Liczba odwiedzin: 16122 Jesteś właścicielem tej szkoły?
507 Opinii
Suma opinii (507)
  • Bardzo dobry503 (99%)
  • Dobry4 (1%)
  • Neutralny 0
  • Słaby 0
  • Bardzo słaby 0
Statystyka zdawalności

Opinie o Nauka Jazdy Skawina OSK MILA

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.10.2018

Dominik Rosek

Dominik Rosek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre podejście do nauki, egzamin zdany bez żadnego problemu.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.10.2018

Radek Droździewicz

Radek Droździewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera. Pełen profesjonalizm. Polecam serdecznie

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 15.10.2018

Nikola Kasiarz

Nikola Kasiarz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo profesjonalne podejście do kursanta. Wysoki poziom nauczania wiedzy praktycznej i teoretycznej.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.10.2018

Klaudia Bzdun

Klaudia Bzdun
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera. Profesjonalne i indywidualne podejście do kursanta. Serdecznie polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 04.10.2018

Natalia Oremus

Natalia Oremus
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera i profesjonalne podejście do kursantów. Bardzo serdecznie polecam!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 02.10.2018

Klaudia Bała

Klaudia Bała
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera, sympatyczni i cierpliwi instruktorzy. Serdecznie polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 01.10.2018

Natala Blak

Natala Blak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście i 100% zaangażowanie instruktorów, miła atmosfera:)

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.09.2018

Ewelina Wrona

Ewelina Wrona
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam OSK Mila, bardzo dobra atmosfera. Pełen profesjonalizm i organizacja. :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 18.09.2018

Ania Bandoła

Ania Bandoła
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie ! Super ludzie z dobrym podejściem ,miła atmosfera podczas jazdy

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 13.09.2018

Karolina Tondyra

Karolina Tondyra
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy mają dobre podejście do ucznia, miła atmosfera podczas jazdy, potrafią umiejętnie wytłumaczyć materiał

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.08.2018

Eliza G .......a ip: 188.146.171.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsza szkoła jazdy, świetna atmosfera i bardzo dobrzy instruktorzy, którzy naprawde dobrze potrafią przekazać wiedzę. Polecam wszystkim z całego serduszka, wszystko zdane za pierwszym razem :))

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 24.08.2018

Edyta N ... ip: 94.254.145.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Pełny profesjonalizm, indywidualnie podejscie do kursantów. Jestem osobą w dojrzałym wieku i myślałam, że jest to nie do zrobienia. Z OSK Mila....poszlo bardzo dobrze. Szczerze polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.08.2018

Elżbieta Góralczyk

Elżbieta Góralczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

POLECAM .Super podejście do kursanta ,instruktorzy rewelacyjni z anielską cierpliwością

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 18.08.2018

Magdalena Pękala

Magdalena Pękala
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła w skawinie, super instruktorzy bardzo dobrze uczą , maja duża cierpliwość są naprawdę bardzo fajni dziękuję Tomku , Bartku i Kubie będę was zawsze miło wspominać

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 16.08.2018

Mikołaj Tylek

Mikołaj Tylek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła, i fajną atmosfera na teorii, jazdy również odbywały się w spokojnej atmosferze, podejście do każdego z osobna

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.08.2018

Mateusz Sieczka

Mateusz Sieczka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobra atmosfera , bardzo dobre przygotowanie do egzaminu :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 24.07.2018

Maciej Skalny

Maciej Skalny
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełen profesjonalizm i świetna organizacja. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.07.2018

Łukasz Stefaniak

Łukasz Stefaniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalizm na lekcjach teoretycznych i praktycznych. Dobra atmosfera, instruktorzy potrafiący wytłumaczyć błędy w zrozumiały sposób. Bardzo dobre podejście do kursantów. Według mnie odpowiednia szkoła dla każdego przyszłego kierowcy.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 17.07.2018

Rafał Sypniewski

Rafał Sypniewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera, pełen profesjonalizm ze strony instruktorów, polecam bardzo serdecznie ????

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.07.2018

Asia Klimek

Asia Klimek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne, rzetelne szkolenie, dobre porady (szczególnie protipy Kuby), indywidualne podejście do kursanta, od początku do końca pełen profesjonalizm no I w efekcie i teoria, i praktyka za pierwszym razem :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.07.2018

Gabriela Leśniak

Gabriela Leśniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsi na świecie ! Kuba instruktor - Anioł ❤️

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.07.2018

Ola Prochownik

Ola Prochownik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie OSK MILA, bardzo miło będę wspominać kurs :D

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 04.07.2018

Sylwia K .....z ip: 37.47.98.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam serdecznie OSK MILA w Skawinie.Wykłady prowadzone przez Bartka były prowadzone na luzie(aż chciało się słuchać).Miałam okazje jeździć z całą trójką. Każdy z nich umie Ci wytłumaczyć daną sytuacje dla Ciebie nie zrozumiałą.Zawsze po każdych jazdach było mówione na co jeszcze zwrócić uwagę i jakie błędy były robione co uważam za bardzo pomocne, ponieważ można było przemyśleć na spokojnie swoje błędy i poprawić na następnej jeździe.Pełen profesjonalizm i zaangażowanie do samego końca.Dziękuję całej trójce ale najbardziej Tomkowi bo to z nim wyjeździłam najwięcej godzin.Będę Was miło wspominać. Pozdrawiam serdecznie.Sylwia

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.06.2018

Paweł S ........i ip: 31.182.163.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Wszystko w najlepszym porządku, elastyczność dopasowania czasu "jazd" do możliwości kursanta. Jeździłem z Bartkiem i z Kubą, oboje podchodzą do sprawy ze spokojem i humorem, co nie oznacza że nie są wymagający. Chętnie odpowiadają na pytania, służą pomocą praktycznie o każdej porze, nawet po skończonym kursie. Cena jak najbardziej adekwatna do poziomu nauczania. Samochody zadbane, czyste i sprawne technicznie. Jeżeli nie wiesz jak działa samochód, co trzeba zrobić by ruszyć, gdzie nacisnąć, co przesunąć i dlaczego tak, a nie inaczej... To z pewnością się dowiesz od Instruktorów "MILA". Z czystym sumieniem polecam wszystkim OSK MILA Pozdrawiam, oraz życzę "szerokości" i "gumowych słupów". Paweł

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 13.06.2018

Mateusz Dziewoński

Mateusz Dziewoński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

MILA to zdecydowanie najlepsza szkoła jazdy na świecie!!! Pełen profesjonalizm , bardzo dobre podejście do kursantów i przyjemna atmosfera to cechy które wyróżniają tą szkołę jazdy. Wykłady prowadzone przez Bartka bardzo solidnie i rzetelnie ,w taki sposób że aż się przyjemnie ich słuchało.Jazdy przebiegały w świetnej atmosferze , osobiście jeździłem z całą trójką- z Bartkiem, Kubą i Tomkiem i stwierdzam że chłopaki są najlepsi w przygotowaniu kursantów do egzaminu państwowego. Bardzo dobrze uczą i tłumaczą oraz szczegółowo odpowiadają na zadawane pytania tak aby rozwiać wszelkie wątpliwości kursantów :D Dużym plusem jest też fakt ,że po każdych jazdach instruktorzy wyjaśniali co należy jeszcze dopracować i na co zwrócić szczególną uwagę przy następnych jazdach.Jestem bardzo zadowolony z całego kursu .Wiara w kursantów oraz wsparcie przed egzaminem wpływają na jego pozytywny wynik.JESTEŚCIE jednym słowem NAJLEPSI!!! Żaden nauczyciel w szkole mnie nie nauczył tyle co wy , jestem Wam za to bardzo wdzięczny !!! Z waszą pomocą udało mi się dojść do celu :D Polecam gorąco wszystkim tą szkołę jazdy ,którzy planują rozpocząć kurs na prawo jazdy :D

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 06.06.2018

Anna Całek Laskiewicz

Anna Całek Laskiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam OSK MILA Skawina. Cierpliwość, spokój i indywidualne podejście do kursanta i zainteresowania nie tylko do skończenia kursu tylko do zdobycia upragnionego prawa jazdy.Szczególne podziękowania dla Tomka i Bartka za przeprowadzony kurs w super atmosferze i dostosowanie się do mojego ograniczonego czasu. Szkoła na 6+. Dzięki za wszystko.Pozdrawiam Ania

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.05.2018

Sebastian Rachfał

Sebastian Rachfał
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera, super kontakt, sympatyczni instruktorzy. Gorąco polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.05.2018

Agnieszka Karłowicz

Agnieszka Karłowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Genialna atmosfera, dogodne terminy jazd, elastyczność i anielska cierpliwość to tylko nieliczne spośród zalet, które można byłoby wymieniać i wymieniać. OSK Mila będę polecać każdemu, bo to najlepszy wybór jakiego może dokonać kursant :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.05.2018

Angelika L ..a ip: 89.174.66.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam! Świetni instruktorzy.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 03.05.2018

Joanna Szarek-Kochana

Joanna Szarek-Kochana
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam OSK Mila! Instruktorzy cierpliwi (zwłaszcza instruktor Tomek), potrafiący wszystko na spokojnie wytłumaczyć. Duży plus za dostosowanie się do mojego ograniczonego czasu, pomoc w przezwyciężaniu stresu i wyrozumiałość w sytuacjach kryzysowych. Jedyny minus to mała liczba godzin wyjeżdżona w Nowej Hucie (egzamin na Koszykarskiej).

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak