KASKADER S.C.

 89 opinii w tym 47 zaufanych

Odznaki Szkoły

0 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

KASKADER S.C.
ul. Targowa 9
27-400 Ostrowiec Świętokrzyski

  • Brak godzin otwarcia

Kontakt

Opis

Centrum Kształcenia i Doskonalenia Zawodowego Kierowców KASKADER to szkoła, w której nauka jazdy jest przyjemnością. Tutaj czeka na Ciebie wykwalifikowana kadra, a nauczanie odbywa się w miłej i przyjemnej atmosferze. Dzięki nauce jazdy w naszym ośrodku zdobędziesz solidną i rzetelną wiedzę z przepisów prawa o ruchu drogowym, a także z zakresu obsługi pojazdu.

Prowadzimy kursy:

- kat. B, C, C+E, D
- Kwalifikacja wstępna i okresowa
- Badania psychologiczne kierowców i kandydatów na kierowców

Nasze pojazdy szkoleniowe to Toyoty Yaris - kat. B zgodnie z posiadanymi w ośrodkach egzaminowania.

Zapraszamy na kategorie ''ciężkie'' (C, D, E) dofinansowane w 80% ze środków Unii Europejskiej. Nie zwlekaj, dotacje nie trwają wiecznie!
Do egzaminu na prawo jazdy zawodowe przygotowujemy na DAF CF 75, Man TGL 12.240 z systemem ESP, Man TGA 18.460, Autosan Lider.


Posiadamy w ofercie dobre i sprawdzone szkolenia w atrakcyjnej cenie, bo szkolenie jest naszą pasją. To na czym nam zależy to zadowolenie kursanta! Gwarantujemy pewną jakość! Zaufaj profesjonalistom!

Zapraszamy na kurs prawa jazdy do naszej szkoły. Wykłady odbywają się w Ostrowcu Św., ul. Targowa 9 (Al. Jana Pawła II) . Dysponujemy własnym, doskonale oznaczonym i oświetlonym placem manewrowym o wymiarach zgodnych z wszelkimi wymogami, który znajduje się przy ulicy Żabiej 40 – Baza PKS. Doskonale oznaczony i przygotowany do szkolenia praktycznego.


W naszej szkole honorujemy Kartę Dużej Rodziny
Jazda z KASKADEREM w ramach programu umożliwia korzystanie przez rodziny wielodzietne posiadające KDR ze 100 zł zniżki na kursy prawa jazdy.


https://www.youtube.com/watch?v=wd90pM6idK4



Sprawdź czy Twoje Prawo jazdy jest gotowe do odbioru:
https://info-car.pl/infocar/prawo-jazdy/sprawdz-status.html
Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. C, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

4800 zł

codziennie

ul. Targowa 9

WIĘCEJ Istnieje możliwość dofinansowana kursu ze środków UE. Po więcej szczegółów zapraszamy do kontaktu.

W cenie kursu:
20 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów
30 godzin (po 60 min) jazd (DAF CF 75, MAN TGL 12.240)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
badania psychologiczne

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty bank

2800 zł

codziennie

ul. Targowa 9

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie


kat. C+E, Tylko praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

4500 zł

codziennie

ul. Targowa 9

WIĘCEJ Istnieje możliwość dofinansowana kursu ze środków UE. Po więcej szczegółów zapraszamy do kontaktu.

W cenie kursu:
25 godzin (po 60 min) jazd (DAF CF 75 + Przyczepa Tandem, MAN TGL 12.240 + Przyczepa Tandem)
egzamin wewnętrzny praktyka

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
badania psychologiczne

kat. D, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

6000 zł

codziennie

ul. Targowa 9

WIĘCEJ Kurs dla osób posiadających kategorię C.

Istnieje możliwość dofinansowana kursu ze środków UE. Po więcej szczegółów zapraszamy do kontaktu.

W cenie kursu:
20 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów
40 godzin (po 60 min) jazd (Autosan A10-10 Lider)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
badania psychologiczne

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2600 zł

codziennie

ul. Targowa 9

WIĘCEJ Powyższa cena (2500 Zł) obowiązuje przy jednorazowej wpłacie gotówką.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie


Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Dominika Przydatek

Dominika Przydatek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
D

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam w 100% Instruktorzy super! Cenne uwagi które przydają się przy zdaniu egzaminu jak i w dalszej jeździe,pozytywne podejście do kursanta, świetna atmosfera. Polecam z całego serca!!!Na lepszą szkołę nie mogłam trafić!! Dziekuje BARDZOOOOO!!!

Odpowiedź:

Gratulujemy wyników!!! Cieszymy się z pozytywnych opinii jakie dostajemy i dziękujemy za poświęcenie chwili na komentarz.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Andrzej Wróblewski

Andrzej Wróblewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
C, C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam wszystkim

Odpowiedź:

Gratulujemy wyników!!! Cieszymy się z pozytywnych opinii jakie dostajemy i dziękujemy za poświęcenie chwili na komentarz.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”
- Wadybrak

Mateusz Z ....a ip: 89.73.221.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła jazdy :)

Odpowiedź:

Gratulujemy wyników!!! Cieszymy się z pozytywnych opinii jakie dostajemy i dziękujemy za poświęcenie chwili na komentarz.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Krzysztof n .....c ip: 5.173.18.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.10.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobre podejście do każdego kursanta, pozytywna atmosfera, ogólna pomocnosc w każdym zagadnieniu. Z czystym sumieniem polecam.

Odpowiedź:

Gratulujemy wyników!!! Cieszymy się z pozytywnych opinii jakie dostajemy i dziękujemy za poświęcenie chwili na komentarz.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Jola Borkowska

Jola Borkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Kat C. Egzamin teoretyczny ,kwalifikacje, egzamin praktyczny ,wszystko zdane za pierwszym razem. Szkoła jazdy z bardzo pozytywnym i profesjonalnym podejściem do kursanta.Przemiła atmosfera i kompetentni szkoleniowcy.Instruktor Marusz...polecam każdemu,bezstresowa nauka jazdy w miłej atmosferze.Mistrz w swoim fachu i przemiły człowiek.

Odpowiedź:

Gratulujemy wyników!!! Cieszymy się z pozytywnych opinii jakie dostajemy i dziękujemy za poświęcenie chwili na komentarz.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak

Edwin N ...k ip: 46.45.105.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 30.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkola i instruktor ucza dobrze. Kategoria C zdana za pierwszym razem. Goraco Polecam!!

Odpowiedź:

Gratulujemy wyników! Cieszymy się z pozytywnych opinii jakie dostajemy i dziękujemy za poświęcenie chwili na komentarz.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Łukasz P ........ ip: 37.249.137.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

C+E zdane za pierwszym razem. Dzięki Mariuszowi cały kurs przebiegł bezstresowo i w miłej koleżeńskiej atmosferze. Polecam...

Odpowiedź:

Gratulujemy wyników! Cieszymy się z pozytywnych opinii jakie dostajemy i dziękujemy za poświęcenie chwili na komentarz.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Anastazja G ...........a ip: 46.205.202.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam

Odpowiedź:

Gratulujemy wyników! Cieszymy się z pozytywnych opinii jakie dostajemy i dziękujemy za poświęcenie chwili na komentarz.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Szymon S ........i ip: 46.134.34.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super, zdane za pierwszym razem! Polecam!

Odpowiedź:

Gratulujemy wyników! Cieszymy się z pozytywnych opinii jakie dostajemy i dziękujemy za poświęcenie chwili na komentarz.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Przemysław Rożek

Przemysław Rożek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

23 06 2021 egzamin kat C zdany za pierwszym dwa lata wstecz kat D zdane za pierwszym co więcej można dodać bardzo dobrze potrafią przygotować do egzaminu polecam z czystym sumienien

Odpowiedź:

Gratulujemy wyników! Cieszymy się z pozytywnych opinii jakie dostajemy i dziękujemy za poświęcenie chwili na komentarz.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Michal Olszewski

Michal Olszewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam doskonałe przygotowanie do egzaminu

Odpowiedź:

Gratulujemy wyników! Cieszymy się z pozytywnych opinii jakie dostajemy i dziękujemy za poświęcenie chwili na komentarz.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

o ...z ip: 5.173.193.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna organizacja, super instruktor, przygotowali mnie perfekcyjnie do egzaminu. Testy zdane bezbłędnie od strzala, swiadectwo kwalifikacji bezbłędnie od strzala, jazda też zdana za pierwszym razem. Z czystym sumieniem polecam tą szkołę.

Odpowiedź:

Gratulujemy wyników! Cieszymy się z pozytywnych opinii jakie dostajemy i dziękujemy za poświęcenie chwili na komentarz.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Zajączkowska K .......a ip: 5.184.243.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam. Instruktor na kat C, CE bardzo dobrze potrafi wytłumaczyć i nauczyć .

Odpowiedź:

Gratulujemy wyników! Cieszymy się z pozytywnych opinii jakie dostajemy i dziękujemy za poświęcenie chwili na komentarz.

+ Zaletydobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Łukasz D ........ ip: 46.134.72.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam

Odpowiedź:

Gratulujemy wyników! Cieszymy się z pozytywnych opinii jakie dostajemy i dziękujemy za poświęcenie chwili na komentarz.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Wiktoria B ......a ip: 46.134.108.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam szkołę jazdy Kaskader. Świetna atmosfera i profesjonalna nauka.

Odpowiedź:

Gratulujemy wyników! Cieszymy się z pozytywnych opinii jakie dostajemy i dziękujemy za poświęcenie chwili na komentarz.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Piotr Gruca

Piotr Gruca
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalizm pod każdym względem Polecam !!!

Odpowiedź:

Gratulujemy wyników! Cieszymy się z pozytywnych opinii jakie dostajemy i dziękujemy za poświęcenie chwili na komentarz.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Marcin M ....a ip: 37.225.62.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 17.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
C, C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szczerze polecam Centrum Szkolenia Kierowców "Kaskader". Robiłem tam łączony kurs C i C+E. Cena kursu porównywalna z szkołami jazdy w Ostrowcu, więc nie jest to powodem mojej oceny -5 gwiazdek. Na taką ocenę szkoła zasłużyła sobie wieloma czynnikami. Pierwszym z nich jest instruktor - Mariusz Kasprzyk. Potrafił przekazać mi bezstresowo i co najważniejsze skutecznie swoją wiedzę i umiejętności niezbędne do zdania egzaminu państwowego. Na bieżąco korygował popełniane przeze mnie błędy. Robił to w sposób kulturalny, wyjaśniając jednocześnie istotę błędu i sposoby na jego uniknięcie w przyszłości. Ponadto w trakcie jazdy i podczas kontrolnej obsługi pojazdu wprowadzał luźną atmosferę co przekładało się moim zdaniem na szybsze nabranie pewności. Kolejnym z nich jest podejście do mnie jako do kursanta. Na każdym etapie szkolenia nie było choćby najmniejszych problemów z komunikacją w zakresie ustalania terminów jazd, ewentualnej zmiany terminów jazd, wykładów. Szkoła zaoferowała elastyczne podejście w tej materii co jest dość istotne. To, że zdałem każdy z egzaminów za drugim razem jest tylko i wyłącznie efektem mojego stresu związanego z egzaminem. Obecnie pracuje jako kierowca zawodowy i na bieżąco zdarza mi się korzystać z podpowiedzi otrzymanych podczas szkolenia. Dodatkowo, z rozmów z innymi kierowcami, nabieram przekonania, że dobrze zrobiłem wybierając "Kaskadera" do nauki jazdy. Pozwoliło mi to uniknąć wielu problemów, na które zdani byli ikursanci w innych ośrodkach szkolenia(także w ostrowieckich szkołach nauki jazdy). W mojej ocenie "Kaskader" w pełni zasługuje na 5 gwiazdek.

Odpowiedź:

Bardzo cieszą nas zadowoleni kursanci i i sukcesy jakie osiągają , gratulujemy wyników i życzymy szerokiej drogi. Dziękujemy za opinię i za poświęcenie chwili na komentarz.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Wiecha M ...... ip: 178.235.179.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
C, C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam

Odpowiedź:

Gratulujemy wyników! Cieszymy się z pozytywnych opinii jakie dostajemy i dziękujemy za poświęcenie chwili na komentarz

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Mikołaj Bednarski

Mikołaj Bednarski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.02.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam

Odpowiedź:

Dziękujemy za poświęcenie chwili na komentarz. Bardzo nas cieszą zadowoleni kursanci :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Marcin Skrzeszewski

Marcin Skrzeszewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
D

Rodzaj szkolenia
Kurs

NAJLEPSZA szkoła jazdy! Świetna organizacja, miła obsługa, bardzo ciekawe i rzeczowe wykłady. Pan Mirosław to najlepszy instruktor jakiego spotkałem. Pełen profesjonalizm, cierpliwość i ogromne doświadczenie. Oprócz świetnego przygotowania do egzaminu, kursant doskonali też technikę jazdy, co jest niezwykle istotne dla kierowcy zawodowego. W moim przypadku było sporo złych praktyk prowadzenia auta. Po kursie w Kaskaderze śmiało mogę powiedzieć, że poprawiła się moja technika i bezpieczeństwo jazdy. Kategoria D nie jest kategorią łatwą, dlatego tak bardzo istotne jest, żeby trafić na takiego instruktora jak Pan Mirosław. Bardzo się cieszę, że mogłem uczyć się w Kaskaderze i gorąco polecam tą szkołę każdemu, kto nie tylko chce zdać egzamin za pierwszym razem, ale chce być przede wszystkim dobrym kierowcą.

Odpowiedź:

Gratulujemy! Cieszymy się z pozytywnych opinii jakie dostajemy i dziękujemy za poświęcenie chwili na komentarz

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Karolina Lichota

Karolina Lichota
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.11.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Kaskader to najlepsza szkoła jazdy w Ostrowcu Św. Wykłady z właścicielem prowadzone w bardzo prosty i łatwy sposób są zrozumiałe dla największego barana. A jazda z Panem Mariuszem lepiej nie mogłabym trafić. Jestem właśnie w trakcie kursu. Ponadto brak ukrytych opłat. Polecam

Odpowiedź:

Dziękujemy za poświęcenie chwili na komentarz. Bardzo nas cieszą zadowoleni kursanci :)Życzymy powodzenia na egzaminie.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Marlena W ..... ip: 37.30.24.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy Kaskader polecam pan Wojtek rewelacyjnie przekazuje wiedzę zdałam za pierwszym razem polecam !!!!!

Odpowiedź:

Gratulujemy! Cieszymy się z pozytywnych opinii jakie dostajemy i dziękujemy za poświęcenie chwili na komentarz.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Wiktoria T .....k ip: 37.248.93.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam! Oba egzaminy zdałam za pierwszym razem.

Odpowiedź:

Gratulujemy! Cieszymy się z pozytywnych opinii jakie dostajemy i dziękujemy za poświęcenie chwili na komentarz.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność
- Wadybrak
Wiktor Kasprzyk

Wiktor Kasprzyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo miła atmosfera,profesjonalne podejście POLECAM!!!

Odpowiedź:

Gratulujemy! Cieszymy się z pozytywnych opinii jakie dostajemy i dziękujemy za poświęcenie chwili na komentarz.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Jagoda Przyrowska Gębka

Jagoda Przyrowska Gębka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła! Miły, rzeczowy i cierpliwy instruktor!!!!testy zdałam za pierwszym razem, a praktyczny na drugim :) polecam Kaskadera!!!

Odpowiedź:

Gratulujemy!!! Cieszymy się z pozytywnych opinii jakie dostajemy i dziękujemy za poświęcenie chwili na komentarz.

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Przemek Zawadzki

Przemek Zawadzki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła Nauki Jazdy jaka tylko jest! Fachowa kadra ,która solidnie przygotuje Was do egzaminów teoretycznych jak i praktycznego . Najlepszy instruktor jaki tylko może być czyli Pan Wojciech solidnie przygotuje Was na egzamin . Zdałem za 1 razem bez problemów. Także ja z całego serca polecam !!

Odpowiedź:

Gratulujemy!!! Cieszymy się z pozytywnych opinii jakie dostajemy i dziękujemy za poświęcenie chwili na komentarz.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Wojciech B ..... ip: 88.156.142.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dzięki za naukę. Zdałem za pierwszym razem.

Odpowiedź:

Gratulujemy! Cieszymy się z pozytywnych opinii jakie dostajemy i dziękujemy za poświęcenie chwili na komentarz.

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Paweł Piotrowski

Paweł Piotrowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
C, C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam, pełen profesjonalizm! Instruktorzy naprawdę bardzo dobrze przygotowują do egzaminów.

Odpowiedź:

Gratulujemy! Cieszymy się z pozytywnych opinii jakie dostajemy i dziękujemy za poświęcenie chwili na komentarz.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Jakub C ......... ip: 5.173.217.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam tą szkołę jazdy. Bardzo dobrze wszystko wytłumaczone od A do Z na wykładach jak i jazdach. Pełen profesjonalizm. Egzamin przebiegł bez większych przeszkód.

Odpowiedź:

Gratulujemy! Cieszymy się z pozytywnych opinii jakie dostajemy i dziękujemy za poświęcenie chwili na komentarz.

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Paweł ....a ip: 5.173.161.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam. Super kontakt. Świetne przygotowanie do egzaminu praktycznego.Szkolenie na placu manewrowym WORD. POLECAM Zdałem teorię i praktykę za pierwszym razem.

Odpowiedź:

Gratulujemy! Cieszymy się z pozytywnych opinii jakie dostajemy i dziękujemy za poświęcenie chwili na komentarz.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak