MOTOS Ośrodek Szkolenia Kierowców

 340 opinii w tym 303 zaufane

Odznaki Szkoły

3 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

MOTOS Ośrodek Szkolenia Kierowców
ul. Gen. Okulickiego 64
37-450 Stalowa Wola

Kontakt

Opis

Ośrodek Szkolenia Kierowców MOTOS powstał w 1989 roku.

To pierwszy Ośrodek w Regionie oraz jeden z pierwszych i najbardziej doświadczonych w Polsce. MOTOS jest liderem w Stalowej Woli i okolicach – tę szkołę wybiera największa liczba osób. Przez 25 lat istnienia przeszkolił ok. 40 000 Kursantów.

Jedyny Ośrodek Szkolenia Kierowców w Stalowej Woli z Akredytacją Kuratora Oświaty i pod Patronatem Instytutu Transportu Samochodowego w Warszawie. Prowadzi kursy na wszystkie kategorie prawa jazdy, kwalifikacje zawodowe, szkolenia okresowe i ADR.

Ośrodek zatrudnia najwyższej klasy instruktorów, którzy wiedzą jak uczyć DOBRZE jeździć oraz wysoko wykwalifikowaną kadrę zarządzającą, która dba o najwyższą jakość usług i satysfakcję Kursantów.

MOTOS to nowoczesna firma z tradycjami. Posiada świeżo odnowioną, w pełni skomputeryzowaną salę wykładową, w której Kursanci mogą ćwiczyć testy w identyczny sposób w jaki będą zdawać na egzaminie teoretycznym.

Kolebka Instruktorów, którzy dzięki doświadczeniu zdobytemu w MOTOSie, założyli własne ośrodki szkolenia kierowców w Stalowej Woli, Nisku i okolicach.
Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

1800 zł

codziennie

ul. Gen. Okulickiego 64

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Kawasaki ER 6N)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A1, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

1600 zł

codziennie

ul. Gen. Okulickiego 64

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Marauder 125)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A2, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

1800 zł

codziennie

ul. Gen. Okulickiego 64

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Kawasaki ER 650A)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. AM, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

800 zł

codziennie

ul. Gen. Okulickiego 64

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
5 godzin (po 60 min) jazd (Junak)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

1850 zł

1900 zł

codziennie

ul. Gen. Okulickiego 64, od 7.00 do 19.00

WIĘCEJ Cena kursu dla osób uczących się.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B+E, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

1300 zł

codziennie

ul. Gen. Okulickiego 64

WIĘCEJ W cenie kursu:
15 godzin (po 60 min) jazd (Nissan Primastar + przyczepa)
egzamin wewnętrzny praktyka

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B1, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

1900 zł

codziennie

ul. Gen. Okulickiego 64

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Ligier)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. C, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2700 zł

codziennie

ul. Gen. Okulickiego 64

WIĘCEJ W cenie kursu:
20 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów
30 godzin (po 60 min) jazd (MANN TGL lub Renault)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. C+E, Tylko praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2600 zł

codziennie

ul. Gen. Okulickiego 64

WIĘCEJ W cenie kursu:
25 godzin (po 60 min) jazd (MANN TGL + Przyczepa)
egzamin wewnętrzny praktyka

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. D, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

3600 zł

codziennie

ul. Gen. Okulickiego 64

WIĘCEJ Cena kursu przy posiadaniu kategorii C.

W cenie kursu:
20 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
40 godzin (po 60 min) jazd (Autobus Renault)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2000 zł

codziennie

ul. Gen. Okulickiego 64

WIĘCEJ Cena kursu dla osób nieuczących się.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. D, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

4600 zł

codziennie

ul. Gen. Okulickiego 64

WIĘCEJ Cena kursu przy posiadaniu kategorii B.

W cenie kursu:
20 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
60 godzin (po 60 min) jazd (Autobus Renault)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Michał R ...d ip: 5.173.81.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.09.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wszystko super było znakomicie

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Krzysztof Szewczyk

Krzysztof Szewczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pełen profesjonalizm, brak trudności podczas egzaminów. Instruktorzy wyszkoleni na wysokim poziomie. Polecam serdecznie !

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ryszard Gądzelewski

Ryszard Gądzelewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
C, C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam Ośrodek szkolenia kierowców MOTOS w Stalowej Woli ich profesjonalne podejście, oraz zaangażowanie na każdym kroku szkolenia. Panie w biurze kompetentne, bardzo pomocne (jeśli jest taka potrzeba to wypełnia dokumenty, a jak trzeba to i kawę zrobią) potrafią doradzić jakie szkolenie wybrać, wyliczą dokładnie jakie koszty będą związane z kursem. W trakcie szkolenia otrzymałem wszelkie niezbędne materiały. Kurs przeprowadzono na wysokim poziomie, pełen profesjonalizm. Instruktor wykazała się olbrzymim doświadczeniem, cierpliwością oraz pełnym zaangażowaniem. Szkolenie dopasowano do moich potrzeb, zajęcia teoretyczne prowadzone przez Pana Łukasza bardzo ciekawe i interesujące, instruktor zajęć praktycznych dostosowywał harmonogram szkolenia do mojej pracy. W MOTOS-ie robiłem wszystkie kategorie oraz kwalifikacje (C,CE,D oraz Kwalifikację do C i uzupełnienie do D).Polecam bardzo serdecznie, gdybym miał robić kurs jeszcze raz to w 100% byłby to MOTOS.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Dariusz G ...k ip: 5.173.49.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktor bardzo wyrozumiały, podejście ośrodka do kursanta bardzo dobre oraz bardzo dobra organizacja.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Andrzej M .....a ip: 31.0.45.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.09.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
D

Rodzaj szkolenia
Kurs

Brak zastrzeżeń, polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Ewa Dulęba

Ewa Dulęba
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.09.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam firmę Motos....Profesjonalne podejście,pomoc i wsparcie.....

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Weronika K ..........k ip: 94.246.170.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jestem bardzo zadowolona z obsługi w biurze, Panie wszystko dokładnie tłumaczą. Wykłady mi się podobały, instruktor bardzo miły. Polecam bardzo 10/10.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja
- Wadybrak

Wiktoria C .....k ip: 178.214.19.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalne podejscie do klienta

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kamil Federczyk

Kamil Federczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wszystko super za pierwszym zdane, jazdy z Panem Marianem czysta przyjemność

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Jadzia Domin

Jadzia Domin
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zarówno podczas zajęć teoretycznych jak i praktycznych, panowała super atmosfera. W razie jakichkolwiek wątpliwości zawsze mogłam liczyć na pomoc instruktora, dzięki czemu udało mi się zdać egzamin za pierwszym razem!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Daniel Haliniak

Daniel Haliniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
C, C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalne i miłe podejście do klienta. Instruktorzy znają się na swoim fachu. Polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Patrycja .......z ip: 89.230.85.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wykłady w porządku , natomiast w czasie jazd instruktor zajmuje się swoimi sprawami zamiast popelnianymi przez kursanta błędami .

+ Zaletyciekawe wykłady
- Wadyinstruktor załatwia prywatne sprawy w czasie jazdnerwowa atmosferaskracanie czasu trwania jazd
Magdalena Szarek

Magdalena Szarek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam w 100%. Duża ilość wiedzy na wykładach i profesjonalne podejście podczas jazd.

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Klaudia Rzeźnik

Klaudia Rzeźnik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam motos . Miła atmosfera i punktualność.

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak

Arteczek I ......a ip: 31.0.62.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bez zbędnego poerdolenia wszystko nas wysokim poziomie POLECAM.

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Dominika Bednarczyk

Dominika Bednarczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”
- Wadybrak

Paweł M ......h ip: 188.146.228.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Miła i profesjonalna obsługa i szkolenie na najwyższym poziomie. Polecam!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, profesjonalizm
- Wadybrak
Stanisław Bukryj

Stanisław Bukryj
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkolenie w MOTOS. Wykłady na najwyższym poziomie cześć praktyczna kat. C z Panem Andrzejem sama przyjemność. Kwalifikacja i kategoria zdane za pierwszym razem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Adam Baran

Adam Baran
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
D

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pełen profesjonalizm

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Daniel H ......k ip: 94.254.185.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

C oraz C+E zdane za pierwszym razem. Profesjonalne podejście do kursantów i miła obsługa. Panie w biurze przemiłe i pomocne. Szczerze polecam. Pan Andrzej (kurs na kategorię C)- instruktor z powołania.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Weronika Jankowska

Weronika Jankowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super wykładowcy, wszystko można zapamiętać z wykładów i podejść bez stresu do egzaminu teoretycznego. Bardzo fajna atmosfera na jazdach, bez stresu i krzyku.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Ola Moskal

Ola Moskal
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalna usługa, miła atmosfera oraz atrakcyjna cena, polecam :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Arkadiusz Szpara

Arkadiusz Szpara
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pełna profeska C+E zdane za pierwszym podejściem D też za pierwszym Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Sandra D ......a ip: 83.26.200.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo ciekawie prowadzone wykłady, jednak słabe podejście do kursanta w czasie jazd, instruktor nie potrafił wytłumaczyć jak poprawić popełniane błędy

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność
- Wadydługi czas trwania kursu, instruktor załatwia prywatne sprawy w czasie jazd, skracanie czasu trwania jazd, zły stan pojazdów,
Grzesiek Maziarz

Grzesiek Maziarz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam tylko mitów

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Dariusz Ligęza

Dariusz Ligęza
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
C, C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

MOTOS to wspaniała szkoła, w której pracują doskonali instruktorzy. Robiłem u nich prawo jazdy C, CE, D i kwalifikacje na przewóz rzeczy i osób. Wszystko na najwyższym poziomie.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Damian Pyko

Damian Pyko
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jazdy z Panem Andrzejem to czysta przyjemność, atmosfera w biurze rewelacja, przystępne ceny i atrakcyjne oferty szczerze POLECAM

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Rafał Iwona Baster

Rafał Iwona Baster
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra atmosfera i mila obsługa

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Wojciech m .....i ip: 188.146.231.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super Instruktor Pan Andrzej R Super cierpliwy gość

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Jeol Jeol

Jeol Jeol
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
C, C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Egzamin państwowy na C zdany za pierwszym razem . Natomiast C+E za drugim , gdyby nie moje problemy jelitowe występujące w dniu egzaminu zdał bym za pierwszym.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak