Liczba odwiedzin: 17158 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Nauka Jazdy Skawina OSK MILA

  (528 opinii w tym 410 zaufanych)
528 Opinii
Suma opinii (528)
  • Bardzo dobry524 (99%)
  • Dobry4 (1%)
  • Neutralny 0
  • Słaby 0
  • Bardzo słaby 0
Statystyka zdawalności

Dodaj swoją opinię o szkole!


Zaznacz ilość gwiazdek.
1 gwiazdka to najgorsza ocena, 5 gwiazdek to najlepsza ocena

Pokaż wszystkie
Plusy
Pokaż wszystkie
Minusy
Pokaż wszystkie

Opinie o Nauka Jazdy Skawina OSK MILA

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 14.02.2019

Wiktoria Rutkowska

Wiktoria Rutkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam osk Mila jest to najlepsza szkoła jazdy. Moim instruktorem był Tomek, świetny człowiek i instruktor z powołania. Atmosfera podczas jazdy pierwsza klasa a co najważniejsze bez stresu ????

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 12.02.2019

Monika Górowska

Monika Górowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca! Widac zaangazowanie instruktorów, którzy indywidualnie podchodza do każdego kursanta. Dzieki temu jazdy nie są stresujące a przyjemne. I nie ma problemu z dobraniem pasujących godzin.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 09.02.2019

Magdalena R .......k ip: 83.4.117.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Po kursie w innej szkole miałam duże problemy aby zdać prawo jazdy. Dokupiłam jazdy w Mili i zdałam za 1 razem. Bardzo profesjonalne podejście, bez stresu, wszystko super wytłumaczone, polecam w 100%.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 21.01.2019

Laura Rycaj

Laura Rycaj
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła jazdy, oprócz nauki nie brakuje poczucia humoru, instruktorzy z anielską cierpliwością i indywidualnym podejściem do kursantów, miła atmosfera. Serdecznie polecam każdemu!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 16.01.2019

Gabriela Pierzchała

Gabriela Pierzchała
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Genialna szkoła jazdy, pełen profesjonalizm i cudowna atmosfera. Instruktorzy bardzo sympatyczni i pomocni. Polecam z całego serca, lepszej szkoły nie znajdziecie :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 12.01.2019

Szymon Bażela

Szymon Bażela
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera. Profesjonalne i indywidualne podejście do kursanta. Serdecznie polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 10.01.2019

Klaudia Sumera

Klaudia Sumera
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam , całego serca ! Pełen profesjonalizm, swietna atmosfera :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 09.01.2019

Aleksandra K .... ip: 159.205.193.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Ogromna zaleta jest indywidualne podejście do każdego kursanta, ciekawe i zachęcające zajęcia z zakresu teorii, oraz podejście każdego instruktora u których widać pasję oraz zaangażowanie w pracę z kursantem

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

częste zmiany instruktorów

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 03.01.2019

Natalia G ........k ip: 91.206.154.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Instruktorzy najwyższej klasy, dzięki który atmosfera na jazdach jest zadawalająca. Z całego serca polecam zapisać się właśnie tam!! :D

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 16.12.2018

Justyna Korczak

Justyna Korczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam wszystkim tę szkołę nauki jazdy. Naprawdę świetna atmosfera, instruktorzy mają naprawdę duuużo cierpliwości. Przykładają dużą wagę do tego,żeby kursant kończący kurs był bardzo dobrze przygotowany, zarówno do egzaminu jak i do różnych sytuacji na drodze. Moim instruktorem był Tomek, człowiek o anielskiej cierpliwości, świetnie tłumaczy krok po kroku, uspokaja, szybko wyłapywał co szło mi gorzej i ćwiczył ze mną aż do skutku. Tym bardziej,że przychodząc na kurs nigdy wcześniej nie miałam do czynienia z autem i nie wiedziałam gdzie sprzęgło,gaz,hamulec czy nawet kierunkowskazy. Dużym plusem dla mnie było to,że mogłam dostosować swój grafik pracy do terminów jazd. Miło spędzony czas ;) Ja będę zawsze polecać tę szkołę.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 07.12.2018

Monika Gruca

Monika Gruca
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca. Super instruktorzy, mają rewelacyjne podejście do kursanta, są bardzo cierpliwi i profesjonalni. Jazda z panem Tomkiem oraz Bartkiem to sama przyjemność. Wspaniałe przygotowanie do egzaminu. Najlepsza szkoła jazdy w Skawinie. POLECAM!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.12.2018

Marcin M ........k ip: 91.206.154.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam ośrodek MILA wszystko w jak najlepszym porządku polecam wszystkim kursanta którzy chcą zdać Prawojazdy

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.12.2018

Adrian Szczęsny

Adrian Szczęsny
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mila bardzo dobrze uczy polecam

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.11.2018

Dominika Pierzchała

Dominika Pierzchała
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła jazdy, instruktorzy mega sympatyczni i zabawni, atmosfera bardzo przyjemna, nie trzeba bać się jazd. Instruktor zawsze wytłumaczy jeśli się czegoś nie wie i na pewno nie będzie krzyczał. Ja jestem mega zadowolona :) Serdecznie polecam!!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.11.2018

Sylwia Skrzyńska

Sylwia Skrzyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolona z tej szkoły. Instruktorzy są bardzo sympatyczni, a do tego potrafią na spokojnie wszystko dokładnie i konkretnie wytłumaczyć. Polecam! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 14.11.2018

Karolina Z .........z ip: 188.146.164.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

OSK MILA to najlepszy ośrodek szkolenia kierowców w Skawinie! Przed wyborem kursu przeczytałam wiele recenzji i zasięgnęłam informacji u byłych kursantów i zdecydowanie większość osób była zgodna i poleciła właśnie MILĘ ???? Kiedy rozpoczęłam kurs nie miałam wątpliwości dlaczego. Spokojna atmosfera, przyjazne nastawienie do kursanta, ogromna wiedza instruktorów, zajęcia teoretyczne prowadzone w interesujący a nie zanudzający sposób ???? Nieograniczona cierpliwość do kursantów, elastyczny grafik i profesjonalizm na najwyższym poziomie. Samochody instruktażowe zadbane i w perfekcyjnym stanie technicznym, co jest bardzo ważne, gdyż chodzi o gwarancje bezpieczeństwa na drodze. Jeśli ktoś się jeszcze zastanawia, który ośrodek wybrać, to z czystym sumieniem polecam OSK MILA !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 13.11.2018

Natalia G .... ip: 188.146.164.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Profesjonalne, sympatyczne i elastyczne podejście do kursanta. Bardzo dobrze przygotowanie do testu teoretycznego, konkretne wykłady. Jazdy to sama przyjemność! Bardzo polecam!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 13.11.2018

Małgorzata B ....a ip: 188.146.46.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetna atmosfera,profesjonalne podejscie,elastyczne godziny jazdy dostosowane do potrzeb kursanta,gorąco polecam,zdane za 1 razem :-)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.10.2018

Julia F ...p ip: 89.75.75.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Mila to moim zdaniem szkoła godna polecenia. Bardzo dobra pod względem kadry instruktorów oraz merytorycznego przygotowania do egzaminów. Państwowy egzamin teoretyczny jak i praktyczny zdałam za pierwszym razem bez większych trudności. Dodatkowym atutem tej szkoły jest elastyczność w dopasowaniu do kursanta godzin jazd w zależności od terminu który akurat pasuje zdającemu.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 24.10.2018

Daria Kociszewska

Daria Kociszewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera, wyrozumiali instruktorzy, dobre podejście do kursanta, wysoki poziom nauczania. Serdecznie polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 16.10.2018

Bogusława Bąk

Bogusława Bąk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy wyrozumiali atmosfera spoko polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.10.2018

Dominik Rosek

Dominik Rosek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre podejście do nauki, egzamin zdany bez żadnego problemu.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.10.2018

Radek Droździewicz

Radek Droździewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera. Pełen profesjonalizm. Polecam serdecznie

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 15.10.2018

Nikola Kasiarz

Nikola Kasiarz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo profesjonalne podejście do kursanta. Wysoki poziom nauczania wiedzy praktycznej i teoretycznej.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.10.2018

Klaudia Bzdun

Klaudia Bzdun
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera. Profesjonalne i indywidualne podejście do kursanta. Serdecznie polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 04.10.2018

Natalia Oremus

Natalia Oremus
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera i profesjonalne podejście do kursantów. Bardzo serdecznie polecam!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 02.10.2018

Klaudia Bała

Klaudia Bała
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera, sympatyczni i cierpliwi instruktorzy. Serdecznie polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 01.10.2018

Natala Blak

Natala Blak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście i 100% zaangażowanie instruktorów, miła atmosfera:)

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.09.2018

Ewelina Wrona

Ewelina Wrona
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam OSK Mila, bardzo dobra atmosfera. Pełen profesjonalizm i organizacja. :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 18.09.2018

Ania Bandoła

Ania Bandoła
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie ! Super ludzie z dobrym podejściem ,miła atmosfera podczas jazdy

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak