecznie wszystkich Tych, którzy chcą nauczyć się jeździć w sposób profesjonalny.Później zdanie egzaminu to tylko formalność :-)
Szkolimy na pojazdach: Toyota Yaris, Renault Clio III
Serdecznie zapraszam do współpracy.
Satysfakcja gwarantowana!
Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Paweł Czubocha

Paweł Czubocha

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2099 zł

ul. Zamenhofa 24/10

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris 3, Renault Clio 3)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

cena za pakiet: 70 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Natalia Głowacka

Natalia Głowacka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.11.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Najlepszy instruktor, niezastąpiony, dzieki Pawłowi zdałam za pierwszym razem mimo, że zdawałam egzamin we Wrocławiu i nie czułam się pewnie z poprzednim instruktorem. Jeździłam z nim z polecenia mojego chłopaka, który tez dzięki Pawlowi poradził sobie swietnie na egzaminie. Super podejście do ucznia, mega sympatyczny i dowcipny. Każda jazda to byla świetna przygoda i wartościowa dawka wiedzy. Jestem mu mega wdzięczna za pomoc, bo gdyby nie on nie zdałabym w ogóle. Wspaniały instruktor, niezastąpiony, najlepszy!!! Natalka

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ireneusz Lutz

Ireneusz Lutz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.11.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Było super, świetne przygotowanie! Pozdrawiam serdecznie Instruktota!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Sara Kałamarz

Sara Kałamarz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetny instrukor, przyjemna atmosfera i dokładne przygotowanie. Polecam każdej osobie szukającej dobrego kursu!

+ Zaletydobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak
Marlena Mazur

Marlena Mazur
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam z całego serca... kurs odbywa się w bardzo przyjemnej atmosferze.. Instruktor: Pełen profesjonalizm. To najlepsza szkoła nauki jazdy w mieście. DZIĘKUJĘ ZA CIERPLIWOŚĆ I ZA ŚWIETNE PRZYGOTOWANIE DO EGZAMINU. Nie sądziłam że to jest wogóle możliwe

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ewa Fałek

Ewa Fałek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.11.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Odpowiednia osoba na odpowiedni miejscu. !!!!! Paweł przesympatyczna osoba z ogromną umiejętnością przekazania wiedzy. Wszystko spokojnie bez stresu. Polecam z całego serducha ❤ Nie mogłam lepiej trafić. 10/10 . Zdane za 1 dziękuję !!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Miłosz Knihnicki

Miłosz Knihnicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdane za pierwszym, instruktor jest naprawde super i dobrze przygotowuje do egzaminu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Kacper Klech

Kacper Klech
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobry instruktor do samego końca był ze mną.Lepszego nauczyciela nie da się znaleźć ❤

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Piotr Garstka

Piotr Garstka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.11.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam, jestem bardzo zadowolony z całego przebiegu kursu, nauka teoretyczna jak i praktyczna odbywała się w przyjaznej atmosferze, instruktor jak najbardziej pełen profesjonalizm 10/10 :) Zdecydowanie najlepsza szkoła w mieście , jeszcze raz dziękuję za świetne przygotowanie do egzaminu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

a ............................l ip: 37.47.147.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 31.10.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Treść opinii: Serdecznie polecam NIEZASTĄPIONEGO instruktora Pana Pawła! Jest on osoba bardzo zaangażowana w swoją pracę cierpliwa oraz przezabawna. Podczas jazd panowała luźna i przyjazna atmosfera, przez co z łatwością byłam w stanie nauczyć się nowych rzeczy bezstresowo. Na godzinach dodatkowych nauczyłem się nie tylko jak zdać egzamin, lecz tak naprawdę jak jeździć samochodem w codziennym życiu, co uważam jest najważniejsze. Egzamin dzięki dodatkowym jazdom wykupionym u Pana Pawła został zdany bezproblemowo za pierwszym razem a to dzięki świetnym metodom nauczania!!! Jeśli chcesz zdać egzamin na prawo jazdy...to już wiesz z jakim instruktorem się kontaktować

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Rafał Pasikowski

Rafał Pasikowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.10.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Najlepsza szkoła w Świdnicy, Instruktor z dobrymi poradami na egzamin, Nie uszkodzone ani zajechane auta i dobra atmosfera. Polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Justyna Wiśniewska

Justyna Wiśniewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.10.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Najlepsza szkoła jazdy w Świdnicy wraz z najlepszym instruktorem na świecie, który ma świetne podejście do kursanta, jest cierpliwy pomocny i pozytywnie motywujący. Nie brakuje mu też dobrego humoru! Wszystko jak najbardziej na PLUS! Pełen profesjonalizm, przyjazna atmosfera i dokładne przygotowanie do egzaminów. Polecam z całego serca!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Natalia Kaczmarczyk

Natalia Kaczmarczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam!!! Najlepszy instruktor świata ☺️ bardzo miły, cierpliwy, wyrozumiały i potrafi dobrze wszystko wytłumaczyć. Kurs jak i instruktora będę zawsze miło wspominała.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Angelika Zając

Angelika Zając
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.10.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo, Polecam. Bardzo miło spędziłam czas, nauczyłam się wszystkiego od podstaw, nie tylko jak zdać egazamin, ale też parkować na wszystkie możliwe sposoby, odnaleźć się w każdej sytuacji na drodze. Lekcję doszkalające będą jedne z moich pięknych wspomnień.

+ Zaletydobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Bartek Florczak

Bartek Florczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.09.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Powrót do prawa jazdy po 2 latach, 3 niezdane egzaminy, dziś się udało, wszystko dzięki instruktorowi tej właśnie szkoły, pełen profesjonalizm, opanowanie a przede wszystkim wiedza i doświadczenie, w 8 godzin nauczyłem się więcej niż przez 30 w poprzedniej szkole. Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Bogna Semik

Bogna Semik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.09.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Same pozytywy - instruktor punktualny, cierpliwy, konkretny. Czas jazdy wykorzystany w pełni, w dodatku w świetnej atmosferze. Nie mogłam trafić lepiej :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ola Galant

Ola Galant
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pełen profesjonalizm!!!! Na drodze można się spodziewać wszystkiego, a dzięki Szkole Jazdy PLUS jestem na to "wszystko" przygotowana!!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ксенія Грабар

Ксенія Грабар
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.09.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Dziękuję bardzo Panie Pawle!Polecam wszystkim szkoły jazdy Plus!Pan instruktor ma indywidualne podejście do kursantów!Egzamin zdano iż pierwszego razu!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Kseniia H ..... ip: 94.172.17.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.09.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Pan Paweł naprawdę bardzo dobrze ma podejście do kursantów!Polecam wszystkim!!!Ja jestem pani z Ukrainy i bardzo trudne było opanowanie tej jazdy w innej szkole ale Pan Paweł pomógł mi i nie było żadnych problem z egzaminem !! Z pierwszego razu był zdany.

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Katarzyna Ciszewska

Katarzyna Ciszewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.08.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Świetne podejście instruktora do kursanta. Pan Paweł ze stoickim spokojem potrafi odpowiedzieć na każde nurtujące pytanie, wykazuje się duży profesjonalizmem, a przede wszystkim potrafi stworzyć przyjazną atmosferę. Jestem bardzo zadowolona z lekcji i z ręką na sercu mogę tą szkołę polecić każdemu :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Ilona Żuk

Ilona Żuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.08.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Paweł to instruktor, który posiada bardzo dużo cierpliwości i potrafi w sposób zrozumiały wytłumaczyć i odpowiedzieć na wszystkie pytania dotyczące prawa jazdy. Uczy przemyślanej, prawidłowej, bezpiecznej ale i dynamicznej jazdy oraz przygotowuje w 100% do zdania egzaminu. Praktyczna nauka jazdy jest zaplanowana bardzo starannie, która pozwala na stopniowe i systematyczne poznawanie coraz to nowych rzeczy z każdą kolejną jazdą. Dzięki temu można nauczyć się wszystkiego na spokojnie, a w przypadku popełnianych błędów Instruktor zwraca na nie uwagę, tłumaczy co było nie tak, a następnie ćwiczymy aby te błędy wyeliminować. Dodatkowo podczas jazd panuje miła atmosfera wynikająca z dużego poczucia humoru instruktora oraz wyrozumiałego podejścia do kursanta. Dziękuję za naukę bezpiecznej i poprawnej jazdy samochodem oraz za świetne przygotowanie do egzaminu praktycznego, który zdałam za pierwszym razem :))) Każdemu kto zastanawia się nad wyborem szkoły polecam wybrać OSK Plus , a na pewno nie będzie żałować :)))

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Natalia Kryńska

Natalia Kryńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.07.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Pełen profesjonalizm, spokojne podejście do kursanta co jest dla mnie najważniejsze, każdy najmniejszy szczegół wytłumaczony, przyjazna atmosfera. Serdecznie polecam!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Elżbieta Juszczak

Elżbieta Juszczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam !!! Paweł to najlepszy instruktor, bardzo cierpliwy, opanowany i merytorycznie przygotowany na każde pytanie:) Świetnie tłumaczy każdy manewr, a także sytuacje na drodze. Gwarantuje pełne wsparcie, przyjazną atmosferę i dlatego egzamin zdałam za pierwszym razem! Bardzo dziękuję i serdecznie polecam !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Natalia Wnęczak

Natalia Wnęczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.07.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Super podejście instruktora, bardzo polecam!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Patryk Graca

Patryk Graca
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.06.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Najlepszy nauczyciel i mega pozytywny człowiek :D polecam!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Grzegorz Belica

Grzegorz Belica
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.06.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepszy instruktor w Świdnicy, nie ma drugiego takiego, rzetelny, sumienny, świetne tłumaczący błędy i dopasowujący do „trudnych” kursantów. Serdecznie polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Dominika Dziedzic

Dominika Dziedzic
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.06.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Super podejście od instruktora do kursanta, pełne wsparcie. Bardzo, bardzo, bardzo polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Anna Kania

Anna Kania
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.06.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Cierpliwy instruktor dobrze tłumaczy i do skutku póki kursant nie zrozumie o co chodzi czyli instruktor z "powołania" szkoła warta polecenia!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Daria Połeć

Daria Połeć
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.06.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Egzaminy zdane za pierwszym razem, Pan Paweł jest instruktorem z powołaniem, jego cierpliwość jest ogromna, wszystko tłumaczy nawet po 10 razy, aż kursant zrozumie. Serdecznie polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Paulina Miśków

Paulina Miśków
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.06.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam!

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Geniu PL

Geniu PL
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.05.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy w Świdnicy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak