Liczba odwiedzin: 18295 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Nauka Jazdy Skawina OSK MILA

  (570 opinii w tym 437 zaufanych)
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 21.08.2019

Wiktoria Kubas

Wiktoria Kubas
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie! Bardzo profesjonalne podejście do kursanta, cierpliwość i opanowanie instruktorów. Otrzymałam odpowiedź na każde nurtujące mnie pytanie związane z nauką jazdy. Wielkim plusem było ustalanie wcześniej grafiku jazd zgodnie z moją dyspozycyjnością. Sama część praktyczna kursu przebiegała w bardzo miłej atmosferze!!! Gdybym miała wybierać ponownie szkołę jazdy, na pewno byłaby to MILA.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.08.2019

Karolina Drzyzga

Karolina Drzyzga
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca !!!! naprawdę warto zapisać się na kurs w tej szkole !!!! miła atmosfera, jazdy dopasowane pod kursanta i co najważniejsze cierpliwi instruktorzy !!! Polecam, a nie pożałujesz !!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 25.07.2019

Katarzyna Bolek

Katarzyna Bolek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca mogę polecić Ośrodek Szkolenia Kierowców MILA. Opanowanie, cierpliwość i pełen profesjonalizm to cechy instruktorów. Szczególne podziękowania dla Pana Tomasza, dzięki niemu wynik pozytywny!!! Do zobaczenia na drodze chlopaki !!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.07.2019

Julia Szablak

Julia Szablak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła! Miła atmosfera, bardzo dobre podejście do kursanta , godziny jazd dostosowywane do każdego. Dzięki Panu Tomkowi i Bartkowi egzamin teoretyczny jak i praktyczny zdany za pierwszym razem.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.07.2019

Miłosz Blak

Miłosz Blak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła!!! Egzamin teoretyczny zdany w pierwszym terminie, egzamin praktyczny również pierwszy termin. Instruktor profesjonalny, kurs prowadzony w przyjaznej atmosferze, bez stresu. Bardzo ciekawe wykłady. Szczerze polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 13.07.2019

Karolina Janik

Karolina Janik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera.Profesjonalne i indywidualne podejście do kursanta. Serdecznie polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 12.07.2019

Krzysiek Schabowski

Krzysiek Schabowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam tę szkółkę. Instruktorzy bardzo mili, wyrozumiali i opanowani. Podczas kursu praktycznego nie ma napiętej atmosfery, wszystko na spokojnie oraz dobrze wytłumaczone.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.07.2019

Konrad Przybyło

Konrad Przybyło
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie Polecam OSK Mila, bardzo sympatyczni oraz pomocni instruktorzy, bardzo dobra atmosfera podczas jazdy. Każdy zrobiony błąd podczas jazdy jest powtarzany aby zapamiętać to co źle się zrobiło. Terminy do wyboru tak jak danej osobie pasuje. Cały kurs przebiegł pomyślnie i z dobrą pomocą fachowców z czego jestem bardzo zadowolony i bardzo polecam ten ośrodek szkolenia, będę go polecał każdemu!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.06.2019

Hubert Jaciubek

Hubert Jaciubek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam OSK Mila, instruktorzy jak i cały kurs na bardzo wysokim poziomie, dzięki kompleksowym przygotowaniom teorie i praktykę zdałem za pierwszym razem :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 19.06.2019

Wojtek Opyrchał

Wojtek Opyrchał
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam OSK Mila, dobierałem u nich dodatkowe godziny po niezdanym egzaminie i kursie w innym ośrodku i zdałem przy pierwszym podejściu. Jeździłem z p. Tomkiem i jest on bardzo profesjonalnym instruktorem o ogromnej cierpliwości i potrafiącym zmotywować do działania :) Nie miałem też żadnych problemów z ustalaniem jazd w dogodnych dla mnie terminach.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.06.2019

Anna Matejko

Anna Matejko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam OSK Mila. Moim instruktorem był Pan Tomek przesympatyczny człowiek, bardzo cierpliwy i przede wszystkim widać ze robi to z powołania. Atmosfera podczas jazdy była bardzo miła. Dostałam wiele rad i uwag co zaprocentowało później na egzaminie praktycznym. Na lepsza szkole jazdy nie mogłam trafić zostałam świetnie przygotowana.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 14.06.2019

Agata Zaręba

Agata Zaręba
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jeśli ktoś ma stalowe nerwy, to sobie poradzi. Jednak bezpośrednia, (zdarzało się że i nieuzasadniona chwilami) krytyka oraz nieprzyjazna atmosfera w ogromnym stopniu odbijała się na mojej jeździe i popełnianych przeze mnie błędach. Zdarzało się, że wychodziłam z auta całkowicie zniechęcona i przygnębiona. Przynajmniej takie wrażenia zagwarantowała mi jazda z panem Bartkiem. O panu Tomku słyszałam same pozytywne komentarze, a osobiście miałam okazję jeździć z nim dwie godziny i uważam, że to, że tłumaczy każdy błąd i daje wskazówki jest na duży plus. Zdałam za trzecim

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.06.2019

Justyna Płonka

Justyna Płonka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam OSK Mila. Bardzo miła atmosfera, instruktorzy mają bardzo dobre podejście do kursanta. Zarówno na części teoretycznej jak i praktycznej, wszystko zostało wytłumaczone oraz zaprezentowane bardzo dokładnie. OSK Mila przygotowuje nie tylko do zdania egzaminu, ale również do sytuacji jakie mogą nas spotkać na drodze. Dużym plusem dla mnie było to, że mogłam dostosować swój grafik pracy do terminów jazd. Bardzo miło spędzony czas ???? Zawsze będę polecać tą szkołę i z miłą chęcią powtórzyłam bym ten kurs ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 20.05.2019

Wojtek Bator

Wojtek Bator
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę jazdy kurs odbył się w bardzo fajnej atmosferze. Panowie uczą nie tylko jak zdać egzamin lecz jak poprawnie jeździć w każdych warunkach. Co do terminów jazd są bardzo elastyczni wszystko da się dogadać :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.05.2019

Bela Jadczyk

Bela Jadczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca! Miałam przyjemność jeździć zarówno z Panem Tomkiem jak i Bartkiem, obydwoje mają ogrooomnie pokłady cierpliwości (nawet do kompletnych laików :)), są profesjonalni, tłumaczą wszystko dokładnie i skrupulatnie, aż do skutku. Posiadają przy tym super poczucie humoru co sprawia że stres związany z byciem za kierownicą szybko odchodzi na bok! Dzięki ich podejściu egzamin teoretyczny jak i praktyczny zdany za pierwszym razem, gdyby istniała taka możliwość chętnie zapisalabym się na kolejne 30 godzin, bo taka nauka to sama przyjemność :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.04.2019

Katarzyna Górszczak

Katarzyna Górszczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z czystym sumieniem polecam szkołę jazdy OSK Mila. Bardzo profesjonalni i sympatyczni instruktorzy, którzy wykazują dużą cierpliwość w stosunku do kursanta ???? nauka jazdy w tej szkole to czysta przyjemność i pewność zdania egzaminu ????

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 26.04.2019

Klaudia Blak

Klaudia Blak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam OSK MILA! Instruktorzy mają dobre podejście do kursanta, panuje miła atmosfera, instruktorzy dobrze przekazują wiedzę, elastyczne godziny jazd. Po ich szkoleniu zdanie egzaminu państwowego jest gwarantowane!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.04.2019

Monika Paciorek

Monika Paciorek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z czystym sumieniem polecam OSK MILA. Miałam przyjemność uczyć się jazdy z Panem Tomkiem. Jego "ludzkie" podejście do kursanta i sposób nauki gwarantują,ze z każdej lekcji wyniesie się dużo wiedzy i techniki. Co najważniejsze OSK MILA nie uczy tylko jak zdać sam egzamin, uczy jak być dobrym kierowcą. Polecam każdemu,kto chce odbyć nauke w miłej atmosferze i zakonczyć ją wynikiem pozytywnym!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.04.2019

Sylwia Kopta

Sylwia Kopta
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam OSK Mila, wszystko wytłumaczone zostało, dobre podejście do kursanta, profesjonalizm w 100%

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 03.04.2019

Aneta Lenda

Aneta Lenda
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełen profesjonalizm w super atmosferze, instruktor z ogromną wiedzą, cierpliwością i doświadczeniem. Polecam bardzo serdecznie

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 22.03.2019

Weronika Smajek

Weronika Smajek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam OSK MILA , super instruktorzy , bardzo fajne indywidualne podejscie do kursanta , anielska cierpliwosci oraz indywidualne dopasowanie jazd do grafiku kursanta .Polecam z całego serca ☺

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.03.2019

Kuba Lelek

Kuba Lelek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo profesjonalne podejście, bez stresu, instruktorzy bardzo cierpliwi, osk Mila jest to najlepsza szkoła jazdy. Polecam z całego serca.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.03.2019

Piotrek Hytkowski

Piotrek Hytkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko idealnie ! Polecam wszystkim który chcą sie nauczyć jeździć, a nie tylko zdać egzamin!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 12.03.2019

Klaudia Lepiora

Klaudia Lepiora
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsi na świecie!! Fachowe doradztwo, dużo przydatnych rad do egzaminu. Instruktorów lepszych nie znajdziecie nigdzie !!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 04.03.2019

Karolina Boroń

Karolina Boroń
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera, instruktorzy bardzo przyjaźnie nastawieni, zero stresu, kulturalnie, zajęcia teoretyczne i praktyczne na świetnym poziomie. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 25.02.2019

Patrycja Surma

Patrycja Surma
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca :) Instruktorzy cierpliwi, wyrozumiali, wymagający i zawsze punktualni. Wykłady prowadzą bardzo ciekawie i można się na nich wiele dowiedzieć. Świetnie uczą i wspierają, gdy coś nie wychodzi. Miałam przyjemność uczyć się jazdy z Tomkiem i śmiało mogę powiedzieć, że jest to instruktor z powołania. Na prawdę warto wybrać ten ośrodek!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 25.02.2019

Marcin Gruca

Marcin Gruca
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Atmosfera bardzo fajna, nowe pojazdy. Wykłady prowadzone przez Pana Bartka są ciekawe oraz pouczające, pełne nawiązań do sytuacji, które miały miejsce na drogach. Pan Tomek nie wprowadza nerwowej atmosfery podczas nauki praktycznej. Po wyjeżdżeniu wszystkich godzin czułem się pewnie za kierownicą i byłem pewny, że egzamin państwowy nie będzie dla mnie problemem. Kontakt z instruktorami mogę ocenić na wzorowy.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.02.2019

Adrian Grzelak

Adrian Grzelak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam, po kursie udało mi się zdać teorię i praktykę za pierwszym razem. Pozdrawiam :)

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 14.02.2019

Wiktoria Rutkowska

Wiktoria Rutkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam osk Mila jest to najlepsza szkoła jazdy. Moim instruktorem był Tomek, świetny człowiek i instruktor z powołania. Atmosfera podczas jazdy pierwsza klasa a co najważniejsze bez stresu ????

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 12.02.2019

Monika Górowska

Monika Górowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca! Widac zaangazowanie instruktorów, którzy indywidualnie podchodza do każdego kursanta. Dzieki temu jazdy nie są stresujące a przyjemne. I nie ma problemu z dobraniem pasujących godzin.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak