Liczba odwiedzin: 17611 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Nauka Jazdy Skawina OSK MILA

  (544 opinie w tym 421 zaufanych)
Rezerwuj kurs
544 Opinii
Suma opinii (544)
  • Bardzo dobry540 (99%)
  • Dobry4 (1%)
  • Neutralny 0
  • Słaby 0
  • Bardzo słaby 0
Statystyka zdawalności

Dodaj swoją opinię o szkole!


Zaznacz ilość gwiazdek.
1 gwiazdka to najgorsza ocena, 5 gwiazdek to najlepsza ocena

Pokaż wszystkie
Plusy
Pokaż wszystkie
Minusy
Pokaż wszystkie

Opinie o Nauka Jazdy Skawina OSK MILA

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.04.2019

Monika Paciorek

Monika Paciorek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z czystym sumieniem polecam OSK MILA. Miałam przyjemność uczyć się jazdy z Panem Tomkiem. Jego "ludzkie" podejście do kursanta i sposób nauki gwarantują,ze z każdej lekcji wyniesie się dużo wiedzy i techniki. Co najważniejsze OSK MILA nie uczy tylko jak zdać sam egzamin, uczy jak być dobrym kierowcą. Polecam każdemu,kto chce odbyć nauke w miłej atmosferze i zakonczyć ją wynikiem pozytywnym!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.04.2019

Sylwia Kopta

Sylwia Kopta
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam OSK Mila, wszystko wytłumaczone zostało, dobre podejście do kursanta, profesjonalizm w 100%

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.04.2019

Aleksander K ...a ip: 83.4.122.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Profesjonalizm, polecam w 100%. Podejście do kursanta idealne, bez nerwów, wszystko zostało wytłumaczone na spokojnie z dbałością o szczegóły. Jestem bardzo zadowolony z nauki.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 03.04.2019

Aneta Lenda

Aneta Lenda
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełen profesjonalizm w super atmosferze, instruktor z ogromną wiedzą, cierpliwością i doświadczeniem. Polecam bardzo serdecznie

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 22.03.2019

Weronika Smajek

Weronika Smajek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam OSK MILA , super instruktorzy , bardzo fajne indywidualne podejscie do kursanta , anielska cierpliwosci oraz indywidualne dopasowanie jazd do grafiku kursanta .Polecam z całego serca ☺

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.03.2019

Mateusz N ...k ip: 185.233.26.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Miła atmosfera i pełny profesjonalizm. Polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.03.2019

Stefan g ......i ip: 31.1.52.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Profesjonalnie i w bardzo miłej atmosferze polacam każdemu kto chce nie tylko zdać egzamin ale i nauczyć się bardzo dobrze jeździć

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.03.2019

Kuba Lelek

Kuba Lelek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo profesjonalne podejście, bez stresu, instruktorzy bardzo cierpliwi, osk Mila jest to najlepsza szkoła jazdy. Polecam z całego serca.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.03.2019

Piotrek Hytkowski

Piotrek Hytkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko idealnie ! Polecam wszystkim który chcą sie nauczyć jeździć, a nie tylko zdać egzamin!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 12.03.2019

Klaudia Lepiora

Klaudia Lepiora
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsi na świecie!! Fachowe doradztwo, dużo przydatnych rad do egzaminu. Instruktorów lepszych nie znajdziecie nigdzie !!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 04.03.2019

Karolina Boroń

Karolina Boroń
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera, instruktorzy bardzo przyjaźnie nastawieni, zero stresu, kulturalnie, zajęcia teoretyczne i praktyczne na świetnym poziomie. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 03.03.2019

Anna R ...... ip: 5.173.41.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo profesjonalne podejście, bez stresu, instruktorzy fajni u bardzo cierpliwi ???? Bardzo polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 25.02.2019

Patrycja Surma

Patrycja Surma
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca :) Instruktorzy cierpliwi, wyrozumiali, wymagający i zawsze punktualni. Wykłady prowadzą bardzo ciekawie i można się na nich wiele dowiedzieć. Świetnie uczą i wspierają, gdy coś nie wychodzi. Miałam przyjemność uczyć się jazdy z Tomkiem i śmiało mogę powiedzieć, że jest to instruktor z powołania. Na prawdę warto wybrać ten ośrodek!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 25.02.2019

Marcin Gruca

Marcin Gruca
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Atmosfera bardzo fajna, nowe pojazdy. Wykłady prowadzone przez Pana Bartka są ciekawe oraz pouczające, pełne nawiązań do sytuacji, które miały miejsce na drogach. Pan Tomek nie wprowadza nerwowej atmosfery podczas nauki praktycznej. Po wyjeżdżeniu wszystkich godzin czułem się pewnie za kierownicą i byłem pewny, że egzamin państwowy nie będzie dla mnie problemem. Kontakt z instruktorami mogę ocenić na wzorowy.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 21.02.2019

Patrycja S .... ip: 5.173.58.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam z całego serca :) Instruktorzy cierpliwi, wyrozumiali i wymagający. Świetnie uczą i wspierają, gdy coś nie wychodzi. Miałam przyjemność uczyć się jazdy z Tomkiem i śmiało mogę powiedzieć, że jest to instruktor z powołania. Na prawdę warto wybrać ten ośrodek ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.02.2019

Adrian Grzelak

Adrian Grzelak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam, po kursie udało mi się zdać teorię i praktykę za pierwszym razem. Pozdrawiam :)

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 14.02.2019

Wiktoria Rutkowska

Wiktoria Rutkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam osk Mila jest to najlepsza szkoła jazdy. Moim instruktorem był Tomek, świetny człowiek i instruktor z powołania. Atmosfera podczas jazdy pierwsza klasa a co najważniejsze bez stresu ????

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 12.02.2019

Monika Górowska

Monika Górowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca! Widac zaangazowanie instruktorów, którzy indywidualnie podchodza do każdego kursanta. Dzieki temu jazdy nie są stresujące a przyjemne. I nie ma problemu z dobraniem pasujących godzin.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 09.02.2019

Magdalena R .......k ip: 83.4.117.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Po kursie w innej szkole miałam duże problemy aby zdać prawo jazdy. Dokupiłam jazdy w Mili i zdałam za 1 razem. Bardzo profesjonalne podejście, bez stresu, wszystko super wytłumaczone, polecam w 100%.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 21.01.2019

Laura Rycaj

Laura Rycaj
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła jazdy, oprócz nauki nie brakuje poczucia humoru, instruktorzy z anielską cierpliwością i indywidualnym podejściem do kursantów, miła atmosfera. Serdecznie polecam każdemu!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 16.01.2019

Gabriela Pierzchała

Gabriela Pierzchała
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Genialna szkoła jazdy, pełen profesjonalizm i cudowna atmosfera. Instruktorzy bardzo sympatyczni i pomocni. Polecam z całego serca, lepszej szkoły nie znajdziecie :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 12.01.2019

Szymon Bażela

Szymon Bażela
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera. Profesjonalne i indywidualne podejście do kursanta. Serdecznie polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 10.01.2019

Klaudia Sumera

Klaudia Sumera
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam , całego serca ! Pełen profesjonalizm, swietna atmosfera :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 09.01.2019

Aleksandra K .... ip: 159.205.193.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Ogromna zaleta jest indywidualne podejście do każdego kursanta, ciekawe i zachęcające zajęcia z zakresu teorii, oraz podejście każdego instruktora u których widać pasję oraz zaangażowanie w pracę z kursantem

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

częste zmiany instruktorów

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 03.01.2019

Natalia G ........k ip: 91.206.154.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Instruktorzy najwyższej klasy, dzięki który atmosfera na jazdach jest zadawalająca. Z całego serca polecam zapisać się właśnie tam!! :D

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 16.12.2018

Justyna Korczak

Justyna Korczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam wszystkim tę szkołę nauki jazdy. Naprawdę świetna atmosfera, instruktorzy mają naprawdę duuużo cierpliwości. Przykładają dużą wagę do tego,żeby kursant kończący kurs był bardzo dobrze przygotowany, zarówno do egzaminu jak i do różnych sytuacji na drodze. Moim instruktorem był Tomek, człowiek o anielskiej cierpliwości, świetnie tłumaczy krok po kroku, uspokaja, szybko wyłapywał co szło mi gorzej i ćwiczył ze mną aż do skutku. Tym bardziej,że przychodząc na kurs nigdy wcześniej nie miałam do czynienia z autem i nie wiedziałam gdzie sprzęgło,gaz,hamulec czy nawet kierunkowskazy. Dużym plusem dla mnie było to,że mogłam dostosować swój grafik pracy do terminów jazd. Miło spędzony czas ;) Ja będę zawsze polecać tę szkołę.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 07.12.2018

Monika Gruca

Monika Gruca
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca. Super instruktorzy, mają rewelacyjne podejście do kursanta, są bardzo cierpliwi i profesjonalni. Jazda z panem Tomkiem oraz Bartkiem to sama przyjemność. Wspaniałe przygotowanie do egzaminu. Najlepsza szkoła jazdy w Skawinie. POLECAM!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.12.2018

Marcin M ........k ip: 91.206.154.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam ośrodek MILA wszystko w jak najlepszym porządku polecam wszystkim kursanta którzy chcą zdać Prawojazdy

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.12.2018

Adrian Szczęsny

Adrian Szczęsny
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mila bardzo dobrze uczy polecam

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.11.2018

Dominika Pierzchała

Dominika Pierzchała
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła jazdy, instruktorzy mega sympatyczni i zabawni, atmosfera bardzo przyjemna, nie trzeba bać się jazd. Instruktor zawsze wytłumaczy jeśli się czegoś nie wie i na pewno nie będzie krzyczał. Ja jestem mega zadowolona :) Serdecznie polecam!!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak