Liczba odwiedzin: 10549 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Magdalenka. Ośrodek szkolenia kierowców

  89 opinii w tym 21 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.09.2019

Simon Sobkowiak

Simon Sobkowiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przyjemna atmosfera na zajęciach oraz wykwalifikowana kadra instruktorska. Polecam

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.09.2019

Jakub Szydłowski

Jakub Szydłowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Znakomita szkoła jazdy. Wszystko wytłumaczone tak, jak należy - od początku do końca bez jakichkolwiek niedopowiedzeń. Dobrze przeprowadzony kurs teoretyczny, jak i zajęcia praktyczne. Elastyczne godziny pracy ośrodka i zawsze dogodne terminy. Wszyscy instruktorzy z pasją oddawali się swojej pracy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 11.09.2019

Marta Pałubicka

Marta Pałubicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam! Świetne podejście do kursanta. Rewelacyjna szkoła.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 27.08.2019

Natalia Kucharska

Natalia Kucharska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jaką mogłam wybrać!! Jeśli mnie nauczono to wszystkich nauczą!:) super szkoła jazdy!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.08.2019

Bożydar Bułka

Bożydar Bułka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szybki, skuteczny kurs Zdane za pierwszym razem Bardzo miła Pani i Panowie Zdecydowanie polecam!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.07.2019

Klaudia Płóciennik

Klaudia Płóciennik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy bardzo dobrze przygotowali mnie do egzaminu wszystko miałam dokładnie objaśnione. Dodatkowo miła atmosfera podczas jazd i dogodne ustalenia godzin powodują ze szkoła jazdy „Magdalenka” jest godna poleceniu ;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.06.2019

Wiktor Czechowski

Wiktor Czechowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła jazdy idealnie przygotowała mnie do egzaminu, poza nauką jazdy i wiedzą teoretyczną dostałem bardzo przydatne wskazówki, które ułatwiły sprawę

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 28.05.2019

Goo Sia

Goo Sia
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolona. Lekcje w miłej atmosferze, wszystko tłumaczone w prosty sposób. Egzamin zdany. Polecam jak najbardziej w szczególności Panią Magdę.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 24.03.2019

Aleksandra Baranowska

Aleksandra Baranowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przede wszystkim indywidualne podejście do kursanta. Nawet z mocno rozbudowanym grafikiem studiów, można było dopasować odpowiednie godziny jazd. Pani Magda jest bardzo miłą i kontaktową osobą. Ciekawie prowadzi zajęcia z teorii. Instruktorzy są profesjonalni, spokojni i cierpliwi. Widać, że zależy im na dobru kursanta. Szczerze polecam ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.03.2019

Patryk Szczepański

Patryk Szczepański
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdane za 1st razem, teoria wykładana w prosty i łatwy do zrozumienia sposób. Instruktorzy mają niesamowite pokłady cierpliwości ale również wiedzy i różnego rodzaju porad które ułatwiają prowadzenie auta oraz co najważniejsze pomogą zdać egzamin praktyczny. Gorąco polecam przyszłym kierowcom.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 25.02.2019

Iwona Muszyńska

Iwona Muszyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Fantastyczny kurs. Jazdy bez stresu. Zdałam za drugim podejściem ale na własne życzenie bo nie zatrzymałam się na czerwonym świetle. Pani Magda bez trudu poradziła sobie z moim strachem, paniką i nerwami. Myślałam, że nigdy tego nie powiem ale jazda samochodem to czysta przyjemność. Bardzo dziękuję Pani Magdo !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.02.2019

Kacper Ciemny

Kacper Ciemny
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam OSK Magdalenka. Oba egzaminy zdane za pierwszym razem! Zajęcia teoretyczne i praktyczne przeprowadzane w miłej atmosferze i bardzo profesjonalnie. Instruktorzy bardzo cierpliwi, zawsze życzliwi. Polecam, warto ????????????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 17.01.2019

Mikołaj Walkowski

Mikołaj Walkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście i miła atmosfera w trakcie jazd. Instruktorzy uczą jak jeździć sprawnie i bezpiecznie, a zajęcia teoretyczne z Panią Magdą to sama przyjemność. Gorąco polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.01.2019

Iwona Wiciak

Iwona Wiciak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wybór OSK Magdalenka to najlepsza decyzja jaką mogłam podjąć. Zajęcia teoretyczne są prowadzone ciekawie i rzeczowo. Jazdy z Panią Magdą to czysta przyjemność ☺ dziękuję za przygotowanie i polecam każdemu kto waha się,którą ze szkół wybrać!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 28.12.2018

Karolina Wajman

Karolina Wajman
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście do kursanta oraz miła atmosfera.Pani Magdalena w sposób rzeczowy i rzetelny przekazuje wiedzę .Konkretnie ,zdecydowanie i bardzo sympatycznie odbyłam z Panią Magdaleną jazdy doszkalające z całą pewnością mogę stwierdzić ze tylko dzięki niej zdałam egzamin !:) Żałuję że odrazu nie trafiłam do ”Magdalenki”.Gorąco Polecam !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.12.2018

Adam Malengowski

Adam Malengowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs spędzony w przyjemnej atmosferze instruktorzy naprawdę bardzo pomogli, nie wspominając o Pani Magdzie, która w sposób wspaniały prowadzi zajęcia teoretyczne

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 28.11.2018

Anastasiia Kikot

Anastasiia Kikot
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam OSK Magdalenka! Teoria z p. Magdą jest bardzo ciekawa i prowadzona z takim podejściem, że każdego da się nauczyć)))  Wielkie dzięki p. Jacku za odkrycie tajemnicy skrętu w lewo ???? Teoria za pierwszym razem ???? Za drugim podejściem mam prawko!????????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.11.2018

Dawid Rożnowski

Dawid Rożnowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam!! Bezproblemowo, super instruktorzy, szybko i sprawnie.. bez zastrzeżeń :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.10.2018

Ola Łącka

Ola Łącka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę jazdy Magdalenka, która oferuje profesjonalne podejście do kursanta. W Magdalence pracują osoby, z którymi zawsze można bylo ustalic dogodny termin jazd, a wakacyjne wyklady prowadzone przez panią Magdę to super pomysł. Instruktorzy potrafią przygotować nie tylko do zdanego za pierwszym razem egzaminu, ale także do różnych występujących na drodze sytuacji. Bez wahania mocno polecam osk Magdalenka wszystkim przyszłym kierowcom.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.10.2018

Natalia Grajewska

Natalia Grajewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła warta polecenia! Profesjonalne i pedagogiczne podejście do kursanta. Elastyczne godziny jazd. Wykłady prowadzone w miłej atmosferze. Egzamin państwowy zdany za pierwszym podejściem :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.08.2018

Oleg Kunashenko

Oleg Kunashenko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tą szkołę. Super atmosfera, sympatyczni instruktorzy którzy dokładnie tłumaczą. Jestem z Ukrainy i jak przyszedłem na kurs, to moja znajomość polskiego była słaba, ale instruktorzy potrafili mi wytłumaczyć wszystko tak dobrze, ze i teorie i praktykę zdałem za pierwszym razem. Jeszcze raz polecam????

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak