Liczba odwiedzin: 21249 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Impreza

  677 opinii w tym 587 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 13.01.2020

Zuzia Petlic

Zuzia Petlic
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wspaniałe podejście, a co najważniejsze indywidualne do każdego kursanta, zajęcia teoretyczne przekazane w sposób jasny i zrozumiały prowadzone profesjonalnie i w miłej atmosferze.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.04.2019

Michał Sapiecha

Michał Sapiecha
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Każdy egzamin zdany za pierwszym razem, polecam! Szczególnie dziękuję Michałowi i Darkowi :D

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

nudne wykłady, wysoka cena, zły stan pojazdów

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 09.04.2019

Grzegorz Góra

Grzegorz Góra
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Długo szukałem, aż w końcu znalazłem! Trafiłem pod opiekę Jakuba i z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że to gość, który nauczył mnie jeździć. Poprawiał, doradzał i, co najważniejsze, uczył, a nie liczył, że zrobi się "samo". Zdałem za pierwszym razem i Wam radzę to samo. Świetni instruktorzy!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.04.2019

Kasia Grzybek

Kasia Grzybek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najbardziej zachęcająca do tej szkoły jest bardzo wysoka zdawalność,ale nikt nie wie,że kurs teoretyczny trwa 2/3 tego co w innych szkołach. Jeśli jest się wystarczająco elastycznym można skończyć prawo jazdy w bardzo krótkim czasie(ja zdałam w 2 miesiące i 7 dni od rozpoczęcia kursu). Instruktorzy robią na prawdę dobrą robotę i idealnie przygotowują pod egzamin. Na pozytywne rozpatrzenie tej szkoły wpływa również fakt,że nie spotkałam się żeby w jakiejkolwiek innej szkole była możliwość jazdy z tyloma instruktorami. Nie raz kursanci narzekają,że mają fatalnego instruktora, tutaj nie ma takiego problemu,gdyż masz możliwość jazdy z kilkoma w ciągu wszystkich jazd. Również serdecznie polecam pana Marcina Więzik, który rewelacyjnie uczy i ma bardzo dobre podejście do kursantów! Lepszej szkoły nie znajdziecie,nie ma co się łudzić ;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.03.2019

Nicole Oles

Nicole Oles
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Rewelacyjne przygotowanie do egzaminów państwowych, przemiłe, a zarazem profesjonalne podejście instruktorów. Polecam????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.03.2019

Julia Sołtysik

Julia Sołtysik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne przygotowanie zarówno pod względem teoretycznym jak i praktycznym- egzaminy państwowe zdane za pierwszym razem. Na jazdach instruktorzy, którzy zawsze umieją rozładować napięcie, a jednocześnie przekazać najważniejsze rzeczy dotyczące jazdy. Szczególnie polecam pana instruktora Marcina Więzika- instruktor z powołania, z wiecznym uśmiechem i dawką praktycznej wiedzy do przekazania :) Gdybym miała wybrać jeszcze raz, moja decyzja odnośnie szkoły byłaby taka sama- gorąco polecam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.03.2019

Kasia Wojtusiak

Kasia Wojtusiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście instruktorów. Luźna i sprzyjająca nauce atmosfera. Wielkim plusem jest nauka na różnych autach.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.02.2019

Julia Góra

Julia Góra
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu za równo teoretycznego jak i praktycznego. Pełen profesjonalizm instruktorów przełamany świetnym kontaktem z kursantami. Szkoła warta polecenia :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.02.2019

Ania Kuźniar

Ania Kuźniar
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła nauki jazdy. Bardzo polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 25.02.2019

Marta Kalemba

Marta Kalemba
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Naprawdę miła atmosfera, dobre przygotowanie oraz dużo zabawy!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.02.2019

Patryk Mizera

Patryk Mizera
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobry ośrodek szkoleniowy. Jestem zadowolony, że wybrałem właśnie ten ośrodek. Profesjonalnie podejście instruktorów do kursantów i bardzo miła atmosfera. Serdecznie polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.02.2019

Damian Grodkiewicz

Damian Grodkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko fajnie, na wysokim poziomie dzięki czemu dobre przygotowanie do egzaminów państwowych Polecam :)

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.02.2019

Jakub Skraba

Jakub Skraba
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam bardzo tę szkołę, bardzo dobre podejście do ucznia, dużo instruktorów. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.02.2019

Bogdan Bylok

Bogdan Bylok
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła i bardzo dobry tryb nauczania.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 21.02.2019

Jan Hajderek

Jan Hajderek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła nauki jazdy. Jestem zadowolony z przebiegu kursu wszystko solidnie i profesjonalnie. Instruktorzy przyjaźni, rozmowni i pomocni. Nauka na wielu samochodach. Dyspozycyjność jak najbardziej w porządku. Cena bardzo dobra. OSK Impreza to naprawdę godna polecenia szkoła jazdy. Polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.02.2019

Kacper Pietraszko Pietras

Kacper Pietraszko Pietras
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam super instruktorzy!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 31.01.2019

Dominik Mosz

Dominik Mosz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Postawa jak i ogólne podejście wszystkich instruktorów do kursanta były bardzo dobre, prawie na każdych jazdach trenowane były wszystkie manewry obowiązkowe na egzaminie. Wewnętrzny egzamin przegiegł w sposób poprawny, zawarte w nim były zadania wykonywane na jazdach. Według mnie podjąłem bardzo dobrą decyzję o wybraniu OSK Imprezy i polecam ją każdemu przyszłemu kierowcy, który ma zamiar zapisać się na kurs prawa jazdy. Dziękuję za wszystko ;)

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.01.2019

Amadeusz Iskrzycki

Amadeusz Iskrzycki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 22.12.2018

Adrianna Piłat

Adrianna Piłat
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetni instruktorzy, bardzo elastyczne godziny jazd oraz możliwość jeżdżenia różnymi samochodami, a nie cały czas tym samym to największe plusy. Jak najbardziej polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.12.2018

Patryk Prymula

Patryk Prymula
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Fajni instruktorzy

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.12.2018

Dominika Jura

Dominika Jura
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła nauki jazdu

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.12.2018

Maja Holisch

Maja Holisch
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.11.2018

Kuba Kapler

Kuba Kapler
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetni instruktorzy, profesjonalizm połączony z dobrą atmosferą

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.11.2018

Przemek Pocik

Przemek Pocik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę jazdy najlepsza szkoła na Podbeskidziu :)))

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.11.2018

Mikolaj Bik

Mikolaj Bik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mega polecam OSK Impreza! Super atmosfera i jeszcze lepsi instruktorzy którzy mega przygotowywują do egzaminów! Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.11.2018

Julia Wójciga

Julia Wójciga
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 22.10.2018

Agata Gołyszny

Agata Gołyszny
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo profesjonalne podejście instruktorów, jazdy w miłej i bezstresowej atmosferze. Elastyczne godziny jazd. Instruktorzy dokładnie przygotowują do egzaminu państwowego. Zdecydowanie najlepsza szkoła :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.10.2018

Ola Drewniak

Ola Drewniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca! Wszystko odbywało się na najwyższym poziomie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.10.2018

Artur Ledwoń

Artur Ledwoń
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Fantastyczny kurs,bardzo ciekawie prowadzone zajęcia teoretyczne, A zajęcia praktyczne prowadzone przez bardzo dobrze wyszkolonych i miłych instruktorów. Polecam każdemu kto chce zdać za pierwszym razem!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.09.2018

Janek Parchański

Janek Parchański
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam gorąco.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak