L WAWA

 340 opinii w tym 262 zaufane

Odznaki Szkoły

0 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Szkoła ma 1 siedziby. Wybierz:

L WAWA
Metro pl. Wilsona (ul. Sułkowskiego 12/14) (ŻOLIBORZ),
01-602 Warszawa

Kontakt

Opis

* KURS PODSTAWOWY kat. B
* KURS PODSTAWOWY kat. B - automatyczna skrzynia biegów
* KURSY KAT. AM, A1, A2, A
* KURS Z EGZAMINATOREM
* KURS EXPRESOWY
* KURS ROZSZERZONY
* KURS W DOMU (e-learning)
* JAZDY DOSZKALAJĄCE

Kilkunastuletnia praktyka w branży szkolenia kandydatów na kierowców i współpraca z kilkoma Ośrodkami Szkolenia Kierowców, skłoniła nas do założenia L WAWA. Obserwując sposób szkolenia, prowadząc wiele rozmów z osobami szkolonymi zauważyliśmy, że główne założenia większości Szkół Jazdy są nietrafione. Jesteśmy odpowiedzią na słabe, ogólnikowe i schematyczne szkolenia kandydatów na kierowców, a jednocześnie przyszłych kierowców poruszających się po naszych drogach.
Kilkuletnie, niekiedy bardzo zajadłe dyskusje w gronie instruktorskim, doprowadziły Nas do wspólnych spostrzeżeń, te zaś przyczyniły się do otwarcia Ośrodka Szkolenia Kierowców. Nauka jazdy jest naszą pasją, dlatego nie brakuje nam cierpliwości, by do każdego podchodzić indywidualnie.
Co nas wyróżnia?
To, że nie uczymy naszych kursantów schematycznego jeżdżenia, tak jak większość szkół nauki jazdy.
Nie chcemy by przyszli kierowcy poruszali się po naszych drogach na pamięć i na zasadzie zapamiętanych schematów na placu manewrowym, podczas parkowania i w różnych sytuacjach drogowych.
Nie uczymy z myślą “Zdać egzamin i po robocie”. Chcemy, by osoby uczestniczące w naszym kursie – teoretycznym jak i praktycznym, dowiedzieli się jak najwięcej na temat działania samochodu i zachowania się w różnych sytuacjach na drodze, dlatego szkolimy według opracowanego i sprawdzonego przez Nas programu.

Zapraszamy do kontaktu 7 dni w tygodniu/ 24 godziny :)

Jesteśmy na FB: LWAWA
Instagram: lwawa_l


www.lwawa.pl
Zobacz pełny opis szkoły

Odziały szkoły

ul. Warszawska 144, 05-092 Łomianki

tel: 790456111

Łomianki

Instruktorzy

Kordian -szef:)

Kordian -szef:)

Basia

Basia

Andrzej

Andrzej

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia

2500 zł

codziennie

Metro pl. Wilsona (ul. Sułkowskiego 12/14) (ŻOLIBORZ),

WIĘCEJ * cena standardowa 2600 zł, dla Uczniów i studentów 2500 zł.

kat. B, E-learning i praktyka

Automat

2890 zł

codziennie

Metro pl. Wilsona (ul. Sułkowskiego 12/14) (ŻOLIBORZ),

kat. A, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia

1990 zł

codziennie

Metro pl. Wilsona (ul. Sułkowskiego 12/14) (ŻOLIBORZ),

kat. A1, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia

1990 zł

codziennie

Metro pl. Wilsona (ul. Sułkowskiego 12/14) (ŻOLIBORZ),

kat. A2, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia

1990 zł

codziennie

Metro pl. Wilsona (ul. Sułkowskiego 12/14) (ŻOLIBORZ),

kat. AM, E-learning i praktyka

Automat

1200 zł

codziennie

Metro pl. Wilsona (ul. Sułkowskiego 12/14) (ŻOLIBORZ),

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Marcin B ...n ip: 37.190.154.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.03.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam szkołę LWAWA bardzo miła atmosfera i doświadczona kadra. Egzamin 9.03.2021 zdany przy pierwszym podejściu, tylko dlatego, że pan Andrzej MISTRZ w swoim fachu przygotował mnie psychicznie i przekazał wiedzę najlepiej jak potrafi. PS. Dziękuję PANIE ANDRZEJU!!!!!!!!

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Dominika S .....a ip: 94.75.95.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 5

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca polecam kurs u p.Andrzeja. Pan Andrzej to osoba profesjonalna, motywująca, cierpliwa - chociaż mimo mojego częstego "nieusłuchania" nie udało się nigdy wyprowadzić go z równowagi. Powtarzał, maglował ile wlezie, aż w końcu udało się zdać egzamin praktyczny. Nie uczy jeździć na pamięć, uczy jeździć mądrze, czyli myśląc. Rady oraz wskazówki Pana Andrzeja zapamiętam na długo. Serdecznie polecam, by to właśnie Pan Andrzej był wyborem numer 1 podczas nauki jazdy!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”
- Wadybrak

Kamila C ........a ip: 88.156.138.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 5

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pani Basia Anioł nie kobieta ,cierpliwa,pomocną,opanowana,wszystko wytłumaczy dokładnie.Plecam. Kamila .C

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Ewa W ...........a ip: 31.178.169.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła jazdy. Wszystko zawsze było załatwiane bardzo szybko, bardzo sprawnie i w bardzo przyjaznej atmosferze. Jeśli chodzi o instruktorów - ja trafiłam na panią Basię i szczerze mogę powiedzieć, że każdemu życzę takiej instruktorki. Wszystko zawsze dokładnie tłumaczyła, ze spokojem i ze szczegółami tak, że w ogóle nie stresowałam się podczas jazdy po mieście. Zdecydowanie na plus wychodzi też możliwość zdawania egzaminu państwowego na aucie, na którym robi się kurs - dzięki temu zdałam za pierwszym razem, w ogóle się nie przejmując tym, że trafię na jakiś samochód, którego kompletnie nie znam. Serdecznie polecam każdemu!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Gosia S ........z ip: 89.64.79.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.03.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę L WAWA! Szkołę poleciła mi znajoma, która zdała egzaminy za pierwszym razem. Po trudnych początkach zmieniłam instruktora na Pana Andrzeja. I to była dobra decyzja. Kulturalny, dobry i doświadczony instruktor. Ze spokojem i cierpliwością uczył i tłumaczył popełniane błędy, sprawdzał znajomość przepisów. Podczas lekcji ważna była świadomość, samodzielne myślenie i sprawne podejmowanie decyzji. To było bardzo pomocne w nauce. Kurs zorganizowany profesjonalnie, ale w dobrej atmosferze, elastyczne podejście do klienta. Super! Tak trzymajcie! :) Oczywiście, poza lekcjami trzeba też popracować samodzielnie, nauczyć się przepisów, robić testy, oglądać pomocne filmiki itp. Ale i tu szkoła wychodzi na przeciw i zapewnia dobre materiały. Na egzaminie teoretycznym pojawiły się bardzo podobne pytania do tych na otrzymanej płytce. Egzamin teoretyczny i praktyczny zdane za pierwszym razem :) pozdrawiam, Gosia

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność
- Wadybrak

Jakub Z .....a ip: 5.173.171.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.02.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkole, profesjonalne podejscie, sporo terminów i przyjemna atmosfera podczas jazd. Wszystko to oczywiscie skutkuje szybkim i łatwym zdaniem egzaminu państwowego. Pozdrawiam :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Natalia D .........a ip: 89.64.19.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.01.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdecydowanie polecam szkołę LWAWA! Pan Andrzej to świetny instruktor, niezwykle cierpliwy, doskonale wszystko potrafi wytłumaczyć i dba o każde najmniejsze szczegóły związane z poprawną jazdą samochodem. Nigdy nie spotkałam się z problem związanym z umawianiem się na jazdy, które zawsze udawało się dopasować do moich potrzeb. Wszystko to zaowocowało zdaniem za pierwszym razem zarówno egzaminu teoretycznego jak i praktycznego! :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Ewa K .......k ip: 31.179.128.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 07.01.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Po kilku latach od ostatniego niezdanego egzaminu postanowiłam w końcu wrócić do prawa jazdy. Po dodatkowych 24 godzinach jazd doszkalających z Panem Andrzejem w końcu, prawie całkiem bezstresowo, udało mi się zdać egzamin :) Chociaż jazda po Warszawie wydawała mi się czymś wyjątkowo trudnym - dzięki Panu Andrzejowi nabrałam pewności za kierownicą i pozbyłam się niepotrzebnego stresu. Polecam LWAWA - samochody czyste i sprawne, terminy bez problemu, dobre przygotowanie do egzaminu.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów
- Wadybrak

Łukasz Z ....o ip: 89.65.224.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.10.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Co tu dużo mówić ,zdecydowanie polecam szkołę LWAWA! Zostałem wyszkolony przez pana Darka na kierowcę rajdowego, a Kordian kilka rzeczy udoskonalił. Super atmosfera, zdane za pierwszym razem więc jestem mega zadowolony. Jeszcze raz dzięki!

Odpowiedź:

Łukasz, bardzo dziękujemy za pozytywną opinię. Zasłużone zaliczenie egzaminu i wewnetrznego i panstwowego za pierwszym podejsciem. Pozdrawiamy z Żoliborza

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Karolina .........k ip: 185.69.198.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.10.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Teoria w jeden weekend, praktykę udało się zakończyć w nieco ponad 2 miesiące (wypadały urlopy - gdyby nie to byłoby pewnie szybciej). Choć jeśli kogoś interesują super wieczorne lub poranne godziny to nie ta szkoła. Trasy wokoło WORD Bemowo - na egzaminie miałam praktycznie te same uliczki. Egzamin wewnętrzny w szkole bardzo wymagający - dzięki czemy państwowy wydał się całkiem prosty. Start i koniec przy pl. Wilsona - więc jeśli ktoś potrzebuje kończyć jazdy w róźnych miejscach i np. zabierać po drodze kolejnego kusanta to tutaj tego nie praktykują. Pan Darek nie miał problemu żeby tłumaczyć mi coś po kilka razy - tylko trzeba wiedzieć o co pytać. Po prostu jeśli pytania wynikają z nieznajmości przepisów, będzie trudno uzyskać odpowiedź. Naprawdę polecam oglądać filmiki - tak jak polecał Pan Darek. Na początku wydawało mi się to dziwne, ale później oglądanie jak inni mięczą się za kółkiem i jerzdzą po Warszawie zaczęło sprawiać mi frajdę ;) i naprawdę pomogło w usystematyzowaniu wiedzy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, punktualność
- Wadybrak

Natalia K ....e ip: 5.173.176.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 21.09.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam jazdy z Panem Andrzejem! Jeśli był w stanie wyszkolić tak toporny materiał jak ja, to zapewniam, że da radę nauczyć jeździć każdego :).

Odpowiedź:

W imieniu Pana Andrzeja serdecznie dziekujemy za opinię i szerokich dróg oraz niskich krawężników.

Pozdrawiamy.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak

Marysia .......a ip: 95.49.222.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.08.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę LWawa. Kurs realizowałam w formie e-learningu, natomiast jazdy miałam z Panem Andrzejem. Cudowny człowiek- czasem pochwali, czasem rozśmieszy, a kiedy trzeba to nakrzyczy. Potrafił wykazać moje niedociągnięcia i pokazywał, na co powinnam zwracać szczególną uwagę. Cały kurs minął mi szybko i przyjemnie :) Gorąco polecam

Odpowiedź:

Gorąco dziękujemy w imieniu Pana Andrzeja i całego zespołu L WAWA.
Gratulujemy uzyskania uprawnień :)

Pozdrawiamy z Żoliborza :)

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Małgorzata F .....a ip: 89.64.28.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.07.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Do LWAWA zapisałam się na jazdy doszkalające po czterech niezdanych egzaminach praktycznych i pół rocznej przerwie. Jeździłam z Panem Darkiem, dzięki którego cierpliwości oraz dokładnemu tłumaczeniu błędów udało się wreszcie zdać egzamin państwowy. Zdecydowanie polecam tą szkołę jazdy.

Odpowiedź:

Gratulujemy Pani zdania egzaminu na prawo jazdy.
Dziękujemy w inieniu p. Darka za pozytywną opinię.
Pozdrowienia z Żoliborza

+ Zaletydobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Kamila S ......k ip: 37.47.16.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.07.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Weekendowa teoria była dobrze prowadzona, krótko i zwięźle. Podręczniki, które dostałam były pomocne w utrwalaniu zasad ruchu drogowego. Jazdy zawsze punktualne, kontakt z panem Darkiem bezproblemowy. Instruktor wymagający, ale też rozumiejący, gdy kursant ma gorszy dzień. Umila czas jazdy anegdotami, jednocześnie będąc uważnym na to co się dzieje na drodze i jakie błędy popełnia kursant. Bardzo polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Paweł A .....k ip: 31.179.222.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.06.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wybór szkoły nauki jazdy w Warszawie nie jest łatwy, ze względu na znaczną konkurencję. Do L-Wawy trafiłem dzięki odpowiadającej mi lokalizacji jak również po przeczytaniu pozytywnych opinii o szkole i instruktorach. To była słuszna decyzja! Zajęcia teoretyczne odbywały się w bardzo przyjemnej atmosferze – prowadzone przez Pana Kordiana – konkretnie, rzeczowo. Plusem było nie rozciąganie w czasie zajęć, także w jeden weekend część teoretyczną można mieć za sobą. Bardzo dobrze wspominam zajęcia z pierwszej pomocy, które były dla mnie osobiście bardzo ważne. Pani, z którą mieliśmy przyjemność je mieć – bardzo przyjemna, konkretna kobieta, ciekawie prowadziła zajęcia. Każdy miał możliwość poćwiczyć na fantomie jak również sami my kursanci braliśmy udział w scenkach – możliwych do zdarzenia się w rzeczywistości sytuacjach. Oczywiście muszę napisać również o Panu Darku - człowieku, który nauczył mnie jeździć :) Przede wszystkim cenię Go za jego cierpliwość, wyrozumiałość i podejście do kursanta (jestem bardzo trudnym uczniem :)). Przedstawiał mi przeróżne sytuacje, w których jako kierowca mogę się znaleźć. Objaśniał, tłumaczył, uczył wykonywania manewrów na zrozumienie sytuacji w jakiej kierowca się znajduje. Nic na pamięć! Pan Darek jest bardzo kontaktową osobą, jazdy przebiegały w bardzo przyjemnej atmosferze. Bardzo cieszę się, że mogłem być jego uczniem. Polecam serdecznie L-Wawę !!! Paweł

Odpowiedź:

Brawo Pawęł!!
Trochę nie wierzyłeś w siebie!
Dziękujemy za rzeczową i bardzo obszerną opinię, która w całości pokazuje obraz tego co robimy.
Szerokiej drogi i pozdrawiamy serdecznie!

Gratulaje zaliczonych egzaminów za pierwszym podejściem.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Dorota D .........a ip: 77.114.79.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.02.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ośrodek szkoleniowy L Wawa oceniam bardzo pozytywnie. Miałam przyjemność być kursantką p.Andrzeja, który posiada ogromne zasoby cierpliwości i spokoju, ale jednocześnie jest konsekwentny, potrafi wytłumaczyć popełniane błędy i udzielić niezbędne wskazówki podczas nauki jazdy. W związku z tym każde zajęcia przebiegały bez zastrzeżeń, w dobrej oraz bezstresowej atmosferze. Jestem wdzięczna Panu za wyrozumiałość i wspólną ciężką pracę, bo wierzę, że dzięki temu udało się zdać egzamin państwowy za pierwszym razem ;-) Dodatkowym plusem szkoły jest możliwość nauki teorii poprzez platformę e-learning, która jest dogodnością dla osób niemogących uczestniczyć w zajęciach weekendowych. Pozdrawiam cały zespół L Wawa i życzę w przyszłości wielu sukcesów oraz zadowolonych kursantów, Dorota D.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak

Patrycja S ...a ip: 83.16.10.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.12.2018
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo przyjazna i luźna atmosfera, czułam się jak wśród dobrych znajomych. Miałam przyjemność współpracować z najlepszym na świecie instruktorem - Panem Andrzejem. Bardzo cierpliwy, wyrozumiały, angażujący się w swoją pracę. Nigdy nie uczy bezmyślnych metod "na słupki" czy innych głupot. Pilnuje, żeby kursant przede wszystkim myślał i potrafił przewidzieć sytuację na drodze. Oprócz tego świetny rozmówca, każda lekcja mijała w miłej i zabawnej atmosferze. W razie potrzeby, Pan Andrzej ociera nawet łzy! Dziękuję Panie Andrzeju, aż żal było kończyć ten kurs :) Dziękuję też Sebastianowi, który zawsze służy pomocą, bez względu na godzinę i wagę problemu :) Było super!

Odpowiedź:

Dziękujemy w imieniu p. Andrzeja i Sebastiana za współpracę :)
Miło czytać słowa zadowolenia z tego co robimy. Tak naprawdę na to pracujemy.

Pozdrawiamy z Żoliborza :)
L WAWA

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak

Izabela G ........a ip: 79.185.152.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.11.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Zapisałam się na jazdy doszkalające po długiej przerwie, 4 lata wcześniej odbywałam kurs w innej szkole jazdy co prawda egzamin teoretyczny państwowy nie był problemem, z kolei praktyczny już tak. Podchodziłam do niego parę razy, w końcu poddałam się. 3 tygodnie temu z lekką obawą postanowiłam ponownie spróbować swoich sił. Znalazłam szkołę jazdy LWAWA, która okazała sie mieć siedzibę blisko mojego miejsca zamieszkania. Moim instruktorem jazdy był Pan Darek. Podszedł do mnie z ogromną cierpliwością i profesjonalizmem, kilka razy potrafił tłumaczyć to co było niejasne. Po zakończonej jeździe skrupulatnie analizowaliśmy moje błędy co miało zaowocować lepszymi efektami na drodze( i tak tez było). Po 10 godzinach z Panem Darkiem przyszedł czas na pierwsze podejście do egzaminu po długiej przerwie. Wynik egzaminu był POZYTYWNY!!!!!!. Pan Darek okazał się osobą, która zna się na rzeczy, widać że lubi to co robi, a jazdy z nim kończą się sukcesem. Polecam i pozdrawiam Izabela G :)

+ Zaletydobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Anna R ..a ip: 89.64.31.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.10.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Po trzech latach od ukończenia kursu ciężko było mi się zmotywować i wrócić do tematu prawa jazdy. Wybrałam LWAWE i trafiłam do Pana Darka. Już po pierwszych jazdach utwierdził mnie w przekonaniu, że było warto, chociaż zaczynaliśmy praktycznie od podstaw. Pan Darek jest profesjonalistą. Od razu widać, że lubi swoją pracę i lubi ludzi. Wymagający jako instruktor, a przy tym zawsze spokojny, taktowny i kulturalny. Co równie ważne jest też świetnym towarzyszem, uśmiechniętym, z dużym poczuciem humoru. Po pierwszych niepowodzeniach szybko skorygowaliśmy błędy i udało się :). Za chwilę odbieram moje prawo jazdy, co jeszcze kilka miesięcy temu wydawało mi się nierealne. LWAWE polecam wszystkim w podobnej sytuacji oraz całej reszcie :) Serdeczne pozdrowienia dla Pana Darka! A. Rosa

Odpowiedź:

Gratulacje!!
Szerokich drog i dziekujemy za pozytywną opinię.
W imieniu Pana Darka odwzajemniemy pozdrowienia.

Zespol L WAWA

+ Zaletydobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Klaudia O ...... ip: 89.64.25.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.07.2018
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

L WAWA to szkoła jazdy, która mogę polecić każdemu. Bardzo przyjazna atmosfera, która sprzyja nauce zarówno teoretycznej jak i praktycznej. Zajecia teoretyczne prowadzone bardzo ciekawie, dzięki czemu czas minął zaskakujaco szybko(bez nudy). Jazdy, o tym to mogłabym pisać i pisać,ale w skrócie. Jazdy miałam z P. Darkiem,którego serdecznie pozdrawiam i dziękuję jeszcze raz. Nigdy wczesniej nie jezdzilam samochodem,więc zaczynałam od zera. Jak wiadomo na początku zawsze jest ciężko, ale dzięki przyjemnej atmosferze i wskazówkach trafionych w punkt udało mi się uzyskać upragnione prawo jazdy(po 32 godzinach spędzonych za kółkiem ????). POLECAM TA SZKOLE JAZDY, elastyczne godziny jazd, jesli cos wypanie Ci można na spokojnie zmienic date i godzine.Serdecznie dziękuję całej załodze z L WAWA, a w szczególności P. Darkowi, który pomógł mi w spełnieniu mojego marzenia i celu.

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię, na którą staramy się wszyscy pracować. W imieniu Pana Darka jak i calej załogi L WAWA gratulacje i niskich krawężników życzymy.

Pozdrowienia.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Jan S ........i ip: 89.66.8.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.05.2018
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepiej! Profesjonalna kadra która nauczy każdego. Ja zdałem to i każdy inny z lwawa da radę!

Odpowiedź:

Trochę to trwało wszystko u Ciebie, ale w końcu dopiąłeś swego! Bardzo dobrze!
Gratulacje!

Dziekujemy za opinie i powodzenia na drodze.

L WAWA

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Bartosz K ....k ip: 37.47.42.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.03.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Znakomita szkoła - egzamin zdany za pierwszym razem! Instruktorzy mili ale bardzo wymagający, egzamin państwowy wydaje się po kursie naprawdę prosty. Bardzo polecam!

Odpowiedź:

Bartek, po 2-3 tygodniach przerwy mieliśmy troche pracy na ostatnich jazdach doszkalających przed egzaminem, ale dałeś radę ! :)
Gratulacje.

Kordian
L WAWA

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Helena N ........a ip: 193.178.143.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.03.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dziś zdałam egzamin praktyczny i to za pierwszym podejściem! Myśle, że ten sukces zawdzięczam bardzo rzetelnie prowadzonemu szkoleniu i wielu jazdą po mieście, pod czujnym i wymagającym okiem pana Andrzeja, który był moim nauczycielem. Lekcje miałam średnio dwa razy w tygodniu, zazwyczaj o zabójczej porze - 7 rano. Jestem zadowolona i wiem, że trud ostatnich 5 miesięcy zaowocował zdanym za pierwszym razem egzaminem praktycznym.

Odpowiedź:

Helenka.. Helenka.. Widzisz.. wszyscy mówili, że lepiej "Was pomęczyć dłużej" na egzaminach wewnętrznych i lepiej przygotować, żeby efekt był taki, jaki wszyscy widzą :)
Dwa razy za pierwszym podejściem.
Nie popsułaś nam statystyk ;)

Gratulacje w imieniu p. Andrzeja
Zespół L WAWA

+ Zaletydobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

JUJJUSTYNA A ..........S ip: 212.180.214.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 07.03.2018
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę Lwawa a w szczegolnosci kurs praktyczny z Panem Darkiem.Pan Darek jest niezwykle cierpliwym,kulturalnym,serdecznym i profesjonalnym instruktorem.

Odpowiedź:

Dziękujemy za pozostawienie po sobie opinii..
Justyna zapomniała tylko dodać odnośnie p. Darka, że oprócz tych cech które wymieniła, Pan Darek "robi również za radio". Nie trzeba żadnej stacji mieć włączonej, żeby cały czas czegoś słuchać :)

Pozdrowienia z zielonego Żoliborza :)
L WAWA

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Anna O ........z ip: 91.226.198.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 05.03.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam wszystkim Szkołę Nauki Jazdy LWAWA! Po kursie w innej szkole znalazłam się na jazdach doszkalających w LWAWA... Kordian nie tylko pomógł mi zdać egzamin, ale i nauczył wielu bardzo istotnych rzeczy, które przydają mi się, gdy już jezdzę :) Kordian podchodzi do każdego swojego kursanta indywidualnie, uczy bezpiecznie i bez strachu poruszać się w ruchu drogowym, wyjaśnia kursantowi nad czym trzeba popracować i realizuje to w bardzo dokładny, rzetelny i zrozumiały sposób, a przede wszystkim do skutku, a przy tym ze spokojem i wielkim profesjonalizmem. Dzięki Kordianowi i Jego doskonałym radom, które były mi ciągle udzielane podchodząc do egzaminu uwierzyłam w swoje możliwości, że jestem gotowa zdać prawo jazdy, że potrafię już jeździć, że nie mam czym się stresować bo przecież wszystkie zadania jakie mam wykonać zostały mnie nauczone. PS. Dziękuję, za wspaniałą atmosferę, za duże poczucie humoru, motywowanie mnie, że mimo tego, że od samego początku, gdy Kordian udzielał dobrych rad odpowiadałam „ja wiem, wiem” a tak naprawdę mało co wiedziałam a mimo tego mnie tak ukierunkował i pomógł, że w końcu zdałam prawo jazdy i że już mogę się cieszyć, ze zdanego egzaminu. POLECAM z czystym sumieniem... DZIĘKUJĘ i serdecznie pozdrawiam :) Ania Oks :)

Odpowiedź:

Oj Ania Ania :)
Dziękujemy za jakże długą i pozytywną opinię. Niezmiernie się ciesymy, że udało się zaliczyć egzamin, tak prawdę swoją ciężką pracą i wytrwałością w dążeniu do celu.

Pozdrowienia od Kordiana i od całej L WAWy.

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Ilona P ...k ip: 31.0.45.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.02.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Do L WAWA trafiłam po ponad 6 latach od zdania egzaminu na prawo jazdy. Przez ten czas nie wsiadałam za kółko, dlatego poszukiwałam cierpliwego, dokładnego instruktora, który nauczy mnie wszystkiego od nowa. Na moje szczęście trafiłam na pana Andrzeja. Po 20 godzinach jazd doszkalających odważyłam się po kilku latach sama poprowadzić samochód. Może jeszcze nie jest idealnie, ale czuję się dużo pewniej. Stokrotne dzięki!

Odpowiedź:

Cieszymy się, a zwłaszcza Pan Andrzej, że mogliśmy pomóc.
Szerokich dróg i niskich krawężników ;)

Pozdrowienia
L WAWA

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Joanna T ........k ip: 89.64.9.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.02.2018
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Na kurs prawa jazdy trafiłam chyba bez motywacji i wiary w to, że mogę nauczyć się jeździć i kiedykolwiek zdać egzamin. Teraz, po zdanym egzaminie, całość wspominam z radością, ale wtedy, po pierwszych godzinach jazd nie było mi do śmiechu. Sądziłam, że w życiu nie nauczę się jeździć, że nawet jeżeli zacznę panować nad samochodem, to przerośnie mnie obserwowanie, przewidywanie, podejmowanie decyzji i reagowanie na to, co dzieje się na drodze. Jednak trafiając do dobrej szkoły jaką jest LWawa można to opanować. Nie zdałam co prawda egzaminu za pierwszym razem, ale to jest najmniej istotne, ważne że po kursie w LWawa podczas egzaminu czułam się pewnie za kierownicą i wiem, że nauczyłam się świadomie prowadzić samochód a nie wykonywać manewry„na pamięć”. W tym miejscu składam wyrazy ogromnego uznania dla mojego instruktora p.Andrzeja, który ze mną się męczył :), z ogromną cierpliwością znosił moje marudzenie i "wybryki" w trakcie jazd, jednocześnie tłumacząc wszystko tak długo, aż sobie wbiję do głowy. Generalnie mistrz motywacji, świetny nauczyciel, dobry psycholog ! – obserwuje i wie, kiedy można porozmawiać, kiedy lepiej w ciszy pozwolić "przetrawić" świadomy błąd czy nowe informacje albo stres. Intuicyjnie idealnie dostosowuje się z nowymi manewrami lub utrwalaniem umiejętności do lepszych i gorszych dni, potrafił zidentyfikować z czego wynikają popełniane przeze mnie błędy i wskazać jak powinnam je poprawić konkretnie ja. Dzięki p.Andrzejowi podczas jazd poznaje się nie tylko technikę, ale wykuwa także na blachę teorię. ;) Dzięki niemu odkryłam, że prowadzenie samochodu jest frajdą, a nie przerażającą traumą, jak było to na początku kursu. A do tego, to po prostu klasa człowiek - uprzejmy, słowny, punktualny, słuchający, choć pozornie może się wydawać mało wylewny, to z czasem się rozkręca :) Chociaż dla mnie bardzo odpowiadało to, że zauważył, że na początku nie mogłam się skupiać na drodze jednocześnie stale rozmawiając, także takie dostosowanie się do kursanta jest niewątpliwie plusem. Zarówno instruktorowi, jak i szkole jazdy LWawa daję maksymalną ocenę i polecam gorąco osobom, które nie tylko chcą zdać egzamin, ale naprawdę zależy im aby nauczyć się jeździć :)

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za długą, rzetelną i pozytywną opinię.

Szerokich dróg.
Pozdrowienia z Żoliborza :)
L WAWA

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Maurycy H .....n ip: 194.15.124.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 30.01.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam tą szkołę jazdy. Kurs dzięki panu Andrzejowi był samą przyjemnością. Dziękuję całemu zespołowi LWAWA za zaangażowanie w każdego kursanta z osobna. Zostałem fantastycznie przygotowany, więc nie miałem problemów na egzaminie państwowym, zarówno teoretycznym jak i praktycznym. Jeżeli ktoś szuka cierpliwych instruktorów, miłej i luźnej atmosfery oraz dobrego przygotowania do kierowania pojazdami LWAWA to dobre miejsce.

Odpowiedź:

Dziękujemy za pozytywną opinię i docenienie sposoby przygotowania kursantów do jazdy i do egzaminu.
Zapraszamy pozostalych kolegów i koleżanki z „muzycznej” ;)

Pozdrowienia
Zespol L WAWA

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Aleksander P .....z ip: 37.47.47.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 01.12.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdecydowanie mogę polecić tę szkołę każdemu, kto chce się nauczyć jeździć samochodem. Dobre wrażenie zrobiły na mnie już wykłady teoretyczne, które były prowadzone bardzo profesjonalnie i zrozumiale. Pozytywne odzczucie wywarła na mnie również bardzo przyjazna atmosfera, którą czuje się, dzięki panu Sebastianowi, już wchodząc do biura. Bardzo dobrze oceniam też jazdy z panem Andrzejem, który pomógł mi się wszystkiego nauczyć stopniowo, dzięki czemu całą wiedzę, która jest potrzebna do prowadzenia samochodu, miałem odpowiednio w głowie uporządkowaną, co później pomogło mi zdać egzamin państwowy za pierwszym podejściem. Zdecydowanie na plus oceniam również formę egzaminu wewnętrznego. Dzięki panu Kordianowi, który odpowiadał za przeprowadzenie mojego egzaminu, podczas testu nie czułem żadnego stresu, a rady udzielone mi przez niego już po zakończeniu sprawdzianu bardzo mi pomogły podczas egzaminu państwowego. Szkołę LWAWA mogę polecić każdemu i na pewno jeszcze nie raz to zrobię.

Odpowiedź:

Dziękujemy za wspólną przygodę :)
Gratulacje raz jeszcze zdanego egzaminu za pierwszym podejściem i do zobaczenia na drodze ;)

Pozdrawiamy z Żoliborza :)
L WAWA

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Magdalena J .........z ip: 91.206.210.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.09.2017
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam tę szkołę! Pełen profesjonalizm i przemiła atmosfera. Instruktorzy wykazują się niezwykłą cierpliwością, wkładają serce w swoją pracę, do każdego kursanta podchodzą bardzo indywidualnie. Będę długo wspominać czas spędzony na jazdach, jak również naprawdę interesująco poprowadzone wykłady. Po zdanym egzaminie pragnę w szczególności podziękować za wszystko Marcinowi i Kordianowi :)

Odpowiedź:

Dziękujemy za wspólną przygodę z "prawem jazdy". Ostatnie kilka zajęć, to czysta przyjemność jeździć z takim kierowcą :)
Już kierowcą!

Pozdrowienia z Żoliborza
L WAWA

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak