Liczba odwiedzin: 16634 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Nauka Jazdy Skawina OSK MILA

  (518 opinii w tym 403 zaufane)
518 Opinii
Suma opinii (518)
  • Bardzo dobry514 (99%)
  • Dobry4 (1%)
  • Neutralny 0
  • Słaby 0
  • Bardzo słaby 0
Statystyka zdawalności

Dodaj swoją opinię o szkole!


Zaznacz ilość gwiazdek.
1 gwiazdka to najgorsza ocena, 5 gwiazdek to najlepsza ocena

Pokaż wszystkie
Plusy
Pokaż wszystkie
Minusy
Pokaż wszystkie

Opinie o Nauka Jazdy Skawina OSK MILA

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 07.12.2018

Monika Gruca

Monika Gruca
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca. Super instruktorzy, mają rewelacyjne podejście do kursanta, są bardzo cierpliwi i profesjonalni. Jazda z panem Tomkiem oraz Bartkiem to sama przyjemność. Wspaniałe przygotowanie do egzaminu. Najlepsza szkoła jazdy w Skawinie. POLECAM!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.12.2018

Marcin M ........k ip: 91.206.154.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam ośrodek MILA wszystko w jak najlepszym porządku polecam wszystkim kursanta którzy chcą zdać Prawojazdy

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.12.2018

Adrian Szczęsny

Adrian Szczęsny
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mila bardzo dobrze uczy polecam

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.11.2018

Dominika Pierzchała

Dominika Pierzchała
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła jazdy, instruktorzy mega sympatyczni i zabawni, atmosfera bardzo przyjemna, nie trzeba bać się jazd. Instruktor zawsze wytłumaczy jeśli się czegoś nie wie i na pewno nie będzie krzyczał. Ja jestem mega zadowolona :) Serdecznie polecam!!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.11.2018

Sylwia Skrzyńska

Sylwia Skrzyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolona z tej szkoły. Instruktorzy są bardzo sympatyczni, a do tego potrafią na spokojnie wszystko dokładnie i konkretnie wytłumaczyć. Polecam! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 14.11.2018

Karolina Z .........z ip: 188.146.164.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

OSK MILA to najlepszy ośrodek szkolenia kierowców w Skawinie! Przed wyborem kursu przeczytałam wiele recenzji i zasięgnęłam informacji u byłych kursantów i zdecydowanie większość osób była zgodna i poleciła właśnie MILĘ ???? Kiedy rozpoczęłam kurs nie miałam wątpliwości dlaczego. Spokojna atmosfera, przyjazne nastawienie do kursanta, ogromna wiedza instruktorów, zajęcia teoretyczne prowadzone w interesujący a nie zanudzający sposób ???? Nieograniczona cierpliwość do kursantów, elastyczny grafik i profesjonalizm na najwyższym poziomie. Samochody instruktażowe zadbane i w perfekcyjnym stanie technicznym, co jest bardzo ważne, gdyż chodzi o gwarancje bezpieczeństwa na drodze. Jeśli ktoś się jeszcze zastanawia, który ośrodek wybrać, to z czystym sumieniem polecam OSK MILA !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 13.11.2018

Natalia G .... ip: 188.146.164.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Profesjonalne, sympatyczne i elastyczne podejście do kursanta. Bardzo dobrze przygotowanie do testu teoretycznego, konkretne wykłady. Jazdy to sama przyjemność! Bardzo polecam!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 13.11.2018

Małgorzata B ....a ip: 188.146.46.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetna atmosfera,profesjonalne podejscie,elastyczne godziny jazdy dostosowane do potrzeb kursanta,gorąco polecam,zdane za 1 razem :-)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.10.2018

Julia F ...p ip: 89.75.75.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Mila to moim zdaniem szkoła godna polecenia. Bardzo dobra pod względem kadry instruktorów oraz merytorycznego przygotowania do egzaminów. Państwowy egzamin teoretyczny jak i praktyczny zdałam za pierwszym razem bez większych trudności. Dodatkowym atutem tej szkoły jest elastyczność w dopasowaniu do kursanta godzin jazd w zależności od terminu który akurat pasuje zdającemu.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 24.10.2018

Daria Kociszewska

Daria Kociszewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera, wyrozumiali instruktorzy, dobre podejście do kursanta, wysoki poziom nauczania. Serdecznie polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 16.10.2018

Bogusława Bąk

Bogusława Bąk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy wyrozumiali atmosfera spoko polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.10.2018

Dominik Rosek

Dominik Rosek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre podejście do nauki, egzamin zdany bez żadnego problemu.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.10.2018

Radek Droździewicz

Radek Droździewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera. Pełen profesjonalizm. Polecam serdecznie

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 15.10.2018

Nikola Kasiarz

Nikola Kasiarz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo profesjonalne podejście do kursanta. Wysoki poziom nauczania wiedzy praktycznej i teoretycznej.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.10.2018

Klaudia Bzdun

Klaudia Bzdun
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera. Profesjonalne i indywidualne podejście do kursanta. Serdecznie polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 04.10.2018

Natalia Oremus

Natalia Oremus
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera i profesjonalne podejście do kursantów. Bardzo serdecznie polecam!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 02.10.2018

Klaudia Bała

Klaudia Bała
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera, sympatyczni i cierpliwi instruktorzy. Serdecznie polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 01.10.2018

Natala Blak

Natala Blak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście i 100% zaangażowanie instruktorów, miła atmosfera:)

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.09.2018

Ewelina Wrona

Ewelina Wrona
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam OSK Mila, bardzo dobra atmosfera. Pełen profesjonalizm i organizacja. :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 18.09.2018

Ania Bandoła

Ania Bandoła
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie ! Super ludzie z dobrym podejściem ,miła atmosfera podczas jazdy

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 13.09.2018

Karolina Tondyra

Karolina Tondyra
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy mają dobre podejście do ucznia, miła atmosfera podczas jazdy, potrafią umiejętnie wytłumaczyć materiał

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.08.2018

Eliza G .......a ip: 188.146.171.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsza szkoła jazdy, świetna atmosfera i bardzo dobrzy instruktorzy, którzy naprawde dobrze potrafią przekazać wiedzę. Polecam wszystkim z całego serduszka, wszystko zdane za pierwszym razem :))

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 24.08.2018

Edyta N ... ip: 94.254.145.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Pełny profesjonalizm, indywidualnie podejscie do kursantów. Jestem osobą w dojrzałym wieku i myślałam, że jest to nie do zrobienia. Z OSK Mila....poszlo bardzo dobrze. Szczerze polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.08.2018

Elżbieta Góralczyk

Elżbieta Góralczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

POLECAM .Super podejście do kursanta ,instruktorzy rewelacyjni z anielską cierpliwością

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 18.08.2018

Magdalena Pękala

Magdalena Pękala
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła w skawinie, super instruktorzy bardzo dobrze uczą , maja duża cierpliwość są naprawdę bardzo fajni dziękuję Tomku , Bartku i Kubie będę was zawsze miło wspominać

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 16.08.2018

Mikołaj Tylek

Mikołaj Tylek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła, i fajną atmosfera na teorii, jazdy również odbywały się w spokojnej atmosferze, podejście do każdego z osobna

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.08.2018

Mateusz Sieczka

Mateusz Sieczka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobra atmosfera , bardzo dobre przygotowanie do egzaminu :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 24.07.2018

Maciej Skalny

Maciej Skalny
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełen profesjonalizm i świetna organizacja. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.07.2018

Łukasz Stefaniak

Łukasz Stefaniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalizm na lekcjach teoretycznych i praktycznych. Dobra atmosfera, instruktorzy potrafiący wytłumaczyć błędy w zrozumiały sposób. Bardzo dobre podejście do kursantów. Według mnie odpowiednia szkoła dla każdego przyszłego kierowcy.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 17.07.2018

Rafał Sypniewski

Rafał Sypniewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera, pełen profesjonalizm ze strony instruktorów, polecam bardzo serdecznie ????

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak