Nauka Jazdy-Auto Szkoła Roman Kołak

 536 opinii w tym 477 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Nauka Jazdy-Auto Szkoła Roman Kołak
ul. Lanca 3
10-900 Olsztyn

  • Brak godzin otwarcia

Opis

Kołak Roman Auto Szkoła szczyci się wysoką jakością szkolenia kierowców i kandydatów na kierowców. Największym atutem naszej szkoły jest energiczna i wykwalifikowana kadra instruktorów oraz wykładowców. Nasze doświadczenie oraz podejście dydaktyczne pozwala na dostosowanie toku nauki do indywidualnych predyspozycji i potrzeb klienta.
Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

3200 zł

codziennie

ul. Lanca 3

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Kia Rio)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Gabryś Jackiewicz

Gabryś Jackiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.11.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Oliwia Ferenc

Oliwia Ferenc
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.10.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy w Olsztynie! Profesjonalne podejście, miła atmosfera! Dzięki Panu Romanowi nauczyłam się świetnie jeździć, dzięki czemu zdałam za 1 razem. Polecam serdecznie!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Leon Wójcik

Leon Wójcik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.10.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam serdecznie! Profesjonalne podejście, ciekawe wykłady, skuteczni instruktorzy, dobre przygotowanie do egzaminu i świetna atmosfera.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Mateusz Kieć

Mateusz Kieć
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.10.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam tę szkołę jazdy, lepszej nie ma, najlepsi instruktorzy w Olsztynie

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Janek Bączkiewicz

Janek Bączkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.10.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam bardzo, super atmosfera i bardzo dobrzy instruktorzy.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Rafał Olszewski

Rafał Olszewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.10.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

polecam każdemu kto chce z łatwością zdać prawo jazdy za pierwszym razem! super atmosfera :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Gabriela Szczubełek

Gabriela Szczubełek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.09.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalne podejście, świetna atmosfera i dobre przygotowanie do egzaminu.

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Mikołaj Łabanowski

Mikołaj Łabanowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.08.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

najlepsza szkoła w Olsztynie. doświadczeni instruktorzy i super atmosfera. egzamin zdany bez problemów za pierwszym razem.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Mateusz Boduła

Mateusz Boduła
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.08.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Mili i skuteczni instruktorzy, profersjonalne podejście do tematu, polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Kacper S .....k ip: 31.0.49.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.07.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła w Olsztynie. Super instruktorzy, pełen profesjonalizm i przyjemna atmosfera. Serdecznie polceam :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ania Werner

Ania Werner
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pełna profeska! Instruktorzy cierpliwi, przede wszystkim skuteczni! Świetna atmosfera. Nauczą każdego. Polecam z całego ❤️

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Jędrek Wawruk

Jędrek Wawruk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobre podejście do kursantów z utrzymaniem profesjonalizmu.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Dawid Grochal

Dawid Grochal
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wspaniali instruktorzy, polecam z całego serca

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Maciek Lewoń

Maciek Lewoń
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam, oba egzaminy zdane za pierwszym razem!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Dawid Babowicz

Dawid Babowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetni instruktorzy zarówno od jazd jak i teorii. Serdecznie polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Błażej Bzdyra

Błażej Bzdyra
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super instruktorzy i pełen profesjonalizm. Polecam każdemu!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Amelia Czerwińska

Amelia Czerwińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo przyjemna atmosfera, dobrzy instruktorzy, egzamin zdany za pierwszym razem

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak
Marta Pogorzelska

Marta Pogorzelska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.01.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalna i przyjemna nauka! Super instruktor! Polecam z całego serduszka !☺️

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Ania Sadowska

Ania Sadowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

najlepsza szkółka w Olsztynie, super instruktor, a egzamin zdany za 1 razem, zdecydowanie polecam! ❤️

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kacper Dobies

Kacper Dobies
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 31.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła, przyjemna atmosfera, mili instruktorzy. Polecam

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Tymek Konrad

Tymek Konrad
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

bardzo doświadczeni instruktorzy, elastyczne godziny i miła atmosfera

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Oskar Kołoszko

Oskar Kołoszko
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.11.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła jazdy. Serdecznie polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Weronika Kowalewska

Weronika Kowalewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.11.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam serdecznie, bardzo profesjonali instruktorzy. Super atmosfera ????

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Dawid Szczypiński

Dawid Szczypiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super atmosfera, mili instruktorzy, ciekawe wyklady. Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Anna Winiarska

Anna Winiarska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super instruktorzy, miła atmosfera, świetne przygotowanie!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ania Michalonek

Ania Michalonek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.10.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła, miła atmosfera i wykwalifikowani instruktorzy. Bardzo polecam.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Julia Haratym

Julia Haratym
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam!!! Na jazdach zawsze panowała miła, bezstresowa atmosfera :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ignacy Makowski

Ignacy Makowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła jazdy, miła atmosfera i dobre przygotowanie. Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Angelika Skowrońska

Angelika Skowrońska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.08.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Lepszej szkoły w Olsztynie nie ma , polecam p. Romana !

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Magdalena Nowakowska

Magdalena Nowakowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu w miłej atmosferze.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak