Liczba odwiedzin: 10965 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Magdalenka. Ośrodek szkolenia kierowców

  111 opinii w tym 36 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 25.05.2020

Michał Talarowski

Michał Talarowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.05.2020

Ania Kamińska

Ania Kamińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam. Wspaniali instruktorzy,zawsze wszystko dokładnie tłumaczą,bardzo cierpliwi, zawsze wprowadzają miłą atmosferę. Dzięki nim zdałam za pierwszym podejściem. Umawianie jazd bez żadnych problemów. Gorąco polecam OSK Magdalenka wszystkim szukającym dobrej szkoły jazdy!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.02.2020

Jurand Kedzierski

Jurand Kedzierski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam!

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 12.02.2020

Maciej Grajczak

Maciej Grajczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam OSK Magdalenka, pozytywna atmosfera podczas trwania całego kursu i profesjonalne podejście instruktorów daje efekt w postaci zdanego egzaminu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.02.2020

Szymon Śrama

Szymon Śrama
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko świetnie bez problemów na spokojnie i ciekawie. Egzaminy zdane za pierwszym podejściem. Dziękuję i polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.02.2020

Paulina Ślęzak

Paulina Ślęzak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super przygotowanie do egzaminu. Instruktorzy przesympatyczni i profesjonalni. Będę bardzo dobrze wspominać naukę jazdy w tej szkole. Polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.01.2020

Krzysztof Prządak

Krzysztof Prządak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko wyjaśnione językiem zrozumiałym i bez stresu

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.12.2019

Rafał Bączkowski

Rafał Bączkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście, miła kadra, egzaminy zdane za pierwszym podejściem polecam każdemu.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 23.12.2019

Maks Grześkowiak

Maks Grześkowiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam. Zdane bez nerwów. Jazdy w miłej atmosferze. Dobre przygotowanie do egzaminu teoretycznego jak i praktycznego. Serdecznie polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.12.2019

Mateusz Pliszka

Mateusz Pliszka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam, teoria i praktyka zdane za pierwszym razem!

Plusy

dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.11.2019

Sara Kammermann Przydryga

Sara Kammermann Przydryga
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła jednocześnie przyjemniej i bezstresowo brak ukrytych kosztów i zdane za pierwszym podejściem ZDECYDOWANIE POLECAM Z CAŁEGO SERCA

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.11.2019

Dawid Witkowski

Dawid Witkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła jazdy!!!!! Profesjonalne podejście i miła atmosfera odrazu rzuca się w oczy, od instruktorów otrzymywałem skuteczne rady co zaprocentowało zdanym egzaminem za pierwszym podejściem. Polecam!!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.10.2019

Piotrek Konieczny

Piotrek Konieczny
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Swarzędzu. Instruktorzy są bardzo mili i bardzo dobrze przygotowują do egzaminu. Mogę szczerze polecić każdemu, kto zaczyna swoją przygodę z samochodem właśnie tą szkołę!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 30.10.2019

Klaudia Jankowiak

Klaudia Jankowiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła jazdy!!! Wspaniali ludzie z powołaniem i pasją do motoryzacji ☺️☺️☺️ Ludzie którzy tam pracują są mistrzami w swoim fachu !!!! Zawsze wytłumaczą, pomogą, o cokolwiek by się ich nie zapytało. Lepszej szkoły nie znajdziecie !!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 29.10.2019

Magdalena Kędziora

Magdalena Kędziora
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła, profesjonalnie, rzetelnie, elastyczne godziny, a jednocześnie przyjemnie i bezstresowo. Gorąco polecam :):):)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.09.2019

Simon Sobkowiak

Simon Sobkowiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przyjemna atmosfera na zajęciach oraz wykwalifikowana kadra instruktorska. Polecam

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.09.2019

Jakub Szydłowski

Jakub Szydłowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Znakomita szkoła jazdy. Wszystko wytłumaczone tak, jak należy - od początku do końca bez jakichkolwiek niedopowiedzeń. Dobrze przeprowadzony kurs teoretyczny, jak i zajęcia praktyczne. Elastyczne godziny pracy ośrodka i zawsze dogodne terminy. Wszyscy instruktorzy z pasją oddawali się swojej pracy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 11.09.2019

Marta Pałubicka

Marta Pałubicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam! Świetne podejście do kursanta. Rewelacyjna szkoła.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 27.08.2019

Natalia Kucharska

Natalia Kucharska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jaką mogłam wybrać!! Jeśli mnie nauczono to wszystkich nauczą!:) super szkoła jazdy!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.08.2019

Bożydar Bułka

Bożydar Bułka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szybki, skuteczny kurs Zdane za pierwszym razem Bardzo miła Pani i Panowie Zdecydowanie polecam!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.07.2019

Klaudia Płóciennik

Klaudia Płóciennik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy bardzo dobrze przygotowali mnie do egzaminu wszystko miałam dokładnie objaśnione. Dodatkowo miła atmosfera podczas jazd i dogodne ustalenia godzin powodują ze szkoła jazdy „Magdalenka” jest godna poleceniu ;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.06.2019

Wiktor Czechowski

Wiktor Czechowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła jazdy idealnie przygotowała mnie do egzaminu, poza nauką jazdy i wiedzą teoretyczną dostałem bardzo przydatne wskazówki, które ułatwiły sprawę

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 28.05.2019

Goo Sia

Goo Sia
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolona. Lekcje w miłej atmosferze, wszystko tłumaczone w prosty sposób. Egzamin zdany. Polecam jak najbardziej w szczególności Panią Magdę.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 24.03.2019

Aleksandra Baranowska

Aleksandra Baranowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przede wszystkim indywidualne podejście do kursanta. Nawet z mocno rozbudowanym grafikiem studiów, można było dopasować odpowiednie godziny jazd. Pani Magda jest bardzo miłą i kontaktową osobą. Ciekawie prowadzi zajęcia z teorii. Instruktorzy są profesjonalni, spokojni i cierpliwi. Widać, że zależy im na dobru kursanta. Szczerze polecam ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.03.2019

Patryk Szczepański

Patryk Szczepański
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdane za 1st razem, teoria wykładana w prosty i łatwy do zrozumienia sposób. Instruktorzy mają niesamowite pokłady cierpliwości ale również wiedzy i różnego rodzaju porad które ułatwiają prowadzenie auta oraz co najważniejsze pomogą zdać egzamin praktyczny. Gorąco polecam przyszłym kierowcom.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 25.02.2019

Iwona Muszyńska

Iwona Muszyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Fantastyczny kurs. Jazdy bez stresu. Zdałam za drugim podejściem ale na własne życzenie bo nie zatrzymałam się na czerwonym świetle. Pani Magda bez trudu poradziła sobie z moim strachem, paniką i nerwami. Myślałam, że nigdy tego nie powiem ale jazda samochodem to czysta przyjemność. Bardzo dziękuję Pani Magdo !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.02.2019

Kacper Ciemny

Kacper Ciemny
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam OSK Magdalenka. Oba egzaminy zdane za pierwszym razem! Zajęcia teoretyczne i praktyczne przeprowadzane w miłej atmosferze i bardzo profesjonalnie. Instruktorzy bardzo cierpliwi, zawsze życzliwi. Polecam, warto ????????????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 17.01.2019

Mikołaj Walkowski

Mikołaj Walkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście i miła atmosfera w trakcie jazd. Instruktorzy uczą jak jeździć sprawnie i bezpiecznie, a zajęcia teoretyczne z Panią Magdą to sama przyjemność. Gorąco polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.01.2019

Iwona Wiciak

Iwona Wiciak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wybór OSK Magdalenka to najlepsza decyzja jaką mogłam podjąć. Zajęcia teoretyczne są prowadzone ciekawie i rzeczowo. Jazdy z Panią Magdą to czysta przyjemność ☺ dziękuję za przygotowanie i polecam każdemu kto waha się,którą ze szkół wybrać!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 28.12.2018

Karolina Wajman

Karolina Wajman
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście do kursanta oraz miła atmosfera.Pani Magdalena w sposób rzeczowy i rzetelny przekazuje wiedzę .Konkretnie ,zdecydowanie i bardzo sympatycznie odbyłam z Panią Magdaleną jazdy doszkalające z całą pewnością mogę stwierdzić ze tylko dzięki niej zdałam egzamin !:) Żałuję że odrazu nie trafiłam do ”Magdalenki”.Gorąco Polecam !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak