Liczba odwiedzin: 11553 Jesteś właścicielem tej szkoły?

go!auto

  66 opinii w tym 34 zaufane
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.12.2019

Anastasiya Horin

Anastasiya Horin
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Sredecznie polecam szkołę GoAuto, a w szczególności Pana Wojtka. Bardzo spokojny i cierpliwy, potrafi wszystko dobrze wytłumaczyć, a na dodatek po zakończonej teorii można było śmiało się kontaktować w razie jakichkolwiek pytań. W trakcie zajęć było przekazanych wiele cennych uwag, dzięki czemu egzamin teoretyczny udało się zdać za pierwszym razem. Przesympatyczna instruktorka, pani Ola. Jazda z Panią to czysta przyjemność. Podczas zajęć praktycznych wszystko cierpliwie tłumaczone. Brak problemów z terminami na kolejne godziny jazd. Pierwsza instruktorka, która pozytywnie mnie nastawiła, dzięki czemu uwierzyłam w siebie. Atmosfera bardzo luźna. Zdecydowanie dobrze spędzony czas. Z całego serduszka polecam tę szkołę jazdy. Profesjonalne podejście do kursantów.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy serdecznie za miłe słowa, jesteśmy dla Państwa, gratulujemy sukcesu,
pozdrawiamy zespół go!auto

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 09.11.2019

Patryk Małuszyński

Patryk Małuszyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła. Teoria bardzo przyjemna fajnie się słucha pana Wojtka. Instruktorzy też bardzo dobrze uczą jeździć samochodem i dobrze przygotują do egzaminów. Polecam tą szkołę jazdy. Pozdrawiam całe GO AUTO :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy, gratulujemy sukcesu, do zobaczenia na drodze,
pozdrawiamy zespół go!auto

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.09.2019

Sebastian Pernaczynski

Sebastian Pernaczynski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wykłady prowadzone w super atmosferze i wszystko doskonale tłumaczone. Sama nauka jazdy to czysta przyjemność i profesjonalne przygotowanie do egzaminu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Panie Sebastianie, bardzo dziękujemy! Jest nam bardzo miło! Życzymy powodzenia i do zobaczenia na drodze :) Pozdrawiamy, Zespół go!auto

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.05.2019

Beate Budzinski

Beate Budzinski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

swietny punkt( tramwaj , autobus) Super profesjonalny zespoł ,cierpliwy, Wyrozumiały pan Wojtek Fantastyczne przygotowanie do egzaminu- po takim kursie zdaje sie oczywiscie za pierwszym razem ! Warto postawic na jakosc - dziekuje!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Beato , bardzo dziękjuemy za rekomendację:) Pozdrawienia od całego Zespołu go!auto

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.03.2019

Sebastian Sekrecki

Sebastian Sekrecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dziękuję Panu Piotrowi, bardzo cierpliwy instruktor który mnie bardzo dużo nauczył, z początku był stres ale szybko miną wszystko wyszło na dobre. Szkołę zdecydowanie polecam jeśli reszta instruktorów była taka jak Piotr to masz pewność że się nauczysz. Dziś miałem egzamin praktyczny, oby dwa zdane za pierwszym razem. Jeszcze raz dziękuję za czas spędzony za Kółkiem. A na nauce teorii było przyjemnie, atmosfera miłą. Pozdrawiam i życzę powodzenia innym zdającym

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Gratulujemy sukcesu, zadowolenie naszych klientów jest dla nas priorytetem, cieszymy się, że jest Pan zadowolony z naszych usług, powodzenia na drodze, pozdrawiamy zespół go!auto

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.10.2018

Karolina Janik

Karolina Janik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tę szkołę jazdy!!! Teoria prowadzona przez Pana Wojtka jest czystą przyjemnością, na której są tłumaczone zawiłości prawne dotyczące prowadzenia samochodu w sposób niezmiernie przystępny. Tłumaczone są zarówno różne ciekawostki pod względem egzaminacyjnym, które nierzadko są w kontrze do rzeczywistości. Natomiast praktyka z Panią Olą, to jest najlepsze co się może człowiekowi przytrafić! Pani Ola jest cierpliwą nauczycielką, która potrafi trafić do każdego. Nawet do takiej osoby którą byłam ja - niezbyt chętnej do zrobienia prawa jazdy, zaczynającej kurs bardziej pod przymusem niż z własnej woli. Pani Ola pokazała piękno prowadzenia samochodu i udowodniła, że nie ma przypadków beznadziejnych, czego przykładem może być to, że zarówno egzamin teoretyczny jak i praktyczny zdałam za pierwszym razem. Jeśli ktoś się waha, to niech się więcej nie waha, nie ma po co, tylko należy się zapisywać do GoAuto! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za miłe słowa, serdecznie gratulujemy sukcesu, powodzenia na drodze, zespół go!auto

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.07.2018

Ariel Wrona

Ariel Wrona
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zarówno teoria, jak i praktyka, prowadzone na wysokim poziomie merytorycznym i humorystycznym ;) Ponadto, w tej szkole nauki jazdy uczą Cię nie tylko, żeby zdać egzamin, ale również, żeby być świadomym i odpowiedzialnym uczestnikiem ruchu. Cieszę się, że zdecydowałem się na kurs w go!auto - Pan Wojtek i Pani Ola pozwolili mi uwierzyć, że mogę być kierowcą i dzięki ich radom oraz uwadze, którą mi poświęcili, tak właśnie się stało.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy! Witamy w gronie dobrych kierowców :) Pozdrawiamy Zespół go!auto

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.07.2018

Anita Luścińska

Anita Luścińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zaczynając przygodę z prawkiem, byłam niemalże pewna, że zanim zdam minie bardzo długa i ciężka droga. Bardzo się myliłam! Po pierwsze zajęcia z Panem Wojtkiem to czysta przyjemność, a jazdy z doświadczonym Panem Piotrem sprawiły, że uwielbiam prowadzić samochód! Bardzo jestem wdzięczna za pomoc, porady i naukę. Zdałam za 1 razem!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy :) Pozdrawiamy Zespół go!auto

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 10.07.2018

Roland Brochocki

Roland Brochocki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Teoria z p. Wojtkiem bardzo przystępnie przedstawiona, z humorem, ale konkretnie. Każde zagadnienie "przerobione krok po kroku" a nie tylko książka. E-testy na duuuży plus. No i praktyka - nic dodać nic ująć - profesjonalne podejście do szkolenia praktycznego i masa cierpliwości pani Oli zasługują na Nobla - a conajmniej na podwyżkę ;-). Pozdrawiam wszystkich z załogi go!auto i życzę dużo sukcesów zawodowych i prywatnych

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Barzdzo dziękujęmy za opinię :) naszym Noblem sa Pańśtwa sukcesy ;) Pozdrawiamy Zespół go!auto

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.05.2018

Dorota Adamska

Dorota Adamska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wspaniała Szkoła! bardzo polecam zarówno teorię (jasno i przejrzyście) jak i praktykę (p. Ola fantastyczna!) Zdałam za pierwszym razem a podejść do skończenia kursu było sporo od wielu lat....z nimi doprowadziłam temat do końca! :) Polecam bardzo!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Doroto , bardzo dziękjuemy za ciepłe słowa! Sprawy trzeba doprowadzać do końca i bardzo gratulujemy determinacji i podjęcia wyzwania :) Pozdrawiamy! Zespół go!auto

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 26.04.2018

Kasia Szwangruber

Kasia Szwangruber
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Po 2 latach niedotykania samochodu i 2 oblanych egzaminach, wzięłam 6 godzin jazd doszkalających w goauto i tydzień od ich rozpoczęcia, miałam już za sobą zdany egzamin państwowy, a myślałam, że nie ma już dla mnie nadziei ;) Świetnie jeździło mi się z panią Danusią, dzięki której poczułam się pewnie za kierownicą. Jestem przekonana, że gdybym od początku uczyła się w goauto, zdałabym egzamin za pierwszym razem. Pełen profesjonalizm, szybka obsługa i uczciwość (1 h jazdy to naprawdę pełna godzina). Szczerze polecam tę szkołę wszystkim przyszłym kierowcom!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za miłe słowa, cieszymy się, że spełniliśmy Pani oczekiwania, gratulujemy sukcesu :),
pozdrawiamy zespół go!auto

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 30.03.2018

Maya Friday

Maya Friday
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam szkołę GoAuto! Bardzo rzetelne przygotowanie teoretyczne, lekcje prowadzone ciekawie. Świetni instruktorzy, podejście do człowieka bardzo indywidualne. Jazdy prowadzone w pełnych godzinach, podczas których instruktorzy poświęcają 100% czasu na jazdy i 100% swojej uwagi kursantowi. Instruktorzy mają dar nauczania, cierpliwości oraz motywowania do działania i poprawiania błędów (jazdy z p. Wojciechem oraz p. Olą - instruktorzy na wagę złota;) ). Profesjonalizm w czystej postaci! :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.02.2018

Sigmunt Silonab

Sigmunt Silonab
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Wojtek K. z humorem i wielkim profesjonalizmem prowadził wykłady. Zdradzał wiele kruczków i dawał praktyczne rady. Pani Ola była moim niezrównanie profesjonalnym instruktorem jazdy. Jej wiedza, spostrzegawczość, refleks, umiejętność bezstresowego nauczania, które równać się mogą tylko z jej urokiem osobistym, sprawiły, że jej porady zapadły w pamięć i pozwoliły zdać bez problemu egzamin państwowy,

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za opinię! życzymy powodzena za kierownicą :) Zespół go!auto

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.12.2017

Justyna Niedźwiadek

Justyna Niedźwiadek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca wszystkim, którzy chcą nauczyć się dobrze jeździć a nie tylko zdać egzamin. Teoria prowadzona w ciekawy i bardzo zrozumiały sposób. Podczas jazd zwracanie uwagi na najmniejsze szczegóły pozwala czuć się pewniej na egzaminie. Najlepsza szkoła!!!! :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Justyno, serdecznie dziekujemy za opinię :) jest nam bardzo miło :) Życzymy powodzenia za kierownicą :) Zespół go!auto

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 05.12.2017

Iwona Pruszyńska

Iwona Pruszyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo serdecznie polecam wszystkim osobą ta szkołę,żeby nie ona nie nauczylabym sie nawet jeździć.Po poprzedniej szkołę mialam duże braki,niedosyt a tu nauczyli mnie prawdziwej jazdy,nauczyciele bardzo mili,pomocni i przedewszystkim cierpliwi którzy staraja sie uczyć z serca jak dobrze jeździć

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Iwono :) wielkie dziekuję, zwłaszcza, że ma Pani mozliwość porównania róznych szkół jazdy :) Zależy nam na jakości nauczania - dziękujemy, że Pani to docenia! Powodzenia za kierownicą :) Zespół go!auto

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 02.12.2017

Daria Madej

Daria Madej
Opinia zweryfikowana przez Facebook

p.Wojciech najlepszy instruktor-psycholog. Fantastyczne podejście do kursanta. Duża dawka cierpliwości. Mało jest takich ludzi, którzy pracują z powołania. P. Wojciech jest w stanie każdego nauczyć prawidłowej jazdy:) nawet jeżeli wydaje nam się, że nie zmienimy naszych nawyków. Atmosfera jest fantastyczna, zero stresu. Szczerze polecam strzał w 10 !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Dario :) dziękujemy za opinię :) zgadzamy się, że dobra atmosfera sprzyja nauce :) Dlatego ta bardzo nam na niej zależy! Powodzenia za kierownicą :) Zespół go!auto

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 28.11.2017

Anja Rostkowska

Anja Rostkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wybierając szkołę do nauki jazdy, kierowałam się opiniami innych w internecie, gdyż zależało mi na profesjonalnej szkółce, gdzie będę chodziła z przyjemnością. Wybór tej szkoły okazał się strzałem w 10! Wykłady przebiegały w sposób interesujący, tak żeby zapadły na długo w pamięć, a same jazdy były czystą przyjemnością. Nauka odbywała się w bezstresowej atmosferze, poznałam wszystkie możliwe trasy egzaminacyjne. Pan Wojtek Kiełbasa to instruktor z powołania! Jest wymagający, ale rzetelnie realizuje wszystkie zagadnienia, a te problematyczne dla kursanta stara się dokładnie tłumaczyć i doskonalić. To profesjonalista przez duże "P" z ogromnym zasobem wiedzy, którą potrafi przekazać w sposób jasny i zrozumiały :) POLECAM Szkołę go!auto.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Anju, dziękujemy za przemiłe słowa ! :) Życzymy powodzenia za kierownicą :) pozdrawiamy Zespół go!auto

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 26.11.2017

Martynka Korda

Martynka Korda
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo indywidualne podejście do kursanta. Miałam to szczęście jeździć z panem Wojtkiem i dzięki temu nauczyłam się bezpiecznej jazdy. Pan Wojtek korygował moje błędy i dziwne nawyki, często działał jak prawdziwy psycholog. Naprawdę z całego serca polecam, to był strzał w 10. Ps: to że zdałam za 4 razem to tylko i wyłącznie wynik moich nie przemyślanych decyzji

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Martyno, bardzo dziękujemy za opinię :) Serdecznie pozdrawiamy Zespół go!auto

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.11.2017

Miłosz Sierakowski

Miłosz Sierakowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs bardzo przyjemny. Zajęcia teoretyczne przeprowadzone profesjonalnie tak samo jak jazdy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Panie Miłoszu - bardzo dziękujemy za opinię :) Życzymy powodzenia za kierownicą :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.11.2017

Justyna Kijewska

Justyna Kijewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Go!Auto = Najlepsza szkoła jazdy! Najlepszy wybór. Od podstaw do zaawansowanych zagadnień. Na wszystkie moje pytania (a było ich wiele) uzyskałam odpowiedzi, teoretyczne oraz praktyczne. Wspaniałe przygotowanie do egzaminów, ale również do jazdy codziennej wśród innych kierowców. Elastyczne podejście i właściwe zarządzanie w przyjemnej atmosferze, a jednocześnie budujące ogromną odpowiedzialność jaką jest kierowanie pojazdem. Serdecznie POLECAM wszystkim, którzy chcą się właściwie przygotować do samodzielnej jazdy samochodem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Justyno - serdecznie dziękujemy za opinię :) Życzymy powodzenia za kierownicą :) Pozdrowienia od Zespołu go!auto :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.10.2017

Dominik Skiba

Dominik Skiba
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła nauki jazdy w Trójmieście, bardzo dobrzy instruktorzy, mają do każdego indywidualne podejście, a cały kurs jest czysta przyjemnością

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy Panie Dominiku :) Serdecznie pozdrawiamy i życzymy powodzenia za kierownicą :) Zespół go!auto

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.09.2017

Zuzanna Kijowska

Zuzanna Kijowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobry kurs. Miałam jazdy z P.Wojtkiem było ich planowe 30 i egzamin teoretyczny jak i praktyczny zdany za pierwszym razem bez większych problemów. Pan Wojtek uczy myśleć na drodze a nie tylko bezmyślnie jeździć po drogach egzaminacyjnych, co powoduje że jest się gotowym na różne wyzwania na drodze w trakcie egzaminu jak i po nim :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Zuzanno - serdecznie dziękujemy za miłe słowa! Życzymy powodzenia i miłych wrażeń z jazdy samochodem :) Pozdrawiamy Zespół go!auto

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.08.2017

Ola Kiełbasa

Ola Kiełbasa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Teoria prowadzona w sposób ciekawy, zapadający w pamięć. Jazdy stale zmuszają do myślenia, szkoła nie uczy jeździć według utartych schematów, każdą sytuację omawiamy indywidualnie, wyłapując przy tym wszystkie błędy, dzięki czemu nie bałam się prowadzić własnym samochodem już po otrzymaniu prawa jazdy. Dodatkowo szkoła zapełnia materiały do nauki w domu, które pomogły przygotować się do egzaminu teoretycznego. Zdecydowanie polecam tę szkołę, dzięki niej udało mi się zdać za pierwszym razem :-)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Aleksandro :) bardzo dziekujemy :) Pozdrawiamy Zespół go!auto

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 31.07.2017

Ania Las

Ania Las
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Prawo jazdy zdałam kilka lat temu jednak czułam się na tyle niepewnie za kółkiem że prawie nie jeździłam. Na szczęście z polecenia trafiłam do go!auto. Po kilku godzinach jazd z Panem Wojtkiem wsiadłam do własnego samochodu i wyjechałam na miasto :) To prawdziwy instruktor "z powołania" i z bardzo dużym doświadczeniem. Dostrzegł każdy mój błąd w technice jazdy i w końcu dowiedziałam się dlaczego do tej pory nie szło mi za dobrze. Jedno jest pewne - gdybym trafiła do go!auto na cały kurs na pewno nie byłoby później tych problemów i od razu po odebraniu prawa jazdy siadłabym za kółko. To bardzo ważne jaki instruktor przygotowuje do egzaminu, bo nie zauważone w porę błędy stają się złymi nawykami, których ciężko się pozbyć. A po co się męczyć skoro można od razu wybrać dobrze. Podpisuję się pod innymi dobrymi opiniami o tej szkole - doświadczyłam na własnej skórze i z całego sercu polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 16.03.2017

Agata Tomecka

Agata Tomecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

3 lata temu ukończyłam w Tczewie kurs , jeździłam bardzo niepewnie, czułam strach prowadzenia samochodu z tego wszystkiego nie podeszłam wgl do ezgaminu praktycznego. Po przeprowadzce, postanowiłam wznowić nauke, zapisałam się do ''go! auto'' trafiłam na instruktora Pana Wojciecha Kiełbasę, który pomógł mi zrozumieć technikę prowadzenia samochodu, bez nawyków, zwracając uwagę na każdy szczegół, pracując nad każdym zadaniem bardzo dokładnie zyskałam przyjemność z prowadzenia auta .Jednym z atutów tej szkoły jazdy jest indywidualne podejście do kursantów. Dzięki pracy z powołania(co jest odczuwalne) Pana Wojciecha, mogę cieszyć się wymarzonym prawem jazdy, za co niezmiernie dziękuję :D polecam z całego serca tę szkołę jazdy każdemu !!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 02.03.2017

Dariusz Mróz

Dariusz Mróz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła i wspaniała atmosfera. Interesujące wykłady. W ramach kursu każdy otrzymuje materiały do nauki. Indywidualne podejście do kursanta. Praktykę zdałem za drugim razem, aczkolwiek przy pierwszym podejściu powinienem się odwołać (egzamin jest nagrywany). Polecam jazdy z Panem Wojciechem. To świetny instruktor, a zarazem wspaniały człowiek. Jest profesjonalny i wymagający. Dzięki temu szybko i dokładnie uczymy się prawidłowej techniki jazdy. POLECAM WSZYSTKIM GO!AUTO !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 20.01.2017

Alicja Lewańczyk

Alicja Lewańczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Rewelacyjna szkoła jazdy. Trafiłam do niej dzięki koleżance i z czystym sumieniem polecam każdemu! Zarówno teoria, jak i praktyka z panem Wojtkiem prowadzone w sposób ciekawy i profesjonalny.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.10.2016

Kacper Ruprecht

Kacper Ruprecht
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Go!auto to jeden z najlepszych, jeżeli nie najlepszy OSK w Gdańsku. Mój przyjaciel polecił mi tą szkołę i nie zawiodłem się! Było rewelacyjnie, wspaniałe podejście do kursanta. Lekcje teorii prowadzone w bardzo dobry, pomysłowy sposób, tak aby zainteresowani używali wyobraźni. pan Wojtek lubił nas podpuszczać na teorii. Przez to bardzo dobrze zapamiętałem te lekcje. Podczas lekcji praktycznych pan Wojtek wyłapywał każdy, dosłownie każdy mój błąd nawet najmniejszy. Pomagał mi go wyeliminować oraz zawsze potrafił udowodnić że nie należy tak postępować. Bardzo dobre podejście do kursanta, bo indywidualne. W tej szkole naprawdę masz to uczucie że ktoś się Tobą interesuje, a nie przychodzisz na zasadzie odbębnić parę godzin, podpisać papierek i "powodzenia na egzaminie". Tu tak nie jest! Tutaj naprawdę każdy jest traktowany indywidualnie, wiem bo przez tą szkołę przewinęła się jeszcze moja dziewczyna, mój przyjaciel i jego dziewczyna. Wszyscy jesteśmy bardzo zadowoleni, jak i wszyscy jesteśmy już po zdanych egzaminach teoretycznych i praktycznych. Byliśmy doskonale przygotowani, bez najmniejszych problemów przebrnęliśmy przez egzaminy. To własnie przez to że do każdego pan Wojtek potrafi podejść indywidualnie, ocenić umiejętności, skorygować błędy i sprawić że ludzie naprawdę zaczynali jeździć bezpiecznie i sprawnie! Pełen profesjonalizm ze strony Go!auto. Jestem bardzo zadowolony z tego że zdecydowałem się na kurs własnie w tej szkole. Czułem się bardzo komfortowo. Mogłem się umówić na jazdy tuż pod moim domem a to bardzo, pomocne dla tak zabieganej osoby jak ja. Mogłem nawet kończyć jazdy przy mojej pracy! Nie żałuję ani grosza. Było naprawdę fajnie, czasami zabawnie, czasami nie ale pozytywnie będę wspominał tę przygodę. Podsumowując: Pełen profesjonalizm, miła atmosfera, dobry sprzęt! Z mojej strony leci ogromny plus dla Go!auto, polecam, polecam i jeszcze raz polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 05.10.2016

Łucja Florczak

Łucja Florczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Na szkołę go!auto natknęłam się jako trochę zdesperowana kursantka innej szkoły jazdy. Nauczona doświadczeniem wiedziałam już, że należy najpierw dokładnie przeczytać opinie internautów na temat danego OSK. go!auto miało wspaniałe opinie i rzeczywiście - nie zawiodłam się! Myślałam, że już nie ma dla mnie nadziei, a Panu Wojciechowi wystarczyło kilka godzin aby nauczyć mnie tego, czego inni nie potrafili w 50! Tak profesjonalnego, indywidualnego i inteligentnego podejścia do kursanta się nie spodziewałam. Nie wiedziałam, że można tak dobrze uczyć! Pan Wojciech z miejsca dokładnie dostrzegł i zdiagnozował z czego wynikały moje trudności i od razu rzetelnie, konsekwentnie i powiedziałabym, z oddaniem pedagogicznym skupiał się na tym, żeby jak najefektywniej pomóc mi te problemy zwalczyć. Gdy nie rozumiałam np. z czego wynikały któreś z moich niedociągnięć, zawsze tak cierpliwie tłumaczył aż był pewien, że zrozumiałam. Co najważniejsze ja byłam pewna, że rozumiem :) Styl nauczania w tej szkole spowodował, że od razu stałam się bardziej świadomym i pewnym siebie kierowcą. Nie miałam problemów ze zdaniem egzaminów państwowych. Wszystkim z całego serca polecam te szkołę! Może ktoś po przeczytaniu tego postu uniknie mojego błędu i od razu wybierze ośrodek, który jest w 100% wart zainwestowanych pieniędzy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Łucjo, dziękujemy za ambicję i determinację w dążeniu do celu, jeżeli udało się nam pomóc, bardzo się cieszymy, gratulujemy i powodzenia na nowej" drodze" życia, zespół Goauto

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 30.09.2016

Kacper Szlązak

Kacper Szlązak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam. Pan Wojciech Kiełbasa to instruktor z powołania. Elastyczny czasowo, profesjonalny w swojej funkcji. Robiłem u niego kurs i zdałem za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak