Impuls - Akademia Jazdy - Krosno

 690 opinii w tym 587 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Impuls - Akademia Jazdy - Krosno
ul. Lniarska 10
38-400 Krosno

  • Brak godzin otwarcia

Kontakt

Opis

Cześć 

Cieszę się bardzo, że tutaj trafiłeś, bo świadczy to, że szukasz najwyższej jakości.

Zapraszam Cię wiec na krótką acz IMPULSywną podróż.

Nasza historia to 14 lat budowania doświadczeń oraz silnej i stabilnej firmy szkoleniowej. W tym procesie postawiliśmy na kształt, wizerunek i najważniejsze stałe podnoszenie kwalifikacji naszej kadry szkoleniowej. Przez ostatnie 8 lat organizowaliśmy w Krośnie, największe na południu Polski szkolenia i warsztaty instruktorskie, prowadzone przez największych specjalistów branżowych w Polsce. Możemy powiedzieć z pełną odpowiedzialnością, że będziesz miał przyjemność szkolić się pod okiem najlepszych fachowców. Nie każdy instruktor sprostał naszym wysokim oczekiwaniom jakościowym – bez żalu rozstawaliśmy się z nimi.

Możesz być pewien, że TWÓJ instruktor: nie będzie załatwiał swoich prywatnych spraw, nie będzie się spóźniał, nie będzie siedział z głową w telefonie.

Będzie tylko i wyłącznie do TWOJEJ dyspozycji!

 

Opracowaliśmy  autorski program szkoleniowy - Tracking Progress Methodology - który powstał w oparciu o wiedzę pedagogiczną oraz psychologiczną z uwzględnieniem obowiązującego stanu prawnego. TPM gwarantuje Ci, że sam będziesz decydował o tempie procesu szkoleniowego, zgodnie ze swoimi predyspozycjami. Szkolenie to opiera się o świadomą jazdę samochodem, naukę wczesnego dostrzegania zagrożeń i reagowania na nie. W przeciwieństwie do naszej konkurencji nie będziemy Cię uczyć zdania egzaminu w WORD – my tylko a może aż, nauczymy Cię bezpiecznej jazdy samochodem, co pokażesz na swoim egzaminie i „zdasz za pierwszym” – ale pamiętaj nie to jest najważniejsze.

Uczenie tylko jak zdać egzamin, jest jak tresowanie małpy, ona też powtórzy pewne czynności, chociaż nie będzie wiedzieć po co to robi.

W szkoleniu praktycznym wykorzystujemy różne samochody. Samochody takie jak Volkswagen UP! – najmniejszy na rynku dopuszczony do szkolenia i egzaminowania – który dzięki małym gabarytom zwiększa Twoje szansa na egzaminie, co potwierdzają nasze wyniki zdawalności. I to nim właśnie pojedziesz swój egzamin! 

Samochód KiA Rio abyś mógł zobaczyć, jak większa długość pojazdu (ponad 70 cm) wpływa na Twoje szanse na egzaminie i świadomość, że jechać możesz każdym pojazdem ale niekoniecznie na egzamin.

Najnowocześniejsza na rynku Hybrydowa Toyota Yaris wyposażona w nowoczesne systemy wspomagające kierowcę, takie jak: asystent pasa ruch, aktywny tempomat, system rozpoznawania znaków i inne. Nią nauczymy Cię jak się jeździ samochodem z automatyczną skrzynia biegów i jak korzystać z systemów aby podnieść bezpieczeństwo w ruchu drogowym. Ponadto szkolenie tym samochodem zmniejsza emisję zanieczyszczeń do środowiska – z nami stajesz się EKO

To TY zadecydujesz czym chcesz się szkolić.

Nigdy nie napiszemy „szkolimy w bezstresowej atmosferze” – bo to są bzdury pisane przez dyletantów! Napiszemy za to, że szkolimy w przyjemnej i przyjacielskiej atmosferze, a przy tym pokażemy Ci czym jest stres, czym są czynniki stresogenne i jak z tym wszystkim sobie radzić. Po naszym szkoleniu pójdziesz na egzamin ze spokojną głową a ten zły stres zostawisz przed wejściem do WORDu. Ponadto na swój egzamin państwowy możesz zabrać swojego instruktora. Tak, my to praktykujemy, a nasi kursanci sobie tą opcję bardzo chwalą.

Twój Instruktor nigdy nie wstydzi się jak Cię wyszkolił, podpisał się pod tym i pójdzie z Tobą na egzamin z podniesioną głową.

 

To tak po krótce o nas.

 Cała nasza ekipa jest do Twojej dyspozycji, odpowiemy na wszystkie Wasze pytania. Zapraszamy do niezobowiązujących odwiedzin naszych biur, zawsze przywitamy Was pyszną gorącą kawą bądź herbatą i w miłej atmosferze wyjaśnimy wątpliwości.

Do zobaczenia Przyjacielu

Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Prezes i Tomek

Prezes i Tomek

Maciej Cichoń Prezes Zarządu

Maciej Cichoń Prezes Zarządu

Paweł Drobek

Paweł Drobek

Piotr+Kuba

Piotr+Kuba

Jakub Drabiński

Jakub Drabiński

Piotr Gibadło

Piotr Gibadło

Jacek Pilat

Jacek Pilat

Damian Paszyński

Damian Paszyński

Kamil Paczosa

Głąb Marcin

Głąb Marcin

Krzysztof Józefek

Łukasz Jórasz

Sznajder Piotr

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Tylko praktyka

Weekendowy, Wieczorowy, Specjalny

1500 zł

codziennie

ul. Lniarska 10

WIĘCEJ NAJSZYBSZY KURS UZUPEŁNIAJĄCY WEEKENDOWY

Odbyłeś już kurs kat. B ale po zakończeniu go okazało się, że nie po drodze Ci do WORDU? Dobrze trafiłeś oferujemy kurs uzupełniający przyśpieszony. Nie musisz czekać na konkretną datę jesteśmy dyspozycyjni 7 dni w tygodniu, aby dopasować się do twojego czasu.
W kursie oferujemy:
- 10 h jazd
- czym jeździsz tym zdajesz! ( podstawienie auta na egzamin naszej szkoły)
- piątek, sobota i niedziela a w poniedziałek egzamin


kat. A1, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1958 zł

codziennie

ul. Lniarska 10

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Honda CBF 125)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Wymagany wiek
15 lat i 9 msc. – możesz rozpocząć szkolenie
15 lat i 11 msc. – możesz podejść do egzaminu państwowego
16 lat – możesz odebrać prawo jazdy

Na zajęcia praktyczne (jazdę) należy zapewnić sobie odpowiedni strój ochronny w postaci:
- Wiązanego obuwia na płaskiej podeszwie*
- Spodni z długimi nogawkami*
- Kurtki z długimi rękawami zapinanej na suwak, guziki lub zatrzaski*
- Rękawic zakrywających całe dłonie i nadgarstek*
*zalecane ubrania motocyklowe

Powyższe wymogi obowiązują również na egzaminie państwowym w WORD.

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2498 zł

codziennie

ul. Lniarska 10

WIĘCEJ W cenie kursu:
- 30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
- 20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha XJ6)
- egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
- materiały dla kursanta

Wymagany wiek
17 lat i 9 msc. – możesz rozpocząć szkolenie
17 lat i 11 msc. – możesz podejść do egzaminu państwowego
18 lat – możesz odebrać prawo jazdy

Na zajęcia praktyczne (jazdę) należy zapewnić sobie odpowiedni strój ochronny w postaci:
- Wiązanego obuwia na płaskiej podeszwie*
- Spodni z długimi nogawkami*
- Kurtki z długimi rękawami zapinanej na suwak, guziki lub zatrzaski*
- Rękawic zakrywających całe dłonie i nadgarstek*
*zalecane ubrania motocyklowe

Powyższe wymogi obowiązują również na egzaminie państwowym w WORD.

kat. A2, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2398 zł

codziennie

ul. Lniarska 10

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha MT-07, Honda CB500F)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Wymagany wiek
17 lat i 9 msc. – możesz rozpocząć szkolenie
17 lat i 11 msc. – możesz podejść do egzaminu państwowego
18 lat – możesz odebrać prawo jazdy

Na zajęcia praktyczne (jazdę) należy zapewnić sobie odpowiedni strój ochronny w postaci:
- Wiązanego obuwia na płaskiej podeszwie*
- Spodni z długimi nogawkami*
- Kurtki z długimi rękawami zapinanej na suwak, guziki lub zatrzaski*
- Rękawic zakrywających całe dłonie i nadgarstek*
*zalecane ubrania motocyklowe

Powyższe wymogi obowiązują również na egzaminie państwowym w WORD.

kat. AM, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

898 zł

codziennie

ul. Lniarska 10

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
5 godzin (po 60 min) jazd (Junak 902)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Wymagany wiek
13 lat i 9 msc. – możesz rozpocząć szkolenie
13 lat i 11 msc. – możesz podejść do egzaminu państwowego
14 lat – możesz odebrać prawo jazdy

Na zajęcia praktyczne (jazdę) należy zapewnić sobie odpowiedni strój ochronny w postaci:
- Wiązanego obuwia na płaskiej podeszwie*
- Spodni z długimi nogawkami*
- Kurtki z długimi rękawami zapinanej na suwak, guziki lub zatrzaski*
- Rękawic zakrywających całe dłonie i nadgarstek*
*zalecane ubrania motocyklowe

Powyższe wymogi obowiązują również na egzaminie państwowym w WORD.

kat. B, Tylko praktyka

Manualna skrzynia

2498 zł

codziennie

ul. Lniarska 10

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin (po 60 min) jazd szkoleniowych (Kia Rio, Volkswagen Up)


Wymagany wiek
17 lat i 9 msc. – możesz rozpocząć szkolenie
17 lat i 11 msc. – możesz podejść do egzaminu państwowego
18 lat – możesz odebrać prawo jazdy

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Weekendowy, Popołudniowy

2898 zł

codziennie

ul. Lniarska 10, ????NASZ KURS MOŻESZ ROZPOCZĄĆ CODZIENNIE???? Nie musisz czekać na konkretną datę! Przyjdź zapisz się i gotowe ???? ???? Najwyższej jakości wykłady LIVE! ????Darmowe dodatkowe godziny! ????Wjazd na plac manewrowy WORD! ????Czym jeździsz tym zdajesz! ????Jeździmy 7 dni w tygodniu! ????Wybierz dla siebie instruktora!

WIĘCEJ Kurs prawa jazdy 30 godzin teorii
-wykłady LIVE z wykładowcą
-szkolenie indywidualne na symulatorze jazdy
- teoria w godzinach popołudniowych (w tym 4 godziny stacjonarnego szkolenia z pierwszej pomocy)
-30 godzin praktyki
- 2 H dodatkow
-wjazd na plac manewrowy WORD

kat. B+E, Tylko praktyka

Manualna skrzynia

1998 zł

codziennie

ul. Lniarska 10

WIĘCEJ W cenie kursu:
15 godzin po 60 min jazd (Renault Traffic L1 + Przyczepa Niewiadów DMC 1200) zestaw dokładnie taki sam jak na egzaminie państwowym i jedyny taki w Mieście Krośnie(zapytaj o szczegóły)
+ 1 g. egzamin wewnętrzny praktyka wart. 120 zł


Wymagany wiek – 18 lat

kat. C, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

3498 zł

codziennie

ul. Lniarska 10

WIĘCEJ W cenie kursu:
20 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów
30 godzin (po 60 min) jazd (MAN TGL 12.250)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
badania psychologiczne

Wymagany wiek – 21 lat
18 lat* ? dla żołnierzy kierujących pojazdami Sił Zbrojnych Rzeczypospolitej Polskiej oraz Straży Granicznej
19 lat* ? dla funkcjonariuszy kierujących pojazdami Policji oraz Straży Pożarnej

Poniżej 21 roku życia – wymagana KWC
Egzamin państwowy z kategorii C po pozytywnym teście państwowym z KWC

kat. C+E, Tylko praktyka

Manualna skrzynia

3498 zł

codziennie

ul. Lniarska 10

WIĘCEJ W cenie kursu:
- 25 godzin (po 60 min) jazd (MAN TGL 12.250 + Przyczepa Konar JG2) - zestaw identyczny jak na egzaminie państwowym, brak różnic jest bardzo istotny przy manewrach na placu.
- egzamin wewnętrzny praktyka

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
badania psychologiczne

Wymagany wiek – 21 lat

kat. D po B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

4998 zł

codziennie

ul. Lniarska 10

WIĘCEJ Dla osób, które są po pozytywnym egzaminie państwowym z teorii i chcą wykonać pozostałą (obowiązkową) część zajęć.

- 60 godzin zajęć praktycznych,
- egzamin wewnętrzny (1x praktyka)

kat. D po C, Tylko praktyka

Manualna skrzynia

3998 zł

codziennie

ul. Lniarska 10

WIĘCEJ Dla osób, które są po pozytywnym egzaminie państwowym z teorii i chcą wykonać pozostałą (obowiązkową) część zajęć.

- 40 godzin zajęć praktycznych,
- egzamin wewnętrzny (1x praktyka)

kat. KW, Wykłady i praktyka

Indywidualny

3998 zł

codziennie

ul. Lniarska 10

WIĘCEJ Kwalifikacja Wstępna
Dla kandydatów na kierowców i kierowców poniżej 21 roku życia, którzy uzyskali, bądź uzyskają prawo jazdy kategorii C1, C1+E, C, C+E, D1, D1+E, D, D+E, po 10 września 2009 r.

A. część podstawowa
teoretyczna 195 godzin

B. częsć specjalistyczna
zajęcia teoretyczne 65 godzin
zajęcia praktyczne w ruchu drogowym 16 godzin
jazdy w warunkach specjalnych 4 godziny

kat. KWP, Wykłady i praktyka

Indywidualny

2998 zł

codziennie

ul. Lniarska 10

WIĘCEJ Kwalifikacja Wstępna Przyśpieszona
Dla kandydatów na kierowców i kierowców powyżej 21 roku życia, którzy uzyskali, bądź uzyskają prawo jazdy kategorii C1, C1+E, C, C+E, D1, D1+E, D, D+E po 10 września 2009 r.

A. część podstawowa
teoretyczna 97 godzin

B. część specjalistyczna
zajęcia teoretyczne 33 godzin
zajęcia praktyczne w ruchu drogowym 8 godzin
jazdy w warunkach specjalnych 2 godziny

kat. KWU, Wykłady i praktyka

Indywidualny

1598 zł

codziennie

ul. Lniarska 10

WIĘCEJ Kwalifikacja Wstępna Uzupełniająca
Dla kandydatów na kierowców i kierowców powyżej 21 roku życia, którzy uzyskali, bądź uzyskają prawo jazdy kategorii C1, C1+E, C, C+E, D1, D1+E, D, D+E po 10 września 2009 r.

Dla kierowców poniżej 21 roku życia, którzy uzyskali kwalifikację wstępną dla prawa jazdy kategorii D lub C i zamierzają wykonywać przewozy samochodem ciężarowym lub odpowiednio Autobusem

A. część specjalistyczna
zajęcia teoretyczne 65 godzin

B. zajęcia praktyczne w ruchu drogowym ? 16 godzin

kat. KWUP, Wykłady i praktyka

Indywidualny

1198 zł

codziennie

ul. Lniarska 10

WIĘCEJ Kwalifikacja wstępna uzupełniająca przyspieszona C1, C1+E, C, C+E, D1, D1+E, D, D+E

Dla kierowców poniżej 21 roku życia, którzy uzyskali kwalifikację wstępną przyspieszoną dla prawa jazdy kategorii D lub C i zamierzają wykonywać przewozy samochodem ciężarowym lub odpowiednio Autobusem

A. część specjalistyczna
zajęcia teoretyczne 32,5 godziny
zajęcia praktyczne w ruchu drogowym 2,5 godzin

kat. SO, Wykłady i praktyka

Indywidualny

598 zł

codziennie

ul. Lniarska 10

WIĘCEJ Szkolenie Okresowe
Dla kierowców posiadających prawo jazdy kategorii C1, C1+E, C, C+E, D, D1, D+E wydane do dnia 10 września 2009 r. lub posiadają świadectwo kwalifikacji zawodowej i chcą przedłużyć jego ważność o 5 lat.

kat. B, Tylko praktyka

Manualna skrzynia, Automat, Ekspresowy, Weekendowy, Popołudniowy, Wieczorowy, Indywidualny, Specjalny

2198 zł

codziennie

ul. Lniarska 10

WIĘCEJ NAJSZYBSZY KURS UZUPEŁNIAJĄCY WEEKENDOWY
Zakończyłeś kurs kat. B ale termin na egzamin jest zbyt długi?
Dobrze trafiłeś!
Już teraz oferujemy pakiet:
- 15 h jazd na naszym samochodzie
- umówienie egzaminu
- jazdy w piątek, sobotę, niedzielę a egzamin zostanie zaplanowany już na PONIEDZIAŁEK!
- dajemy GWARANCJE ZDANIA EGZAMINU!
- podstawienie naszego samochodu na egzamin praktyczny

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

WIĘCEJ Wybierz pakiet 10 godzin i zaoszczędź kasę! Pierwsza godzina jazd jest to jazda diagnozująca pod okiem egzaminatora. Fachowe i profesjonalne szkolenie pozwoli nam wykryć z czym najgorzej sobie radzisz.

cena za pakiet: 1000 zł

ilość godzin w pakiecie: 10h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Wiktoria Lorenc

Wiktoria Lorenc
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.11.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super atmosfera, świetny instruktor, duże wsparcie dla kursanta

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię <3

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Katarzyna Murdzek

Katarzyna Murdzek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.11.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła jazdy, super instruktor, świetna atmosfera.

+ Zaletyatrakcyjna cena
- Wadybrak
Karolina Czekaj

Karolina Czekaj
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.11.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wszystko super polecam Kubę!!!!! Świetna atmosfera, super ludzie :))

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wiktoria Oberc

Wiktoria Oberc
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.11.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam tą szkołę jazdy, a szczególnie instruktora - Paweł Drobek.

Odpowiedź:

Dziękujemy Wika <3

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Teofila Podkul

Teofila Podkul
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.11.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Dlaczego Impuls? Profesjonalne podejście, ogromne wsparcie dla kursanta (od biura po Instruktora), serdeczność, uśmiech, cierpliwość, konkret, świetna organizacja a instruktorzy z powołania. Mogłabym tam długo. Polecam każdemu! Świetni Ludzie z Instruktorem Jackiem na czele! Najlepszy!

Odpowiedź:

Dziękujemy bardzo za opinię <3
I bardzo się cieszymy, że mogliśmy pomóc spełnić Pani marzenie ;)
Pozdrawiamy gorąco <3

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Barbara Zygmunt

Barbara Zygmunt
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.11.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam bardzo dobra firma,i miła atmosfera,bardzo dobre przygotowanie do jazdy pyszna kawa ,instruktor najlepszy prezes jest wspaniałym człowiekiem ,pracownicy są świetni.

Odpowiedź:

Dziękujemy <3

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Agnieszka Zajac

Agnieszka Zajac
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.11.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam akademię jazdy impuls. Super załoga i atmosfera . Instruktor Kamil najlepszy na świecie naprawdę polecam.

Odpowiedź:

Dziękujemy Pani Agnieszko <3

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, punktualność
- Wadybrak
Natalia Woźnica

Natalia Woźnica
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.11.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła nauki jazdy , wcześniej uczyłam się w innej i mam porównanie . Dziewczyny w biurze mega , wszyscy instruktorzy naprawdę profesjonaliści aaale ten jeden jedyny w swoim rodzaju Paweł Drobek najlepszy ????

Odpowiedź:

Dziękujemy Natalia za opinie <3
Gorąco pozdrawiamy ;)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Kacper Bryś

Kacper Bryś
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.11.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła, bardzo przyjazna atmosfera. Instruktor Paweł Drobek profesjonalista w szkoleniu swoich kursantów !!!❤️️ W biurze miłe i sympatyczne dziewczyny, które zawsze służą pomocą !!!

Odpowiedź:

Dziękujemy za oponie <3

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Marlena Parylak

Marlena Parylak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.11.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam, wspaniała atmosfera, dobre przygotowanie. Instruktor Pan Paweł- najlepszy z super podejściem do kursanta.

Odpowiedź:

Dziękujemy za oponie <3
Pozdrawiamy ;)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Edyta Haręzga

Edyta Haręzga
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.10.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła. Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Alan Bochnak

Alan Bochnak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.10.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Lepiej nie mogłem trafić. Profesjonalizm i wspaniała atmosfera. Elastyczność i świetna współpraca zarówno z instruktorem jak i biurem. Egzamin zdany za pierwszym razem dzięki solidnemu przygotowaniu całej akademii.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Konrad Jedziniak

Konrad Jedziniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.10.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A2

Rodzaj szkolenia
Kurs

Miła atmosfera i bardzo dobre przygotowanie do egzaminu jak i codziennej jazdy

Odpowiedź:

Dziękujemy Konrad za oponie <3
Pozdrawiamy! ;)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Magdalena N ..z ip: 188.147.12.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.10.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam, miła atmosfera bardzo pyszna kawusia instruktor też niczemu sobie jestem zadowolona z wyboru tej akademii jazdy służą pomocą oraz tym czym się uczysz tym też zdajesz... Serdecznie polecam jeszcze raz szkole impuls ❤️❤️

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak
Emilka Grygolec

Emilka Grygolec
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.10.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super atmosfera zarówno w biurze i podczas jazd. Symulator idealne przygotowanie do jazdy. Paweł Drobek niezastąpiony. Profesjonalna ograganizacja w biurze, dziewczyny odpowiadaja na kazde pytanie i pomagaja w razie potrzeby.

Odpowiedź:

Dziękujemy Emilka <3 Cieszymy się, że nas wybrałeś ;)

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Olaf B ........i ip: 188.147.8.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.10.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super mnie przygotowali do zdania egzaminu i udało się zdać z pierwszym razem :)

Odpowiedź:

Gratulacje! <3
Współpraca z Tobą to czysta przyjemność ;)
Dziękujemy <3

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Kacper M .....z ip: 192.109.132.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.10.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super atmosfera oraz bardzo profesjonalne podejście instruktorów. Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Weronika B .... ip: 31.0.54.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.10.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła super podejście do kursanta. Instruktor Pan Jacek wspaniale przygotował mnie do egzaminu oaza spokoju i cierpliwości. Polecam z całego serca. Są najlepsi.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Edyta H .....a ip: 193.192.177.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 05.10.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super instruktorzy i miła atmosfera

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Gabriela K ...k ip: 5.173.33.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.10.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super atmosfera

+ Zaletybrak
- Wadybrak

Jakub R ....r ip: 31.0.88.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.09.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dobra atmoswera i przygotowanie do egzaminu.

Odpowiedź:

Dziękujemy Jakub <3

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm
- Wadybrak
Szymon Filak

Szymon Filak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.09.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wszystko przebiegło ok

Odpowiedź:

Dziękujemy <3

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Kinga Kinel

Kinga Kinel
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.09.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jeden z lepszych wyborów w moim życiu. Cały kurs odbył się w cudownej atmosferze. Symulator przygotował przed pierwszą jazdą. Zostałam bardzo dobrze przygotowana do egzaminu. Na jazdach jak i w biurze bardzo chętnie udzielą pomocy. Bardzo polecam

Odpowiedź:

Dziękujemy Kinia <3
Bardzo cieszymy się, że jesteś zadowolona z wyboru naszej szkoły ;)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Ewelina Kozak

Ewelina Kozak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.09.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła instruktor Jacek profesjonalista z bardzo dobrym i cierpliwym podejściem ☺️Polecam serdecznie szkole Impuls ❤️

Odpowiedź:

Dziękujemy Pani Ewelino <3
Bardzo miło będziemy wspominać!

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Stefan Sudyk

Stefan Sudyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.09.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam Akademię Jazdy Impuls, a w szczególności Pana Jacka jako instruktora. Super podejście do kursanta oraz pełen profesjonalizm. Atmosfera genialna. Bardzo się cieszę, że wybrałem tę szkołę jazdy i polecam tym którzy jeszcze nie zdecydowali się na żadną.

Odpowiedź:

Dziękujemy <3 Twoja opinia wiele dla nas znaczy ;) Pozdrawiam <3

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Karolina Podlaszczak

Karolina Podlaszczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.09.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam, super przygotowanie do egzaminu i bardzo miła atmosfera na jazdach i w biurze.

Odpowiedź:

Dziękujemy Karola <3

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Diana W .....l ip: 37.7.26.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.09.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy, świetna atmosfera w biurze jak i podczas jazd. Polecam w szczególności instruktora Paul Drobson, który świetnie przygotował mnie pod egzamin. Bardzo polecam❤❤

Odpowiedź:

Dziękujemy Diana <3

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Ania Parylak

Ania Parylak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.09.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca polecam szkołę IMPULS ♥️ Super atmosfera, każdy pomocny ♥️ Najlepszy instruktor Pan Marcin !!!!!

Odpowiedź:

Dziękujemy <3

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Maciej K .... ip: 193.192.177.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.09.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szczerze polecam każdemu

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię <3

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Beata Pelczar

Beata Pelczar
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 31.08.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła - lepszej nie znajdziecie!!! Instruktor-Paweł Drobek-poprostu jedyny!!! Wszystko razem i z osobna godne polecenia!!!!

Odpowiedź:

Dziękujemy Pani Beatko <3
Życzymy powodzenia w samodzielnej jeździe <3 ;)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak