MEGAWÓZ S.C.

 140 opinii w tym 89 zaufanych

Odznaki Szkoły

0 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

MEGAWÓZ S.C.
ul. Kisielewskiego 6
59-300 Lubin

Opis

Przedsiębiorstwo Transportowo-Szkoleniowe "MEGAWÓZ" istnieje na rynku szkoleniowym od 1991r.
Nasz ośrodek prowadzi szkolenia kandydatów na kierowców z zakresu kategorii prawa jazdy B, B+E, C, C+E. Średnio rocznie w naszym ośrodku szkolimy około 200 osób.

Posiadamy salę wykładową zaopatrzoną w niezbędne środki dydaktyczne, które pozwalają i ułatwiają szybkie przyswajanie wiedzy z zakresu ruchu drogowego. Posiadamy również własny plac manewrowy, który umożliwia wykonanie wszystkich zadań egzaminacyjnych.

Zapraszamy na naszą stronę www.megawoz.pl oraz Facebooka https://www.facebook.com/megawoz




Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Daniel Fyszko instruktor kat.A,B,C,D,E  tel.601-428-030

Daniel Fyszko instruktor kat.A,B,C,D,E tel.601-428-030

Katarzyna Fyszko instruktor kat.B   tel.606-214-483

Katarzyna Fyszko instruktor kat.B tel.606-214-483

Piotr Fyszko instruktor kat.A,B,C,D,E   tel.609-744-410

Piotr Fyszko instruktor kat.A,B,C,D,E tel.609-744-410

Kamil Fyszko instruktor kat.B            tel.603-636-967

Kamil Fyszko instruktor kat.B tel.603-636-967

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2300 zł

23.11.2021

ul. Kisielewskiego 6, 16:00 (spotkanie organizacyjne). Zapisy pod numerem: 606-214-483.

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B+E, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1200 zł

ul. Kisielewskiego 6

WIĘCEJ W cenie kursu:
15 godzin (po 60 min) jazd (Opel Vivaro + przyczepa)
egzamin wewnętrzny praktyka

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. C, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2400 zł

ul. Kisielewskiego 6

WIĘCEJ W cenie kursu:
20 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (MAN TGL 12.240)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. C+E, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2300 zł

ul. Kisielewskiego 6

WIĘCEJ W cenie kursu:
25 godzin (po 60 min) jazd (MAN TGL 12.240 + przyczepa)
egzamin wewnętrzny praktyka

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. C, C+E, Wykłady i praktyka

4200 zł

ul. Kisielewskiego 6

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

cena za pakiet: 80 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Roma Lepka

Roma Lepka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.01.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jeśli prawo jazdy to tylko w Megawozie !!! Pani Kasia w biurze , przemiła osoba załatwia wszystko "od ręki". Instruktor Pan Piotr ,spokojny ,cierpliwy i baaaardzo wymagający -dzięki Jego profesjonalnemu przygotowaniu egzamin zdany za pierwszym razem :) . Bardzo dziękuję i zdecydowanie POLECAM !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Karol Hildebrant

Karol Hildebrant
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.01.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła jazdy, robią wszystko aby klient był zadowolony. Super miła atmosfera oraz bezproblemowy kontakt. Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Michał Gajewski

Michał Gajewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.01.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Co tu dużo pisać, świetna atmosera na jazdach jak i na wykładach.Elastyczny grafik, cierpliwość instruktorów oraz świetne podejście do kursantów.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Ola K ....a ip: 37.248.164.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.01.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Atmosfera cudowna, zarówno na wykładach jak i jazdach. Wszystko bezstresowo i dokładnie. W dodatku nie ma żadnych innych kosztów niż te przy zapisie. Zdecydowanie polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

u .....i ip: 31.0.33.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.01.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Rewelacja

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Dariusz D ..... ip: 31.178.228.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.11.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jak kurs to tylko w tej szkole! Jazdy przebiegały bardzo sprawnie, atmosfera jak u najlepszych kumpli wiec bez zbędnych spinek wsiadasz do fury i robisz co masz robić. Uwagi przekazywane są zrozumiale i bez emocji co wpływa na dobre samopoczucie! Szczerze polecam szukającym dobrego ośrodka. Do zobaczenia na C+E!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm
- Wadybrak

Ireneusz K .......k ip: 31.0.125.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.11.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

sympatyczny instruktor z doświadczeniem. polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Krzysztof Podbucki

Krzysztof Podbucki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.11.2018
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam wszystkim. Gdyby nie stres mogło to by się zakończyć szybciej. W przyszłości na E to tylko z Panem Danielem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Paweł Zaremba

Paweł Zaremba
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.10.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pan Daniel najlepszy nauczyciel. Bardzo dużo tłumaczy i jest bardzo spokojny :) egzamin na kat. C za 1 razem zdany :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Weronika Borkowska

Weronika Borkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.10.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetne podejście do kursantów oraz luźna atmosfera na wykładach jak i jazdach.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Konrad Śliwiński

Konrad Śliwiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.10.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetne szkolenie do egzaminu teoretycznego oraz praktycznego.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Piotr Zdebiak

Piotr Zdebiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.09.2018
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam... Pozdrowienia dla Daniela od Piotrusia Z

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kacper Krzak

Kacper Krzak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.09.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo przyjazna i luźna atmosfera, a zarazem profesjonalne podejście. Polecam

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak
Łukasz Pawulski

Łukasz Pawulski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.09.2018
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wszystko na najwyższym poziomie. Pełen profesjonalizm umiejętność dostosowania się pod kursanta. Zdecydowanie polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Olga Kulak

Olga Kulak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.09.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam! Świetnie wyłożona teoria. Profesjonalni i CIERPLIWI instruktorzy! Jeśli miałabym ponownie uczyć się na prawko to tylko i wyłącznie Megawóz!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Łukasz Pajor

Łukasz Pajor
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.09.2018
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super atmosfera, a jednocześnie profesjonalne podejście. Dużo się nauczyłem, nie tylko jeżeli chodzi o jazdę, ale również szeroko rozumiane przygotowanie do zawodu kierowcy. Mega wsparcie przed egzaminem. Gdybym miał wybierać jeszcze raz szkołę nauki jazdy to ,,Megawóz'' jest na pierwszym miejscu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Marta H ......k ip: 94.254.252.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.08.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła polecam gorąco!!! Super podejscie do kursanta, jazda bez stresu, mila atmosfera. Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu i zdane za pierwszym razem. Dziękuję serdecznie Panu Piotrowi

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Marta S ...k ip: 83.26.247.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.08.2018
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza Szkoła nauki jazdy w Lubinie! Z całego serca polecam wszystkim !!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Kaja S ....a ip: 188.146.98.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.08.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Świetna szkoła! Podejście do kursanta na szóstkę z plusem, nie tylko nauka, ale też motywacja i cenne wskazówki. Zdane za pierwszym razem dzięki panu Kamilowi. :D

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Bartłomiej C ......k ip: 188.146.173.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.08.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła, bardzo dobre przygotowanie i super atmosfera. Polecam wszystkim!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Bartosz Wołoszczak

Bartosz Wołoszczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.08.2018
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super podejście instruktora do kursanta, bez stresu, na luzie. Świetnie przekazuje wiedzę. Polecam z całego serca! Daniel Bardzo Ci Dziękuje za naukę i Cierpliwość.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Krzysiek Zalega

Krzysiek Zalega
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.08.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła. Robiłem kat "C" i "C+E" u Daniela. Świetny instruktor miła atmosfera A co najważniejsze egzamin zaliczony przy pierwszym podejściu. Dziękuję Daniel ???? POLECAM SERDECZNIE

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Krystian Grzegorek

Krystian Grzegorek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 31.07.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Miła atmosfera i super prowadzący, błędy były przyjmowane na spokojnie i bez stresu.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Kacper Janczura

Kacper Janczura
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.07.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetny ośrpdek,bardzo dobrze i szybko przygotowuje do zdania prawa jazdy. Polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Przemek Zbroja

Przemek Zbroja
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.07.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wielkie podziękowania dla mistrza nauki Daniela który pokazał mi wszystkie sztuczki z prawidłową jazdą samochodem ciężarowym i oczywiście zdałem za pierwszym razem i miała atmosferę. Uwielbiam profesjonalizm A im tego nie brakuje polecam każdemu kto chce dobrze jeździć. Pozdrawiam cały MegaWoz.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Artur H .........i ip: 212.106.21.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.07.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super podejście instruktora do kursanta, bez stresu, na luzie. Świetnie przekazuje wiedzę. Polecam z całego serca! Pozdrowienia dla Daniela :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Krzysztof Łasiewicki

Krzysztof Łasiewicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.07.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
C

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Przyjazne podejście do kursanta, auto zadbane, wiedza przekazywana w jasny sposób. 3x tak dla Pana Daniela :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Patryk Pilichiewicz

Patryk Pilichiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.07.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo miła i wesoła atmosfera, polecam bardzo serdecznie

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Krzysztof K ..........i ip: 62.87.254.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.06.2018
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalnie podejście do kursanta, miła atmosfera, dodatkowy plus za egzamin próbny na placu WORD w Legnicy. Nie udało się za 1- szym razem :), ale to już inna historia - niepotrzebny stres robi swoje, można się wysypać na oczywistej rzeczy... Pozdrowienia dla Daniela.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Michał D ...k ip: 89.64.6.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.06.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

MegaWóz to bardzo dobra szkoła Jazdy. Kurs teoretyczny jest bardzo skrupulatny a przy tym nie usypia się na nim ;). Same jazdy przebiegają pod bardzo miłą i wyrozumiałą atmosferą Pana Piotra . Obydwa egzaminy zdane za pierwszym razem. POLECAM MICHAŁ.D

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak